2014 Kasım Anneleri

cnm ben nette okumustum bunun adı gebelık kolestazı mı oyle bırsey

gecmıs olsun

ben kısa kollu bodylerimin üstüne penye xxl hırka giyiyorum kv dem almış carsidan,önü kapanmıyor zaten düğmeli değil. arkasında ipleri var onu da arkada bırakıyorum. tesettürlü olunca giyim işi daha sıkıntılı oluyo

Ne kadar güzel anlatmışsın. Rabbim bize de ve tüm hamilelere de hayırlı, kolay doğumlar nasip etsin. Ben önceden Epidural normal istiyordum. Senin gibi pozitif doğum hikayeleri okudukça epiduralden uzaklaşıyorum. Hayırlısı olsun hepimiz için. Tam da ihtiyacımız olan şeyi morali bize verdin. Çok teşekkür ederim. Rabbim sana da kolay doğum nasip etsin tekrardan.
kızlar havlar birden soğudu..
beniö ceketlerim, hırkalarım olmuyor..
ee hamile badilerim falan hep kısa kollu..
kaldım ortada yaa
Aynen yaaa, Giydim tuniğimi çıktım. Üşüdüm ama üzerime alacağım ceketim yok ki. Onun da önü açık kalacak
o kıyafetlerin başına hamile eklendimi fiyatlarda iki katı
Kesinlikle, Normal pantolonda bele kemer takmakla uğraşırlar 30-40 tl ye bulursun, hamiş pantolonunda bel zaten penye kumaş 100 den aşağı bulamazsın. Resmen kazıklıyorlar
Çok geçmiş olsun canım. Bir arkadaşta demiş. Soğuğa yakın duş iyi gelebilir. Kaşıntını rahatlatır. ;MEcbur doktoruna gideceksin. Bence hiç vakit kaybetme. Seni görmeden bir teşhis zaten koyamayacak. Yoldan ararsın geliyorum diye. Olmadı çat kapı girince görecek zaten seni. Boşuna evde kendini sıkıp, üzülme. İnş Allah en kısa sürede geçer.

10 dakikada 3 kez 50 saniyelik sancılar oluyormuş peki nisanın gelmedi mi

kızlar benim doktorum özellikle pamuk yatak olsun beşikte de yatağında da dedi....yorgan da pamuk olacak dedi. yorganı kv ben dikerim dedi. benim bebişin yatağı yorganı hep pamuk oldu yani.

Bende ev işleri yapmayı planlıyorum kek yemek temizlik baanyo ama cok duygulandım gerçekten yazdiklarina

kızlar benim doktorum özellikle pamuk yatak olsun beşikte de yatağında da dedi....yorgan da pamuk olacak dedi. yorganı kv ben dikerim dedi. benim bebişin yatağı yorganı hep pamuk oldu yani.

Benim bebeğimin beşiği ile gelecek yatağı nasıldır hiç bilmiyorum... Yastığı yorganı babannesi yapmıştı yün ama onlar.. Ne kadar doğru bilmiyorum çok soğuk bir ildeyiz ama yine de başka yorgana ihtiyaç olur mu bilmiyorum...

Doktara kesin gitmelisin ama oda cildiyeye yönlendirir canım. Anlamıyorlar çünkü. Bende de öyle minik bişeyler çıktı aile hekimide kadın doğumcuda anlamadı kendi doktorumda olduğum yerde değil merkezde ben ilçedeyim onu aradım oda cildiyeye gitmelisin dedi. Alerjimi diye baktımda netten benimki su çiçeğiydi. İlk üç ayda bebek düşük oluyormuş ben 5. ayda çıkardım. İnşallah bebeğimde birşeyler olmamıştır. İçtede çıkan bir hastalık çünkü.

off aynenn kollar oluyor ama ön apaçaık kalıyorr

Kızlaaarr bebişimin odası yapılıyor. Eşim fotoğraf attı ama düzgün çekememiş. Modeli aşağıdaki gibi.beşik 2 metre civarı olacak sanırım, kocamann. Eşyaları rahatça sığdırabilicem ohhhh!
Dolaplarda yapılmış. Yalnız çok üzücü bir haber aldım. Beşiği yapan çocuk makinaya parmağını kaptırmış, Allahtan dikmişler. Ama çok üzüldüm. Bi üç beş gün geç olabilir demişler ayy hiç sorun değil çocuk iyi olsun dedim.

