2014 Kasım Anneleri

Öncelikle herkese günaydınlar.. Bence 1. Resimdeki emzik sabun çok güzel. Son resimdeki kapı süsü çok basit geldi bana. Tabi karar senin canım.

Canım alttaki set güzelmiş ama pahalı geldi nesli60 arkadaşmzda paylaşmştı böyle bi seti daha uygun almıştı ona bi sor istersen

Canım sette biblo olması hoşuma gitti aslında o yüzden daha kalıcı gibi geldi bana nesli arkadaşıma rastlarsam sorayım muhakkak teşekkür ederim..

Öncelikle herkese günaydınlar.. Bence 1. Resimdeki emzik sabun çok güzel. Son resimdeki kapı süsü çok basit geldi bana. Tabi karar senin canım.

Canım aslında set diye değil de sırf biblo olması hoşuma gitti bir de sepeti de içinde yoksa kapı süsü hala daha düşünmediğim bişi.. Biblo daha kalıcı olmaz mı sence de? Sabunu nereye koyarlar naparlar bilemem ama biblo yine de bi köşede bi süre durabilir =))

öğle oldu nerdeyse ama günaydın hepinize.. ne güzel bebek hazırlıkları ikramlıklar hediyelikler hazırlanıyor maşallah hepinize.. ben daha hiç bişi yapmıyorum, yapamıyorum oğlum eşim ev iş çok yoruluyorum. bayramda başlayacağım hazırlıklara kısmetse..

Ayy bende koydum dondurucuya sarma ve dolma. Peynirli-patatesli börek falan yaptım ama su böreği aklıma gelmedi hiç. Onu nasıl koyacaksınız?
onu hazır yapıp dılımleyıp poşetle koyuyoruz hemen ısıtıp ikram ediyoruz sonra cnm baya zahmetli önceden yapmak lazım

tünaydın güller biz hastaneden geldik kızım çok şükür iyiymiş kilosu 2 220gr suyumuz normal boyunu oturduğu için bilemiyor başı yukarıda iki göğsümün arasında son ana kadar dönmesse sezeryan dedi 1 ay sonra tekrar gel nst ye gireceksin dedi bizlerden bu kadar kızımın güzel teyzeleri şimdi okula gidiyorum Allah a emanet olun ha bu arada 34+2 yiz

Sabunlar kutunun içinde canım gözle görülen biryerde durmaz gibi ama biblo daha güzel olur bnce

aynen bende senin gibiyim..ne kıyafet yıkadım ne de utu yaptım..bayramda da yapamayacağım memlekete gideceğim..artık bayram dönüşü yaparım kuzucuk erken gelmezse:)

Herkesin düşüncesi farklı canım. Şimdi bence sabunlar çok güzel ama ben tercih etmem. Magnetli şekerlerde belki klasik oldu ama benim tercihim ondan yana. Benim buzdolabının üstü arkadaşların bebek şekerleriyle dolu. Çokta hoş duruyo rengarenk. Sabun sanırım banyoda Süs olarak kalır. Senin beğendiğin biblolar görünürde çok hoş ama insanlar onu evinin neresine koyar. Mesela benim evimde belli aksesuarlar var . Biblo türü Şeyler yok. Onun için bence magnet en mantıklısı. Bu arada Magnet biblo tercih etme derim. Mıknatıs taşıyamıyo onu, dolapta ters duruyor. Tabiki karar senin arkadaşım

maşallah

canıım şimdi nasılsınn?

onu hazır yapıp dılımleyıp poşetle koyuyoruz hemen ısıtıp ikram ediyoruz sonra cnm baya zahmetli önceden yapmak lazım

Yok ben de çok güzel su böreği yaparım da, hiç aklıma pişirip dilimleyerek buzluğa koymak aklıma gelmedi valla. Akıl akıldan üstündür.

arkadaşlarımm merhabalarrr
çok özledim sizleriii
internetim yok evdeydim iki gündür o yüzden sizlere yazamadım
umarım hepiniz iyisinizdir.
öyle alışmışım ki sizinle konuşmaya danışmaya internet olmadığında daha iyi anladım

merhaba pericim ben magnetleri seviyorum ben sırf magnt olmasından dolayı almıştımset olmasıönemli değil demiştim biblolar güzel görünüyor bence ama senin kararın şekerim

Yok ben de çok güzel su böreği yaparım da, hiç aklıma pişirip dilimleyerek buzluğa koymak aklıma gelmedi valla. Akıl akıldan üstündür.
bizde bu hafta onu arkadaşlarımla yapacagız pişirip atıcam dolaba misafirlerim gelince çıkarırım diyorum kardeşim kurbandan sonra gelecek onunla da dolma yapacaz misafir geliince hazırolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…