• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

kızlar uzun zamandır yoktumm
şimdi baktım da listede ismim yok ben göremedim mobilden giriyorum o yüzden olabilirmi acaba

kızlar uzun zamandır yoktumm
şimdi baktım da listede ismim yok ben göremedim mobilden giriyorum o yüzden olabilirmi acaba

inşallah geçer bende kabızlık çekiyorum tam aksi oturunca rahatladığımı hissediyodum:KK1: bi de hala ağda yaptırabiliyomsun canım ben de hafta sonu gittim kuaförüm artık yasak dedi kasılmalar erken doğuma sebep olabilir filan dedi?

Cani agdani yapan kisi guzel yaparsa hic kasilmassin benim meslegim bu tum vucudum lazerli olmasina ragmen bikini bolgemde hamile kalinca biraz cikti ve sir agda yaptiryorum hic kasilma olmuyo sen rahat olursan calisan kisida raht eder sanirim gittgin agdaci biraz cesaret edememis en kolay hamileye yaomaktir gergin oldugu icin karin alttaraftan

caanım zeyy:KK43: bende aynı dertten muzdaribim ılık suya oturmak gerek normalde ama şimdi hamileyiz ya yasak olabilir ben hep hamilelikten sonra geçer diye düşünüyorum:110:bi çözüm bulursan bana da söyleo_Oo_O

Canım anneme sordum damarlar genişlediği için oluyo normal korkma geçici hemoroid dedi..ıkınma büyümesin doğumdan sonra geçiyo dedi..rahatladım biraz..

bende evde hayvan sevmiyorum ama köpeklere bayılırım ilerde bahçeli evimiz olduğunda mutlaka köpeğimiz olacak bende olsam asla uzaklaştırmazdım hayvan seven insanı da sever bir de onlar her şeyi hissedioyrlar ayyy yerim ben onları aşagıdan aşağıdan bakıyorlar ya

:)) lady daha şimdiden gelecek bebeği hissetyi, patisini karnıma koyup bekliyor deliriyor bebek hareket edince. Biz de eşimle bahçeli bir ev aldık yılbaşından sonra taşınacağız Allah kısmet ederse ama lady i asla bahçede bırakamam o ev ortamına alışkın ve cinsi gereği aile bireyleti ile olmaktan mutluluk duyuyor. Bakalım kızımızı görünce ne yapacak merak ediyoruz.

Kızlar normalde ben ideal kilomun 10 kilo üstündeyken hamile kaldım ve hamileyken 15 kilo aldım. Eski sporcu olduğum için kiloyu pek göstermiyorum. Aslında çok aşırı kiloluda değilim. Boyum 168 cm. Doktorlar son aylara kadar ayda sadece 1 kilo almamızı istiyor ama ben başaramadım. Doktorum normal doğum istediğimi duyunca kendi sağlığım için diyetisyenden destek almamı istedi. Ben de doğumdan sonra gitmeyi düşünüyordum, şimdi başlamış oldum. Yazdığı liste bebeğim ve bana yetecek kaloride. Besinlerde tam bebeğimin sağlığına göre. İnşallah hem sağlıklı bir şekilde kilo verip hem de bebeğimi besleyebileceğim.

Nilllll yafrummmmm seni Allah mı gönderdi bana. Ben ne zamandan beri bunlardan arıyordum. Bana çok acil nereden aldığını söylemelisin! Yoksa atlar gelirim Bursaya bakkkk!!! Hahahah:KK55::rolleyes:
Canım benim başımın üstünde yerin var her zaman :)) instagramdan modasabunlari diye bir sayfa var oradan canım.

