• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

iyilik sağlık canım ne olsun yok yaramaz bişey herkes sağlıkta inşallah bildiğimiz kadarıyla sen nasılsın
İyi canim bende çok şükür uzun zaman sonra oksurugu atlattim bugun antibiyotigi kestim huzurluyum azicik sirtim batiyo onuda annem vicksliyor sagolsun. Çok sukur iyiyim yani

canım çok iyi niyetlisin gerçekten ama herkes farklı . tabi ki herkes farklı görüşlere sahip olabilir bu çok normal ama önemli olan saygı gösterebilmek bunu da herkes yapamıyo. yeri geliyo gelen yorum yardımcı olup vereceğin kararı etkileyebiliyoken bazen de öyle bi yorum oluyo ki nerden yazdım diyebiliyosun
Anladım canım ...demekki böyle bişey ile karşılaşıp üZülmüşsün ama üzülmene değmez canım tamam mı:)

Anladım canım ...demekki böyle bişey ile karşılaşıp üZülmüşsün ama üzülmene değmez canım tamam mı:)
kesinlikle haklısın canım ama yapı meselesi sanırım ben çok takıyorum kırılıyorum ama ne kadar üzülsemde karşımdakine bunu yansıtıp onu kırmam içimde yaşarım. sanırım bu yüzden içim kalınca büyüyo

ben bebeğimi hiç rüyamda görmüyorum kızlar ya onunla ilgili rüyada görmüyorum o_O
ben gördüm bi kaç defa çok güzel bi duygu anneliği yaşıyorsn sanki o an hatta uyandığında bile bi mutlulukla uyanıyor insan rüyası böyleyse gerçeğini düşünemyrm zaten ama banada bi kaç gündür ilginç şeyler oluyor normalde bi kzım olacak fakat 2 gündür rüyamda erkek bebek göryrm neden acaba :KK51:o_O

Arkadaşlar kafanızı şişirdiysem gerçekten özür dilerim. Ancak kendi açımdan burda sizlerle sohbet etmek gerçekten güzeldi. Bu topicten çok değerli arkadaşlara da sahip oldum. Ancak şu dakikadan sonra benim burda daha fazla bişey paylaşmama gerek yok. Arada goy goy yapmaya gelirim.

Sevgiler...
Ya lütfen sacmalama canim bugüne kadar beraber geldik beraberce gitcrz...anlasamadigimiz insanlarla muhabbete girmeyiz olur biter kimse bir yere gitmiyor.. Hepimiz caniz arkadasiz

ben gördüm bi kaç defa çok güzel bi duygu anneliği yaşıyorsn sanki o an hatta uyandığında bile bi mutlulukla uyanıyor insan rüyası böyleyse gerçeğini düşünemyrm zaten ama banada bi kaç gündür ilginç şeyler oluyor normalde bi kzım olacak fakat 2 gündür rüyamda erkek bebek göryrm neden acaba :KK51:o_O

kız erkek farketmez canım hamile olduğumuz için sürekli aklımız bebeklerde olduğu için rüyamızda bebek görmemiz normal illaki kendi bebeğini görüyo değilsin yani..
bende bazen kız bazen erkek görüyorum benim bebeğimmiş diye..
ama bir de şu var ben rüyamda kız bebek gördüğümde olumsuz bir haber, erkek bebek gördüğümde olumlu bir haber veya gelişme yaşıyorum..

kız erkek farketmez canım hamile olduğumuz için sürekli aklımız bebeklerde olduğu için rüyamızda bebek görmemiz normal illaki kendi bebeğini görüyo değilsin yani..
bende bazen kız bazen erkek görüyorum benim bebeğimmiş diye..
ama bir de şu var ben rüyamda kız bebek gördüğümde olumsuz bir haber, erkek bebek gördüğümde olumlu bir haber veya gelişme yaşıyorum..
haklısın canım olabilir sürekli onları düşündüğümz için sanrım ama bide rüyamda farkındayım benm kızım olcaktı niye erkek olduki şimdi diyodm kendi kendime:KK48:

haklısın canım olabilir sürekli onları düşündüğümz için sanrım ama bide rüyamda farkındayım benm kızım olcaktı niye erkek olduki şimdi diyodm kendi kendime:KK48:

bilinçaltı işte rüyaya bile giriyo..
birde öyle her rüyayı kafaya takmayın..iyi veya kötü veya anlamsız..
hamileyiz şeytan boş durmuyo işte zayıf yerinden bebeğinden yakalıyo üstünde durmayalım :KK19:

Arkadaşlar kafanızı şişirdiysem gerçekten özür dilerim. Ancak kendi açımdan burda sizlerle sohbet etmek gerçekten güzeldi. Bu topicten çok değerli arkadaşlara da sahip oldum. Ancak şu dakikadan sonra benim burda daha fazla bişey paylaşmama gerek yok. Arada goy goy yapmaya gelirim.

Sevgiler...
lütfen böyle düşünme canmm..biz senin paylaşımlarını seviyoruz..ayrıca herkesin görüşü kendine..seni eleştirenler bi kendine baksın..kocaları hayatlarının merkezi olmuş,onlarla övünüp duruyolar..ağızlarından eşim lafı düşmüyo..gitme biyere..

kızlar çanta konusunda ben de bir öneride bulunayım size. önce bebek çantasına göre biraz küçük çanta alayım dedim. ama sonra çevremdekilerin hatırlatmasıyla hemen vazgeçip büyük çok kullanışlı bir çanta aldım. şöyle ki bizim bebişlerimiz kış bebeği, doğal olarak kıyafetleri kalın olacak ve de hırka ve yelek de eklenecek çantaya. normal boyutlarda çanta alırsak sığmayabilir. hele de ilk zamanlarda bir sürü yedek alıyorsun. o çantaya neler giriyor siz biliyorsunuzdur. benim aldığım çanta da alt açma bezi, biberon koruma kılıfı bir de bez poşeti var. tekrardan sizle paylaşayım bu da size fikir olabilir. ben çok beğendim. ama ebatı biraz büyük hatırlatayım ;) ben kırmızı aldım rengi çok hoş . iki linkte de aynı çanta fiyat farklı yalnız, ben de anlamadım ikisini de paylaşıyorum sizle

http://www.hepsiburada.com/liste/av...spx?productId=ailecntava401&categoryId=301143
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/avvio-a-401-anne-bebek-bakim-cantasi-gri-125559869

Back
X