diimi ama cekilp bıraksak bir kösede sonraa güzel bir çerçeve alsak koysak salonun en güzel kösesine söyle sevgi dolu bir foto olsane güzel hatıra kalır işte benimki çekinse ben de çekinirim valla ama utanıyor adam ancak ancak alıştı gebeliğe arkadaşlarının çoğunun çocuğu nişanlı evli torunu bile olan var :))))))
Evet canım fiyat olarak piyasanın üzerinde zaten. Ama yün halıları bozması çok kötü. Ablam el dokuması halılarını verecekti onda endişe ediyor zaten. Off bak kafam karıştı şimdi. Aksu iyi diyorsun sende.Birde onu araştırayım bakalım.
Eşe bak beeeGeçen günde benim eşim diyor, halıları vermiyor musun sen yıkamaya, bebek için temizletmek şart, benim eşim titizdir birazda. Biz daha ağustos ayında verdik yıkandı halılar, tatilden geldiğimizde temiz olsunmuş. Şimdi de halılara ve koltuklara taktı.
Önder halı yıkama, Bursa'da kurulan ilk halı yıkama firması canım. Tabi ki karar sizin ama, benim annem ve ben daha hiç sorun yaşamadık. Tam saatinde gelir alırlar, tam saatinde getirirler.
tam dayaklık aslında tammmfOXİ Mİ, HAHAHAAAAA
Koca 4 saat, süpermiş
Ya benimde şey dikkatimi çekiyor bu belgesellerde, erkekler hep çiftleşmek için savaşıyor, dişilerde genelde çiftleştikleri erkeği öldürüyorDişiler yine bir kısım da, erkekler sürekli savaş halinde, sürekli bir seks savaşı
AA bak demek hüsrana uğrayan da varmış X xilerixx 'te böyle birşey duymuş. benim anneminde 2 halısı ve girişteki ufak halısı el halısı, sorun yaşamadı ama bilemiyorum. İnsan çekiniyor böyle bir yer tavsiye ederken. Bak biz hiç sorun yaşamadığımız hatta memnun kaldığımız halde, sorun yaşayan da var demek ki.
Hem tanıdık vasıtası ile olsun. Memnun kalınan bir yer olsun emin olalım diye araştırıyoruz. Sonra böyle sorunlar yaşayanlarda oluyor işte. Bakalım düşüneceğiz iki yeri de.AA bak demek hüsrana uğrayan da varmış X xilerixx 'te böyle birşey duymuş. benim anneminde 2 halısı ve girişteki ufak halısı el halısı, sorun yaşamadı ama bilemiyorum. İnsan çekiniyor böyle bir yer tavsiye ederken. Bak biz hiç sorun yaşamadığımız hatta memnun kaldığımız halde, sorun yaşayan da var demek ki.
Guzel duruyor nesini begenmedin ki sanki pegasusunicorn da bunu almisti iyi diyodu bu modeli mi bilmiyorum ama..lilipinesit: 37086387 .!.:https://www.google.com.tr/search?q=mamas papas armadillo&biw=1229&bih=843&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=pnYlVKvPJ8u07QbrxIDYCQ&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ&safe=active#facrc=_&imgdii=_&imgrc=diXlRRlXoYAqtM%3A;SZDmmzxn_jxsUM;http%3A%2F%2Fwww.toysrus.com%2Fgraphics%2Fmedia%2Ftrus%2FAplusplus%2F2014%2FUpdate%2F2_06_14%2F28917436_Updates_1.17.14%2F28917436-mamas-papas-armadillo-stroller-liquorice-02_Updates_2.5.14.jpg;http%3A%2F%2Fwww.toysrus.com%2Fbuy%2Fstrollers%2Fmamas-and-papas-armadillo-stroller-black-liquorice-2241j60x1-28917436;200;200
kızlar ya esım farklı sehırde yanı ankarada, bugun bebek arabası almıs 1000 lıraya
mamas papas armadilla modelı
ben hıc begenmedım kırılmasın dıye de bırsey dıyemıyrm sızce nasıl??
