2014 Kasım Anneleri

Hadi ya, suan gecti, cok sukur, doktorumla konuşacam bende ayın 1inde randevum var.. hangi durumlarda aramam lazim, dogum sancisi nasl anlasilir, nisan geldigi nasl belli olurr vs. Ben bise bilmiyorum.

Oyy maş Allah. Ne güzel. Nasıl beslendin söyle de fikir olsun bize de?
Ne hamaratsınız. kışlıkları hazırladınız, misafirler için bir sürü şey yaptınız. Biz daha hiç bir şey yapmadık. İşten eve gidip yemek yapmak bile zor geliyor
Haklısın valla madem durumu o kadar iyi maddi yönden destek olsun. Kendi çocuğuna kendin bakarsın. En güzeli.

kızlar ayak testi yapan var mı bak şimdi niye geldiyse aklıma üşendim şimdi kalkıp kendimi yerlere atmaya

loveren e bebekten hangi oyuncaklarıaldın ben çok kararsız kaldım da

Canım dün gece sepete ekledim hepsini ama adresle ilgili sorun Çıktığı için alamadım malesef. Şimdi tekrar uğraşıcam, sepete ekliyeyim Sayfanın fotosunu çekerim. Bu arada 0-6 ay arası oyuncaklara yöneldim. Inşallah alabilirim şimdi, tekrar uğraşayım.

Hadi ya, suan gecti, cok sukur, doktorumla konuşacam bende ayın 1inde randevum var.. hangi durumlarda aramam lazim, dogum sancisi nasl anlasilir, nisan geldigi nasl belli olurr vs. Ben bise bilmiyorum.

Bildiklerimi yazıyım canım..
Suyun gelirse doğum başlamış oluyor yani 24 saat içinde (1 saatte olur 5 saatte 24 saatte) normal şartlarda bebeğin doğacak anlamına geliyor..suyunun geldiğini nasıl anlıyosun? Bacaklarının arasından sanki küçük tuvaletinmiş gibi su akıyor ama durduramıyosun..nişan da kan pıhtısı gibi bir şeymiş..
Suyun geldiği anda panik yapmıyosun çünkü bebek hemen o anda çıkmıyo daha vaktin var..açılmanın 8-10 cm civarında olması lazım bebeğin çıkabilmesi için...
Tabiki doktoruna da sor yine de burayada yaz bizimde bilgimiz olsun :)

Burdan tanıdığım ve takip ettiğim kadarıyla pozitif birisin sen yazılarında hiç olumsuz düsünce görmedim umarım tek çocukla kalma isteğin kv nin tutumundan kaynaklı değildir.Kızını hayatta tek bırakmamanı öneririm.Nasıl ki su böreğini kardesinle yapmayı planlıyorsun simdi Melis'e de bunu yasama sansını vermek için düsün derim.Allah hepimize hayırlı ve de sağlıklı evlatlar nasip etsin.

ayrıca suyun gelmeden de doğum sancıları başlayabiliyor
benim suyumu hastanede ebeler patlatmştı

Günaydın arkadaşlar sürekli uykum var ve çok halsizim hiçbir şey yapmak istemiyorum hep yorgun gibiyim ben ne yapacagm uykusuz gecelerde acaba
Bende aynıyım yataktan hiç çıkmak istemiyorum ev işi yapmak bile istemiyorum zoraki bi yemek yapıyorum o kadar başkalarında başlarda uyku yapar benim şimdi uyku yapmaya başladı

Arkadaslar bu gün A101 'e termos gelecekmis içi çelik 750 ml. alanlar buraya yazsın lütfen fikirlerini ... içi cam olanlardan almayı düsünüyorum ama bu da iyi ve kaliteliyse alabilirim.Almak isteyenlerin de bilgisi olur böylece.

kızlardan biri aldı diye biliyorum biri de beğenmedi almadı diyye

Kızlar napıyosunuz
Videoya bende bayıldım Bende bebeğimi seviyorum elimi karnıma koyup, bebeğimde vuruyor o bebekte annesinin elini tutuyor gibi yapıyor ya orda koptum
Annesi ne yerse ağzını açıyor ya süt banyosu falan çok hosuma gitti.Sende dün kısır mı yedirmistin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…