2014 Kasım Anneleri

Tikitacigim ne oldu sana göremedim mesajini

canım alerji oldum yaklaşık bir haftadır kötü durumdayım gecem gündüzüm birbirine girdi uyku haram oldu desem yalan olmaz....

önceki mesajlarını bilmiyorum ama gebelik alerjisimi oldun acaba 1 haftadır çekiyorum 3 günüm acilde geçti Allah kimseye vermesin çok zor bişe...

canım benimkisi alerji ama karaciğer enzimlerinden dolayı değil,gebelikte oluyormuş öyle dedi doktorlar...seninkine teşhis konuldu mu?
benim önce göbeğimden başladı ayaklarıma geçti ordan ellerime şimdi neredeyse bütün vucudumda var...:( benim de bir hafta olucak nerdeyse....ilaç olarak ne kullanıyorsun?

İnsallah faydasını görürsün karısımın olacağı varmıs madem sükür ki son haftalarına denk geldi bu durum

İnşallah canım fayda görürüm en azından hafiflese bile benim için çok iyi olur...son haftalarda oluyormuş zaten canım alerji genelde 32. haftadan sonra ortaya çıkarmış :(

Canım Allah sana şifa versin yaa. Elimizden başka birşey gelmiyor. Cok üzülüyorum vallahi.

Amin canım çok teşekkür ederim ,Allah'ım tez zamanda şifasını verir inşallah ...

Ayni aci bende de var ama benim ki vajinal
varis.damarlarim kasildigi icin aciyor. Yatakta donmekte yurumekte merdiven cikmakta problem oluyor

geçmiş olsun canım, ne zaman oluştu? vaj da da ağrı yapıyor mu ve gözle görünen birşey mi?[/QUOTE]
İlk hamileligimde 30. Haftadan sonra bunda ise 25. Haftalarda oluştu. Vaj. Sikinti yok durduk yere aci yok. Uzun sure oturup ayağa kalkinca yatakta dönerken arabadan inerken vb. Çok aci hissediyorum. Doğumdan sonra kendiliğinden geçiyor. Ayakta varisli damarlarnasil belirginse vaj. İçinde de öyle benim

Uyku seti derken neyi kastediyosunuz tam anlamıyorum sanırım..
Ben nevresim seti aldım içinde nevresim,lastikli çarşaf ve yastık kılıfı var..
Bir de yan korumalık aldım..
istersen yan korumalığın modelinin aynısının nevresim seti de vardı ben farklı almak istedim..onların birleşmiş hali mi uyku seti oluyo acaba..bak link koyuyorum modellerde fiyatlar da yazıyo benim aldıklarımın resimleri de bunlar..

http://www.englishhome.com.tr/bebek-odasi-tekstili/
Canım senin aldıklarına bakmıstım nevresim takımında içi bos ya kılıfların uyku setinde yorgan oluyor kılıf olarak değil içi dolmus sekilde benim istediğim.linki inceleyim vardır belki bura aklıma hiç h-gelmemisti yetiskilere yönelik sanıyordum tskkr ettim:KK68:Madame coco da da olabilir bak aklıma o geldi simdi:KK66:

Yürüdüğüm an yani bacaklarım hareket ettiğinde ki bu yatakta dönerken bile oluyor bana hazirandan beri hergünüm böyle sancılı benimkinin sebebi plasantanın aşağıda olması ve bebeğin üzerine baskı yapması canım
Ben demin dr'a sordum cnm bu ağrıyı bendede var çünkü. Ilk bebeğin o yüzden normal dedi.

OTE="peaceofmind, post: 37017603, member: 407341"]Ayni aci bende de var ama benim ki vajinal
varis.damarlarim kasildigi icin aciyor. Yatakta donmekte yurumekte merdiven cikmakta problem oluyor[/QUOTE]

Çok geçmiş olsun :KK43: Nasıl anladın vajinal varis olduğunu? Bizim de bir kontrol ettirmemiz gerekir mi ki acaba bu ağrıyı?[/QUOTE]
Vaj. icindeki damarlar belirginlesince dr. Basvurdum tedavisi yok.hamileligimin ssonunda biraz zorlandim yatakta donme konusunda o kadar...sizde olsa farkederdiniz herhalde. Damarlardan anlasiliyor cunku

