2014 Kasım Anneleri

ben kvden memnunum ama ben mesafe taraftarıyım. annem yakınımda yetıyr bana. o gelecek ama cok dursun ıstemıyrm rahat edemem. gelecek tabı torununu gorecek sevecek en dogal hakkı, esım dogum oncesı gelsın ıstıyor. ben asla yorum yapmıyrm ama aklımdan gecen d. sonrası gelmesı. gelıp ne yapacak kı, annem olsun yanımda. ben onun yanında rahat olamam. dogunca gelmesı ıyı.

ama Allah yukarıda, aynı bnm tarz bı kadın, soguk mesafelı, farklı sehırlerdeyız 2 3 hafta bır konusuyrz yetıyor benı cok sevıo bende onu. esıme asla annesı hakkında yorum yapmam. zaten kadıncagız fırsatta vermedı. Allah razı olsun.

gelelım konuya, senın yerınde olsam tadılata cok sevınırdım. ısı olacak senın yanına gelemeyecek ohh , kendın bakarsın bebısıne annende yardım eder, daha rahat

Hadi sende yap zeyy yanına çay ve turşu Bende hazır turşu var şöööyle bol acılı olanından ev yapımı turşum olmasada idare eder

kız 5 dk ayakta kalamıyorum ne kısırı anca anneme sırnaşıp ona yaptırabilirim
tontişlerin ikisinin de kafa aşağıda ayaktayken resmen bacaklarımı sıkıyorum çıkcaklarmış gibi birbirlerinin kafalarını itiyo sıpalar Allah korusun...

Allah yardımcın olsun canım...inşallah sıkar dişini de 1 ay daha dayanır yaramaz sıpa..

Canım bu gece duama senide katacağım. Bebeğin biraz aceleci çıktı inşallah daha kalacak içerde sen güçlüsün maşallah bak nasıl dayanıyorsun bravo sana psikolojik olarak çökebilirsin de böyle olmalıyız tebrik ediyorum sakinliğini
Dr larına güven bol bol dua et Allah yardımcın olsun canım benim

canım dilerim zamanında ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini cok ama cok dikkat et kendine ve bebeğine inşallah biraz daha kalır bebiş

aynen lilipp
aynen lilipit ben mesafeli davranma taraftarıyım zaten öyle yaparım bende annemin doğum sonraı gemeini istemiyom kardeşim gelebilir belki o gelirse yeter bana

Kızlar ben gidiyorum kısırımı yapayım, akşama burda olanlarla devam ederim zira eşim yok bu akşam

selam kızlar ben az önce eve geldim doktordn gelişmeleri anlatayım

öncelikle oğluşum 1712 gr kilosu 42 cm boyu doktor sordu ilk doğumumda da doktorumdu ilki kaçla doğmuştu diye kızım 3200 gr 52 cm doğmuştu o civarlarda doğumun gerçekleşir dedi
başı aşağıya inmiş bayram seyran deyip dağıtma kendini ağrı sızı istemiyorum tam kilosunda tam zamanında doğum olsun ki sen de zahmet çekme dedi eşime tembihledi sıkı sıkı
şiddetli ağrı kanama akıntı olduğunda hemen beni arıyorsun artmasını istemiyoruz dedi
20-25 ekim gibi gel nts tahlil falan yapılacak dedi
sağlık ocağı tahlillerim vardı baktı herşey yolunda dedi kan değerlerim hamile kalmadan önce çok düşüktü benim çünkü
tansiyonum eskiden de düşüktü ama o da normale yakındı
yalnız 70 kg olmuşum 55 ile hamile kalmıştım sorun yok dert etme sakın olacak bunlar dedi
ama hastane konusunda sevinemedim
doğum şekli şu an i,çin normal ama sen normal mi istersin epidural mi sezeryan mı buna sen karar ver şu durumda normal olacak gibi görünüyor dedi
doktorumun özel muayenehanesi var yeni anlaşma yapmış bir özel hastane ile ama fiyatlar bizi aşar vaziyette ola ki ani bir durumda sezeryan zaten yanına yanaşılmıyor zaten eşim geçmişte yaşadığımız birkaç acı tecrübe sebebiyle özel hastanelere karşıydı iyice soğudu tabi.. doğuma da normal bile olsa burada olduğum sürece gelirim yoksam hastaneye bilgi veririm dedi bir olumsuız izlenim daha oluştu yüzümüzde
eşim de siz yoksanız ben onun oraya adımını attırmam bir de o kadar para vereceğiz dedi
kadın doğum hastanesine gideriz zaten diğerini de orda yapmıştı biliyorsunuz dedi
işte durum bundan ibaret canlar oğluşum iyi ben iyiyim çok şükür
bir de tahmini sat 24 kasım ama doktorum ısrarla 17 kasım 10 gün önce 10 gün sonra olabilir diyor çünkü en son adet gördüğüm günü ben de hatırlamıyorum çünkü hastamız vardı o günlerde ben menepoza giriyorum diye dikkat bile etmemiştim tahmini bişey söylüyordum ama bu kesin artık dedi işte böyle ama ne çok uzun yazmışım tüh bana

