2014 Kasım Anneleri

[QUOTE="peaceofmind, post: 37017324, member: 40734iGeçmiş olsun :KK43:
Sanırım bahsettiğin ağrı bende de var, ama seninki daha şiddetli galiba. Özellikle oturduğum yerden ilk ayağa kalktığımda ve sabah yataktan kalkarken çok feci oluyor. İki bacağımın birleştiği yer ağrıyor. Dururken ağrı yok, hareket edince oluyor, ama kasık ağrısı değil, sancı hiç değil. Böyle anlamsız bi ağrı :KK43:
Ayni aci bende de var ama benim ki vajinal
varis.damarlarim kasildigi icin aciyor. Yatakta donmekte yurumekte merdiven cikmakta problem oluyor[/QUOTE]

Çok geçmiş olsun :( Nasıl anladın vajinal varis olduğunu? Bizim de bir kontrol ettirmemiz gerekir mi ki acaba bu ağrıyı?

Sana bişe sorucam arkadaşım..Ütüi çocukla ev hayatını nasıl organize ediyorsun? Çalışıyor muydun ? tam hatırlamıyorum kusura bakma. Birda hamilelik zor olmuyor mu?
Ben kendimi çok yetersiz hissediyorum. Ben de bir tane olduğu halde o evin işini bitiremiyorum. Çamaşırı , ütüsü, yemeği, bulaşığı, okulu, evin temizliği vs. Ölüyorum.. Bir çok işi hafta içi yapmaya çalışıyorum ama yinede evim hiç derli toplu tertemiz ev olamadı. bir taraftan yaparken öbür taraftan batıyor..
Sıraya koyuyorum bir gün yemek yapıyorum bir gün temizlik birgün çamaşır ve ütü günlerini şaşırtmıyorum yoksa toparlıyamıyorum çalışmıyorum her sabah 66 yı 20 geçede kalkıyorum çocuklar evden çıkmadan yataklar toplanır bulaşıklar yıkanır yemek ne yapılacaksa malzemeler hhazırlanılır sonra evden çıkılır çamaşır da aynı şekilde evim devamlı toplu olur aldıkları şeyleri yerine koydukları için evim dağınık olmaz asla teyzesi büyük oğlum 16 yaşında küçük olan 10 yaşında ne kadar zorlandığımı görüyorlar Allah onlardan razı olsun babalarını hiç sorma ama alıştırana kadar canım çıktı ama şimdi düzene girdi yavrularım

nasılsınız kızlar? ben 32.haftaya kadar çok şükür sorunsuz bir hamilelik yaşadım, ne bulantı, ne kusma, ne ağrı, ne sancı, ne kramp ve bunları da çok lazımmış gibi heryerde anlattım:KK12::KK12:ama 2 haftadır, tam yerini de nasıl tarif edeyim bilmiyorum alt bölgemde bacaklarıma doğru bir ağrı var ve yürürken, kalkarken çokkk acı çekiyorum, elimle dokunduğumda ağrıyan bölge yok, bir şişlik vb durum yok, ama hafiflemiyor da hiç!!!yok böyle bir ağrı yalnız ve hareket etmekten korkar oldum, iznimi de daha başlatmadım mümkün olduğunca bacaklarımı sandalyeye uzatıyorum ama yine de artık zorlanmaya başladım, kasık ağrısı desem değil, alttan vaj. dan da gelmiyor, fazlasıyla su içiyorum, idrar yaparken yanma yok, zor dayanıyorum kızlar, doktor kontrolüm çarşamba günü, sizler yaşadınız mı böyle bir durum? ne olabilir acaba?

Geçmiş olsun :KK43:
Sanırım bahsettiğin ağrı bende de var, ama seninki daha şiddetli galiba. Özellikle oturduğum yerden ilk ayağa kalktığımda ve sabah yataktan kalkarken çok feci oluyor. İki bacağımın birleştiği yer ağrıyor. Dururken ağrı yok, hareket edince oluyor, ama kasık ağrısı değil, sancı hiç değil. Böyle anlamsız bi ağrı :KK43:
Kızlar ben bu ağrıyı çoktandır çekiyorum hatta buraya da yazmıstım otursum kalkısım hatta yatakda dönmem bile kısıtlandı bu ağrı yüzünden.Doktoruma söyledim idrar tahlili yapıldı birsey çıkmadı doktorumun söylediğine göre rahim ve bacak arasındaki kas rahim genisleyip büyüdükçe geriliyormus bu ağrı da ondanmıs tam olarak ağrıyan yeri de ondan kestiremiyoruz.Magnezyumu ihmal etme dedi içiyoruz ama geçici rahatlama sağlıyor.

