2014 Kasım Anneleri

canım öncesini de okudum..
hamilelik sürecinde bizden çok etrafımızdaki insanlar değişiyor nedense ilgi alaka bekliyor..
ya da biz hamile olduğumuz için öyle hissediyoruz bilmiyorum..bende benzer şeyler yaşıyorum tahmin edebiliyorum içinde bulunduğun durumu...
bu durumda yapabileceğin tek şey bence eşinle hiiiçç münakaşaya girme annesiyle ilgili bir şey de söyleme..kendini ve bebeğini düşün doğumdan sonra da eşin zaten farkedicek anyayı konyayı görücek şimdi bir şey anlamasını bekleme...

Ben hastanede lohusa tacı takamayacagim için basortume iğne oyasi yaptım nasıl

çok güzel olmuş güle güle kullan canım

Başladın mı Bu ne hız yaptığın tatlıda pek zor maşallah vallahi Bende kısır yapmaya üşeniyorum

kısır diyipte akşam akşam beni kudurtma kız zaten tuvalete zor kalkıyom

benim kv yok ama şu var ki , annenin yerini tutacağını zannetmiyorum. canını sıkmakta haklısın. ama en güzeli böyle durumlarda beklentini iyice düşürmek, yükseltikçe daha da üzülüyorsun. insanın hamileyken en büyük destekçisi anne de bir kenara eşi oluyor. eşin seni anlıyorsa çok da takma kafana. eşimin ne annesi ne babası var, evlenirken o kadar yalnız evlendik ki anlatamam sana, zor geçti benim o süreç şuanda da yine öyle. ama şunu anladım kendimizi üzüyoruz sadece, onlar farkında bile olmuyorlar çoğu kez ya da takmıyorlar

evet tatlım yemegede kuru fasulye pılav az daha burda oyalanırsam koca benı evden atcak hemen yapmam lazım
Ayyy bak kuru fasülye pilav dedin bu sene çok turşu yapmak istiyorum şöyle acılı macılı, sonra üşeniyorum nedense, haberlerde görmüştüm çubukta turşu festivali vardı dur ben kocamı kandırayımda çubuk a turşu almaya gidelim haftasonu

aynen canım annemde öyle dedi bol sıvı süt yapar öyle şekerli şeylere çok gerek yok dedi...
aslında bu işin mantığı da var düşündüm de. tatlı ve bulgur yiyince çok su içirir ve tabi bol su içeriz. yani bence yine sonuç suya bağlanıyor :)

nesli60 çok hoş olmuş igne oyası.
oya konularında marifet yok bende o yüzden hastaneden çıkarken kırmızı yada bordo tonda şal, hastanedeyken de hani şu yeni çıkan tülbentler var ya uçları saçaklı boncuklu ondan kırmızı renk alıp kullanmayı düşünüyorum.

Canım kv nin düşünceli olduğunu söylüyorsan kendisine açıkça söylesene iletişiminiz de iyi anladığım kadarı ile..kendisine belirt anne bunları yaptıracaksın ama benim doğumuma denk geliyor işlerimiz olacak misafirlerim olacak bana yardım gerekiyor falan diye belki gerçekten düşünememiştir bilemiyorum..
Eşine de yüklenme bu konuda bişey söyleme sonuçta annesi haklı olsanda üzülür sn bu sorunu kv ile hallet bence tatlım

Valla ne bilym canım annem hep ona bağlıyo çok akıllıydı ne zaman keçi sütünü içti kudurdu çocuk diyo oyuzden bana hayatta verdirmez
akıllı benim oğlum zeka küpü ama hateketli çooook hemde bazen onu izlerken yoruluyorum

ayyy iğrenççç aminnn inşallah ufacık bebeklerin sağlıklarınla oynuyolar yazıkkk bu aradabana güvendiğin içinde çok teşekkür ederim bitanem

çok güzel olmuş güle güle kullan canım

kısır diyipte akşam akşam beni kudurtma kız zaten tuvalete zor kalkıyom
Hadi sende yap zeyy yanına çay ve turşu Bende hazır turşu var şöööyle bol acılı olanından ev yapımı turşum olmasada idare eder

Canım benim. Tecrübeli bilinçli bir annesin biz teşekkür ederiz bize sağlıklı seçimler sunduğun için

Kizlar merhaba tek tek cevap veremiyorum mukemmel bir bas agrisi var nst 100 ustu ve 10 dk da 2 den fazla sanci cikiyor benim haylaz acele ediyor biz durdurmaya calisiyoruz acilma suan icin yok yarin rahim agzi kalinligina bakilacak. Doktor sancilarin yuksek olduğunu resmen dogum sancisi yasadigimi soyluyor. Buarada hepinize tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin. Lütfen dua edin en azindan 4 hafta daha kalsın

canım benim hormonlarımız nedeniyle farklı düşünüyoruz benim kv konyada köyde bizde ordudayız dogum kasımda olacak annem gelecek en fazla bir ay kalır en fazla sonrası yalnız olacagım ama kv dem 15 tatilinde gelecekmiş yani bana yardıma değil oturmaya gelecek ben hizmet edecem bebeğimle geçireceğim zamanı onlara yemek hazırlamakla geçirecem haa bir de eşimin babaannesi gelrse yandım onu niye yaptın onu oraya koyma ayyy vıdı vıdı vıdı işte böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…