2014 Kasım Anneleri

kızlar ben o merak edilen o korkulan o acaba olan durumu yaşıyorum.
uzun zamandır takip edemedim buraları ilk degilimdir sanırım
var mı bizim sayfada hamile olan
canım hayırlı olsun inşallah sağplıkla kucağpına al emziriyor musun kuzuyu

canım hayırlı olsun inşallah sağplıkla kucağpına al emziriyor musun kuzuyu
evet emziriyorum doktor emzirme sırasında rahim kasiliyor o yüzden 5. aydan sonra önermiyoruz dedi ama nette baktım tandem Nursing diye iki çocuğu birden ilkini bırakmadan emziren var. benimki halen gece 5 6 kere uyanır emer uykuya emerek geçer nasıl olacak bilmiyorum. gece emmelerini de bıraktiramiyorum. hayırlısı Haktan

Perikanadi ben oyun citini aldim siparis verdim gittigidiyrdan gelsin nasilmis duracakmi icinde icine havuz topundanda aldim 200 tane begenirsem yazarim

Ay çok şaşırdım ve cok sevindim . Tebrik ederim. Sağ Selamet dogurursun inşallah. Tuhaf bi duygu yaşadım şu anda:))

Oyy hayrli olsun bende hamileyimm :)
Yalniz bu fikre alisamadim ağır geldi bana biraz sanki.... bi de minik kizlarimiz olsun ama dimi :)

canım doğal akısına bırakmak en iyisi bence. bildigim kadarıyla anne açısından biraz yorucu oluyormus hamilelikte emzirmek ama iyi beslenirsen hiç bir şey olmaz Allah ın izniyle. gerçekten hamileleri görünce çok duygulanıyorum ve resmen özeniyorum. Rabbim sağlıkla kucagına almanı nasip etsin.

hayırlı olsun canım çok güzel bi duygu tekrar yaşamak Allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. şu anda emziriyosun ama benim görüşüm bırakman çünkü artık büyüdüler rahatlıkla yiyip içiyorlar süt veya devam sütü içirebilirsin gece kalktığı zaman emzirme pozisyonunda tutup biberonu verebilirsin bende öyle yaptım, eğer hamileliğin sonuna kadar ilk çocuğunu emzirmeye devam edersen ikinci bebeğine ilk gelen ağız denilen yararlı sütten veremezsin bebeğin yararlanamayacak senin sütüne onun daha çok ihtiyacı olacak canım
hayırlı olsun tekrar :)

Valla samsung telefonu canım telefonun içinde vardı dedi bilmiyorum ki adını...
Ben de öyle basit sıradan bişi yükledim yüklemeden de bilinmiyor ki nasıl bir program...

Kizlar yuksek ates sonrasi kizimin agzinda beyaz yara cikmis aft heralde on disleride cikti yavrum yaradan hicbisey yiyemiyo tavsiyeniz varmi nasil gecirebilirim

Canım bizim de çıkmıştı aft olarak hem de bir kaç tane.. Doktorumuz bir karışım vermişti eczanede bize hazırlayıp verdiler ne olduğunu bilmiyorum inan ki bi tüpün içine koydu sonra bize verdi o çok iyi gelmişti.. Geçmiştir inşallah.. Geçmiş olsun..

kızlar ben o merak edilen o korkulan o acaba olan durumu yaşıyorum.
uzun zamandır takip edemedim buraları ilk degilimdir sanırım
var mı bizim sayfada hamile olan

Aaaa canımmmm...
Tebrik ederimmm..
Rabbim kucağında da göstersin inşallah...
Bir minik daha geliyor desene...
Ay ben eşimin okulu bitmeden, bebeğim biraz daha büyümeden göze alamıyorum ama nerde bir gebe görsem duygularım depreşiyor

Canımm ben ilk adımlarını yalpalaya yalpalaya atarken bile peşinde çok gezmedim..
Yürüyünce daha sıkıntılı diyorlardı ya bana aksine çok iyi geldi valla..
etrafta ona zarar verecek bişi yok zaten salıyorum gidiyo her yeri dolaşıyor geliyor hiç düşmeden sonra bir daha..
Böyle tur ata ata dolanıyor hem enerjisini atıyor hem yoruluyor..
Sesleniyorum yanıma geliyor..
Her dk peşinde olamayız ki zaten..
Bu konuda ben biraz daha rahatım sanırım : )

Perikanadi ben oyun citini aldim siparis verdim gittigidiyrdan gelsin nasilmis duracakmi icinde icine havuz topundanda aldim 200 tane begenirsem yazarim

Ya güle güle kullan..
Gelsin de bi göster bakalım..
Ya 6 lı bile bana fazla gelir 4 lü felan da bulamadım benim tv odam çok büyük değil onu da koyarsam bize yürümeye yer kalmaz valla..
Salıncağını da çıkardım odaya koydum çünkü..
Baya baya bildiğin oğlumun lunaparkı oldu : )

Dün rutin kontrollerimizi de yaptırdık şükür...
Kardiyolojide yıktı ortalığı ya acaip huylanıyor farklı yerlerden farklı kişiden...
Susmadı doktor bakıp bitirene kadar...
Sonra göz kontrolüne gittik şükür orda da problem çıkmadı..
Kardiyoloji 4 yaşında tekrar çağırdı, göz doktoru da 6 ay sonra tekrar çağırdı..

Hava çok soğuk burda.. Kışın bebişlerle bir yere gitmek hele ki araban yoksa ne zor..
Montlar kalın kalın onlar bunalıyor sıkılıyor..
Şükür ki geçti gitti..

Sonra evimizde sıcak sıcak oturup oynadık oğluma yaaa : )

@demekoyle_19
Canım ya sağol bu arada..
Ben salıncağımızı balkona koymuştum soğuktan hiç açmıyordum bile unutmuştum..
Hatırlattın çıkardım temizledim tv odamıza koydum..
Şimdi daha bilinçli daha keyif alarak sallanıyor eğleniyor..
Çok uzun süre olmasa bile 15 dk da yetiyor : )

Oyy hayrli olsun bende hamileyimm :)
Yalniz bu fikre alisamadim ağır geldi bana biraz sanki.... bi de minik kizlarimiz olsun ama dimi :)

Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Yardım eden birileri varsa Yanınızda beraber büyür giderler inşallah

Maşallah sana Umut Aras, bu kadar sevimli olmak zorunda mısınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…