2014 Kasım Anneleri

aynen canım, ben de nescafe hastasıyım, türk kahvesini sevmiyorum, arada içiyorum, zaten benim nescafem de 1 kaşık nescafe 3 kaşık krema olduğu için birçoğuna göre kahveden sayılmıyor

aynen bende çok az neskafe katıyorum sırf sütün tadını alsın diye...

Yine anne anne işte canım... Ayhh tamam atıyorum üstümden negatif enerjileriiii....

Yine ilgilenmişler ne güzel.. Razıyım kendi zevkelerine göre bak yeğenimize ya da torunuma şunu aldım gibisinden bişiler.. Aman boşvericem.. Bakalım belki sonra ilgilenirler bizimle... Ben gideyim yemeğimi hazırlayayım oğluşumla yiyeyim ...

Üzme kendini,hadi afiyet olsun canim.

canım setlerin içindekilerle birlikte 3 tane oluyor acaba kalın battaniye koysam mı peluşlardan birde normal doğum yaparsak çoğunu kullanmadan eve geliriz
Canım ben o setlerin içinde olan battaniyeden iki tane koydum bide Peluş battaniye koydum çıkarken Peluş a sararım daha sıcak olur

canım pudra kesinlikle yasak :) aklında bulunsun. Akciğerlere yapışıyormuş..

Listenin basın da o var Eitelhia ile ama belli olmaz iste her an biri sürpriz yapabilir.Bide ben gidermisim böyle rahat rahat konusurken sanki doğurmayacakmısım gibi Ne komedi olur

Mama hangi marka aldın canım?
canım bende bi anne olarak tavsiyede bulunayım milupa kabız yapıyo sma ve golden goat öneririm ben golden goattan 3 kutu bitirdim tamanen keçi sütünden bi araştır istersen şimdi bebişime ihtiyaç olursa tercihim yine keçi sütlü.olan

canım pudra kesinlikle yasak :) aklında bulunsun. Akciğerlere yapışıyormuş..
Hic mi kullanilmiyor? Keske almasaydim ya :)
Unutmusum alt acma vs de konacak, baya dolacak cantalar yaa.. su pijemam da gelseydi siparis ettik... 29 kasim dogumm. 15 ekim gibi hazirlasam iyi mi?

Zeyycşm benim yazdıklarımı görmüyorsun sanırım dün sen yazdıktan sonra netten de araştırdım doktor arkadaşıma da sordum a vitamini olan besinler çok. Ye bide bol protein li gıdalar o zaman bebişlerin kilo alır inşallah bide nohut fasülye mercimek özellikle mercimek kilo aldırırmış bebeklere

Hiç duymamıştım canım bunu araştrayım bi teşekkürler

Hic mi kullanilmiyor? Keske almasaydim ya :)
Unutmusum alt acma vs de konacak, baya dolacak cantalar yaa.. su pijemam da gelseydi siparis ettik... 29 kasim dogumm. 15 ekim gibi hazirlasam iyi mi?
Canım 34 haftalık olduktan sonra kesinlikle hazır olsun çantalar diyor doktorlar sen bayramdan sonra hazırla bence

Keçi sütü cırcır yapmaz mı normalde yetiskinleri bile karnını ağrıtmasın bebislerin ishal edip

Ahh canım aynen tarif ettiğin haldeyim bende 9 kg aldım, hiç saçma sapan bişey yemeden geldim bu aylara kadar arada tabii canım çektiğinde bazı şeyler yedim ama hiç abartmadım cidden bende sapıtırsam bu haftalardan sonra çok üzülürüm

Keçi sütü cırcır yapmaz mı normalde yetiskinleri bile karnını ağrıtmasın bebislerin ishal edip
Ayy dur bak sen cırcur deyince bende başka bi yerden yaklaşym keçi sütü bebişe çok faydalı diye yegenim süt içmeye başlayınca dayadık keçi sütünü organik ama halis muğlis köy keçi sütü içti çocuk sonradan resmen kudurdu kanepe tepelerinden inmez çok yaramaz hiperakrif yani annemde hep der bu çocuğa nerden içirdik keçi gibi oldu der inadıda keçi gibi ona desemki bu mamada keçi sütü var hayatta verdirmez bebişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…