canım hayırlı olsun inşallah sağplıkla kucağpına al emziriyor musun kuzuyukızlar ben o merak edilen o korkulan o acaba olan durumu yaşıyorum.
uzun zamandır takip edemedim buraları ilk degilimdir sanırım
var mı bizim sayfada hamile olan
evet emziriyorum doktor emzirme sırasında rahim kasiliyor o yüzden 5. aydan sonra önermiyoruz dedi ama nette baktım tandem Nursing diye iki çocuğu birden ilkini bırakmadan emziren var. benimki halen gece 5 6 kere uyanır emer uykuya emerek geçer nasıl olacak bilmiyorum. gece emmelerini de bıraktiramiyorum. hayırlısı Haktancanım hayırlı olsun inşallah sağplıkla kucağpına al emziriyor musun kuzuyu
Ay çok şaşırdım ve cok sevindim . Tebrik ederim. Sağ Selamet dogurursun inşallah. Tuhaf bi duygu yaşadım şu anda:))evet emziriyorum doktor emzirme sırasında rahim kasiliyor o yüzden 5. aydan sonra önermiyoruz dedi ama nette baktım tandem Nursing diye iki çocuğu birden ilkini bırakmadan emziren var. benimki halen gece 5 6 kere uyanır emer uykuya emerek geçer nasıl olacak bilmiyorum. gece emmelerini de bıraktiramiyorum. hayırlısı Haktan
evet emziriyorum doktor emzirme sırasında rahim kasiliyor o yüzden 5. aydan sonra önermiyoruz dedi ama nette baktım tandem Nursing diye iki çocuğu birden ilkini bırakmadan emziren var. benimki halen gece 5 6 kere uyanır emer uykuya emerek geçer nasıl olacak bilmiyorum. gece emmelerini de bıraktiramiyorum. hayırlısı Haktan
canım doğal akısına bırakmak en iyisi bence. bildigim kadarıyla anne açısından biraz yorucu oluyormus hamilelikte emzirmek ama iyi beslenirsen hiç bir şey olmaz Allah ın izniyle. gerçekten hamileleri görünce çok duygulanıyorum ve resmen özeniyorum. Rabbim sağlıkla kucagına almanı nasip etsin.evet emziriyorum doktor emzirme sırasında rahim kasiliyor o yüzden 5. aydan sonra önermiyoruz dedi ama nette baktım tandem Nursing diye iki çocuğu birden ilkini bırakmadan emziren var. benimki halen gece 5 6 kere uyanır emer uykuya emerek geçer nasıl olacak bilmiyorum. gece emmelerini de bıraktiramiyorum. hayırlısı Haktan
hayırlı olsun canım çok güzel bi duygu tekrar yaşamak Allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. şu anda emziriyosun ama benim görüşüm bırakman çünkü artık büyüdüler rahatlıkla yiyip içiyorlar süt veya devam sütü içirebilirsin gece kalktığı zaman emzirme pozisyonunda tutup biberonu verebilirsin bende öyle yaptım, eğer hamileliğin sonuna kadar ilk çocuğunu emzirmeye devam edersen ikinci bebeğine ilk gelen ağız denilen yararlı sütten veremezsin bebeğin yararlanamayacak senin sütüne onun daha çok ihtiyacı olacak canımevet emziriyorum doktor emzirme sırasında rahim kasiliyor o yüzden 5. aydan sonra önermiyoruz dedi ama nette baktım tandem Nursing diye iki çocuğu birden ilkini bırakmadan emziren var. benimki halen gece 5 6 kere uyanır emer uykuya emerek geçer nasıl olacak bilmiyorum. gece emmelerini de bıraktiramiyorum. hayırlısı Haktan
bebek içinse güzel bir programdır neymiş acaba
telefonuna özelmymiş acaba bizde indiremezmiyiz yani.
evet cnm napsın çocuklar yerler dar sıkılıolar zaten bütün gün.
kıvır kıvır çok güzel ya oa dedim zaten:):)
Kizlar yuksek ates sonrasi kizimin agzinda beyaz yara cikmis aft heralde on disleride cikti yavrum yaradan hicbisey yiyemiyo tavsiyeniz varmi nasil gecirebilirim
kızlar ben o merak edilen o korkulan o acaba olan durumu yaşıyorum.
uzun zamandır takip edemedim buraları ilk degilimdir sanırım
var mı bizim sayfada hamile olan
Gunaydinlar herkese
bugun dedimki yeter 2aydir duse kalka yuruyo hep dibindeym ayakkabilarini giydirdim biraktim isimi yaptim oyle guzel yuruduki anltmm demkki biz firsat vermiyormusuz dusecek die aman tut hemn orumcege kat
orumcegi bugun kaldrdim 1defa tek dustu oda norml yani kotu degil aglmadi bile
Perikanadi ben oyun citini aldim siparis verdim gittigidiyrdan gelsin nasilmis duracakmi icinde icine havuz topundanda aldim 200 tane begenirsem yazarim
Gunaydin bal suratli cocuk yerim seni haa
evet emziriyorum doktor emzirme sırasında rahim kasiliyor o yüzden 5. aydan sonra önermiyoruz dedi ama nette baktım tandem Nursing diye iki çocuğu birden ilkini bırakmadan emziren var. benimki halen gece 5 6 kere uyanır emer uykuya emerek geçer nasıl olacak bilmiyorum. gece emmelerini de bıraktiramiyorum. hayırlısı Haktan
Oyy hayrli olsun bende hamileyimm :)
Yalniz bu fikre alisamadim ağır geldi bana biraz sanki.... bi de minik kizlarimiz olsun ama dimi :)
Maşallah sana Umut Aras, bu kadar sevimli olmak zorunda mısınnnnnDün rutin kontrollerimizi de yaptırdık şükür...
Kardiyolojide yıktı ortalığı ya acaip huylanıyor farklı yerlerden farklı kişiden...
Susmadı doktor bakıp bitirene kadar...
Sonra göz kontrolüne gittik şükür orda da problem çıkmadı..
Kardiyoloji 4 yaşında tekrar çağırdı, göz doktoru da 6 ay sonra tekrar çağırdı..
Hava çok soğuk burda.. Kışın bebişlerle bir yere gitmek hele ki araban yoksa ne zor..
Montlar kalın kalın onlar bunalıyor sıkılıyor..
Şükür ki geçti gitti..
Sonra evimizde sıcak sıcak oturup oynadık oğluma yaaa : )
Eki Görüntüle 1711163 Eki Görüntüle 1711164
Maşallah sana Umut Aras, bu kadar sevimli olmak zorunda mısınnnnn
A sende mi hamilesin hayırlı olsun ne güzel bebişler artıyorOyy hayrli olsun bende hamileyimm :)
Yalniz bu fikre alisamadim ağır geldi bana biraz sanki.... bi de minik kizlarimiz olsun ama dimi :)
Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Yardım eden birileri varsa Yanınızda beraber büyür giderler inşallah
A sende mi hamilesin hayırlı olsun ne güzel bebişler artıyor
Aa hayirli olsun canim Allah saglikla kavustursun insallah senin 3. Bebis mi geliyor..Evet hemde yeni öğrendim kimselere soyleyemedim hala soktayim
Hadi sizde gelin beraber agustos annesi olalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?