2014 Kasım Anneleri

Zeyycim benim mesajımı gördün mü

ilahi cnm bana öncesinde belırlendıgı soylendı gecen doktorumla konuşurken senı zaten epıdural yapcam dedı ben daha bısey demeden adam benı dayanıksız gordu heral
Bana doktorum dediki sorduğumda doğum anında bile karar verebiliyosun diye bende o yüzden rahatladım baktım dayanamıyorum vurun vurun diye bağırırım
Kesin dayanamayacağını anlamış tatlım sen demeden doktorun demiş

Epiduralin mi felç riski varmış Allah korusun kim dedi yahu onu anestezi uzmanı yapmıyor mu işin ehlidir ya bişey olmaz Allah ın izniyle

Canım sen 2 tane bebişle eski halinden daha fit olursun hiç merak etme

Epiduralin mi felç riski varmış Allah korusun kim dedi yahu onu anestezi uzmanı yapmıyor mu işin ehlidir ya bişey olmaz Allah ın izniyle
Evet canım omuriliğr yapıldığı için var ihtimal uzman birinin yapması gerekir ama ben istemiyorum epidural hem migren şikayeti çok. Oluyor nedense

Canım dayanırsın inşallah kolay olur doğumun dua et
İnşşşş tüm hamilelerin ki kolay olur bi avazda kurtuluruz canım
Birde bebek çok aşağıda benim ya kafamda sanki çok asagıda olunca doğumda kolay olur diye sartladım kendimi ne alakaysa sonuçta hepsi aşagı inerek doğuyo

aynen cnm ye bende faydasının olabılcenı düşünerek normal bıskuvı yerıne bebe bıskuvısı aldım hem oglusmunda hoşuna gıder dıye

Canım sen 2 tane bebişle eski halinden daha fit olursun hiç merak etme

ayy inşallah canım hepimiz eski halimizden daha iyi olur inşallah doğumdan sonra

aynen cnm ye bende faydasının olabılcenı düşünerek normal bıskuvı yerıne bebe bıskuvısı aldım hem oglusmunda hoşuna gıder dıye

hehe evet şimdiden alışsın sıpalarr

cnm sen o kiloları hiç takma, eski kilondan bile zayıf olabilirsin kısa bir sürede . ben demiştim dicem bak sana

kızlar tatlı tatlı demıssınız cnm soyle bollll serbetlı bı tatlı cektı gıdıp lokma tatlısı yapayım barı

Evet canım omuriliğr yapıldığı için var ihtimal uzman birinin yapması gerekir ama ben istemiyorum epidural hem migren şikayeti çok. Oluyor nedense
Öyleymiş bendede düşük tansiyon var gebeliğim boyunca 8/5, 10/6, 9/6 çıkıyo tansiyonda düşürüyormuş Allah korusun bayılırım mayılırım doğumda gerek yok

Ped ve yatak koruyucuyu hastane veriyomus onlari koymicam ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…