2014 Kasım Anneleri

Ayyy işte ağlattın beni.Darısı bizlerede sana olur inşallah

teşekkür ederim canım, inşallah hepimiz güzel bir şekilde atlatırız. İnsanlar okadar korkutucu şeyler anlatmaya meraklı ki, anlamıyorum, hamile bir kadını korkutmakla ellerine ne geçiyor. ben ilk hamileliğimde pazarda kadının biri, doğuma az kalmış, çok zor çok, Allah kurtarsın demişti, tanımam etmem, kadını durdurup öyle söyleyince korkudan ağlamıştım. Şimdi düşününce ne gereksiz birşeymiş kadının yaptığı

kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum

Günaydın....

Kızlar ben mahvoldum ....

Göbeğimde çatlaklar oluşmuştu,sonra yenileri eklendi o yeniler kıpkırmızı olup kabarmıştı,ve acayip ciddi derecede kaşınıyordu en son doktora gittiğimde bir jel yazdı ilaç olarak vazelin ile karıştırıp sür dedi,nitekim çok iyi geldi göbeğim artık kaşınmıyor,fakat son iki gündür vücudumun çeşitli yerlerinde böyle nasıl desem pütür pütür şeyler çıktı ortaya şiddetli kaşınmayla beraber önce ayaklardan başladı,tabii ben kaşıdıkça hafif böyle lan oturdu kanadı falan,önce yakarca ısırdı diye düşündüm ve geçiştirdim ama baktım ki vücüdümun her bölgesinde minik minik var,dedim yakarca olsa bu kadar ısıramaz yani...en son artık geceleri de uykumu benden alınca çıldırcak gibi oldum,oturdum bütün gece sızlandım ağladım..uyuduğumda saat 5 ti....
eşim de yazık uyandı,internetten baktı bişeylere gebelik alerjisi diye birşey varmış...şimdi acaba o mu diye düşünüyorum...kimi zaman karaciğer enzimlerinden kaynaklanıyormuş kimi zaman da bebek safra kesesine baskı yaptığından dolayı safra kesesindeki asit kana karışıyormuş sonuç,ciltte aşırı kaşıntı kızarma.....
şuan bile o kadar kötü durumdayım ki,bilemedim nedir diye...acayip kaşınıyorum yaaa uyuzlar gibi,karşımda biri otursa o da kaşınmaya başlar benim yüzümden

Doktorumu aradım 2 kere açmadı cevap vermiyor ilk defa böyle oldu....o vermese sekreteri cevap veriyordu,ona da ayrı bir sinirlendim çok acil birşey olsa ne olacaktı acaba? ki benim şuan ki durumum da vahim....dokunsalar akşama kadar ağlayabilirim ....

yaa kesınlıkle oyle cnm haklısın, ama uzun zaman oldu e dogumdan sonra da 40 gun olmayacak, ne bılım ınsan zorlanıyor yanı

en onemlısı bebısın saglıgı

cok gecmıs olsun.

bu vesıleyle bı bankacı olarak mutlaka banka kasası kıralamanızı tavsıye ederım ya da altın bırıkımlerınızı bankada vadeısz altın mevduat denılen urunle yapın hem daha karlı, kaybınız olmuyor al satta, dolar kuru gıbı dusunun, al sat fıyatı var gr altının. ama bı tam bozdurmaya kalksanız 5 6 lıra kayıp oluyor.

Bu sabah bende aynı sorunu yaşadım.
Düdük gibi oldu ne giysem. Zaten son haftalara gelmişiz birde yeni kıyafet mi alıcaz .

ya aynen canım..
bende diyorum bir panço alsam onu giysem dışarda..
hamile kıyafetlerimin içinede beyaz badi giysem abesmi durur acaba..
şimdi 1 ay için hamile kıyafeti almak istemiyorum

Canım çok geçmiş olsun anlattığın şey gebelik alerjisine benziyor. Doktoruna ulaşamıyorsan en kötü acile git. Gerçi buna bir ilaç vermiyorlar diye duymuştum ama.
soğuğa yakın ılık bir duş al azda olsa rahatlatır kaşıntılarını.

kızlar bebek yatağını nasıl aldınız pamuk mu visko mu bir de hangi marka aldınız dün karyolasını aldık fakat yatağı kaldı nasıl bir şey almalı bana fikir verebilir misiniz?

Biz lateks aldık İşbir Yatak'tan, modelin adını hatırlamıyorum şu an, olmazsa akşam evde bakıp yazabilirim canım.

Baya bir araştırmıştık almadan önce. Visco yeni doğana omurga konusu nedeniyle tavsiye edilmiyordu, pamuk doğal malzeme iyi ama ama mite, akar, alerji konusu nedeniyle o da ilk yaş için olmaz dediler. Lateks tavsiye ettiler, biz de tercihimizi o yönde kullandık. Bakalım, umarım memnun kalırız.

Allah'ım ya nasıl güzel anlatmışsınnn gözlerim doldu... Maşallah sana ve yavruna... Ben de zaten deli cesareti midir nedir normal doğumdan başka bişi düşünmüyorum şimdilik... Ama o ağrılar gelince ne düşünürüm bilemem Rabbim uzun ömürler versin yavrularınla eşinle sevdiklerinle beraber sana... Böyle yüreklendirici hikayelere ihtiyacımız var.. Teşekkürler canım...

Canım ya... Çok geçmiş olsun... Hiçbir bilgim yok sadece bi arkadaşta da gebelik alerjisi olmuştu o da böyle vücudunun kızarıp kaşındığını söylerdi.. Krem felan vs çok da tam geçirmiyormuş öyle derdi.. İnşallah seninki geçici bişidir.. Mutlaka git doktora ama böyle stres olma..

Kaç
kaç saat sürdü bende çok istiyorum normal allahım nasip eder insallah

hımm lateksi duymamıştım ben de araştırayım teşekkür ederim canımm

canım bence doktorunu arama direk git..
alerji olabilir başka birşey olabilir..

Çok geçmiş olsun, bence hiç telefonla aramakla falan uğraşma, imkanın varsa doktoruna git, muayene ol, tahlil falan yaptırmam gerekebilir, bazen böyle kaşıntılar olabiliyormuş, en azından sebi bitkin düşürmeden önlemini alırsın

Çok geçmiş olsun. Doktorunu ısrarla ara bence. Anlar ne olduğunu, çözüm önerileri sunar, hafiflersin hemencik. Moralini bozma olur mu? Tehlikeli bir şey değildir, sadece şu an sana ıstırap veriyor, ama hemen geçecek.

Kaç

kaç saat sürdü bende çok istiyorum normal allahım nasip eder insallah

sancılarımı akşam 7 den sabah 7 ye kadar evde çektim, belki evde olmanın rahatlığı, bunda da evde sancımı çekmeyi planlıyorum, hastanedeki prosedürlerle uğraşmak istemiyorum. Doğumhaneye girdikten sonra 25 dk sürmüş doğum faslı, saat 08.57 de kızım doğmuştu.

Bende dün okudum doğumun nasıl olduğunu korkmadim hiç allahım bir avazda doğurmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…