nasılsınız kızlar? ben 32.haftaya kadar çok şükür sorunsuz bir hamilelik yaşadım, ne bulantı, ne kusma, ne ağrı, ne sancı, ne kramp ve bunları da çok lazımmış gibi heryerde anlattım:KK12::KK12:ama 2 haftadır, tam yerini de nasıl tarif edeyim bilmiyorum alt bölgemde bacaklarıma doğru bir ağrı var ve yürürken, kalkarken çokkk acı çekiyorum, elimle dokunduğumda ağrıyan bölge yok, bir şişlik vb durum yok, ama hafiflemiyor da hiç!!!yok böyle bir ağrı yalnız ve hareket etmekten korkar oldum, iznimi de daha başlatmadım mümkün olduğunca bacaklarımı sandalyeye uzatıyorum ama yine de artık zorlanmaya başladım, kasık ağrısı desem değil, alttan vaj. dan da gelmiyor, fazlasıyla su içiyorum, idrar yaparken yanma yok, zor dayanıyorum kızlar, doktor kontrolüm çarşamba günü, sizler yaşadınız mı böyle bir durum? ne olabilir acaba?
Bende senin gibi hiç bir problem yaşamadım çok şükür ama ne zaman öyle desem birilerine baş apprım oldu, hep nazar değdi, en son bayramda tüm soranlara çok iyiyim hiç bir şikayetim yok demiştim ertesi gün böbrek sancısından soluğu doktorda aldım. Bir daha hiç demedim kimseye iyiyim diye. Zor geçiyor dedim soranlara ne yapayım :KK12:Bir daha sancım falanda olmadı çok şükür. Millet nazar değdiriyor resmen.
Eğer çok kötüysen geçmiyorsa doktorunu ara sor belkide normal bir durumdur.o_O
Pnarcım sen dahil isteyen herkese gönderdim. Açıktan paylaşmak istemedim. 100 kişi istesin 100 üne de gönderirim benim için sorun olmaz.
Özel bir konu olduğu için paylaşmak istemedin ama böylede yoracağız seni. Rica etsem bana da gönderirmisin ?:KK68:

OTE="peaceofmind, post: 37017603, member: 407341"]Ayni aci bende de var ama benim ki vajinal
varis.damarlarim kasildigi icin aciyor. Yatakta donmekte yurumekte merdiven cikmakta problem oluyor

Çok geçmiş olsun :KK43: Nasıl anladın vajinal varis olduğunu? Bizim de bir kontrol ettirmemiz gerekir mi ki acaba bu ağrıyı?[/QUOTE]
Vaj. icindeki damarlar belirginlesince dr. Basvurdum tedavisi yok.hamileligimin ssonunda biraz zorlandim yatakta donme konusunda o kadar...sizde olsa farkederdiniz herhalde. Damarlardan anlasiliyor cunku[/QUOTE]

Anladım, teşekkür ederim.

Gün geçtikçe değişiyor farklılaşıyor haklısın canım senin haftana bi gelelimde inşallah

Aynen şaşkınlıkla izliyorum karnımı.yamuk yumuk oluyor. Tümsek yapıyor oralara ellerimi koyuyorum kaçıyo

Ya bendede var son zamanlara yaklaştım diyemi acaba diye düşünüyrum

Benim kalça fena büyüdü önden çok arka çıkmış durumda

Ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar

Aynen insan mutlu oluyor.Biz babamızı hergün göremiyoruz. Tayinlerimiz birleşemedi:KK61:

uyku tatlı geliyor bende hiç duymuyorum ama bazen uyandırıyo

Çok haklı biz öpemiyorzki. Ama onlarda içindeki mucizeyi hissedemiyor biz daha şanslıyız annelik bambaşkaaa:KK36::KK36::KK36:

Ve aleyküm selam canım[/QUOTE]
Bizde hergun göremiyoruz ayni durumdayiz:KK61::KK61:

[QUOTederimceofmind, post: 37018463, member: 407341"]Çok geçmiş olsun :KK43: Nasıl anladın vajinal varis olduğunu? Bizim de bir kontrol ettirmemiz gerekir mi ki acaba bu ağrıyı?[/QUOTE]
Vaj. icindeki damarlar belirginlesince dr. Basvurdum tedavisi yok.hamileligimin ssonunda biraz zorlandim yatakta donme konusunda o kadar...sizde olsa farkederdiniz herhalde. Damarlardan anlasiliyor cunku[/QUOTE]

Anladım, teşekkür ederim.[/QUOTE]
Rica ederim

canım alerji oldum yaklaşık bir haftadır kötü durumdayım gecem gündüzüm birbirine girdi uyku haram oldu desem yalan olmaz....
Canım çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah dua edicem senin için

canım benimkisi alerji ama karaciğer enzimlerinden dolayı değil,gebelikte oluyormuş öyle dedi doktorlar...seninkine teşhis konuldu mu?
benim önce göbeğimden başladı ayaklarıma geçti ordan ellerime şimdi neredeyse bütün vucudumda var...:KK43: benim de bir hafta olucak nerdeyse....ilaç olarak ne kullanıyorsun?

İnşallah canım fayda görürüm en azından hafiflese bile benim için çok iyi olur...son haftalarda oluyormuş zaten canım alerji genelde 32. haftadan sonra ortaya çıkarmış :KK43:

Amin canım çok teşekkür ederim ,Allah'ım tez zamanda şifasını verir inşallah ...

benim önce göbeğimden başladı ayaklarıma geçti ordan ellerime şimdi neredeyse bütün vucudumda var...:KK43: benim de bir hafta olucak nerdeyse....ilaç olarak ne kullanıyorsun?

