2014 Kasım Anneleri

hayır koldan aldılar

Ya işte ben çok korkuyorum bundan...Emir'in damarini bulmalari çok zor oluyor delik deşik oluyor yawru...

8 mi Bizim daha çeyrek dişimiz var bitane

Boşver sağlıkli değilmi Yaman ha şimdi ha sonra ne farkeder...

Bende merak ettim şimdi tatil Dönüşü hemen baktırcam birde bize doktor ultrason ile Karaciğer böbrek hepsine bakalım dedi muayene ile anlayamam dedi birde yine göz muayenesi istedi

Valla sorun şu ki benim Emiri aldigim bir dr yok İzmir'de. Burda tombala çeker gibide birine almak istemiyorum. Napicam bilmiyorum.

Günaydın arkadaşlarrr...

Teşekkür ederim fikirleriniz için...
2 yaş için alsam çok büyük durur mu acaba bu tulumları?

Canim ben indirimden bir tulum almıştım gene. 12-18 ay uyurken rahat etsin diye büyük almadım. Ama kollarini sıktı boydan kısa geldi falan bir sürü sorun oldu. Büyük alman daha iyi bence...

Haklisin galiba ama biraz sogukkanlilik lazim

Valla o soğukkanlılık bende de yok canım.. Ben de aşırı panik bir insanım...
Ne yapalım... Canımızın parçası onlar..

Canim ben indirimden bir tulum almıştım gene. 12-18 ay uyurken rahat etsin diye büyük almadım. Ama kollarini sıktı boydan kısa geldi falan bir sürü sorun oldu. Büyük alman daha iyi bence...

Hmm deminden beri düşünüyorum ben de ne yaparım diye... Hala daha karar veremedim ya hangisi olsun diye.. Bazen bu kararsızlığımdan da nefret ediyorum.. İkisi de sepette öyle duruyor : )

Canim evde giyinecek ise kapisonlu alma onunla yatarsa rahat edemez..

Canim evde giyinecek ise kapisonlu alma onunla yatarsa rahat edemez..

Canım gözümü kapattım kapişonsuz olanı aldım gitti 24 aylık aldım inşallah çok büyük gelmez.. Bekle bekle işin içinden çıkamayacağım napayım... Şapkalı şeylerle gün içinde de pek rahat edemiyor oğlum şapkası arkaya çekiyor boynu sıkışıyor bu yüzden de düşündüm biraz..

Bu duruma acil bi çözüm bulmalıyız, iş iyice çığırından çıktı. Eren aynı böyle oluyo ağlayınca

Benim oğlum da son 2 haftadır aynen öyle.. Ama ağlama değil de böyle bağırma yani elini uzatıyor işaret ediyor ya illa oaraya gidicez o gösterdiğini alacak.. Acaip merakları doruk noktasında şu an.. Ben bebekliğinden beri asla yapmaması gereken şeyler için ona hep elimle hayır işaret yapardım şükür bunu algılıyor inat ediyor 1-2 sefer sonra yapmıyor gerçekten o istediği şeyi.. Buna seviniyorum.. Tabi bu her şeye değil.. Ona zarar gelecek bişeyse yapıyorum onun dışında engellemiyorum evde neyi merak ediyorsa öğrenmesi için ona dokunmuyorum.. Şimdi merakı gitsin ki ben yokken daha fazla yaramazlık edip kendine zarar vermesin : )

Geçenlerde çaycıyı merak etti nasıl inatlaştı dokunacağım diye tamam dedim.. Hiçbişi yapmadım aldım kucağıma getirdim üstünü ona doğru önce baktı baktı sonra minik parmağını uzattı tabi sıcak canı acıdı birazcık ağladı.. Şimdi onu görse sadece işaret ediyor hıı hııı diyor o kadar yanaşmıyor : )

Tulumlardan kırmızı olanda sadece 24 ay için kalmış..
Grisinde de 18 ay ve 24 ay var..
24 ay olsa çok mu büyük durur acaba bilemedim..

