kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum
Günaydın....
Kızlar ben mahvoldum ....
Göbeğimde çatlaklar oluşmuştu,sonra yenileri eklendi o yeniler kıpkırmızı olup kabarmıştı,ve acayip ciddi derecede kaşınıyordu en son doktora gittiğimde bir jel yazdı ilaç olarak vazelin ile karıştırıp sür dedi,nitekim çok iyi geldi göbeğim artık kaşınmıyor,fakat son iki gündür vücudumun çeşitli yerlerinde böyle nasıl desem pütür pütür şeyler çıktı ortaya şiddetli kaşınmayla beraber önce ayaklardan başladı,tabii ben kaşıdıkça hafif böyle lan oturdu kanadı falan,önce yakarca ısırdı diye düşündüm ve geçiştirdim ama baktım ki vücüdümun her bölgesinde minik minik var,dedim yakarca olsa bu kadar ısıramaz yani...en son artık geceleri de uykumu benden alınca çıldırcak gibi oldum,oturdum bütün gece sızlandım ağladım..uyuduğumda saat 5 ti....
eşim de yazık uyandı,internetten baktı bişeylere gebelik alerjisi diye birşey varmış...şimdi acaba o mu diye düşünüyorum...kimi zaman karaciğer enzimlerinden kaynaklanıyormuş kimi zaman da bebek safra kesesine baskı yaptığından dolayı safra kesesindeki asit kana karışıyormuş sonuç,ciltte aşırı kaşıntı kızarma.....
şuan bile o kadar kötü durumdayım ki,bilemedim nedir diye...acayip kaşınıyorum yaaa uyuzlar gibi,karşımda biri otursa o da kaşınmaya başlar benim yüzümden

Doktorumu aradım 2 kere açmadı cevap vermiyor ilk defa böyle oldu....o vermese sekreteri cevap veriyordu,ona da ayrı bir sinirlendim çok acil birşey olsa ne olacaktı acaba? ki benim şuan ki durumum da vahim....dokunsalar akşama kadar ağlayabilirim ....