• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Ayy çok komik ya onu bile düşünmüşler:KK48: Hey Allahım neler var. O zaman ebebeğin Mağazası'nda vardır. Ondan almalıyım bence:KK48:
evet kızlar erkek bebekler bezini açınca fiskiye gibi yapabiliyorlarmış :) o yüzden bezini açınca hemen değişmek yerine azcık üzerinde tutacakmışsın çok şaşırmıştım. bi de o pipipedmi ne ondan var :KK70:

doğum 30 ekim görünüyor neden öyle erken dedi doktor. benim de 1 kasım doktor 15 ekimden sonra olabilir dedi.

cnm benım ıkızlerım olacak nasıpse
30, haftadan berı sureklı acıle gıdıyorum serum ve nıdılat yuklemesı ıle durduruyorlar
tutabıldıgımız kadar tutacagız

30, haftadan berı sureklı acıle gıdıyorum serum ve nıdılat yuklemesı ıle durduruyorlar
kolay gelsin cnm inş sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın, ikiz bebekler çok tatlı oluyor umarım tadını çıkara çıkara bakarsın bebişlerine ;):nazar:

inşallah seni üzmez bebişlerin biraz daha sabrederler kilocukları alırlar.
ama ne güzel ki 32.haftayı atlatmışsınız

canım kendi kişisel fikrim ben tehlikeli olduğunu düşünmüyorum..hatta ben düşük riskimden sonra yemeye başladım sancılarımı azalttı eşim her akşam zorla yedirdi bir tane..hurma yediğim zaman çok rahat uyumaya başladım..son günlerde evde kalmadı eşimde bulamadı uykusuz geceler geçiriyorum malesef..
bir de şu var Peygamber Efendimiz zamanında dışlanan müslümanların tek yiyeceği hurma ve suymuş o zaman hamileler ne yapıyomuş...
tabi bunlar benim fikrim...
benim eşim de bana hurma aldı. hamilelerin yemesi gerekiyormuş. yiyoruz bakalım artık, faydası muhakkak vardır

pegasusunicorn pegasusunicorn
senin ekonomik dediğin o jelly markalı bez bim de satılıyor. benim akrabam eczanesine o marka bezden getirtiyo bim den toptan alıp. çok iyi satışlar eczane de ve alanlar memnun demişti bende denemeyi düşünüyorum

Bende emerken cikaririm dokunmalari cok hosuma giidyor zaten 3 ay kadar eldiven takiliyo en erken ellerini farkediyolar izlemeyi cok seviyolar takmamak lazim.. Bizim arkadin kizi 2 yasina geldi emmeyi biraktirdi oturmaya gittik eliyle tutmus yakasini anneside olmaz dedi bi kere bakayim bari diyor :KK48:

Ayy buna çok güldüm, yavrum kıyamam 1 kere baksa yetecek:KK48: ona bile razı.Yerim o kızı ben

kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum

Günaydın....

Kızlar ben mahvoldum ....

Göbeğimde çatlaklar oluşmuştu,sonra yenileri eklendi o yeniler kıpkırmızı olup kabarmıştı,ve acayip ciddi derecede kaşınıyordu en son doktora gittiğimde bir jel yazdı ilaç olarak vazelin ile karıştırıp sür dedi,nitekim çok iyi geldi göbeğim artık kaşınmıyor,fakat son iki gündür vücudumun çeşitli yerlerinde böyle nasıl desem pütür pütür şeyler çıktı ortaya şiddetli kaşınmayla beraber önce ayaklardan başladı,tabii ben kaşıdıkça hafif böyle lan oturdu kanadı falan,önce yakarca ısırdı diye düşündüm ve geçiştirdim ama baktım ki vücüdümun her bölgesinde minik minik var,dedim yakarca olsa bu kadar ısıramaz yani...en son artık geceleri de uykumu benden alınca çıldırcak gibi oldum,oturdum bütün gece sızlandım ağladım..uyuduğumda saat 5 ti....
eşim de yazık uyandı,internetten baktı bişeylere gebelik alerjisi diye birşey varmış...şimdi acaba o mu diye düşünüyorum...kimi zaman karaciğer enzimlerinden kaynaklanıyormuş kimi zaman da bebek safra kesesine baskı yaptığından dolayı safra kesesindeki asit kana karışıyormuş sonuç,ciltte aşırı kaşıntı kızarma.....
şuan bile o kadar kötü durumdayım ki,bilemedim nedir diye...acayip kaşınıyorum yaaa uyuzlar gibi,karşımda biri otursa o da kaşınmaya başlar benim yüzümden :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

Doktorumu aradım 2 kere açmadı cevap vermiyor ilk defa böyle oldu....o vermese sekreteri cevap veriyordu,ona da ayrı bir sinirlendim çok acil birşey olsa ne olacaktı acaba? ki benim şuan ki durumum da vahim....dokunsalar akşama kadar ağlayabilirim ....

