aynen canım, ben de nescafe hastasıyım, türk kahvesini sevmiyorum, arada içiyorum, zaten benim nescafem de 1 kaşık nescafe 3 kaşık krema olduğu için birçoğuna göre kahveden sayılmıyor
Heh işte böylebaşta bende takyrdm ama bebişimi düşünnce rahatlyrm biz bize yeteriz diyorum yni haksızmıyım sende relax ol bakim, senin annen alyrmş yine kız benim annem bi çöp almadı yorganını yaptı okadar
Hic uzme kendinii, ben de kiyafetlerde kmseyi beklemedim, annemin aldigi takimlari ben begenerek aldim ,ama kv kendi begendi battaniyeleri bile..
Hastane cksnda ben aradim sunu begenmstim bi bak dedim onu alms yani Allahtann..
Genel olarak, ailem ve esimin ailesi buyuk esyalari yari yariya aldilar, ama geri herseyi biz aldik.. emzikten ,kiloduna kadar :) bosver daha iyi oluyor, snra ben aldim ben yaptim diceklerinee , sen ben aldim dersin..
Üzme kendini,hadi afiyet olsun canim.Yine anne anne işte canım... Ayhh tamam atıyorum üstümden negatif enerjileriiii....
Yine ilgilenmişler ne güzel.. Razıyım kendi zevkelerine göre bak yeğenimize ya da torunuma şunu aldım gibisinden bişiler.. Aman boşvericem.. Bakalım belki sonra ilgilenirler bizimle... Ben gideyim yemeğimi hazırlayayım oğluşumla yiyeyim ...
Canım ben o setlerin içinde olan battaniyeden iki tane koydum bide Peluş battaniye koydum çıkarken Peluş a sararım daha sıcak olurcanım setlerin içindekilerle birlikte 3 tane oluyor acaba kalın battaniye koysam mı peluşlardanbirde normal doğum yaparsak çoğunu kullanmadan eve geliriz
Üzme kendini,hadi afiyet olsun canim.
Canım ben normal olan hasta bezi aldım büyük boy ilk başta olur çok kanama sonra pede geçiliyor zatenYaa şu dpeendin kilotları var ya onlar nasılki acaba ondan alsak ama beden olarak ne almak lazım fikriniz varmı aceba
Yaa şu dpeendin kilotları var ya onlar nasılki acaba ondan alsak ama beden olarak ne almak lazım fikriniz varmı aceba
Listeleri okudum ben daha hazirlamadim çantalarii, bayram gecsinde öyle diye dusundumm..
Ben
1tane 10lu hastane cikisi
2tane 5li hastane cikisi
1 takim da tamamen beyaz organik zibin seti aldim.. sapkali eldivenli falan set..
3tane çorap koyacam
10 tane agiz silme mendili
10, 15tane bebek bezi
Pamuk (poposunu silmek icin ilk zamanlar)
Pisik kremini ve pudrayida koyarim..
Yun battaniye ,pazen kundak..
Port bebe yada ana kucagini koyacam.
Biberon almadim (alirsam koyarim )
Emzikte koyacam
Kendime
1 gecelik 1 pijema
2 cift corap - patik
Yelek
Hasta bezi 3 tane
1paket ped
Terlik, logusa taci
Dis firca -macun- tarak
(Gul suyu alirim yanima ,parfum kullanmicam en azindan dogal gul suyu)
Makyaj cantam, ayna
Havlu, islak mendil
Aklima gelen bunlar,eksik olabilir.
Listenin basın da o var Eitelhia ile ama belli olmaz iste her an biri sürpriz yapabilir.Bide ben gidermisim böyle rahat rahat konusurken sanki doğurmayacakmısım gibiNe komedi olur
canım bende bi anne olarak tavsiyede bulunayım milupa kabız yapıyo sma ve golden goat öneririm ben golden goattan 3 kutu bitirdim tamanen keçi sütünden bi araştır istersen şimdi bebişime ihtiyaç olursa tercihim yine keçi sütlü.olanMama hangi marka aldın canım?
