- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
inşallah düşük çıkar. guzel haberler gelGünaydınn kızlarr çok kötü bir geceydi resmen yalancı sancılar bastı beni;-( bunların gerçeği nasıldırki diye düşünüp durdumm:-( birazdan sağlık ocağına gitcem şekerime baktırcam dua edin nolur dşük çıksın 1 aydan fazladır ölçtrmüyorum
Allah kavuştursun canımm...Günaydın güller nasılsınız gece uymayanlar baya var çok şükür uyuyorum ben saat 6 yı 20 geçede kalkıyorum yavrularımın kahvaltısını hazırlıyorum berabercene yiyeceğiz anam bugün almanyaya ggidiyor kızlar üzülüyorum ve aağlamak için kendimi zor tutuyorum yavrularımı üzmek istemiyorum bana katlandığınız için çok teşekkür ederim
Günaydınn kızlarr çok kötü bir geceydi resmen yalancı sancılar bastı beni;-( bunların gerçeği nasıldırki diye düşünüp durdumm:-( birazdan sağlık ocağına gitcem şekerime baktırcam dua edin nolur dşük çıksın 1 aydan fazladır ölçtrmüyorum
Süsler gelince foto at canım ayyy hayırlısıyla gelsin miniklerin annesiÇok şükür canım idare ediyoruz bi kaç güne kapı süsümüz yastıklarımız ve hediyeliklerimiz gelcek inşallah onları bekliyoruz heyecanla..
Bir de saat 5 ten sonra imkanı yok uyuyamıyorum işte böyle
Hehhe magnetlerini koy da bakalım kız merak ettik :)
Zehra da güzel elif de bence..
Ecrinle uyumlu olsun istiyosan ceren veya cemre olabilir..
Canım korkma ben bugün çok araştırdım malesef bu konuyuanneme de sordum bende de kanama değil de şişlik olmuş..kanama da şişlik de hamilelik hemoroidiymiş..kabızdan da veya durduk yere de olabiliyomuş damarlar genişlediğinden dolayı....
doğumdan sonra geçiyomuş ıkınmamaya çalışcaz
Mevsimleri bile bozduk...Haberlerde gösterdi dün gerçekten korkunçtu Allahtan bişey olmadan eve gelmişsin. Kış geldi diye sevinirken yağmursuz günleri aramyız inşallah, bugünde ankarada bekleniyor o şiddette yağmur Allah hepimizikızlar günaydınn..
dün tam iş çıkışı resmen afet yağdı konyaya..gök yarıldı resmen..
öle bir dolu yağdıki araba camları falan kırıldı..
mahsur kaldık iş yerinde neyseki durdu sonunda..
ama her yer buzdan bembeyazdı ayaklarımız kayıyor sular dalga dalgaydı..
kendimi öle bir sıkmışımki düşmemek için..
akşam çok ağrım oldu..
şükür bugün iyiyim..
rabbim büyük afetlerde korusun bizleri
Canım peki o tülüyle mi geliyor?
kızlar birşey soracam
sizinde yatarken yattiginiz taraf uyuşuyor mu???ben sürekli bi sağ bi sol dönmekten uyku uyuyamiyorum
Tekrar tüm topiğe kocaman bir günaydınnnn...
Kızlar ben sizin gibi becerikli değilimmm... Ben daha ne bebek hediyelerini ne başka bişiyi o tarz işlere hiç kalkışmadım... Hastanede en fazla çikolata tarzında bişi verebilirim çünkü burda kimsemiz yok gelecek kimsemiz de yok... Evde gelenler için sabun mu magnet mi nasıl bişi versem daha kalıcı güzel olur? Bunu kararlaştırayım ki sipariş vereyim istiyorum...
Günaydın...hayırlı, sağlıklı, bereketli bir gün dileğiylegünaydınnn
Günaydın... Yağmuruda özledikgünaydınnnnn yağmurlu bir havayla okula gitmek için kaldık
Günaydın....Rabbim kavuştursun inşallahGünaydın güller nasılsınız gece uymayanlar baya var çok şükür uyuyorum ben saat 6 yı 20 geçede kalkıyorum yavrularımın kahvaltısını hazırlıyorum berabercene yiyeceğiz anam bugün almanyaya ggidiyor kızlar üzülüyorum ve aağlamak için kendimi zor tutuyorum yavrularımı üzmek istemiyorum bana katlandığınız için çok teşekkür ederim
Günaydın...Günaydın herkeseee
İnşallah düşük çıkar canım günaydın geçmiş olsunGünaydınn kızlarr çok kötü bir geceydi resmen yalancı sancılar bastı beni;-( bunların gerçeği nasıldırki diye düşünüp durdumm:-( birazdan sağlık ocağına gitcem şekerime baktırcam dua edin nolur dşük çıksın 1 aydan fazladır ölçtrmüyorum
Günaydın...Türkiye geneli yağmurlu galiba. Buralarda yokkızlar günaydınn..
dün tam iş çıkışı resmen afet yağdı konyaya..gök yarıldı resmen..