:mad:

Öncelikle çok geçmiş olsun ,ben de yaşıyorum aynı sorunu ama çok fazla değil.Şimdilik geçici bir çözüm buldum bebe yağıyla masaj yap kaşınan yerlerine zaten masaj yaparken yavaş yavaş kaşıntısı da diniyor, kızarıklığı geçiyor bi süre sonra.Umarım işe yarar sende de.

KIZLAR HEPİNİZE TEKER TEKER ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM,NE MUTLU BANA Kİ BENİ MERAK EDİP GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAZMIŞSINIZ,İNANIN GÖZLERİM DOLDU O KADAR ÇOK BİLDİRİMİ GÖRÜNCE......

SİZE YAZDIKTAN SONRA EVDEN ÇIKTIM O ARA SEKRETERİ İLE GÖRÜŞEBİLDİM VE DURUMU ANLATTIM,O ESNADA DOKTORUM MÜSAİT OLMADIĞINDAN SEKRETERİ BANA DÖNÜŞ YAPACAĞINI BİLDİRDİ,BEN HALİ HAZIRDA ZATEN EVDEN ÇIKMIŞTIM VE BEKLİYORDUM...

HER NEYSE BENİ HEMEN HASTANEYE ÇAĞIRDILAR TAHLİLLER İÇİN,DOKTORUMUN İLK ŞÜPHESİ KARACİĞERDEN GELEBİLECEĞİ İDİ...

KANIMI VERDİM VE BEKLEMEYE KOYULDUM...

ALLAH'A BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ KARACİĞERLERİMDEN DEĞİLMİŞ,BU KAŞINTI ÇOĞU GEBE DE OLABİLİYORMUŞ VE GENELDE 32 İLE 36 HAFTALAR ARASINDA ÇIKIYORMUŞ,DOKTORUM SENİN DURUMUN YİNE İYİ SENDEN ÇOK DAHA KÖTÜLERİ OLUYOR VE EĞER KARACİĞERİNDEN KAYNAKLANSAYDI HASTANEYE YATIŞINI YAPMAMIZ GEREKİRDİ DEDİ..

İÇİM BİR FERAHLADI,KAŞINTIM HALEN DEVAM EDİYOR,JEL YAZDI YİNE...EĞER DEVAM EDERSE TEKRAR GEL DEDİ BANA...CİLDİYEYE YÖNLENDİRMEDİ....... ACABA GİTSEM Mİ KENDİM DİYE DÜŞÜNMEDİM DEĞİL....

HER NEYSE Kİ CİDDİ BİR DURUM GÖZÜKMÜYOR AMA ARA ARA YİNE DE KAN VERİCEKMİŞİM TAKİP ALTINDA ALINDIM...

HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR

İYİ Kİ VARSINIZ.....

Canım çok geçmiş olsun anlattığın şey gebelik alerjisine benziyor. Doktoruna ulaşamıyorsan en kötü acile git. Gerçi buna bir ilaç vermiyorlar diye duymuştum ama.
soğuğa yakın ılık bir duş al azda olsa rahatlatır kaşıntılarını.

Allah'ım ya nasıl güzel anlatmışsınnn gözlerim doldu... Maşallah sana ve yavruna... Ben de zaten deli cesareti midir nedir normal doğumdan başka bişi düşünmüyorum şimdilik... Ama o ağrılar gelince ne düşünürüm bilemem :KK47: Rabbim uzun ömürler versin yavrularınla eşinle sevdiklerinle beraber sana... Böyle yüreklendirici hikayelere ihtiyacımız var.. Teşekkürler canım...

Canım ya... Çok geçmiş olsun... Hiçbir bilgim yok sadece bi arkadaşta da gebelik alerjisi olmuştu o da böyle vücudunun kızarıp kaşındığını söylerdi.. Krem felan vs çok da tam geçirmiyormuş öyle derdi.. İnşallah seninki geçici bişidir.. Mutlaka git doktora ama böyle stres olma..

canım bence doktorunu arama direk git..
alerji olabilir başka birşey olabilir..

