2014 Kasım Anneleri

aynen öyle hep sanki çocuklarımız aç nekadar yerlerse yesinler o son kaşığı illaki vereceğiz

: )))
Valla ben artık öyle yapmıyorum....
Yediği kadarını biliyorum eğer az yerse öğün arasını biraz kısa tutuyorum ya da ek öğün olarak yoğurt meyve ya da eline bişiler veriyorum diğer öğüne kadar..
Keyifli bir ortam hazırlıyorum...
Bazen oyun oynayarak yemek istiyor bişi demiyorum..
Bazen 40 dk sürdüğü oluyor sabrediyorum..
Müziği çok seviyor müzikle yiyoruz genelde..
Sabırla yutmasını bekliyorum..
Önceden yutsun diye bekliyordum şimdi acele etmiyorum ne zaman yutarsa ağzını açarsa veriyorum..
Böyle daha rahat ettik hem oğlum hem ben şükür...
Böyle daha huzurluyuz

benim kızımda 4-5 gündür hiç yemiyor üstüne düşsemde yemiyor kendi haline bıraksamda yemiyor üzgünüm inşallah geçer

evet o yemegi eninde sonunda yedirecek olan bizleriz çocuklarımızı en iyi tanıyanda bizleriz kendimizi onlara göre yönlendirmek her açıdan daha kolaylaştırıyor işlerimizi

Kansızlıkta iştahsızlık yapıyor yükseldikçe değerleri düzene girer inşallah bu iştahsızlık hepimizin derdi

profilinde senın oğlunu gördükçe kızım aklıma düşüyor :)
aynı benim kızıma benziyo çok tatlı maşallah

Kizlar emzirirken lazerleapilasyon yaptirilabiliyormu bilen yada yaptiran varmi emZirme bitmesini bekliyim diyodum ama iyce zoruma gitmeye basladi ya
Yaptırılıyor.bende yaptırıyorum kaldıki gittiğim yere kadın doğum uzmanlarıda geliyor birkaç doktoroda sordum sorun olmayacağını söledi.hamileyken yaptıran kadın doktorlar var .yani sonuç benim gittiğim yerde çok örnek var . sıkıntıdaysan bence yaptır karar senin ben rahatlıkla yaptırıyorum .bu konuda genelde uzmanlar ikiye bölünmüş durumda ama kanıtlanmış birşey yok.

Erken yatan bebişlere maşallah ya. Bizimki gece 11:30 - 12 arası yatıyor, sabah en geç 9 da ayakta. Gece o uyuduktan sonra etrafı toparla et derken benim uyumam 2 ye yakın oluyorGece de çok sık Uyanıyor. Çok uykusuzum, yorgunum, bitkinim... Deliksiz uykuya çok ihtiyacım var Ereni çok uğraşmama rağmen erken yatıramıyorum

Selam bayanlar
Benimki aksam en gec 9 da uyurdu arik uyumuyo sabah 7 de cunku kalkmasi lazm uykusuz kaliyo sanki bilemedim gecede baya uyanir babannesi 3 kere falan uyutuyomus 1 er saat falan aksam sanirim 6 da falan uyanio en son ondan uyumuo soyluyorum napim diyo huysuz oluyo.

Gündüz geç kalktığı için uyumuyor bencede canım ama ne diceksin bazen babannelerde kiyamiyor bazende uyutmak kolaylarina geliyor uyutuyor bu sefer uyku düzeni bozuluyor sana zor oluyor sen sabah kalkıp gideceksin o çocukta erken uyanacak mecbur uykusunu yine alamamış olacak benimki sabah 6 da kalkıyor gündüz 12 de yatıyor 1.5 en fazla 2 saat uyuyor birde akşam 8 den sonra uyutmaya başlıyorum 9 buçuk gibi uyuyor ama ogleden sonra çok huysuzlandiginda 10 dk bile uyusa 12 yi buluyor uyması benim oğlum doğduğunda beri uykuyu sevmeyen bi cocuk bana göre az uyuyor keşke daha çok uyusa iştahlı olsa mizmizlamasa ama her güzellik bir arada olmuyor işte canları sağ olsun ne diyelim

Evet cnm tabiki cok uyksu geliyosa aglamasina bende kiyamam bazen oluyo aksam 6 da uyutuo 7 de kalkiyo sonra uyumuyo sabah kaldirip goturmek zorundayiz 7 gibi gidiom zaten ben emzirir uyuturum daha uyanmaz azcik oyalanabilir.

Uzun zamandır ben de dün ilk defa erken yattım 1 de.herkes uyur aynen senin gibi ortalığı topla ütü yap saat 3 olur...erken yatmanin sevinciyle uyuyamadim o da ayri tabi

Gün içinde 2 uyku mu uyuyor

Biz tek mi iki olsa diye bocalıyoruz... İkiye düşürse babane daha iyi olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…