öle bir dolu yağdıki araba camları falan kırıldı..
mahsur kaldık iş yerinde neyseki durdu sonunda..
ama her yer buzdan bembeyazdı ayaklarımız kayıyor sular dalga dalgaydı..
kendimi öle bir sıkmışımki düşmemek için..
akşam çok ağrım oldu..
şükür bugün iyiyim..
rabbim büyük afetlerde korusun bizleri
Günaydın....Günaydın güzel anneler ve melekleri
Günaydın...günaydı n annecanlar Ankara merkeze geldik saat 14:00da kızımla randevumuz var inşallah güzel bir buluşma olur...
Ya ben birşey sorucam, eve her göz aydına gelene hediye mi vereceksiniz? E o zaman mevlüd içinde ayrı hediyelik olacak. Bizde eve gelene lohusa şerbeti, ikramlık birşeyler ve de bebek çikolatası verilir. Hem hastane de, hem evde hem de mevlütte mi hediye vereceksiniz?
Ay ben bilmiyorum ya... Hastane için büyük ihtimal pek bişi hazırlamicam çünkü sadece annem ananem ve eşim olacak... Ev için de tabi ki herkese vermek için olmaz yakınlarım için hediyelikler düşünüyorum.. Mevlüd de tekrar hediye veriliyor mu onu bilmiyorum... Ben fazla acemiyim
Yani ne bileyim, ben hastane için birşeyler hazırladım zaten, henüz almadıklarım da var ama izne çıkınca halledeceğim. Hastane hediyeliklerini bende yakın çevrem için sipariş ettim. Eve gelenlere sadece arzu ederlerse lohusa şerbeti, ikramlık kek-börek vs. bir de yaptırdığım bebek çikolatalarından vereceğim.
Bizde mevlütte hediye verilir. Hatta bir de, mevlüde sadece eve göz aydına gelenler çağırılır.
Bebek çantası nasıl aldınız anneler netten alışveriş yapanlar. Memnun kalan varmı nasıl bişey aldınız resim ve fiyat koyma imkanınız varmı
Hmm canım ben hediyelikleri hastanede veremem kimsem olmicak.. O yüzden eve gelen yakınlarıma veririm diye düşündüm.. Biz de bebek mevlüdüne gelebilen herkes çağırılır tabi yine yakınlar olur ama öyle az kişi de olmaz sanırım o yüzden sadece yakınlarım için hatıra kalsın diye hediyelikler istiyorum... Onun için de magnet mi iyi olur sabun mu başka bişi mi karar veremedim.. Ben becerikli de değilim sipariş vericem mecbur o yüzden karar vermek istiyorum...
Bizde eve gelen çok olur, o yüzden de mevlütlerimizde kalabalık olur zaten. Hastaneye de çok yakınlarım gelecektir zaten. teyzelerim, halam, amcam ve kuzenlerim. Ben yine aklımı bulandırmıyım bari, sanırım benim için en iyisi hastane ve mevlüt.
Sana gelince, bence magnet dağıtma, yani sanki biraz klasik oldu. Geçen gün annemin buzdolabının üzerine baktım, envayi çeşit magnet, düğün, kına, nişan, bebek.. OO bunlar ne çok dedim "bayram temizliğinde atıcam hepsini yeter" dedi. Tabi ki zevk ve tercih senin ama, daha farklı birşeyler düşünebilirsin. İntagram kullanıyorsan orada çok farklı şeyler var.
Bebek çantası nasıl aldınız anneler netten alışveriş yapanlar. Memnun kalan varmı nasıl bişey aldınız resim ve fiyat koyma imkanınız varmı
Bir türlü karar veremedim. Nette bazen görüntü güzel oluyor ama gelince hoş olmayabiliyor. Kararsızım sırt çantası olarak. Olduğum yer ilçe pek bişe yok.Canım ben bebek bakım çantasından bahsediyorsan öyle klasik anne çantalarını sevmiyorum... Geçen sene nike dan sırt çantası almıştım çok kullanışlı.. Sıcak soğuk tutucu yeri felan baya güzel bir çanta onu kullanmayı düşünüyorum...
bavul çanta gibi olanları sevmiyorum mini valiz gibi birşey. Bu tarzlar da güzel oluyor. Netten aldıysan bende ordan bakim diyecektim. Güzel günlerinde kullancanım ben bunu aldım 55 tl ye çarşıdan aldım..
içinde mama için folyosu falan var..
Eki Görüntüle 1246063
Günaydın canım...günaydın guzel anneler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?