2014 Kasım Anneleri

Canm yansada inada yapiyor bildigin gibi degil
Evim elektrikli sobayi aciyorum giriste ama bu defada kapilr kapali die agliyr bir maas ve ev borcu oduyoruz heryerdede acamiyorum malum sikldgndan kaynklandgini zannetmiyorum hergun bi ablam gelip aliyor ckcuklarla aksama kadar kuduryr yapisinda asiri inatlik var

Slm dogumdaslarim:) bende cok sevdim bu lafı.. herşeyden geçtim tuvalet işini nasil yapıyorsunuz hic izin vermiyor benimki.. sıka sıka bi hal oluyorum..

Slm dogumdaslarim:) bende cok sevdim bu lafı.. herşeyden geçtim tuvalet işini nasil yapıyorsunuz hic izin vermiyor benimki.. sıka sıka bi hal oluyorum..

Benim oğlum başta acaip ağlardı bas bas bağırırdı kim girse lavaboya..
Nedense artık ordan çekiniyor muydu bilmiyorum...
Ama alıştırdım onu...
Her seferinde açıklama yapıyorum..
Balışım bak ben şimdi ç.şimi yapıp gelicem tamam mı istersen bekle beni diyorum..
Ama tabi beklemiyor peşimden geliyor..
Çamaşır makinesiyle ilgili bişiler soruyorum gösteriyorum felan işimi bitiriyorum napayım : )
En azından ağlamıyor..
Sonra de ellerimizi yüzümüzü bir güzel sabunlayıp çıkıyoruz beraber : )

Tuvalet kapısına çift Taraflı bant yapıştırıp ponpon falan yapıştır kapıyı kapatınca belki ilgisini çekip onları koparmaya falan Çalışır Sende işini görürsün hiç değilse

Kizlar oglumun hicbiseyi yoktu bi uyandi ates 38 cslpol verdim 2 3 saat gecmesine ragmn 37 3 soydum resmn simdi uyuyr hala var atesi isin tuhaf yani bu zamana kadar ates hic yasamdk evet dis cikariyor biliuorumda anlamadim neden boyle oldu
Ust komsm geldi yarim saat gecmedi onun ogluna baktim onunda atesi var annesi saka yapiysn dedi bi baktik onunki 38 5 onunki 1saat icnde dustu ama

Canım biz de hiç ateş nedir bilmemiştik aşılardan bile bi kere ateşi çıkmamıştı..
İlk tecrübemizde baya baya panik yapmıştık 3 gün boyunca inatla düşmeyince...
Çok zor..
Geçmiş olsun...
Yataktan alır almaz baktıysan yatak sıcaklığı da çok farkettiriyor..
Gözlemle ölç ara ara ateşi düşmezse götürürsün doktora..
grip öksürük felan var mıydı öyle?
Onlar yoksa diştendir inşallah annesi..

canım salgın var ciddi anlamda. herkes hasta . bizde ateşle baya uğraştık. genelde az giydirdim ilaçsız geçiştirmeye calıstım 40.5 i görene kadar. allah şifa versin inşallah çocukları bir araya çok getirmemek lazım şu an

Canm hic biseyi yoktu bugun bugundur ates 37 5 ve 37 arasi dusmuyr yani en fazla 38 oldu ilk farkettigimde oda ayni anda 6 dis birden patlatti ondanda olabilir
Ust komsumun oglnn atesi hala 38 5 ne olduki ikisindede hicbise yokken o diste cikarmiyr

Ahh kızlar yiğit tam iyleşti derken yine hasta şuan ateşi var 3gündr iyiydi ilaçları bırakalı 1hafta olmadı daha bugün yine ateş var napıcamı şaşırdım artık yaa budamı gripten artık başka sebepler aramaya başladım hastanelerde tıka basa dolu götürmek istemiyorum Rabbim tüm bebeklere şifa versin ama çok zor ya ateş:-(

C
Canim 37.3 falan bbeklerin normal vucut sicakligi normalde atesini hic olcmuorsun anlasilan.. Bnde pimpirikli bi anneyim:)) bende basta 37 ates saniordum ama degilmis bnmki dogdunda beri hep vucut sicakligi 37 37.2 3 hep ayni bn sadece 38 gorunce bi elini yuzunu yikiorm dusmesse ole ilac veriorm bizdede bugun bronsit baslangici cikti rabbim dermansiz dert verip derman arttirmasn tum bebislere acil sifalar diliorum..

