2014 Kasım Anneleri

Akıllı kadının hali baska ...Yazarken bende onu diyecektim valla hemen biten değilde söyle 2 gün gidecek yemekleri tercih etmeye çalısıyorum bende iyi yapmıssın Allah bereketini arttırsın

Amin amin valla gözüme az göründü, tabak tabakta yedik buna rağmen yarına da kaldı çok şükür yarımşar tabak yeriz öğlen geçer öyle :)

Amin amin valla gözüme az göründü, tabak tabakta yedik buna rağmen yarına da kaldı çok şükür yarımşar tabak yeriz öğlen geçer öyle :)
Dolaptaysa sorun yok.Hadi çıkıyorum ben canım gözlerim çok acıdı sende minnakları ikna et uyumaya iyi geceler canım grsrz

Kızlar,

Ağlayarak uyandırab kabusla geldim buraya. Şu ab hala ağlıyorum. Eşim sarıldı bana uyunaya geçti. İki gündür üst üste rüyamda eşimin beni aldattığını görüyorum.

Eşimle aramız limoniymiş, hazırlık falan yapıyor, suratıma bakmıyor, ters davranıyor. Kuzeni de bizimle. Hazırlıktan anlıyorum bir yere gidecekler ama soruyorum inkar ediyor. Sonra gece 2 tane kız arabasıyla bizim sitenin önüne geliyo, bizde o sıra yanımda biriyle avmden bebek alışverişinden dönüyoruz, kızlar pis pis sırıtıyo eşime soruyorum ya tamam bişey yok sen gir eve benim bi yere gittiğim yok diyo. Sonra evde telden bakıyorum güya ertesi gün bizim hastanedenin acile gelen kişi listesine benim adım yazıyor 16 eylül- doğum diye, o da bi ertesi günmüş. Ağlayarak panik oluyorum , arayın şunu gelsin diyorum kimse aramıyo yüzüme bakıyolar ben arıyorum arkadan kızların kahkahası geliyo doğum yapıyorum yarın gelirmişin hemen eve diye bağırıyorum ya bi git yaa ne doğumu banane gelemem ben işlerim var diyo suratıma kapatıyo. Allahım bu benim kocam olamaz diyorum ağlıyorum. O sıra evde herkes var. Arkadaşının ağzından laf almaya çalışıyorum. Gittiğini biliyorum sana ne anlattı fısır fısır kpnuşuyordunuz diyorum. Yengecim sen üzülme diye söylemedim ama onlar kuzeniyle o kızlarla izmire gitti, şimdi zamparalık yapıyolar hatta şu an sen uygunsuz zamanda aradın onu ondan sinirlendi diyor Aman Allahımmm çıldırıyorum elimdeki yastığı falan tırmalayıp ısırıyorum sinirden. Cinnet geçiriyorum resmen. Yapmazdı o bana bunu, beni cok severdi, bebegini bekliyordu dort gozle, nasıl yaptı bunu bana.. Neler neler. Hungur hungur ağlayarak aşkım aşkım diye uyandım. Eşim geldi hemen sarıldı. Dün gece de kabusla uyandıgım için cok uzuldu. Askım bunların hepsi hamilelikten, gececek, hadi uyumana bak nolur bak ağrıdan anca uyuyabildin dedi, sarıldı bana. Ona anlatmadım ama beni sakın ama sakın aldatma yalan söyleme olur mu dedim. Haşa ciğerlerim yanıyo. Hani bazı rüyalar gercek gibidir ya. Uyanınca eşime sarıldıktan sonra direk bu kocasını basan, aldattıgını ogreneb hatta bunu bıle bıle mecbur evlı kalan kadınları dusundum, Allahımmmm onlara peygamber sabrı versin.
Hiç kimse için yapmaz demeyeceksin ama benim eşim cidden yapacak belki son erkektir, dün de söyledim herkes çok şanslısın der bana. Ukraynaya bile göndermişimdir yani ellerimle. Tanısanız siz de dersiniz. Ama geçmişte yaşadığım iğrenç bir aldatılma olayından sonra arada böyle rüyalar görebiliyorum. Beni inanılmaz etkiliyor, kendime gelemiyorum. Şu an hala dk başı eşimi öpüp hıçkırıklarımı toparlamaya çalışıyorum.
Allah kimseye yaşatmasın. Kadınlara da sabır versin. Rüyamda şu an o kızla eğleniyor, belki öpüyor, ona sarılıyor, bana söylediği sözleri belki de ona söylüyor düşüncesi mahvetti beni. Ayy Allahım kimseye yaşatma yarabbim. Her zaman söylerim eşim de bilir evlilikte agfedemeyeceğim tek şey ihanettir.
Allah yaşatmasın!

Ahhh öyle işte..
Eminim şu an hepiniz uyuyorsunuzdur..
Ama ben rahatlamak için yazmak istedim.
Sevgilim korkmayım diye koala gibi yapıştı bana uyuyor.. Ama bende gram uyku yok!

Sende söylemişsin bak hamilelikten bu rüyalar eşinde yanında ağlamana gerek yok uyu hadi:)

Çişini yap su iç döngüsüyle saat basi uyaniyorum yahuu..
PinarYavuz bende acayip kabuslar goruyorum neler neler hemde etkilenmemeye calis valla hamileyiz diye seytan musallat mi oluyo ne bizi ruyalarimizda korkutuyo dua et yat..

Kesinlikle Eşine de sarılır iyice uykuna bak Bak bana öyle bi rüya görmedim ama bel ağrısından uyuyamıyorum
Ay bende bi de o da var. Zaten ağrım hafiflledi diye azıcık uyuyakalmıştım oysakiiii..
Gecmis olsun sana da. Az kaldı az. Elbet bu gunlerde gececek. Ama o zmn neyden şikayetlenicez bilemiyorum

Eneee aynı döngü bende de var. Her saat wcye git, yatağa yatmadan su iç sonra tekrar kalk. Bi de doktor suyun az dedi ya bana abanıyorum resmen.

Bir oraya bir buraya dönmekten sıkıldım valla keske uyuyabilsem..
Hamilelikten sonra bi de lohusalık var. Kadın olmak zor zanaat arkadaş!

Ay bende bi de o da var. Zaten ağrım hafiflledi diye azıcık uyuyakalmıştım oysakiiii..
Gecmis olsun sana da. Az kaldı az. Elbet bu gunlerde gececek. Ama o zmn neyden şikayetlenicez bilemiyorum
Kocişi yastık olarak kullanıp totişi dAyayyp uyuyordum geceleriŞimdi aynısını uyguluyorum ama belim bir türlü rahat pozisyon bulamadı
Yazık Kocişte 5 dk bi uyanıyor belimi övüyor tam uyuyacak ben hareket edince yine uyanıyor

Yalandir onlar yalandir yorma kendini fazla Allah korusun dikkat et sen bizden deneyimlisin..
Ayy canım deneyim mi nerde diğerlerin de çocuktum bu sanki ilk çocuk gibi oldu bana hem ark her çocuk da bu ağrı dahada erken olur son ayı sancıli geçer diyorlar Allah yardımcımız olsun

kızlar bu babytech beyaz beşiğin sallanma özelliği varmı bilen varmı aranızda?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…