- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.841
- 248
Canlar merhaba. İnternet paketin bitti o yüzden giremiyorum kardeşimin telefonundan girdim. NasilsiniZ
Bende aynı hiç rüyamda göremedim görenlerede özeniyorum napalım bizde Doğunca görecezben bebeğimi hiç rüyamda görmüyorum kızlar ya onunla ilgili rüyada görmüyorum
İyi canim bende çok şükür uzun zaman sonra oksurugu atlattim bugun antibiyotigi kestim huzurluyum azicik sirtim batiyo onuda annem vicksliyor sagolsun. Çok sukur iyiyim yaniiyilik sağlık canım ne olsun yok yaramaz bişey herkes sağlıkta inşallah bildiğimiz kadarıyla sen nasılsın
Iyiyiz canim bu topige gb lar dayanmazz:)Canlar merhaba. İnternet paketin bitti o yüzden giremiyorum kardeşimin telefonundan girdim. NasilsiniZ
İyi canim bende çok şükür uzun zaman sonra oksurugu atlattim bugun antibiyotigi kestim huzurluyum azicik sirtim batiyo onuda annem vicksliyor sagolsun. Çok sukur iyiyim yani
Ben bi kez görmüştüm cook guzel bi bebektiiBende aynı hiç rüyamda göremedim görenlerede özeniyorum napalım bizde Doğunca görecez
Anladım canım ...demekki böyle bişey ile karşılaşıp üZülmüşsün ama üzülmene değmez canım tamam mı:)canım çok iyi niyetlisin gerçekten ama herkes farklı . tabi ki herkes farklı görüşlere sahip olabilir bu çok normal ama önemli olan saygı gösterebilmek bunu da herkes yapamıyo. yeri geliyo gelen yorum yardımcı olup vereceğin kararı etkileyebiliyoken bazen de öyle bi yorum oluyo ki nerden yazdım diyebiliyosun
Kavun bebeğe kiloda yapıyormuş yemek lazım yani sonları yiyelim artık
kesinlikle haklısın canım ama yapı meselesi sanırım ben çok takıyorum kırılıyorum ama ne kadar üzülsemde karşımdakine bunu yansıtıp onu kırmam içimde yaşarım. sanırım bu yüzden içim kalınca büyüyoAnladım canım ...demekki böyle bişey ile karşılaşıp üZülmüşsün ama üzülmene değmez canım tamam mı:)
ben gördüm bi kaç defa çok güzel bi duygu anneliği yaşıyorsn sanki o an hatta uyandığında bile bi mutlulukla uyanıyor insan rüyası böyleyse gerçeğini düşünemyrm zaten ama banada bi kaç gündür ilginç şeyler oluyor normalde bi kzım olacak fakat 2 gündür rüyamda erkek bebek göryrm neden acababen bebeğimi hiç rüyamda görmüyorum kızlar ya onunla ilgili rüyada görmüyorum
Ya lütfen sacmalama canim bugüne kadar beraber geldik beraberce gitcrz...anlasamadigimiz insanlarla muhabbete girmeyiz olur biter kimse bir yere gitmiyor.. Hepimiz caniz arkadasizArkadaşlar kafanızı şişirdiysem gerçekten özür dilerim. Ancak kendi açımdan burda sizlerle sohbet etmek gerçekten güzeldi. Bu topicten çok değerli arkadaşlara da sahip oldum. Ancak şu dakikadan sonra benim burda daha fazla bişey paylaşmama gerek yok. Arada goy goy yapmaya gelirim.
Sevgiler...
ben gördüm bi kaç defa çok güzel bi duygu anneliği yaşıyorsn sanki o an hatta uyandığında bile bi mutlulukla uyanıyor insan rüyası böyleyse gerçeğini düşünemyrm zaten ama banada bi kaç gündür ilginç şeyler oluyor normalde bi kzım olacak fakat 2 gündür rüyamda erkek bebek göryrm neden acaba
ne kavunmuş arkadaşşşş kaç gündür diye diye canımı zorla çektirdiniz haaa
kocama söyledim inşallah alır gelirken
haklısın canım olabilir sürekli onları düşündüğümz için sanrım ama bide rüyamda farkındayım benm kızım olcaktı niye erkek olduki şimdi diyodm kendi kendimekız erkek farketmez canım hamile olduğumuz için sürekli aklımız bebeklerde olduğu için rüyamızda bebek görmemiz normal illaki kendi bebeğini görüyo değilsin yani..
bende bazen kız bazen erkek görüyorum benim bebeğimmiş diye..
ama bir de şu var ben rüyamda kız bebek gördüğümde olumsuz bir haber, erkek bebek gördüğümde olumlu bir haber veya gelişme yaşıyorum..
haklısın canım olabilir sürekli onları düşündüğümz için sanrım ama bide rüyamda farkındayım benm kızım olcaktı niye erkek olduki şimdi diyodm kendi kendime
ne kavunmuş arkadaşşşş kaç gündür diye diye canımı zorla çektirdiniz haaa
kocama söyledim inşallah alır gelirken
lütfen böyle düşünme canmm..biz senin paylaşımlarını seviyoruz..ayrıca herkesin görüşü kendine..seni eleştirenler bi kendine baksın..kocaları hayatlarının merkezi olmuş,onlarla övünüp duruyolar..ağızlarından eşim lafı düşmüyo..gitme biyere..Arkadaşlar kafanızı şişirdiysem gerçekten özür dilerim. Ancak kendi açımdan burda sizlerle sohbet etmek gerçekten güzeldi. Bu topicten çok değerli arkadaşlara da sahip oldum. Ancak şu dakikadan sonra benim burda daha fazla bişey paylaşmama gerek yok. Arada goy goy yapmaya gelirim.
Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?