Canım çok geçmiş olsun bebeğin ve sen Allah a emanet olun sağlıkla kucağına alırsın inşaallah vakti zamanında

Bende mesafeli olma taraftarıyım ama benim kv de aşırı iyi onu yapayım bunu yapayım şunu alayım sürekli böyle bence bu kv ler ayarı tutturamıyor

maşallah canım tontişine
doktor konusunda malesef öyleler yaa paranla rezil oluyosun özele gittiğin halde..
Allah doğru düzgün vicdanlı insanlarla karşılaştırsın inşallah...
kadın doğum doktorusun yani bu işin gecesi gündüzü tatili bayramı yok ki
bilerek giriyosun bu dala uzmanlaşıyosun...
iş para almaya gelince alıyolar ama yanında olucağı güvencesini veremiyolar...
benimde ilk doktorum pazar günü rahatsızlandığımda haftasonu yani bizimde bi özel hayatımız var gelemem demişti

he valla ya neyse sinir olmıycam dedim nasip neyse o olur ne diyeyim

İnşallah durur canım Allah yardımcın olsun canım

Insallah iyi haberler alirsin yarin. Allah yardimcin olsun, dualarimiz seninle.

Rabbim yardımcın olsun canım gayret kuvvet diliyorum inşallah bekleyecek velet!
Dualarım seninle canım

bence gdo yabu kadar takılmayın kızlar..yediğimiz içtiğimiz herşey gdo lu..dolayısıyla anne sütüde gdo lu

Kızlar bugün oğluşumuzu gördük gözlerini ağzını açıp kapadı gözleri büyüktü benimkilere benziyodu. Yanakları tombuldu. 32+2 deyiz 2100 gram olmuş heycandan boyunu sormayı unuttuk doktor çok sağlıklı olduğunu söyledi. ilk defa bu kadar net görebildik eşim biz oğlumuzu alıp gitsek hemen dedi neyse sizinle paylaşmak istediğim bişey oldu doktoru beklerken yanımda bi bayan oturuyodu kaç aylık dedi 8 dedim. Nerende taşıyosun sen o çocuğu dedi ben güldüm 2 3 aylık gibi dedi sonra çok üzgün bi şekilde yüzüme bakıp bebeğin sağlıklı mı diye sordu bende gayet iyi kilosu boyu Çok sağlıklı dedim. Normal doğum mu dedi inşallah dedim. Sakın olma dedi yaşlanınca altına kaçırcaksın dedi cinsellikten zevk almıycaksın artık dedi. Ben yazmaya utanıyorum ama aynen şöyle dedi adam gircek çıkçak anlamıycaksın dedi .neyse ki o anda benim sıram geldi ve kalktım yanından. Bazı insanların edebi kalmamış yahu ayrıca niye böyle olumsuz konuşup insanın moralini bozarlar ki

yok öyle bişey ya ben ilk çocuğumu normal doğum yaptım en sağlıklısı anne için
konuşmalara gelince de ne demeli ki edep haya kalmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…