nasılsınız kızlar? ben 32.haftaya kadar çok şükür sorunsuz bir hamilelik yaşadım, ne bulantı, ne kusma, ne ağrı, ne sancı, ne kramp ve bunları da çok lazımmış gibi heryerde anlattım:KK12::KK12:ama 2 haftadır, tam yerini de nasıl tarif edeyim bilmiyorum alt bölgemde bacaklarıma doğru bir ağrı var ve yürürken, kalkarken çokkk acı çekiyorum, elimle dokunduğumda ağrıyan bölge yok, bir şişlik vb durum yok, ama hafiflemiyor da hiç!!!yok böyle bir ağrı yalnız ve hareket etmekten korkar oldum, iznimi de daha başlatmadım mümkün olduğunca bacaklarımı sandalyeye uzatıyorum ama yine de artık zorlanmaya başladım, kasık ağrısı desem değil, alttan vaj. dan da gelmiyor, fazlasıyla su içiyorum, idrar yaparken yanma yok, zor dayanıyorum kızlar, doktor kontrolüm çarşamba günü, sizler yaşadınız mı böyle bir durum? ne olabilir acaba?
Ben yaşamadım Allah yardımcın olsun canım

Kızlar ben bu ağrıyı çoktandır çekiyorum hatta buraya da yazmıstım otursum kalkısım hatta yatakda dönmem bile kısıtlandı bu ağrı yüzünden.Doktoruma söyledim idrar tahlili yapıldı birsey çıkmadı doktorumun söylediğine göre rahim ve bacak arasındaki kas rahim genisleyip büyüdükçe geriliyormus bu ağrı da ondanmıs tam olarak ağrıyan yeri de ondan kestiremiyoruz.Magnezyumu ihmal etme dedi içiyoruz ama geçici rahatlama sağlıyor.

Ben de bi ara uzun zaman çektim geçmişti yine başladı bende de... Ama kızlar magnezyum içeren hiç bir ilaç gebeliğin son ayında kullanılmaması gereliyormuş o yüzden ben içmiyorum artık... Çünkü magnezyum sancıyı felan engelliyormuş.. Yani doğumu çok geciktiriyormuş.. Annemden bizzat yaşadık... Artık sancısı gelmeyince mecbur sezeryan oldu ve başka bir doktor demişti bunu...

Hmmmm... Sana da geçmiş olsun. Teşekkürler paylaştığın için.

Ben bu haftaya kadar pek önemsemedim, doktoruma da hiç bahsetmemiştim ama giderek arttı bu ağrı. Olmazsa kontrolümde bir sorayım ben de. Magnezyum bana hiç vermedi çünkü, kullanmıyorum şu an.

Kizlaar bugun yine dr a gittim suyum fazla oldugu icin erken dogum riskim varms.suan 31.hafta baslarindayim ciger gelistirici igne verdi bebisin cigerleri gelissin de erken dogarsa sorun yasamasn dye.ama tabi bi suru de yan etkisi var bu ignenin.bi de okuduguma gore 34.haftada cigerler buyuk olcude toparlaniomus szce 3 haftacik sabredip igne yaptrmasam mi.nolur bi yorum :?

inşallah böyle bir durumdur canım, inan elimle her türlü yokluyorum, neresi ağrıyor anlayamıyorum

Ben de bi ara uzun zaman çektim geçmişti yine başladı bende de... Ama kızlar magnezyum içeren hiç bir ilaç gebeliğin son ayında kullanılmaması gereliyormuş o yüzden ben içmiyorum artık... Çünkü magnezyum sancıyı felan engelliyormuş.. Yani doğumu çok geciktiriyormuş.. Annemden bizzat yaşadık... Artık sancısı gelmeyince mecbur sezeryan oldu ve başka bir doktor demişti bunu...

bana da doktorum magnezyum vermedi canım, bakalım anlatınca ne diyecek, magnezyum ile ilgili bu bilgiyi de sorarım gidince

Kizlaar bugun yine dr a gittim suyum fazla oldugu icin erken dogum riskim varms.suan 31.hafta baslarindayim ciger gelistirici igne verdi bebisin cigerleri gelissin de erken dogarsa sorun yasamasn dye.ama tabi bi suru de yan etkisi var bu ignenin.bi de okuduguma gore 34.haftada cigerler buyuk olcude toparlaniomus szce 3 haftacik sabredip igne yaptrmasam mi.nolur bi yorum :?

canımmm geçmiş olsun bu konuda biz ne diyebiliriz, doktorun senin için yeterince ikna edici değilse, başka doktora görün ama bu ciddi bir konu

inşallah böyle bir durumdur canım, inan elimle her türlü yokluyorum, neresi ağrıyor anlayamıyorum

bana da doktorum magnezyum vermedi canım, bakalım anlatınca ne diyecek, magnezyum ile ilgili bu bilgiyi de sorarım gidince

Bana da kalsiyumla beraber şöşnde magnezyum da içeren ilaç vardı onu vermişti bayadır içtim... Ama artık içmiyorum canım... Zaten mide problemi çok yaşıyorum hele ki bu aralar baya arttı yine.. Midem çok ağrıyor ve yine sırtıma vuruyor korkuyorum yine artacak acillik olacam diye.. Bu yüzden bir tek kan ilacını kullanıyorum..

bebeğin gelişimi ile ilgili bi sıkıntı yapmıyormuş değil mi?
ben her gün hem soda içiyorum bir tane hem de magnezyum içiyorum.
muzda yiyiyorum günde 1 tane.
sancı konusu benim avantajıma gelir o zaman planlı sezeryan olacağım için