hayırlı olsun ozaman güle güle giy bende mi
baksam 24 ay benimkine büyük gelir galiba yaa..
ne zaman gelicekmiş büyüklüğünü sölerdin ona göre
bakardımm..

herkes doktor kontrollerini
yazmış ben daha götürmedim aşımızı olduk
baktılar herşey iyi dediler ama kan değil
tabi yaptırmak gerekirmi 1 yaş da acaba.
göz için ilk doğduğunda daha getirmene gerek yok
1 yaşta istersen getirebilirsin demiştiler ama.

amin inşaallah

Kızlar sağolun ama ana yüreği işte inanın içim titriyor şimdi daha dikkatle aksatmadan ilaçlarını veriyoruz yemek saatine dikkat ediyoruz ama inanın çok iştahsız evladım. iştahının artması için neler yapmam gerekir.

Hayırlı olsun :)

hayırlı olsun ozaman güle güle giy bende mi
baksam 24 ay benimkine büyük gelir galiba yaa..
ne zaman gelicekmiş büyüklüğünü sölerdin ona göre
bakardımm..

Teşekkür ederim canım.. İnşallah büyük olmaz ya.. Tulum ya toparlar bir şekilde diye düşünüyorum.. Diğer kışın ilk aylarında bile giyebilir bir ihtimal : )

Canım araya haftasonu girdiği için önümüzdeki pazartesi ya da salı gelir çok çabuk geliyor.. Ben sana söylerim gelince yıkarım oğluma giydiririm bi bakarım... 24 ay denileni 18-24 ay beden olarak.. Çok da büyük değil aslında..

Hayırlı olsun :)

Teşekkür ederim canım

Canım çok geçmiş olsun.. Benim oğlumda da bir ara 1 ay boyunca aşırı bir iştahsızlık oldu.. Gerçekten çok zor geçirdim o günleri.. Sinirden tabağı kırdığım bile oldu yemiyor diye çok üzülüyordum.. Doktorumuzun verdiği vitaminleri hiç vermiyordum o zamana kadar.. Kontrolden sonra yine vitamin yazdı hiç kullanmadığımı öğrenince.. O ara hiç kilo almamıştı 1 ay boyunca.. İhmal etmeyin kullanın biraz toparlasın demişti.. Bir de yemek aralarını çok sık tutmayın midesi doluyken bişi yiyemez dedi.. Vitaminden sonra 1 hafta içinde maşallah iştahı çok açıldı ve şu an çok iyi.. Yemek aralarını biz 3 saat yapıyorduk doktor çok yakın dedi.. İyi bir yemek yerse arası en az 4-4,5 saat.. O arada ufak tefek eline meyve felan verbilirsin dedi.. Gerçekten yemek aralarını biraz öyle açınca çok iştahla yiyor... İnşallah düzelir canım yakında

TAVSİYEN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

MERHABA benimde iki kızım var biri dokuz yaşından diğeri bir yaşında büyük olana neler denedik okadar cok üstüne düştük ki ama hala iştahsız hiç zevk almıyor yemek yemekten küçük kızım olunca dedim üzerine fazla düşmeyeceğim acıkınca nasılsa yer maşallah hiç bir şeyi seçmiyor herşeyi yiyor çok zevk alıyor yemek yemekten anladımki akışına bırakmak lazım biraz

Evet gerçekten öyle.. Ben iştahsız olduğu zamanlarda oğlumun üzerine çok gittim zorla ağlayarak çok yedirdim şimdi bile çok kızıyorum kendime neden o kadar inat etmişim ben zorla hangi yemeği yiyebiliyorum diye.. Ama işte içim elvermiyordu aç olduğunu biliyordum ya.. Annesin dayanamıyorsun ilk tecrübe tabi..

aynen öyle hep sanki çocuklarımız aç nekadar yerlerse yesinler o son kaşığı illaki vereceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…