2014 Kasım Anneleri

Ayy ne guzel ya bebeler çoğalıyor:)ben kizim uyudugu gunun ertesi gunu diyorum kardesi olsun uyutmadigi diger gunler tek cocukda yeter karmasisini yasiyorum:)zorda olsa cok gUzel yaa annelik cok şükür Rabbim e nasip etmis bİZe.bu ozel duyguyu yasamayi isteyen.herkese versin İnşallah Aminn

Evet hemde yeni öğrendim kimselere soyleyemedim hala soktayim

Hadi sizde gelin beraber agustos annesi olalim

Canımmm ya..
Tebrik ederim seni de...
İki annemiz oldu şimdi tekrar gebe olan..
Rabbim kucağında göstersin inşallah..
Ah keşke yakınımdan birileri yanımda olabilseydi ben de oğluma bir kardeş yapardım..

Normal doğum yapmıştın sen değil mi

Yok sezaryen oldum malesef. Sezaryenden sonra normal doğum yaptıran bi prof buldum ama bu kdr kisa surede normal doğum olur mu bilmiyorum

Ayy canım hayırlı olsun. Sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah.

Canımmm ya..
Tebrik ederim seni de...
İki annemiz oldu şimdi tekrar gebe olan..
Rabbim kucağında göstersin inşallah..
Ah keşke yakınımdan birileri yanımda olabilseydi ben de oğluma bir kardeş yapardım..

Sagolun. Ben de planli yapmadim ama annem on dk mesafede bu da beni teselli eden tek şey :)

Yok sezaryen oldum malesef. Sezaryenden sonra normal doğum yaptıran bi prof buldum ama bu kdr kisa surede normal doğum olur mu bilmiyorum

Sagolun. Ben de planli yapmadim ama annem on dk mesafede bu da beni teselli eden tek şey :)
Sezaryen ol yine ne olacak ki rahattı bence aman boşver zaten bunları düşünmek için erken Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin

Kızlar araba koltuğu almak istiyorum. ISofix özelliği olan . Onerebileceginiz marka var mı?

Ben heyner marka aldım oto koltuğunu. Cok begendik ama kızım aldığımdan beri oturmamak için elinden geleni yapıyor. O yüzden çok,para vermemek en mantiklisi:)
Siz ne Kadar'a aldınız çok Uçuk fiyatlar var valla 800 tl üzeri falan o kadar vermek istemiyorum ama iyi bişey de olsun istiyorum kaliteyi ucuza alabileceğim koltuk arıyorum

OrganikParasetamoL M mengur
Hayırlı olsun yeni bebişleriniz sağlıkla kucagınıza alın inşallah. İki cocuk cok zor gercekten. Ben yanlız oldugum için 3.5 yaş arayla yaptım ama sanırım 1-2 yas daha mantıklı bizde tam anlamıyla harp var su an. Buyuk 4,5 yadında oyun kurma resim yapma derdinde, küçük onun herseyını dagıtma derdinde. Abla ittiriyor zarar verıyor gelmesin diye küçük daha cok intalasıp hırcınlasıyor. Beraber oynadıkları zaman cok guzel oynuyorlar ama genelde bi çekişme var. İkisini de idare etmesi çok zor çünkü ilgi alanları farklı şu an yaşlarından dolayı.

Siz bunları yaşamıcaksınız inşallah :)

Kızlar araba koltuğu almak istiyorum. ISofix özelliği olan . Onerebileceginiz marka var mı?
Eki Görüntüle 1712329 Eki Görüntüle 1712329

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…