Hic mi kullanilmiyor? Keske almasaydim ya :)canım pudra kesinlikle yasak :) aklında bulunsun. Akciğerlere yapışıyormuş..
Tamam canım bende öyle yaparım olmazsaCanım ben normal olan hasta bezi aldım büyük boy ilk başta olur çok kanama sonra pede geçiliyor zaten
Hiç duymamıştım canım bunu araştrayım bi teşekkürlercanım bende bi anne olarak tavsiyede bulunayım milupa kabız yapıyo sma ve golden goat öneririm ben golden goattan 3 kutu bitirdim tamanen keçi sütünden bi araştır istersen şimdi bebişime ihtiyaç olursa tercihim yine keçi sütlü.olan
Canım 34 haftalık olduktan sonra kesinlikle hazır olsun çantalar diyor doktorlar sen bayramdan sonra hazırla benceHic mi kullanilmiyor? Keske almasaydim ya :)
Unutmusum alt acma vs de konacak, baya dolacak cantalar yaa.. su pijemam da gelseydi siparis ettik... 29 kasim dogumm. 15 ekim gibi hazirlasam iyi mi?
Keçi sütü cırcır yapmaz mı normalde yetiskinleri bile karnını ağrıtmasın bebislerin ishal edipcanım bende bi anne olarak tavsiyede bulunayım milupa kabız yapıyo sma ve golden goat öneririm ben golden goattan 3 kutu bitirdim tamanen keçi sütünden bi araştır istersen şimdi bebişime ihtiyaç olursa tercihim yine keçi sütlü.olan
Ahh canım aynen tarif ettiğin haldeyim bende 9 kg aldım, hiç saçma sapan bişey yemeden geldim bu aylara kadar arada tabii canım çektiğinde bazı şeyler yedim ama hiç abartmadım cidden bende sapıtırsam bu haftalardan sonra çok üzülürümMetbel aynısı bende de oluyor son bir kaç gündür, şaşkınlıkla kendimi izliyorum ve çok endişeliyim.
Aylar geçti, gebelikte ağzıma meyve dışında tatlı bir şey koymadım, hiiiiiç canım istemedi, son günlerde aşırı, dayanmakta çok zorlandığım bir biçimde canım -şimdi burda tek tek saymiyim- çılgın derecede tatlı bişeyler çekiyor. Ki gebelik öncesi de yılda bir-iki ancak tatlı bişey yerdim. Bu aya kadar sağlıklı beslenmeye uğraştım, gereksiz kalori almiyim dedim. Ona rağmen 9-10 kilo aldım. Şimdi son 6 haftada sapıtırsam üzülürüm.. Niye böyle olduk ya
Keçi sütü anne sütüne en yakın süttürKeçi sütü cırcır yapmaz mı normalde yetiskinleri bile karnını ağrıtmasın bebislerin ishal edip
Keçi sütü cırcır yapmaz mı normalde yetiskinleri bile karnını ağrıtmasın bebislerin ishal edip
Şekerim 33+4 oluyor zaten ayin 15. Falann.. zaten dayanamam ben erken hazirlarimm :)Canım 34 haftalık olduktan sonra kesinlikle hazır olsun çantalar diyor doktorlar sen bayramdan sonra hazırla bence
Ayy dur bak sen cırcur deyince bende başka bi yerden yaklaşym keçi sütü bebişe çok faydalı diye yegenim süt içmeye başlayınca dayadık keçi sütünü organik ama halis muğlis köy keçi sütü içti çocuk sonradan resmen kudurdu kanepe tepelerinden inmez çok yaramaz hiperakrif yani annemde hep der bu çocuğa nerden içirdik keçi gibi oldu derKeçi sütü cırcır yapmaz mı normalde yetiskinleri bile karnını ağrıtmasın bebislerin ishal edip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?