2014 Kasım Anneleri

günaydın kızlarrrr bugün erken kalktım doğum için annem ve kv ile su böreği açıcaz yani onlar açcaklar ben bakcam dolmalarıda attık buzluğa bunuda yaptıkmı mısafır ıkramı taamdır

günaydın herkeseee:)) canım dolmaları buzluğa pişirip mi atıyorsunuz? yoksa sadece doldurup mu?

Bu kadar acı çekilmesine rağmen bu kadar güzel anlatılırdı bir doğum. Rabbim bizede hayırlı kolay doğumlar nasip etsin. Çok duygulandım sabah sabah ağlayarak okudum resmen. Ayrıca Şevket yılmaz hastanesinde ebelerin bu kadar ilgili olması beni çok şaşırttı. Bir çok kişiden memnun olmadıklarını çok kaba davrandıklarını duymuştum.
Klasik erkek modu Bizim ki de kaç gündür atlatıyor beni. Bakalım bu akşam ne bahanesi olacak aa Kurtlar vadisi var. Bahanesi bile hazır
Canım anlattıklarına bakılırsa kv resmen sana doğumdan sonra bakmaktan kaçmış. İş yapmayı sevmeyen, rahatına düşkün biri herhalde. Sen ona hastanedeyken bakmışsın o senin doğumuna getiriyor tüm tadilatı. Ve bence bilinçli olarak yapılan bir şey. Seninde dediğin gibi bundan sonra sende kendini geri çekersin yardım etmen gerekeceği zamanda. Evet annelerimiz ve kardeşlerimiz yetiyor ama ilgi bekliyoruz eşimizin ailesi tarafındanda. Olmayınca olmuyor. Bunun için eşini üzme. Çünkü yapacak hiç bir şeyi yok. Benim kv de hamileliğimden beri sadece 2 kez aramıştır beni nasılım diye. Hiç aramaz hep benden bekler. Zamanında nişanlıyken falan çok aradım. Evlenince işim düştüğünde hep yalnız kaldım kendi ailem koşturdu bende şimdi hiç aramıyorum. Umrumda değil. Doğumda da yanımda olmasın benim için daha iyi.

aynen öyle grümcem de hamile korkma dedi yok dedimne korkacam sonuçta çıkacak ordan sağlıklı dogsun da yeter bana miss kokusu her şeyi unutturur

Aynen öyle canım. Bu arada gazetede Deniz Akkaya doğumu ile ilgili bir haber vardı belki okumak isteyen olur.

http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/50868---dogumu-kendi-kendime-yaptim-/1

Valla bende takmayacağım diyeceğim ama, ortada da bir haksızlık var sanki. Dün akşam kayınvalidem açık açık bebeğe bakamayacağını da dile getirmiş oldu. EE iyi de benim annem benim bebeğime bakmak zorunda mı? Biz arada dönüşümlü bakarlar diyorduk, madem öyle bende eşime " madem annen bakamayacak, benim annemde bizim bebek bakıcımız değil. Ben işten ayrılıyorum" diyeceğim. O hem torunum torunum diye sevmek için gelip gidecek, tatilini yapacak, tadilatını yapacak, evinde yatacak; ama benim annem sürekli bebeğe bakacak. Ailemi de ezdirmem bu kadar.

Kızlaar biz oğlumla A101 e gdyruz hem yürüyüş olur hemde çelik termos geliyormuş bi bakym alcam galiba lazım olcak çünkü
O termosu bende dun katalogg da gördum, ama aşagı inmeye useniyorum acikcasii. Ustunu degis, 2kat in,geri cik vs..

günaydın kızlarrrr bugün erken kalktım doğum için annem ve kv ile su böreği açıcaz yani onlar açcaklar ben bakcam dolmalarıda attık buzluğa bunuda yaptıkmı mısafır ıkramı taamdır

Ayy bende koydum dondurucuya sarma ve dolma. Peynirli-patatesli börek falan yaptım ama su böreği aklıma gelmedi hiç. Onu nasıl koyacaksınız?

Evet hayatım ya böbreğime vuruyor. İnş üşüttüğüm içindir. Benim de karnım indi aşağı. Hissediyorum. Önceden gogusumun altından baslıyodu şimdi arada baya mesafe oldu. Asagı inşnce kuculmus gibi geldi göbüşüm.

Günaydın anneler biZ bugün kontrole gidiyoruz...eşimin yoğun işleri var o yüzden anneanne ile gitcez umarım bebeğim büyümüştür..
Güzel haberlerle gel canım.

İnş canım inş kabul ederler. Benim şirket olsaydı hayatta kabul etmezdi, teklif dahi edemezdim. Aşırı kurumsal olduğu için amcalar!!!