Canım bunun yorumluk bir durumu yok ki doktorun en iyisini bilir öyle bir risk varsa tehlikeye atma sen dayanmak istesen de risk varsa anlamı olmaz.İnsallah zamanı gelinceye kadar yolunda gider hersey.

bebeğin gelişimi ile ilgili bi sıkıntı yapmıyormuş değil mi?
ben her gün hem soda içiyorum bir tane hem de magnezyum içiyorum.
muzda yiyiyorum günde 1 tane.
sancı konusu benim avantajıma gelir o zaman planlı sezeryan olacağım için

Bebek gelişimi ile ilgili bir sıkıntısını duymadım hiç canım.. Sadece sancıların gelmesini yani normal doğumu engelliyormuş.. Yani çok geciktiriyormuş..

Kızlar kontrolden geldik. Bebegin basi ve boyu önden gidiyormus. 2.300 falan olmusuz. Başı büyük diye normal dogumda zorlanabilirmisim. :KK43:

Yarin da NST'ye gireceğiz ve bir sonraki randevu bayramdan sonraya...bizden bu kadar :)
Benim bebeğin kafası da 1-2 hafta önden gidiyor ama doktorum henüz bana öyle bişi demedi canım.. Her bebek aynı olur mu standart bir bebek profili olmaz dedi.. Genetik yatkınlık çok önemli demişti.. Sıkma canını..

Sıraya koyuyorum bir gün yemek yapıyorum bir gün temizlik birgün çamaşır ve ütü günlerini şaşırtmıyorum yoksa toparlıyamıyorum çalışmıyorum her sabah 66 yı 20 geçede kalkıyorum çocuklar evden çıkmadan yataklar toplanır bulaşıklar yıkanır yemek ne yapılacaksa malzemeler hhazırlanılır sonra evden çıkılır çamaşır da aynı şekilde evim devamlı toplu olur aldıkları şeyleri yerine koydukları için evim dağınık olmaz asla teyzesi büyük oğlum 16 yaşında küçük olan 10 yaşında ne kadar zorlandığımı görüyorlar Allah onlardan razı olsun babalarını hiç sorma ama alıştırana kadar canım çıktı ama şimdi düzene girdi yavrularım

Ayy maşallah canım yaa..
O düzeni benimde acilen oturtamam gerekiyor. Seninkiler bayağı büyümüşler yardımda ediyorlarsa ne güzel. Kendi dağınıklıklarını toplasalar yeter. Benim ki 5 yaşında şimdiden en azından kirlisini kirli sepetine atması için uyarsam ya da oyuncaklarını topla desem hemen üffleyip püfflemeye başlıyor. Bazen asileşiyor yapmıycam sen yap sen annesin ben daha çocuğum diyor. Biraz büyüse değişir mi acaba..
Ama nasıl alışırsa öyle gider. Alıştırmak daha zor gibi sanki.

Benim bebeğin kafası da 1-2 hafta önden gidiyor ama doktorum henüz bana öyle bişi demedi canım.. Her bebek aynı olur mu standart bir bebek profili olmaz dedi.. Genetik yatkınlık çok önemli demişti.. Sıkma canını..
Yok bir sıkıntı olarak söylemedi zaten bunuda ben normal doğumdan korkmaya başlamıştım bu biraz tuz biber oldu :)

Ne kadara aldın zeyy uyku seti de var mı bebek için ilisti mi gözüne?

Uyku seti derken neyi kastediyosunuz tam anlamıyorum sanırım..
Ben nevresim seti aldım içinde nevresim,lastikli çarşaf ve yastık kılıfı var..
Bir de yan korumalık aldım..
istersen yan korumalığın modelinin aynısının nevresim seti de vardı ben farklı almak istedim..onların birleşmiş hali mi uyku seti oluyo acaba..bak link koyuyorum modellerde fiyatlar da yazıyo benim aldıklarımın resimleri de bunlar..

http://www.englishhome.com.tr/bebek-odasi-tekstili/

Eklentiler

• M013874_medium.webp
    M013874_medium.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 55
  • M011099_medium.webp
    M011099_medium.webp
    4 KB · Görüntüleme: 54
Canim daha oncedende yazmistim elma kursu ye cok iyi gelio aktarda yada kuryemiscide bulabilirsin miden yandiginda yada yanmadan once kucuk kucuk tuket cok faydasini gordum ben ve cok sukur simdi hic yanma olmuyohrrgun tuketiyorum hem faydali hemde ii gelio elma kurusu ins sanda faydasi olur bende 3 yastikla yatiyorum ama nefesim tikaniyo oyuzden midem cok rahatladi

Sağol canım eşime aldırayım..

Yürüdüğüm an yani bacaklarım hareket ettiğinde ki bu yatakta dönerken bile oluyor bana hazirandan beri hergünüm böyle sancılı benimkinin sebebi plasantanın aşağıda olması ve bebeğin üzerine baskı yapması canım

Back
X