Buara benim bebegim gibi hala yurumeyen bebekler varmi.. 13.5 aylik olduk kolidorda falan duvarlara tutuna tutuna gidio ama hala yuruyemio evde korktugu seyler var sanirim yanimdan ayrilmio surekli kucak istio surekli ses dinlio bole kapi calsa bana sarilio aglio sanirim bundada yurumuo nasil asacas bugunleride cesaret edip yuruyck bilmiorm..

Benim kizim 14.5 aylik 1hafta olmadi yuruyeli.. Surekli elinden tutup gezdirdim tek elinden tuttum oyle oyle alisti.. Hala cok düşüyor ama yürüyor yani evin icinde paytak paytak.. Dedigin korkular bizde de var kapi calsin ya da telefon birden sıçrar hemen bana sarilir yurumesine etki edecegini sanmiyorum.. Merak etme canim zamani gelince yürüyor ama sen de bol bol yürüt.. Ben de simdi ayakkabili yürütmeye calisiyorum yuruyemiyor ayakkabilarla..

CaNm vala benm oglumnn norml atesi 35 5 36 5 arasiydi suan atesi oldugu belli zaten neyseki simdi olctuk 36 5 insallh gece cikmaz bugun uyuyamm

Canim 15 aya kadar çok normal. Gelisimde bireysel farkliliklar vardır der egitim bilimi kuramcilari. Hiç kafana takma..
Yalnız bu sesten sıçrama olayı bizde de var son 1 aydır belkide. Ve bütün etrafimiz şantiye. Düşün evin içinde ki sesleri. Korkup aglio yada ayagima gelip sariliyor yada biryere saklaniyor. Sanırım bu aylarda normal.

Canim gripten bende çok korkuyorum. Hatta aileden bir dr a sordum. Bunun tek yolu bağışıklığı güçlendirmek.gunde 1-2saat temiz hava ve bol sivi alimina dikkat edin demişti. Bol bol mandalina yediriyorum ayrica. Bu aralar sogan salatası yemeye merak sardı. O da inşallah bağışıklığıni güçlendirir.

Valla benimki ne desem boş dinlemiyor. Bende o vakitte tv aciorum işimi bitirene kadar. Sürekli izlemedigi icin dikkatini çekiyor. 5 dk tv den birsey olmaz umarım.

Canim geçmiş olsun. Dediğin gibi hastaneler mikrop yuvası inşallah gerek kalmaz almana.

Biz varız canım 14 ay bitti. Hala yürümüyoruz :) benim oğlum sıralamaya bile yeni başladı. Yürüteç de almadım ben Playskool ilk arabam yürüme yardımcısı vardı ablamızdan kalma onunla yurutmeye calışıyorum. Emekleyerek her deliğe girdiği için yurumesıne gerek kalmıyor. Yeğenim de erkek 15 aylık yurudu oğlum da oyle olacak herhalde. Tek sıkıntım taşımak. 11 kilo oğlum bebek arabası, çanta, kızımı tutamıyorum bile biyere gitmek evden cıkmak zulüm gibi

kızlar merhaba
oglusuma renk renk fermuar aldım annem kumasa dıkecek
henuz dıkemedı
ama oglumla oynadık bı kac kez fermuarlarla
sımdı montunu gıydırıyorum, hemen fermuarını acıyor
ıyı mı oldu kotu mu bılemedım

guzel bı aktıvıte oluyor
baya oynadı fermuarlarla 15 dk kadar

tavsıye ederım

bu arada kolı bandı gerıp ponpon yapıstırma oyununu, oyuncu anneden duydum

onu deneyecegımde
ponponlar renklı hazır satılıyormu acep, bılıyor musunuz?

Ucuzluk pazarlarında gördüm boy boy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…