2014 Kasım Anneleri

kızlar dua bekliyorum sizden nolur..
şimdi şirket sorumlusu ile görüşmeye gitcem konyaya gelmiş..
şu maaşımı bana aylık yatırsınlar toplu gelince ben onlara ödeme yapayım bunu teklif edicem..kabul görceğini zannetmiyorum ama inş kabul ederler..
nolur dua edinde kabul olsunnn

Günaydınnnnnn belki uykusuz ama her daim bebişleri için enerjik annelerrrrr....
Gece gece ne kadar güzel muhabbet ediyorsunuz ya.. Ben de en geç 11 gibi yataktayım... Gece çok uyanıyorum ama şükür ki en azından uyuyabiliyorum... Arada sırada sırt bel ağrım oluyor onu da döne döne atlatmaya çalışıyorum...
Veee yarınn kontrol günümüzzzzzzzzz bakalım tosuncuk 15 günde ne kadar büyümüş...

Günaydııınn şafak 34(istanbul). Pınarın dediği gibi dün gerçek bir sancıyla fırladım yataktan bu güne kadar ki olan sancılar hiç bişeymiş gerçekten bunun artmış ve daha şiddetli hali beni korkuttu açıkcası:-( Rabbim dayanma gücü versin

İnşallah istediğin gibi olur herşey canım

ya ben ne çabuk sabah oluyor diyorum gece uyansamda tuvaletim uyandırıyor yoksa maşallah pofur pofur

amin canım gününde az kalmış olabilir artık sancılar şimdiki bebeklerde sabırsız mağlum

Canım sen şansını dene konuş.. İnşallah anlayış gösterirler dilediğin gibi olur...

Günaydin anneler.
Dün arkadasımdan güzel bir haber aldim. :)
Onun da kızı oluyormuss. :)
Kızçemle cok sevindik, arkadasi oluyor diye :) o bizden ufak tabi, subat gibi dogumu :)

Günaydin anneler.
Dün arkadasımdan güzel bir haber aldim. :)
Onun da kızı oluyormuss. :)
Kızçemle cok sevindik, arkadasi oluyor diye :) o bizden ufak tabi, subat gibi dogumu :)

Ben de kuzenimi bekliyorum sabırsızlıkla ya... 37. haftada o ve normal doğurmak istiyor... Dedim ki sancı vs. ne olursa hemen bana haber et doğana kadar her anı nasıl yaşadın merak ederim dedim o heyecanla sancıyla aklına gelirsem tabi... Gözüm onda yani hep

günaydın hanımlar uyuyabilen anneler imreniyorum doğrusu yine salak gibi sabaha karşı uyuyakalmışım nerde nasıl bilmiyorum tekrar kalktım yatayım derken baktım eşim gidiyor o gidince gözüm kapalı yine yattım 1 saat kadar uyumuşum buna da şükür aman uyuyan annelere de nazar değmesin işte yine uykusuz bir gecenin sabahından güneşli bir bursa sabahından merhabalar

bizim oralarda da kullanılır öyle miymiş bilmiyordum

Günaydınlar herkese,

Pudra konusunda bebeği olan doktor bir hanım bana "Özellikle kız bebeklerde genital organlara kaçıp ilerde problem, kist, vs yapma riski nedeniyle kesinlikle tavsiye edilmiyor" demişti.

Kız bebeği olacak arkadaşları daha da ayrı bir özenle uyaralım, pudra kullanmasınlar.

Günaydın anneleri ve dünya tatlısı bebekleri Bir günü daha devirecez bügün Buarada zaten Zorla uyumuyorum uyuyuncada saçma sapan rüyalar görüyorum Anam kocam hergün bi başkasıyla Sabah o gitmeden önce uyandım bana bak birdaha rüyamda beni sinir edersen kafanı duvara yapıştırırım deyip patlattım ensesine Garibim ahh bi rüyalar eksikti ondada suçlu benim diyip gitti Her zaman diyorum hep bu hormonların oyunu bize

bende buyuk bir özveriyle ne alman gerektigi knusnda liste vereblirm dedim. Sanki cok tecrubeliyim
Dun hangi marka kullandin bakim urunlerini derken bile koltuklarm kabardii :)
Benim kuzeniminde oglu olacak, ama o da nisanda. Yani kizim Abla

Aa kizim olacak benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…