Cani agdani yapan kisi guzel yaparsa hic kasilmassin benim meslegim bu tum vucudum lazerli olmasina ragmen bikini bolgemde hamile kalinca biraz cikti ve sir agda yaptiryorum hic kasilma olmuyo sen rahat olursan calisan kisida raht eder sanirim gittgin agdaci biraz cesaret edememis en kolay hamileye yaomaktir gergin oldugu icin karin alttaraftan
dimii canım ya biraz kasılıyo olsam da aslında o kadarcık kasmadan bişe olmaz bencede sonuçta şimdiye kadar hep bu şekildeydi.. gıcık oldum kıza boşu boşuna jilet kullandırdı bana:KK11:

dimii canım ya biraz kasılıyo olsam da aslında o kadarcık kasmadan bişe olmaz bencede sonuçta şimdiye kadar hep bu şekildeydi.. gıcık oldum kıza boşu boşuna jilet kullandırdı bana:KK11:

Hic tedirgin olma cnim baska yre git olmadi gel bana :) benim kendime faydam yok ama suadan sana olur :) :) birde agdaya gitmeden once mutlaka batikon sur cnim agda yapan kisinin elinden mikrop enfeksiyon kapmamak iicn eve gelince yikayiptekrar batikon sur bikini bolgenen ben musterilerime hep eldiven kullniyorum ama hekres kullanmio sonucta mikrop kapmak en kotusu sey su donemde ben sureklibusekilde yapiyorum musterimede uyguluyorum camasir biraz batikon olabilioama yikaninca cikio

merhaba canim bi yorumda bulunmak istedim.park yatak konusunda bende uzun zamandir arastirma icindeyim.chicconun bu yatagini bende cok begeniyorum ozellikle gri olanini ve suan indirimde 395 gibi filan ama yatak hediye degil benim baktigimda.yapmak istedigim yorum suki olculeri kucuk bu yatagin bebegimize biz bi 3 yasina kadar oda yapmayi dusunmuyoruz yatak odamizda park yataginda yatirmayi dusunuyoruz ve en ideali 70*120 olculer sigabilmesi icin.tabi siz ne kadar yatiracaksiniz bilemem yani bu begendiginiz 1 sene sonra kullanilmaz bence.ayrica sallanma ozelligi yok.benimki sadece bi fikir.okuyunca yazmak istedim.

ben de senin gibi düşünerek kraft calipso aldım. Bi arkadaş kraftı çok beğenmemiş ama ben bu modeli çok beğendim. Kırmızı rengini aldım hem sevimli hem geniş hem de kaliteli duruyor. diğer park yatak modelleri gibi ara kat askıda değil fermuarlı bir bölüm yapmışlar. onun üstüne yerleştiriyorsun. fiyatı da uygun 333tl. internette göründüğünden çok daha güzel. Gerçi ben sipariş vermeden canlısını da görmüştüm bi yerde. İmkanın varsa sen de bi bak derim.

Kızlar bugün kuzenim doğum yaptı, gece hafif sancısı gelmiş sabah doğum haneye girdikten 15 dk sonra almışlar kucaklarına. Darısı başımıza inşallah
Ayy inş Rabim bizede kolay yoldan geçmeyi nasip eder günlerde azaldı benim stres aldı başını gidiyo hayırlısıyla alsaydık kucağımıza, Rabbim uzun ömür versin yeni bebişede

Kızlarr bu hemoroid midir basur mudur ne . oktur nasıl geçer bu yaaaa anneme sormaya çekiniyorum sanırım ishalden dolayı oldu minik bi çıkıntı olmuş offf yardım edin :KK34:
zeyycim bendede olmuş dun yazmıştım bı kabız oldum bi ishal böyle bi şişlik gibi bişey var netten baktım gebelikte genelde olurmuş sonrasında gecermıs ama agrı ve acı yaparsa once ılac ve fıtıl tedavısı geçmezse cerrahı mudahele oluyomus

zeyycim bendede olmuş dun yazmıştım bı kabız oldum bi ishal böyle bi şişlik gibi bişey var netten baktım gebelikte genelde olurmuş sonrasında gecermıs ama agrı ve acı yaparsa once ılac ve fıtıl tedavısı geçmezse cerrahı mudahele oluyomus

Canım anneme sordum damarlar genişlediği için oluyo normal korkma geçici hemoroid dedi..ıkınma büyümesin doğumdan sonra geçiyo dedi..rahatladım biraz..

Back
X