Çok geçmiş olsun, bence hiç telefonla aramakla falan uğraşma, imkanın varsa doktoruna git, muayene ol, tahlil falan yaptırmam gerekebilir, bazen böyle kaşıntılar olabiliyormuş, en azından sebi bitkin düşürmeden önlemini alırsın

Çok geçmiş olsun. Doktorunu ısrarla ara bence. Anlar ne olduğunu, çözüm önerileri sunar, hafiflersin hemencik. Moralini bozma olur mu? Tehlikeli bir şey değildir, sadece şu an sana ıstırap veriyor, ama hemen geçecek.

cnm ben nette okumustum bunun adı gebelık kolestazı mı oyle bırsey

gecmıs olsun

Ne kadar güzel anlatmışsın. Rabbim bize de ve tüm hamilelere de hayırlı, kolay doğumlar nasip etsin. Ben önceden Epidural normal istiyordum. Senin gibi pozitif doğum hikayeleri okudukça epiduralden uzaklaşıyorum. Hayırlısı olsun hepimiz için. Tam da ihtiyacımız olan şeyi morali bize verdin. Çok teşekkür ederim. Rabbim sana da kolay doğum nasip etsin tekrardan.

Aynen yaaa, Giydim tuniğimi çıktım. Üşüdüm ama üzerime alacağım ceketim yok ki. Onun da önü açık kalacak :KK42:

Kesinlikle, Normal pantolonda bele kemer takmakla uğraşırlar 30-40 tl ye bulursun, hamiş pantolonunda bel zaten penye kumaş 100 den aşağı bulamazsın. Resmen kazıklıyorlar :KK11:

Çok geçmiş olsun canım. Bir arkadaşta demiş. Soğuğa yakın duş iyi gelebilir. Kaşıntını rahatlatır. ;MEcbur doktoruna gideceksin. Bence hiç vakit kaybetme. Seni görmeden bir teşhis zaten koyamayacak. Yoldan ararsın geliyorum diye. Olmadı çat kapı girince görecek zaten seni. Boşuna evde kendini sıkıp, üzülme. İnş Allah en kısa sürede geçer.

Doktara kesin gitmelisin ama oda cildiyeye yönlendirir canım. Anlamıyorlar çünkü. Bende de öyle minik bişeyler çıktı aile hekimide kadın doğumcuda anlamadı kendi doktorumda olduğum yerde değil merkezde ben ilçedeyim onu aradım oda cildiyeye gitmelisin dedi. Alerjimi diye baktımda netten benimki su çiçeğiydi. İlk üç ayda bebek düşük oluyormuş ben 5. ayda çıkardım. İnşallah bebeğimde birşeyler olmamıştır. İçtede çıkan bir hastalık çünkü.

Sanırım bu aylara özgü, bilinçaltında belki de "kilo aldım, kocaman göbeğim oldu, beni beğenmiyor mu eskisi kadar" düşünceleri olabilir bence.

Canım ben İşbir yataktan Lateks yatak aldım, pamuk ve yün önermediler bana, içeriğinde barındırdığı alerjik maddeler sebebiyle. Birde zamanla fazlaca mikrop barındırabiliyorlarmış. Visco yakata fazla gömüldüğü için bebeğin omurgası için iyi değilmiş. Biz işbir yatağın Kardelen serisinden aldık. Asıl önerilen sert sünger yatak ama, sünger yatak araştırırken adam , bebekler için uygun değil içeriğinde ki maddeler dedi.

Allah evlatlarınızı size bağışlasın inşallah, ne güzel bir hikaye paylaşmışsın bizlerle, eminim pek çok arkadaş cesaretlenecektir.

Canım bence ihmal etme, doktorunu ara tamam ama ulaşamıyorsan da hastaneye git, cildiye görecektir büyük ihtimal teşhis için. Çok geçmiş olsun.

Canım bebeğinin oda takımı çok güzel oluyor, Allah sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin. Çocuğa da üzüldüm, inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Geçmiş olsun canım birşey çıkmaz inş sıkma canını dualarımız seninle dikkat et kendine ve bebişe

Tekrar geçmiş olsun. İnşallah önemsiz bir şeydir. İyi haberlerini bekliyoruz.

Hadi inş allah önemli bir şey değildir. Gelip geçer hemencecik. :KK68:

Maş allah bebişine. :nazar:

canım cok geçmiş olsun Allah yavrunu ve seni korusun inşallah iyi haberleriniz bekliyoruz

Çok geçmis olsun canım belki birseye alerjin vardır hemen kötü düsünme güzel haberlerini bekliyoruz.

