Kızlar umarım herkes iyidir bugün geçmişi okuyamadım. Bugün 2 arkadaşımdâ ayrı zamanlarda bana gelmek istediğini söyledi. Bi arkadaşım sözlüsüyle öğlen geldi bende işten çıkıpta aç gelir diye düşündüm sabah erken uyandım kocacım temizlik yaptı. Bnde hamurişi hazırladım 3 çeşit. Arkadaşıma da erkenden msj atmıştım bişey yeme hazırlık yapıyorum diye. Neyse onların gelmesine yakın tansiyonum düştü konuşçak halim bile kalmadı hiç dinlenemeden geldiler. 1 saat oturdular ve resmen hiçbişey yemediler ucundan tırtıklayp gittiler ben uğraştığımla kaldım yiyip gelmişler ya sinirden ağlıycktm. Şimdi de 2 saatlik yoldan başka bi arkdşm gelckti 7 de bindi direk sana geliyorum 9 da orfayım dedi. Bende tmm yemgk hazırlıycam beraber yeriz dedim tamam zaten açım dedi. Ben yürüyemiycek bi haldeyken kalkıp yemek hazırladım kalbim sıkıştı eşimde işte. Şimdi arıyorum buraya gelmiş ve gidip sevgilisiyle buluşmuş ya yemeklerim soğudu emeğim boşa gitti sinirlerim çok bozuldu nasıl insan bunlar ya ben mi çok aptalım anlamadım. Kızlar bana bişey diyin ölcem sinirimden
Bu kadar bekleyip söylememen hata olmus ona göre takviye yapabilirdi ilaçlarına en kısa zamanda doktorunla paylasmaslısın bu durumuKızlar size birşey sorucam bende d3 vitamin eksikliği var kemiklerim kırabilir derecesinde ostapania yani normal doğuma etkisi olur mu suan osteacare kullanıyorum d vitaminlerini doğal yoldan alıyorum ama bilemiyorum doktorumlada bişi konuşmadık henüz
Bende öyleyim suan.Meyve yedirdi bana gece gece karnım sis ve gergin patlıycam nerdeyseDavul gibi geriliyor sanki göbeğim çok rahatsız edici bir his bu ya
Bende meyve yedim azıcıkBende öyleyim suan.Meyve yedirdi bana gece gece karnım sis ve gergin patlıycam nerdeyse
Yatamadın mı sende ZeyBu gece nöbet bende
bizde varız
Yatamadın mı sende Zey
Şimdiden uykuya hasret kalıyoruzYok canım nerde yaa...
Şimdiden uykuya hasret kalıyoruzBakalım Kasım'da nolcak
Kız partisi yapıyodur pamuk sekerlerEvet yazdıktan sonra farkettim..
Kocamı bıraktım yatak odasında salona kaçtım..tv açtım..bebeklerim çok itişiyo bu gece hiç ama hiç uyku yok bana...
Kız partisi yapıyodur pamuk sekerlerEvet yazdıktan sonra farkettim..
Kocamı bıraktım yatak odasında salona kaçtım..tv açtım..bebeklerim çok itişiyo bu gece hiç ama hiç uyku yok bana...
Zaten ağla ağla bi hal oldum normalde hiç ağırlık hissetmiyordum hersey bu hafta artmaya başladı sanırım sinir boşalması yaşadımBilmiyorum valla gözlerim acıyo uykusuzluktan..
Ama doğurduktan sonra emzirip kocalara satabiliriz bazı geceler..şimdi karnındayken mecbur katlanıyosun yapıcak bişey yok..
Kız partisi yapıyodur pamuk sekerlerBiı an da 2 kere anne olcan ikiside kız çok eğlenceli olur ya
Zaten ağla ağla bi hal oldum normalde hiç ağırlık hissetmiyordum hersey bu hafta artmaya başladı sanırım sinir boşalması yaşadımaynen belki emzirip kocalara bırakırız Bebeğin hareketleri çok sert oluyor artık sende iki tane melek var Rabbim önce sana sonra bize bu durumları atlatma gücü versin
Ev islerini nasıl hallediyorsun zeyy yemek yapmıstın dün müydü taze fasulye :) bu halde süpürge açmak bile zor geliyor bana yapabiliyor musun senBu saatte partimi olurmuş doğunca sorcam ben onlara :)
Amin canım hepimize inşallah..
Geceleri daha çok hareket ediyolar neden bilmiyorum..halbuki bütün gün yatıyorum zaten...
Ev islerini nasıl hallediyorsun zeyy yemek yapmıstın dün müydü taze fasulye :) bu halde süpürge açmak bile zor geliyor bana yapabiliyor musun sen
Akıllı kadının hali baska ...Yazarken bende onu diyecektim valla hemen biten değilde söyle 2 gün gidecek yemekleri tercih etmeye çalısıyorum bende iyi yapmıssın Allah bereketini arttırsınKız ne süpürgesi valla ikiz olduğunu öğrendiğimden beri süpürge açmıyorum 10. Haftadan beri..
Eşim yaparsa yapıyo arada..
Evi toparlıyorum bazen ama çok sıkıntı oluyo çok ağrım oluyo..
Dün yaptım yemekcanım ama bereketli oldu o da yaron öğlene de yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?