İnşallah canım fayda görürüm en azından hafiflese bile benim için çok iyi olur...son haftalarda oluyormuş zaten canım alerji genelde 32. haftadan sonra ortaya çıkarmış :KK43:

benimde karaciğer enzimlerimde bi sıkıntı yok bütün tahlillerim temiz pupp denilen gebelik alerjisi nokta kızarıklık olarak başlıyor kaşıdıkça sivrisinek ısırığı gibi şişiyor ve yayılıyor yüzüm hariç bütün vücudumda özelliklede geceleri çıldırtan bir kaşıntı ve kabarmayla geçirdim 2 serum taktılar içine konulan ilaçları tam olarak bilmiyorum ama solüsyon olarak kalmosan verdi ve çok rahatlattı bide ılık duş çok iyi geliyordu... dün geceden beri bi kaşıntı veya kabarma yok ama bacaklarımda hala lekeleri duruyor...

Ben demin dr'a sordum cnm bu ağrıyı bendede var çünkü. Ilk bebeğin o yüzden normal dedi.
Cok gecmis olsun kızlar bende çok ayakta kalamiyorum ama oturunca tüm agrilarim gectigi icin rahatım..ben hep bebdgin vurdugunu düşünüyorum rahatsiz mi oluyorlar artik:KK46: bucurler:KK46: dinlenince gecmiyor sa o zaman bi bakariz demisti dr bana..

benimde karaciğer enzimlerimde bi sıkıntı yok bütün tahlillerim temiz pupp denilen gebelik alerjisi nokta kızarıklık olarak başlıyor kaşıdıkça sivrisinek ısırığı gibi şişiyor ve yayılıyor yüzüm hariç bütün vücudumda özelliklede geceleri çıldırtan bir kaşıntı ve kabarmayla geçirdim 2 serum taktılar içine konulan ilaçları tam olarak bilmiyorum ama solüsyon olarak kalmosan verdi ve çok rahatlattı bide ılık duş çok iyi geliyordu... dün geceden beri bi kaşıntı veya kabarma yok ama bacaklarımda hala lekeleri duruyor...

canım aynısı tıpa tıp benim yaşadıklarımı aktarmışsın sanki.....inşallah benim de kaşıntılarım geçer...neler yaşadığını çok iyi anlıyorum sende beni anlarsın....çok kötü çok !

Yürüdüğüm an yani bacaklarım hareket ettiğinde ki bu yatakta dönerken bile oluyor bana hazirandan beri hergünüm böyle sancılı benimkinin sebebi plasantanın aşağıda olması ve bebeğin üzerine baskı yapması canım
geçmiş olsun canım aklıma gelenlerden biri de acaba bebek doğum pozisyonu mu aldı da ağırlık arttı diye düşünüyorum, aşağı inmiş olsa heralde fark ederdim, göbeğimin 2-3 parmak üstünde hareketler daha

geçmiş olsun canım, ne zaman oluştu? vaj da da ağrı yapıyor mu ve gözle görünen birşey mi?
İlk hamileligimde 30. Haftadan sonra bunda ise 25. Haftalarda oluştu. Vaj. Sikinti yok durduk yere aci yok. Uzun sure oturup ayağa kalkinca yatakta dönerken arabadan inerken vb. Çok aci hissediyorum. Doğumdan sonra kendiliğinden geçiyor. Ayakta varisli damarlarnasil belirginse vaj. İçinde de öyle benim[/QUOTE]

sağ ol canım, tedavisi yok demişsin, yapacak birşey de yok ozaman

Valla canım beni 4 ay oldu çekiyorum ama dinlenmekten başka yapacak birşey yok doktorumun dediğine göre hoş dinlensende geçmiyor sadece yattığında hissetmiyorsun o kadar ayağa kalktığın an vuruyor yine sancı
ben yine bu süre zarfında çalıştım halada iki haftam var ama onun dışında hep yattıyorum evde hiç bir şekilde iş yapmıyorum yorulmuyorum gezmiyorum gezemiyorum

[QUOTmaalesef um17, post: 37018575, member: 569926"]geçmiş olsun canım aklıma gelenlerden biri de acaba bebek doğum pozisyonu mu aldı da ağırlık arttı diye düşünüyorum, aşağı inmiş olsa heralde fark ederdim, göbeğimin 2-3 parmak üstünde hareketler daha

İlk hamileligimde 30. Haftadan sonra bunda ise 25. Haftalarda oluştu. Vaj. Sikinti yok durduk yere aci yok. Uzun sure oturup ayağa kalkinca yatakta dönerken arabadan inerken vb. Çok aci hissediyorum. Doğumdan sonra kendiliğinden geçiyor. Ayakta varisli damarlarnasil belirginse vaj. İçinde de öyle benim[/QUOTE]

sağ ol canım, tedavisi yok demişsin, yapacak birşey de yok ozaman[/QUOTE]
Evet malesef... Vajinal varisin tek problemi normal doğumu tehlikeye sokmasi

Back
X