Uzun zamandır bakmıyordum sayfalara o yüzden ikizlerin olacağını bilmiyordum yeni gördüm ,maşallah çok tatlı.İsimlerini düşündünüz mü?

pegasusunicorn pegasusunicorn
senin ekonomik dediğin o jelly markalı bez bim de satılıyor. benim akrabam eczanesine o marka bezden getirtiyo bim den toptan alıp. çok iyi satışlar eczane de ve alanlar memnun demişti bende denemeyi düşünüyorum

bakalım deneme yanılma yöntemiyle bulucaz bebişimizin popişine en iyi gelen markayı.
bende deneyeceğim mutlaka o bezi ama ilk başlarda değil

Öncelikle çok geçmiş olsun ,ben de yaşıyorum aynı sorunu ama çok fazla değil.Şimdilik geçici bir çözüm buldum bebe yağıyla masaj yap kaşınan yerlerine zaten masaj yaparken yavaş yavaş kaşıntısı da diniyor, kızarıklığı geçiyor bi süre sonra.Umarım işe yarar sende de.

Çok teşekkür ederim canım,benimkisi böyle pütür pütür ele geliyor senin de öyle mi canım?
bir kaşımaya başladığımda bir daha kanatasaya kadar kan oturasaya kadar kaşıyorum maalesef...
doktorum jel yazdı yine onu kullanıcam..geçmezse zaten cildiyeye giderim hemen

KIZLAR HEPİNİZE TEKER TEKER ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM,NE MUTLU BANA Kİ BENİ MERAK EDİP GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAZMIŞSINIZ,İNANIN GÖZLERİM DOLDU O KADAR ÇOK BİLDİRİMİ GÖRÜNCE......

SİZE YAZDIKTAN SONRA EVDEN ÇIKTIM O ARA SEKRETERİ İLE GÖRÜŞEBİLDİM VE DURUMU ANLATTIM,O ESNADA DOKTORUM MÜSAİT OLMADIĞINDAN SEKRETERİ BANA DÖNÜŞ YAPACAĞINI BİLDİRDİ,BEN HALİ HAZIRDA ZATEN EVDEN ÇIKMIŞTIM VE BEKLİYORDUM...

HER NEYSE BENİ HEMEN HASTANEYE ÇAĞIRDILAR TAHLİLLER İÇİN,DOKTORUMUN İLK ŞÜPHESİ KARACİĞERDEN GELEBİLECEĞİ İDİ...

KANIMI VERDİM VE BEKLEMEYE KOYULDUM...

ALLAH'A BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ KARACİĞERLERİMDEN DEĞİLMİŞ,BU KAŞINTI ÇOĞU GEBE DE OLABİLİYORMUŞ VE GENELDE 32 İLE 36 HAFTALAR ARASINDA ÇIKIYORMUŞ,DOKTORUM SENİN DURUMUN YİNE İYİ SENDEN ÇOK DAHA KÖTÜLERİ OLUYOR VE EĞER KARACİĞERİNDEN KAYNAKLANSAYDI HASTANEYE YATIŞINI YAPMAMIZ GEREKİRDİ DEDİ..

İÇİM BİR FERAHLADI,KAŞINTIM HALEN DEVAM EDİYOR,JEL YAZDI YİNE...EĞER DEVAM EDERSE TEKRAR GEL DEDİ BANA...CİLDİYEYE YÖNLENDİRMEDİ....... ACABA GİTSEM Mİ KENDİM DİYE DÜŞÜNMEDİM DEĞİL....

HER NEYSE Kİ CİDDİ BİR DURUM GÖZÜKMÜYOR AMA ARA ARA YİNE DE KAN VERİCEKMİŞİM TAKİP ALTINDA ALINDIM...

HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR

İYİ Kİ VARSINIZ.....

canım geçmiş olsun yaaa..
hamilelikten önce bir kere bana olmuştu öyle bir şey..hayvanat bahçesine gitmiştik..
sanırım orda bir şey ısırdı her yerim kızarıp kabarmıştı akşama..
annem anti-histaminikli bir iğne yaptı hemen geçti..
ama o iğneye kadar ne çektim bir ben bilirim..
hamilelikte yapılmıyor olabilir tabi alerji iğneleri falan bilemiyorum...
doktorun da jel vermiş zaten kullan bakalım inşallah iyi gelir...

Kızlar göbek deliğimin çevresi bi kaç gündür morumsu bi renk bazen de kıpkırmızı oluyordu geçen gün derisi kalktı pul pul. bugün dr a sordum benim sıpa sırtını tam göbek deliğimin oraya dayamis baskı yapıyor oraya bak dedi gösterdi usg den gördüm.kafası aşağıda olduğu için sık idrara çıkıyorsun dedi ayrıca kasık sancısı da kafası baskı yaptığı için oluyormus. :nazar: oğlumn yüzünü de gördüm profil süper yuvarlak yüzlü olacak oğlum saclari bile oluşmuş Rabbime emanet kuzum benim <3

Back
X