ayn durumlar, benim de ilk cnm ama yanımda annem ve ablam var onlara soruyorum sık sık. bi de netten bakıyorum. umarım o gün geldiğinde anlarızHadi ya, suan gecti, cok sukur, doktorumla konuşacam bende ayın 1inde randevum var.. hangi durumlarda aramam lazim, dogum sancisi nasl anlasilir, nisan geldigi nasl belli olurr vs. Ben bise bilmiyorum.
2 defa kokoreç yemisliğim var hamileliğimde ne yaptı acaba oğlusum yatacak yerim yok benim bu durumdaEveeet kısır yedi dün miniğim
Uawrum 10 dr dır hıçkırıyo şimdide
çok güzel bir video, duygulandım valla. tam da gününde paylaşmışsın cnm. az önce eşofman almaya gittim malum kilolar bir tribe girdim anlatamamkızlar izleyin çok güzel bi video olmş çok anlamlı bayıldm benn
Tatlım ya bende çok oyuncak heveslisiydim fakat bebeği olan bütün arkadaşlarım 1 yaşına kadar top ve kule dışında hiçbişeyin farkı olmuyor bebeğin için dediler mantıklı geldi vazcaydım o yüzdenYok yok ebebekten bu oyuncakları almak bizim için hayırlı değil galiba. Çok uğraştım olmuyor ya, çok ta üzüldüm. Arkadaşımın oğluna da beğendim, ona da alıcaktım, Erenime de..eşimde uğraştı olmuyor..
Annemde su böreği yaptı ama biz dilimleyip değil mesala tepsiyi 2 ye bölüpte koyarız dolaba dilimli olunca sanki daha çok yer kaplıyor gibi geliyo hatta Bayram diye hafta sonu annem yaptı yarısını bana verdi kalanını koydu dolaba Konyalı olunca illaki su böreği olacak sofrada Bayram sabahı ve tabi misafirlere ikram içinAyyy videoya bayıldım bide şu buzluğa kışlık hazırlayan hatunlara bayılıyorum ve çok özeniyorum tavuk ve etten başka bişeyatamıyorum ben buxluğa börek yapıp koydum sonra ayıramadım parçalandı ayyy şunların püf noktalarını banada söhleyin canlarım bi küçük çocuk bide bebek olucak valla dolapta hazır bişfyler olsa ne makbule geçer
Ordaki avm lerde yok mu e bebek olmadı gider alırsın içinde kalmaz yada müsteri hizmetlerini aramayı denesen aklıma çözüm bunlar geliyor suan.Yok yok ebebekten bu oyuncakları almak bizim için hayırlı değil galiba. Çok uğraştım olmuyor ya, çok ta üzüldüm. Arkadaşımın oğluna da beğendim, ona da alıcaktım, Erenime de..eşimde uğraştı olmuyor..
canım niye ki hata mı veriyoYok yok ebebekten bu oyuncakları almak bizim için hayırlı değil galiba. Çok uğraştım olmuyor ya, çok ta üzüldüm. Arkadaşımın oğluna da beğendim, ona da alıcaktım, Erenime de..eşimde uğraştı olmuyor..
Sagol canım :) guzel oldu, eminim doktor çok teknik anlatcak bi halt anlamayacamBildiklerimi yazıyım canım..
Suyun gelirse doğum başlamış oluyor yani 24 saat içinde (1 saatte olur 5 saatte 24 saatte) normal şartlarda bebeğin doğacak anlamına geliyor..suyunun geldiğini nasıl anlıyosun? Bacaklarının arasından sanki küçük tuvaletinmiş gibi su akıyor ama durduramıyosun..nişan da kan pıhtısı gibi bir şeymiş..
Suyun geldiği anda panik yapmıyosun çünkü bebek hemen o anda çıkmıyo daha vaktin var..açılmanın 8-10 cm civarında olması lazım bebeğin çıkabilmesi için...
Tabiki doktoruna da sor yine de burayada yaz bizimde bilgimiz olsun :)
Canım şimdi pişiripte mi koyuyosunuz ve sonra nasıl ısıtıyosunuzAnnemde su böreği yaptı ama biz dilimleyip değil mesala tepsiyi 2 ye bölüpte koyarız dolaba dilimli olunca sanki daha çok yer kaplıyor gibi geliyo hatta Bayram diye hafta sonu annem yaptı yarısını bana verdi kalanını koydu dolaba Konyalı olunca illaki su böreği olacak sofrada Bayram sabahı ve tabi misafirlere ikram için
ayn durumlar, benim de ilk cnm ama yanımda annem ve ablam var onlara soruyorum sık sık. bi de netten bakıyorum. umarım o gün geldiğinde anlarıznette baya detaylı yazıyorlar bir bak istersen sayfalara.
Ben bir de şunu merak ediyorum..
Herkese bu sorum..
Dogum cantaniz hazir, dogumu bekliyorsunuz.
Sancilar geldi.. 5 dakikaya kadar düstü mesela, neler yapacaksiniz, duş falan alicak misiniz? Doktora 5dkya dusunce mi gidiliyor..
Eki Görüntüle 1252810 Bebişinin odasını boyamak isteyenlere fikir...
Ordaki avm lerde yok mu e bebek olmadı gider alırsın içinde kalmaz yada müsteri hizmetlerini aramayı denesen aklıma çözüm bunlar geliyor suan.
Tatlım ya bende çok oyuncak heveslisiydim fakat bebeği olan bütün arkadaşlarım 1 yaşına kadar top ve kule dışında hiçbişeyin farkı olmuyor bebeğin için dediler mantıklı geldi vazcaydım o yüzden
Dimi cok seker duruyo eger oda yapsaydim uygulardimperikanadi .!.:Aaaaa ne kadar hoş bir fikir vallahi çok beğendimmmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?