Eşe bak beee
Ben diyorum halılar verilecek. benim ki diyor temiz ya. Neresi temiz bu yıl sadece oturma odasını yaz başında verdim. Özellikle vermedim. Doğumda veririm yazın kapı pencere açık tekrar pislenecek diye. Ben vermeyelim tmm desem temiz der oturur
Evet çok köklü bir firma. Benim el halım yok sorun değilde ablamın el halısı ne olacak onu düşünüyorum
tam dayaklık aslında tammm
canım kötü deil ki güzel bir model içine oturtulmuyor derken sadece yatay pozisyondamı kalıyormoralım cok bozuldu ya
okadar paraya aldıgı arabaya bakın
off off
kırılmasın almıs dıye bırseyde dıyemıyrm
Carkifelekte yenilen lahmacundantv de yemek yiyen insanlardveden gıcık yiyorum acabayapmasınlar ya yasak olsun bunun hamilesi var canı çekeni var totosunu kaldırıp yapmaya aciz olanı var
Bende sıkı takipçisiyim bu dizininbende geçen sezondan beri kara para aşkı izliyorum..sviyorum o diziyi..
özellikle başrolleri..maşallahları varr yaaa..heleki engin akyürekkk baya baktım o adama inş oğluşum benzerr (kocam duymasınn)
bi doğuruverelim ben eğlenceyi geceleri oğlumla göstercem ona canım sabırla bekliyorum uykusunun en tatlı yerinde oğlumla uyandırıp ne cesit eziyetler yapcaz ona şimdilik gülsünO yine iyi, eğilmiş koltukların altına bakıyor lafa bak "oo burada national geographic belgesel çeker valla, çocuk olunca olmaz böyle toz falan ona göre" , bende bakıyorum öyle şaşkın şaşkın. Yok yani eskisi gibi yapamıyorum, işte dip köşe annem falan yapacağız ya onu bekliyorum. O da kalkmış, ev teftiş ediyor.
Ne yapsınlar onlarında eğlenceleri biz olduk işte
valla bizee her sey yakısırr canımbiz her halimizle devlet gibi hatunlarız buarada tarif ettiğin tarzdaki kıyafetleri cok seviyorum tam bizlik sirin mi sirin hatta göğüs altında ipide olabilir kurdele seklinde düğüm atılmalık alta doğruda bollaşır cokk yakısırrrr
cnm satıcı cok ovmus, kraft falan herkes ıstıyor ama mamas papas ın pusetı falan ödül almıs. cok kullanıslıymıs. pusetı de alınca ındırımle 1000 lıra demısler. ama fotolardan begenemedım cnm sıkıldı. gorumcem falan bayılmıs
Eşe bak beee
Ben diyorum halılar verilecek. benim ki diyor temiz ya. Neresi temiz bu yıl sadece oturma odasını yaz başında verdim. Özellikle vermedim. Doğumda veririm yazın kapı pencere açık tekrar pislenecek diye. Ben vermeyelim tmm desem temiz der oturur
Evet çok köklü bir firma. Benim el halım yok sorun değilde ablamın el halısı ne olacak onu düşünüyorum
Carkifelekte yenilen lahmacundan
bahsediyosan bende gicik oldum yaa canimiz cekti
Bende facedekilerden acayip şikayetçiyim ya habire yemek masası paylaşanlara deli oluyorum çok düşüncesizce yapilan birseyCarkifelekte yenilen lahmacundan
aynen canım sizede asertmeyim diye demedim inanır mısın yüzüm ne bicim kaşınıyor cok canım cekti ayıp ama yazık bizeCarkifelekte yenilen lahmacundan
bi doğuruverelim ben eğlenceyi geceleri oğlumla göstercem ona canım sabırla bekliyorum uykusunun en tatlı yerinde oğlumla uyandırıp ne cesit eziyetler yapcaz ona şimdilik gülsün
bulursun canım inşallah bulamazsan eger dediğin gibi diktririsin cok zor bir model deil hemencecik yaparlar cici anne:)tam da öyle istiyorum işteebulurum inşallah
hiç canını sıkma canım, görünce ve özellikleri duyunca fikrin değişebilir, bazıları fotoda çok güzel duruyor ama kullanmaya başlayınca ağırlığından hiçbir işe yaramıyor, artık hafifleri tercih ediyorlar, hatta baston tipleri çok önerenler oldu bana ama cesaret edemedik almaya, bi eve gelsin içinize sinmezse düşünürsünüz
ayy bu erkeklere göre halılarla perdeler hiç kirlenmiyorrben de geçen hafta zebraları storları sildim annemle, eşime de taktırdım, bayaa zaman aldı tabii, şimdi diyor 5 sene dokunmayız bunlara olduuu dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?