- 22 Kasım 2013
- 1.600
- 326
- 123
- 33
Bu hasta bezi olayi benim de aklima geldi valla bi araSeninle aynıyım uykum var ama uyuyamıyorum wc bir yandan birde karnım geriliyor ki sorma gitsin kremimi sürdüm simdi kasınıyorda pifff hasta bezini denesek mi acaba wc olayı için
Sadece elif olsa olmaz mi??kızlar yeri değil ama özür dileyerek birşey sormak istiyorum cidden bu isim konusu çok yordu beni...ilk kizimin ismi ecrin ikincisini de zehra düşünüyorum sizce nasıl zehra ismi.yoksa elif zehra mi daha güzel düşünmekten kafayı yiyecem
kızlar bebeğine "mina" ismini koyacak olan kimdi??
canım bebeğine mina ismini sen mi koycaktın??
bunu buldum da
http://www.butikbebe.com/Urun/orenda/orenda-kidsmina,UK_1243156.html#.VBnZy8J_v_E
Zeycim nasılsın minikler nasıl
Saygi durusu da var magnetlerin onunde
kızlar yeri değil ama özür dileyerek birşey sormak istiyorum cidden bu isim konusu çok yordu beni...ilk kizimin ismi ecrin ikincisini de zehra düşünüyorum sizce nasıl zehra ismi.yoksa elif zehra mi daha güzel düşünmekten kafayı yiyecem
Iyi geceler kizlar. Gece yarisi wcye kalkmistm. Afedersiniz buyuk tuvaletimi yaptim. Popisimi sildikten sonra peceteye bi kirmizilik gelmesin mi. Tabi dualara basladim. Ama on taraf olmadigini da anladim bi sure sonra. Fakat arkadan gelen kan -diyelim ki bi sivilce falan olsa- fazla gibi geldi. Sonra kontrol falan ettim bisey yok gibi. Ama bu sokla da oturuom wallayarabbim hepimizin evladini korusun....
hayırlı, sağlıklı, bereketli bir gün dileğiylegünaydınnn
günaydınnnnn yağmurlu bir havayla okula gitmek için kaldık
Günaydın güller nasılsınız gece uymayanlar baya var çok şükür uyuyorum ben saat 6 yı 20 geçede kalkıyorum yavrularımın kahvaltısını hazırlıyorum berabercene yiyeceğiz anam bugün almanyaya ggidiyor kızlar üzülüyorum ve aağlamak için kendimi zor tutuyorum yavrularımı üzmek istemiyorum bana katlandığınız için çok teşekkür ederim
Allah yardımcın olsun bende uyuyorum çünkü okulda çok yoruluyorum yemek de yapınca yorgunluk epey hisettiriyor kndiniGünaydın güller nasılsınız gece uymayanlar baya var çok şükür uyuyorum ben saat 6 yı 20 geçede kalkıyorum yavrularımın kahvaltısını hazırlıyorum berabercene yiyeceğiz anam bugün almanyaya ggidiyor kızlar üzülüyorum ve aağlamak için kendimi zor tutuyorum yavrularımı üzmek istemiyorum bana katlandığınız için çok teşekkür ederim
Teşekkr ederim canımmben de burdan beğendim birseyler pusetli sekerler hosuma gidiyordu bir arkadas paylasmıstı sabah isine yarar belki http://www.sarkhaneminonu.com/
Günaydın:)hayırlı, sağlıklı, bereketli bir gün dileğiylegünaydınnn
Günaydın dikkatli ol canim yerler kaygandirgünaydınnnnn yağmurlu bir havayla okula gitmek için kaldık
Günaydın güller nasılsınız gece uymayanlar baya var çok şükür uyuyorum ben saat 6 yı 20 geçede kalkıyorum yavrularımın kahvaltısını hazırlıyorum berabercene yiyeceğiz anam bugün almanyaya ggidiyor kızlar üzülüyorum ve aağlamak için kendimi zor tutuyorum yavrularımı üzmek istemiyorum bana katlandığınız için çok teşekkür ederim
eşim yanımda onunla gidiyoruz sıkıntı olmaz inşallahGünaydın:)
Günaydın dikkatli ol canim yerler kaygandir
Günaydın allah kavustursuuunn
hayırlı, sağlıklı, bereketli bir gün dileğiylegünaydınnn
Günaydın herkeseee
günaydınnnnn yağmurlu bir havayla okula gitmek için kaldık
Günaydınn kızlarr çok kötü bir geceydi resmen yalancı sancılar bastı beni;-( bunların gerçeği nasıldırki diye düşünüp durdumm:-( birazdan sağlık ocağına gitcem şekerime baktırcam dua edin nolur dşük çıksın 1 aydan fazladır ölçtrmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?