Korkma korkma!
Ben hep telkin ettim kendimi, gececek gececek sonucta dogum yaklasıyor eskisi gibi olacak degilsin ya dedim. Dakikaları saydım, gayet duzensizdi hiç panik olmadım. Gerçi duzenli olsa yani dogum baslasa da panik olmazdım. Tek isteğim zamanında gelmesi. :) gecmiş olsun canım.

benimkide kabul etmezde canım umut işte..
benimde sanki arada öle bir mesafe oluştu yada bana öle geliyor..
karın aşağı indikçe doğum yaklaşıo demekmişş

Günaydın canlar hepiniz iyisinizdir inşAllah...bu gün ve yarın izinliyim yeni kalktık kahvaltı keyfi yapıyoruz... öğleden sonra kardiyoloji kontrolüm var inşAllah her şey yolundadır...sonra kızıma alışveriş yapmaya gidicez size ve bize güzel günler olsun inşAllah...

geçmiş olsun canım güzel haberler olur inşallah
güzel cicilerle gelin

Hazırla çantayı doğuma gidiozzzzz hahahahha
Zamanında ve sağlıkla gelsin minnoşlar! Dövdürtmesinler kendilerini

günaydın pınar sana bir sorum olacak instagramda mutlubebeklerden alışveriş yapmıştın değil mi? yanlış hatırlamıyorsam.
bende dün sipariş verdim de memnun kaldın mı? dilek hanım çok samimi geldi inşallah ürünleride aynı güzelliktedir.
bir de ne kadar sürede teslim aldın

Ohh kız maşallah diyelimmmm mışıl mışıl uyuyosun demekki..
Uyuyorum valla bir ara uykusuzdum dedim artık heralde uyuyamıcem geri başladım mışıl mışıl uyumaya tuvalet işi olmasa hiç uyanmıcam okadar ki geçiyorum kendimden birde gece acıkıyorum bişeyler atıştırmaya kalkıyorum
Günaydın kızlar hepimiz için kıpır kıpır tekmeli çokkkk güzel bi gün olur inşallah bi gün daha yaklaştık minnoşlarımıza
Günaydın canım
Günaydin anneler.
Dün arkadasımdan güzel bir haber aldim. :)
Onun da kızı oluyormuss. :)
Kızçemle cok sevindik, arkadasi oluyor diye :) o bizden ufak tabi, subat gibi dogumu :)
Günaydın canım
Gunaydin kizlar. Bugun hastanenin verdigi doguma hazirlik kursuna gidicem. Heycan var biraz
Günaydın canım git gel bizede anlat
uyuyorum valla canım sabah işe gelmek bir zor oluyorki telefonu ertele etele
Günaydın...benimde kızım olacak inşallah hiç pudra süremicekmiyiz nasıl olacak peki.başka bir yöntem varmı
Ah ne bu docaların çektiği Allahtan ben böyle görmüyorum rüyası bile kötü yahuuuu
O termosu bende dun katalogg da gördum, ama aşagı inmeye useniyorum acikcasii. Ustunu degis, 2kat in,geri cik vs..
kız eşofmanla iniver evinin altındaysa ne olacak erinme.com
Günaydın canım inşallah iyi geçer
Günaydın arkadaşlar sürekli uykum var ve çok halsizim hiçbir şey yapmak istemiyorum hep yorgun gibiyim ben ne yapacagm uykusuz gecelerde acaba

o uykusuz geceleri düşündümmü çok korkuyorum nasıl kaldırabileceğim diye. uykusunu alamayan anneler gergin olurmuş

Kızlarrrrrrrrrrrr bana yardım edin karar veremiyorummmmmmmm nolursunuzzzzzzzzz.... Baktığım hediyelikler şöyle hangisi daha mantıklı güzel geliyor size lütfen fikrinizi beyan edin de alayım...

Bu var böyle sabun emzik şeklinde... Tane 2,90 TL

Bu sabunu da çok beğendim ben... Tane 3,25 TL

Bir de böyle bişi yapmışlar.. Burdakiler biblo... Bebek şekeriyle beraber biblo yapmışlar.. Sepeti kapı süsü de veriyor.. Biblolardan 50 tane varmış.. Yani hepsi içinde toplam fiyat 108 TL
Arada kaldım sizce hangisi daha hoş görünüyor...?

Canım alttaki set güzelmiş ama pahalı geldi nesli60 arkadaşmzda paylaşmştı böyle bi seti daha uygun almıştı ona bi sor istersen

Valla elbiseyi cektim indimm. Agrlastkca useniyorum napayim (
Inmisken yogurt da aldim,kalkmamsti..
Termos cok kaliteli degl ama idare eder diye dusundum ben.. aldim.. ve baya buyukk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…