2014 Kasım Anneleri

kızlar yeri değil ama özür dileyerek birşey sormak istiyorum cidden bu isim konusu çok yordu beni...ilk kizimin ismi ecrin ikincisini de zehra düşünüyorum sizce nasıl zehra ismi.yoksa elif zehra mi daha güzel düşünmekten kafayı yiyecem

Iyi geceler kizlar. Gece yarisi wcye kalkmistm. Afedersiniz buyuk tuvaletimi yaptim. Popisimi sildikten sonra peceteye bi kirmizilik gelmesin mi. Tabi dualara basladim. Ama on taraf olmadigini da anladim bi sure sonra. Fakat arkadan gelen kan -diyelim ki bi sivilce falan olsa- fazla gibi geldi. Sonra kontrol falan ettim bisey yok gibi. Ama bu sokla da oturuom wallayarabbim hepimizin evladini korusun....

Sadece elif olsa olmaz mi??

Zeycim nasılsın minikler nasıl

Çok şükür canım idare ediyoruz bi kaç güne kapı süsümüz yastıklarımız ve hediyeliklerimiz gelcek inşallah onları bekliyoruz heyecanla..
Bir de saat 5 ten sonra imkanı yok uyuyamıyorum işte böyle

Saygi durusu da var magnetlerin onunde

Hehhe magnetlerini koy da bakalım kız merak ettik :)

Zehra da güzel elif de bence..
Ecrinle uyumlu olsun istiyosan ceren veya cemre olabilir..

Canım korkma ben bugün çok araştırdım malesef bu konuyu anneme de sordum bende de kanama değil de şişlik olmuş..kanama da şişlik de hamilelik hemoroidiymiş..kabızdan da veya durduk yere de olabiliyomuş damarlar genişlediğinden dolayı....
doğumdan sonra geçiyomuş ıkınmamaya çalışcaz

Günaydın güller nasılsınız gece uymayanlar baya var çok şükür uyuyorum ben saat 6 yı 20 geçede kalkıyorum yavrularımın kahvaltısını hazırlıyorum berabercene yiyeceğiz anam bugün almanyaya ggidiyor kızlar üzülüyorum ve aağlamak için kendimi zor tutuyorum yavrularımı üzmek istemiyorum bana katlandığınız için çok teşekkür ederim

hayırlı, sağlıklı, bereketli bir gün dileğiylegünaydınnn

günaydınnnnn yağmurlu bir havayla okula gitmek için kaldık

Günaydın kızlarrrr..
Allah kavuştursun canım...

Allah yardımcın olsun bende uyuyorum çünkü okulda çok yoruluyorum yemek de yapınca yorgunluk epey hisettiriyor kndini

Günaydın:)
Günaydın dikkatli ol canim yerler kaygandir

Günaydın allah kavustursuuunn

Günaydınn kızlarr çok kötü bir geceydi resmen yalancı sancılar bastı beni;-( bunların gerçeği nasıldırki diye düşünüp durdumm:-( birazdan sağlık ocağına gitcem şekerime baktırcam dua edin nolur dşük çıksın 1 aydan fazladır ölçtrmüyorum

Kızlar bende bebek kurabiyesinin yanına kolonya yapmak yada yaptırmak istiyorum sizce malzemelrini alıp kendim mi yapayım yoksa sipariş mi vereyim hangisi daha uygun olur bayağı aranızda bu işe kolları sıvayıp girişenler var banada bi el atın

Günaydın herkeseee

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canım geçen gece ben de çektim sabaha kadar gerçekten çok huzursuzluk veren bir durum... Daha gitmeden stres yapmışsın kendine.. Bi rahat ol bak az kaldı ya kuzularımız bizimle olacak sağlıkla hayırla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…