Ağustos ne güzel bir ay kışın çok bunalmıştık şimdi atar arabaya bebeleri çıkarsın Rabbim sağlık versin iyi olmuş iyi bir arada büyür giderlerEvet hemde yeni öğrendim kimselere soyleyemedim hala soktayim
Hadi sizde gelin beraber agustos annesi olalim
Allah tamamına erdirsinEvet hemde yeni öğrendim kimselere soyleyemedim hala soktayim
Merhaba. 3 aşı yapıldı. 1 bacakKızım biraz rahatsız olduğu için 1 yaş aşıları önümüzdeki haftaya kaldı..kaç aşı aynı anda yapılıyor hatırlayanınız vardır mutlaka
Aa hayirli olsun canim Allah saglikla kavustursun insallah senin 3. Bebis mi geliyor..
Ağustos ne güzel bir ay kışın çok bunalmıştık şimdi atar arabaya bebeleri çıkarsın Rabbim sağlık versin iyi olmuş iyi bir arada büyür giderler
Allah tamamına erdirsin
Normal doğum yapmıştın sen değil miAminn tesekkur ederim ikinci geliyo
İnşallah ya bakalim bizi neler bekliyo..
Sagolasin
Ayy canım hayırlı olsun. Sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah.Çok teşekkür beyazinci, inşallah yetebilirim yavrularima...
Evet hemde yeni öğrendim kimselere soyleyemedim hala soktayim
Normal doğum yapmıştın sen değil mi
Ayy canım hayırlı olsun. Sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah.
Canımmm ya..
Tebrik ederim seni de...
İki annemiz oldu şimdi tekrar gebe olan..
Rabbim kucağında göstersin inşallah..
Ah keşke yakınımdan birileri yanımda olabilseydi ben de oğluma bir kardeş yapardım..
Sezaryen ol yine ne olacak ki rahattı bence aman boşver zaten bunları düşünmek için erken Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsinYok sezaryen oldum malesef. Sezaryenden sonra normal doğum yaptıran bi prof buldum ama bu kdr kisa surede normal doğum olur mu bilmiyorum
Sagolun. Ben de planli yapmadim ama annem on dk mesafede bu da beni teselli eden tek şey :)
Kız sen de mi hamilesin ? Hay maşallah . Saglikla sihhatle dogur inşallah.
Banada Lazım bacım ama şöyle uygun bişey olsun çok Pahalı bişey alamam vallaKızlar araba koltuğu almak istiyorum. ISofix özelliği olan . Onerebileceginiz marka var mı?
bizde almadik hala onerilere acigiz alanlar vardi sanki ama hatirlamiyorum kim ne aldi memnunmuKızlar araba koltuğu almak istiyorum. ISofix özelliği olan . Onerebileceginiz marka var mı?
Ben heyner marka aldım oto koltuğunu. Cok begendik ama kızım aldığımdan beri oturmamak için elinden geleni yapıyor. O yüzden çok,para vermemek en mantiklisi:)Banada Lazım bacım ama şöyle uygun bişey olsun çok Pahalı bişey alamam valla
Siz ne Kadar'a aldınız çok Uçuk fiyatlar var valla 800 tl üzeri falan o kadar vermek istemiyorum ama iyi bişey de olsun istiyorum kaliteyi ucuza alabileceğim koltuk arıyorumBen heyner marka aldım oto koltuğunu. Cok begendik ama kızım aldığımdan beri oturmamak için elinden geleni yapıyor. O yüzden çok,para vermemek en mantiklisi:)
maşallah..
Dün rutin kontrollerimizi de yaptırdık şükür...
Kardiyolojide yıktı ortalığı ya acaip huylanıyor farklı yerlerden farklı kişiden...
Susmadı doktor bakıp bitirene kadar...
Sonra göz kontrolüne gittik şükür orda da problem çıkmadı..
Kardiyoloji 4 yaşında tekrar çağırdı, göz doktoru da 6 ay sonra tekrar çağırdı..
Hava çok soğuk burda.. Kışın bebişlerle bir yere gitmek hele ki araban yoksa ne zor..
Montlar kalın kalın onlar bunalıyor sıkılıyor..
Şükür ki geçti gitti..
Sonra evimizde sıcak sıcak oturup oynadık oğluma yaaa : )
Eki Görüntüle 1711163 Eki Görüntüle 1711164
Kardiyolojide yıktı ortalığı ya acaip huylanıyor farklı yerlerden farklı kişiden...
Kardiyoloji 4 yaşında tekrar çağırdı, göz doktoru da 6 ay sonra tekrar çağırdı..
Hava çok soğuk burda.. Kışın bebişlerle bir yere gitmek hele ki araban yoksa ne zor..
Şükür ki geçti gitti..
Kızlar araba koltuğu almak istiyorum. ISofix özelliği olan . Onerebileceginiz marka var mı?
Şükür ki geçti gitti..
Eki Görüntüle 1712329 Eki Görüntüle 1712329maşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?