- 12 Kasım 2013
- 703
- 784
- 128
- 35
Zeyycim benim mesajımı gördün müöyle mi diyosun...
sevindim şimdi..
ben yine de çok deli gibi canım istemiyosa kendimi yatıştırmaya çalışıcam..
10 günde 2 kilo alıyorum resmen...bebekler 1 ay daha dursa 6 kilo daha alsam 20 kilo almış olucam çok fazla..
yarısı doğumda gitse 10 kiloyu nasıl vercem sonra...
yok yok ben tutayım biraz boğazımı...
Bana doktorum dediki sorduğumda doğum anında bile karar verebiliyosun diye bende o yüzden rahatladım baktım dayanamıyorum vurun vurun diye bağırırımilahi cnm bana öncesinde belırlendıgı soylendı gecen doktorumla konuşurken senı zaten epıdural yapcam dedı ben daha bısey demeden adam benı dayanıksız gordu heral
Epiduralin mi felç riski varmış Allah korusun kim dedi yahu onu anestezi uzmanı yapmıyor mu işin ehlidir ya bişey olmaz Allah ın izniylecnm ben basta bıraz endıselıydım ama doktorum son kontrolde rahatlattı sımdıde yok doğum uzuyomus yok sonuç sezeryan oluyomus yok felç rıskı varmış yok agrı yapıyomus neler neler anlatıyolar ama kısıye gore degısıyo sanırım bu olay ustelık gecen gun cektıgım sancıdan daha yüksek sancı cekıceksem ben dayanamam zaten senın doktorun bısey dedımı bununla ılgılı??
Canım sen 2 tane bebişle eski halinden daha fit olursun hiç merak etmeöyle mi diyosun...
sevindim şimdi..
10 günde 2 kilo alıyorum resmen...bebekler 1 ay daha dursa 6 kilo daha alsam 20 kilo almış olucam çok fazla..
Canım dayanırsın inşallah kolay olur doğumun dua etBana doktorum dediki sorduğumda doğum anında bile karar verebiliyosun diye bende o yüzden rahatladım baktım dayanamıyorum vurun vurun diye bağırırım
Kesin dayanamayacağını anlamış tatlım sen demeden doktorun demiş
izlemiyorum onları doktor gibi gelmiyorlar bana show yapıyor çoğu hele su ot-çöpçüler aman aman...Zahideye çıkan çocuk doktoru canım
Evet canım omuriliğr yapıldığı için var ihtimal uzman birinin yapması gerekir ama ben istemiyorum epidural hem migren şikayeti çok. Oluyor nedenseEpiduralin mi felç riski varmış Allah korusun kim dedi yahu onu anestezi uzmanı yapmıyor mu işin ehlidir ya bişey olmaz Allah ın izniyle
İnşşşş tüm hamilelerin ki kolay olur bi avazda kurtuluruz canımCanım dayanırsın inşallah kolay olur doğumun dua et
aynen cnm ye bende faydasının olabılcenı düşünerek normal bıskuvı yerıne bebe bıskuvısı aldım hem oglusmunda hoşuna gıder dıyehehehe bende hamileliğin başından beri 3-4 kere süt içmişimdir ama yoğurt ayran peynir her gün bolca yerim içerim..
babamda bana bugün bebe bisküvisi almış bebekler kilo alsın diye içinde mineraller falan varya artık sütle yerim hehehehe
Ya ben de bilakis takip ederim özellikle ibrahim saraçoğlunun tavsiyesi ile hamile kaldımben o gözlüklügiller doktoruna beğeniyorumizlemiyorum onları doktor gibi gelmiyorlar bana show yapıyor çoğu hele su ot-çöpçüler aman aman...
Tedavi görmeden sadece otlarla mı hamile kaldın?Ya ben de bilakis takip ederim özellikle ibrahim saraçoğlunun tavsiyesi ile hamile kaldımben o gözlüklügiller doktoruna beğeniyorum
Canım sen 2 tane bebişle eski halinden daha fit olursun hiç merak etme
aynen cnm ye bende faydasının olabılcenı düşünerek normal bıskuvı yerıne bebe bıskuvısı aldım hem oglusmunda hoşuna gıder dıye
ınsallah cnm ağzı olan konusuyo artık herkesde bı lafEpiduralin mi felç riski varmış Allah korusun kim dedi yahu onu anestezi uzmanı yapmıyor mu işin ehlidir ya bişey olmaz Allah ın izniyle
cnm sen o kiloları hiç takma, eski kilondan bile zayıf olabilirsin kısa bir sürede . ben demiştim dicem bak sanaöyle mi diyosun...
sevindim şimdi..
Öyleymiş bendede düşük tansiyon var gebeliğim boyunca 8/5, 10/6, 9/6 çıkıyo tansiyonda düşürüyormuş Allah korusun bayılırım mayılırım doğumda gerek yokEvet canım omuriliğr yapıldığı için var ihtimal uzman birinin yapması gerekir ama ben istemiyorum epidural hem migren şikayeti çok. Oluyor nedense
Evet pko hastasıydım kür uyguladım sonra doktor a gittim hamile olduğumu öğrendim doktor çok şaşırmıştıTedavi görmeden sadece otlarla mı hamile kaldın?
Ayyy çok fenasınnn lokma tatlısını nerden çıkardın çok ta severimmkızlar tatlı tatlı demıssınız cnm soyle bollll serbetlı bı tatlı cektı gıdıp lokma tatlısı yapayım barı
Maşallah pek beceriklisin yahukızlar tatlı tatlı demıssınız cnm soyle bollll serbetlı bı tatlı cektı gıdıp lokma tatlısı yapayım barı
Bende 2 ince bir peluş battaniye koydum 2 takım koydum biri tulum olanlardan biri normal olanlardaniçlerine çorabını zıbınını eldivenlerinive bezini sardım,ıslak mendil koydum,biberon koydum, biri ince biri kalın ağız mendili koydum kendimede gecelik,sabahlık,taç,terlik,çamaşır koydum emzirme sütyeniyle birlikte, pijama alacağım bu hafta sonu birde bez ped onları alıp koyacağım. En az malzemeyi ben doldurdum heralde çantaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?