Hahahah. Ben çok görürüm böyle rüyalar. Halbuki dünyanın en güvenilir adamlarından biridir. Herkes ne kadar şanslısın der. Ama zamanında yaşadığım aldatılma olayından dolayı arada böyle sevdiğim adamı kaybetme korkusuyla kabuslar görebiliyorum. Minnoşum alıştı artık. :)

günaydın hanımlar..
uykusuz bir geceden sonra işteyim..
bu ne ya uyuyamıyorumm offf
Kıyamamkiiiiii. Ne zaman ayrılıyorsun izine kuzum?

günaydın arkadaşlar ben yine bir uyuma rekoruyla karşı karşıyayım.
23:30 yatıp sabah 11:00 de kalktım yine.
gece kalktığım wc nöbetlerini saymıyorum en az 3 kez her gece standart oldu.
hamileliğimin başındaki halime geri döndüm ya
ama gündüzleri daha hareketliyim eskisine göre onunda etkisi olabilir belki

off aynenn kollar oluyor ama ön apaçaık kalıyorr
Geçen kış ben zayıftım birde. 5 kilo alıp üstüne hamile kaldım. 12 kiloda hamilelikte aldım. Eski kıyafetlerimin kolları bile dar geliyor Zaten baktım çoğu dar. dolabı komple boşaltıp olanları ayırdım. Ama onlar da her geçen gün olmamaya başladı. Durum çok vahim çok
Ohh ne güzel üretilmeye başlamış ya gelir hayırlısı ile. Ayy üzüldüm bak bende çocuğa. İyi bari dikilmiş en azından. Allah korusun her türlü kazadan beladan herkesi inş allah.
Maş Allah

kızlar biberon ve emzikte hangi marka iyi sizce avent almayı düşünüyordum ama ablam oğlana kullandım emzikleri ağız ve diş yapısını bozuyor dedi öyle de duymuş sizce nuk nasıl

Ben bir tane nuk birtnae chicco aldim cnim cokda almadim belki emmez diye alirken ayina dikkat et mutlakaa agiz ve damak yapisi onemli

Bende öyle rüyalar görüyorum. :) aglayarak uyanıyorum hep... acaba bi aylara ozgu birsey mi bu

Sanırım bu aylara özgü, bilinçaltında belki de "kilo aldım, kocaman göbeğim oldu, beni beğenmiyor mu eskisi kadar" düşünceleri olabilir bence.

kızlar bebek yatağını nasıl aldınız pamuk mu visko mu bir de hangi marka aldınız dün karyolasını aldık fakat yatağı kaldı nasıl bir şey almalı bana fikir verebilir misiniz?

Canım ben İşbir yataktan Lateks yatak aldım, pamuk ve yün önermediler bana, içeriğinde barındırdığı alerjik maddeler sebebiyle. Birde zamanla fazlaca mikrop barındırabiliyorlarmış. Visco yakata fazla gömüldüğü için bebeğin omurgası için iyi değilmiş. Biz işbir yatağın Kardelen serisinden aldık. Asıl önerilen sert sünger yatak ama, sünger yatak araştırırken adam , bebekler için uygun değil içeriğinde ki maddeler dedi.

Allah evlatlarınızı size bağışlasın inşallah, ne güzel bir hikaye paylaşmışsın bizlerle, eminim pek çok arkadaş cesaretlenecektir.

Canım bence ihmal etme, doktorunu ara tamam ama ulaşamıyorsan da hastaneye git, cildiye görecektir büyük ihtimal teşhis için. Çok geçmiş olsun.

Canım bebeğinin oda takımı çok güzel oluyor, Allah sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin. Çocuğa da üzüldüm, inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Ayni durum.bendede var cnim cok uyuyorum hatta oglen falanda tv karsisinda uyuya kalabiliyorum ilk 3 ayda cok uyumustum normal galiba gece en az 4 kere kalkiyorum wc ile aramda kuvvetli bi bag var fakat 2 gundur basim agriyo tansiyonuma bakiyorum normal neden bukada rbasim.agriyo anlamadim gozume dogru vuruyo ara ara

ya aynen canım..
bende diyorum bir panço alsam onu giysem dışarda..
hamile kıyafetlerimin içinede beyaz badi giysem abesmi durur acaba..
şimdi 1 ay için hamile kıyafeti almak istemiyorum
Ben evde giyecek bisey bulamiorum yaaa:((size kolay gelsin walla...hicbir sey beni rahat ettirmio((

Dr nin numarasi varsa arayip sorabilirsin. Ya da yakinsa bi danisabilirsin aslinda. Seni takip eden doktorun seninle ve bebisinle ilgili en dogru karari verebilir.

geçen hafta benimde aynı enseme vuran baş ağrılarım vardı ama geçti.dediğin gibi hep tansiyonumdur dedim ama normal çıktı.
bu haftada gün içinde 1-2 defa olan baş dönmeleriyle karşı karşıyayım.4-5 sn sürüp geçiyor karnım şiş olmasa dicem ki yeni hamileyim ya. son aylar gerçekten daha zor geçiyormuş

Canım ya sen birde bnim rüyalarımı bi görsen aman aman evlerden Irak dün gece 5 te uyudum en uykusuz gecelerimden biriydi maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…