Kızlarrrrrrrrrrrr bana yardım edin karar veremiyorummmmmmmm nolursunuzzzzzzzzz.... Baktığım hediyelikler şöyle hangisi daha mantıklı güzel geliyor size lütfen fikrinizi beyan edin de alayım...
Eki Görüntüle 1252685 Bu var böyle sabun emzik şeklinde... Tane 2,90 TL
Eki Görüntüle 1252686 Bu sabunu da çok beğendim ben... Tane 3,25 TL
Eki Görüntüle 1252687 Bir de böyle bişi yapmışlar.. Burdakiler biblo... Bebek şekeriyle beraber biblo yapmışlar.. Sepeti kapı süsü de veriyor.. Biblolardan 50 tane varmış.. Yani hepsi içinde toplam fiyat 108 TL
Arada kaldım sizce hangisi daha hoş görünüyor...?
Canım alttaki set güzelmiş ama pahalı geldi nesli60 arkadaşmzda paylaşmştı böyle bi seti daha uygun almıştı ona bi sor istersen
Öncelikle herkese günaydınlar.. Bence 1. Resimdeki emzik sabun çok güzel. Son resimdeki kapı süsü çok basit geldi bana. Tabi karar senin canım.
cnm dolma dedıgım zeytinyağlı yaprak sarması bız dolma derız burda ona pısırmeden çiğ atıyoruz çıkınca pısırıyoruzgünaydın herkeseee:)) canım dolmaları buzluğa pişirip mi atıyorsunuz? yoksa sadece doldurup mu?
onu hazır yapıp dılımleyıp poşetle koyuyoruz hemen ısıtıp ikram ediyoruz sonra cnm baya zahmetli önceden yapmak lazımAyy bende koydum dondurucuya sarma ve dolma. Peynirli-patatesli börek falan yaptım ama su böreği aklıma gelmedi hiç. Onu nasıl koyacaksınız?
Sabunlar kutunun içinde canım gözle görülen biryerde durmaz gibi ama biblo daha güzel olur bnceKızlarrrrrrrrrrrr bana yardım edin karar veremiyorummmmmmmm nolursunuzzzzzzzzz.... Baktığım hediyelikler şöyle hangisi daha mantıklı güzel geliyor size lütfen fikrinizi beyan edin de alayım...
Eki Görüntüle 1252685 Bu var böyle sabun emzik şeklinde... Tane 2,90 TL
Eki Görüntüle 1252686 Bu sabunu da çok beğendim ben... Tane 3,25 TL
Eki Görüntüle 1252687 Bir de böyle bişi yapmışlar.. Burdakiler biblo... Bebek şekeriyle beraber biblo yapmışlar.. Sepeti kapı süsü de veriyor.. Biblolardan 50 tane varmış.. Yani hepsi içinde toplam fiyat 108 TL
Arada kaldım sizce hangisi daha hoş görünüyor...?
Günaydın...benimde kızım olacak inşallah hiç pudra süremicekmiyiz nasıl olacak peki.başka bir yöntem varmı
aynen bende senin gibiyim..ne kıyafet yıkadım ne de utu yaptım..bayramda da yapamayacağım memlekete gideceğim..artık bayram dönüşü yaparım kuzucuk erken gelmezse:)öğle oldu nerdeyse ama günaydın hepinize.. ne güzel bebek hazırlıkları ikramlıklar hediyelikler hazırlanıyor maşallah hepinize.. ben daha hiç bişi yapmıyorum, yapamıyorum oğlum eşim ev iş çok yoruluyorum. bayramda başlayacağım hazırlıklara kısmetse..
Canım sette biblo olması hoşuma gitti aslında o yüzden daha kalıcı gibi geldi bana nesli arkadaşıma rastlarsam sorayım muhakkak teşekkür ederim..
Canım aslında set diye değil de sırf biblo olması hoşuma gitti bir de sepeti de içinde yoksa kapı süsü hala daha düşünmediğim bişi.. Biblo daha kalıcı olmaz mı sence de? Sabunu nereye koyarlar naparlar bilemem ama biblo yine de bi köşede bi süre durabilir =))
tünaydın güller biz hastaneden geldik kızım çok şükür iyiymiş kilosu 2 220gr suyumuz normal boyunu oturduğu için bilemiyor başı yukarıda iki göğsümün arasında son ana kadar dönmesse sezeryan dedi 1 ay sonra tekrar gel nst ye gireceksin dedi bizlerden bu kadar kızımın güzel teyzeleri şimdi okula gidiyorum Allah a emanet olunha bu arada 34+2 yiz
dolma diyorsun nerelisin ben tokatlıyımbizde öyle deriz decnm dolma dedıgım zeytinyağlı yaprak sarması bız dolma derız burda ona pısırmeden çiğ atıyoruz çıkınca pısırıyoruz
canıım şimdi nasılsınn?canım geçen hafta çarşambadan beri var halen devam ediyor,dün en son cildiyeye gittim bir karışım yazdı iki tane de jel losyon,biraz hafifliyor ama çoğu zaman azıyor ve o zaman delircek gibi oluyorum....kiminin hamileliğinde geçiyormuş hemen kiminin geçmiyormuş doğumdan bir kaç gün sonra geçiyormuş,inşallah benim geçer....
onu hazır yapıp dılımleyıp poşetle koyuyoruz hemen ısıtıp ikram ediyoruz sonra cnm baya zahmetli önceden yapmak lazım
merhaba pericim ben magnetleri seviyorum ben sırf magnt olmasından dolayı almıştımset olmasıönemli değil demiştim biblolar güzel görünüyor bence ama senin kararın şekerimCanım sette biblo olması hoşuma gitti aslında o yüzden daha kalıcı gibi geldi bana nesli arkadaşıma rastlarsam sorayım muhakkak teşekkür ederim..
Canım aslında set diye değil de sırf biblo olması hoşuma gitti bir de sepeti de içinde yoksa kapı süsü hala daha düşünmediğim bişi.. Biblo daha kalıcı olmaz mı sence de? Sabunu nereye koyarlar naparlar bilemem ama biblo yine de bi köşede bi süre durabilir =))
bizde bu hafta onu arkadaşlarımla yapacagız pişirip atıcam dolaba misafirlerim gelince çıkarırım diyorum kardeşim kurbandan sonra gelecek onunla da dolma yapacaz misafir geliince hazırolurYok ben de çok güzel su böreği yaparım da, hiç aklıma pişirip dilimleyerek buzluğa koymak aklıma gelmedi valla. Akıl akıldan üstündür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?