- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
Slm dogumdaslarim:) bende cok sevdim bu lafı.. herşeyden geçtim tuvalet işini nasil yapıyorsunuzhic izin vermiyor benimki.. sıka sıka bi hal oluyorum..
Tuvalet kapısına çift Taraflı bant yapıştırıp ponpon falan yapıştır kapıyı kapatınca belki ilgisini çekip onları koparmaya falan Çalışır Sende işini görürsün hiç değilseSlm dogumdaslarim:) bende cok sevdim bu lafı.. herşeyden geçtim tuvalet işini nasil yapıyorsunuzhic izin vermiyor benimki.. sıka sıka bi hal oluyorum..
Kizlar oglumun hicbiseyi yoktu bi uyandi ates 38 cslpol verdim 2 3 saat gecmesine ragmn 37 3 soydum resmn simdi uyuyr hala var atesi isin tuhaf yani bu zamana kadar ates hic yasamdk evet dis cikariyor biliuorumda anlamadim neden boyle oldu
Ust komsm geldi yarim saat gecmedi onun ogluna baktim onunda atesi var annesi saka yapiysn dedi bi baktik onunki 38 5 onunki 1saat icnde dustu ama
canım salgın var ciddi anlamda. herkes hasta . bizde ateşle baya uğraştık. genelde az giydirdim ilaçsız geçiştirmeye calıstım 40.5 i görene kadar. allah şifa versin inşallah çocukları bir araya çok getirmemek lazım şu anKizlar oglumun hicbiseyi yoktu bi uyandi ates 38 cslpol verdim 2 3 saat gecmesine ragmn 37 3 soydum resmn simdi uyuyr hala var atesi isin tuhaf yani bu zamana kadar ates hic yasamdk evet dis cikariyor biliuorumda anlamadim neden boyle oldu
Ust komsm geldi yarim saat gecmedi onun ogluna baktim onunda atesi var annesi saka yapiysn dedi bi baktik onunki 38 5 onunki 1saat icnde dustu ama
Canm hic biseyi yoktu bugun bugundur ates 37 5 ve 37 arasi dusmuyr yani en fazla 38 oldu ilk farkettigimde oda ayni anda 6 dis birden patlatti ondanda olabilirCanım biz de hiç ateş nedir bilmemiştik aşılardan bile bi kere ateşi çıkmamıştı..
İlk tecrübemizde baya baya panik yapmıştık 3 gün boyunca inatla düşmeyince...
Çok zor..
Geçmiş olsun...
Yataktan alır almaz baktıysan yatak sıcaklığı da çok farkettiriyor..
Gözlemle ölç ara ara ateşi düşmezse götürürsün doktora..
grip öksürük felan var mıydı öyle?
Onlar yoksa diştendir inşallah annesi..
Canim 37.3 falan bbeklerin normal vucut sicakligi normalde atesini hic olcmuorsun anlasilan.. Bnde pimpirikli bi anneyim:)) bende basta 37 ates saniordum ama degilmis bnmki dogdunda beri hep vucut sicakligi 37 37.2 3 hep ayni bn sadece 38 gorunce bi elini yuzunu yikiorm dusmesse ole ilac veriorm bizdede bugun bronsit baslangici ciktiKizlar oglumun hicbiseyi yoktu bi uyandi ates 38 cslpol verdim 2 3 saat gecmesine ragmn 37 3 soydum resmn simdi uyuyr hala var atesi isin tuhaf yani bu zamana kadar ates hic yasamdk evet dis cikariyor biliuorumda anlamadim neden boyle oldu
Benim kizim 14.5 aylik 1hafta olmadi yuruyeli.. Surekli elinden tutup gezdirdim tek elinden tuttum oyle oyle alisti.. Hala cok düşüyor ama yürüyor yani evin icinde paytak paytak.. Dedigin korkular bizde de var kapi calsin ya da telefon birden sıçrar hemen bana sarilir yurumesine etki edecegini sanmiyorum.. Merak etme canim zamani gelince yürüyor ama sen de bol bol yürüt.. Ben de simdi ayakkabili yürütmeye calisiyorum yuruyemiyor ayakkabilarla..Buara benim bebegim gibi hala yurumeyen bebekler varmi.. 13.5 aylik olduk kolidorda falan duvarlara tutuna tutuna gidio ama hala yuruyemio evde korktugu seyler var sanirim yanimdan ayrilmio surekli kucak istio surekli ses dinlio bole kapi calsa bana sarilio aglio sanirim bundada yurumuonasil asacas bugunleride cesaret edip yuruyck bilmiorm..
CaNm vala benm oglumnn norml atesi 35 5 36 5 arasiydi suan atesi oldugu belli zaten neyseki simdi olctuk 36 5 insallh gece cikmaz bugun uyuyammC
Canim 37.3 falan bbeklerin normal vucut sicakligi normalde atesini hic olcmuorsun anlasilan.. Bnde pimpirikli bi anneyim:)) bende basta 37 ates saniordum ama degilmis bnmki dogdunda beri hep vucut sicakligi 37 37.2 3 hep ayni bn sadece 38 gorunce bi elini yuzunu yikiorm dusmesse ole ilac veriorm bizdede bugun bronsit baslangici ciktirabbim dermansiz dert verip derman arttirmasn tum bebislere acil sifalar diliorum..
Canim 15 aya kadar çok normal. Gelisimde bireysel farkliliklar vardır der egitim bilimi kuramcilari. Hiç kafana takma..Buara benim bebegim gibi hala yurumeyen bebekler varmi.. 13.5 aylik olduk kolidorda falan duvarlara tutuna tutuna gidio ama hala yuruyemio evde korktugu seyler var sanirim yanimdan ayrilmio surekli kucak istio surekli ses dinlio bole kapi calsa bana sarilio aglio sanirim bundada yurumuonasil asacas bugunleride cesaret edip yuruyck bilmiorm..
Istanbul a da gelmis ve biz istanbuldayiz..
Size de gecmis olsun canim daha 1 ay olmadi ki aynisini yasadi uykusunda tikanmisti bile geniz akintisindan antibiyotik kullandik simdi tekrar antibiyotik istemiyorum..
Bir tarif verdi bir arkadasim sagolsun sizinle de paylasayim:
Once kaseye bir limon kucuk kucuk dogranir kabuguyla.. Sonra bir kabuk tarcin bolup atilir.. 15-20 karanfil, bir tutam corek otu, 1 dolu tatli kasigi toz zencefil ve bunlarin ustunu kapatana kadar bal ilave edilir.. 4-5 saat bekletilir karistirip sivi kismindan hastaligin seyrine gore mesela gunde iki uc bal kasigi yenilir..
Ben de karanfil yoktu karanfilsiz hazirladim.. Ve bu tarif biraz daha büyükler icin sanirim verirken dikkatli verin bal ve zencefil bizde etki yapmiyor şükür ki..
Slm dogumdaslarim:) bende cok sevdim bu lafı.. herşeyden geçtim tuvalet işini nasil yapıyorsunuzhic izin vermiyor benimki.. sıka sıka bi hal oluyorum..
Ahh kızlar yiğit tam iyleşti derken yine hasta şuan ateşi var 3gündr iyiydi ilaçları bırakalı 1hafta olmadı daha bugün yine ateş var napıcamı şaşırdım artık yaa budamı gripten artık başka sebepler aramaya başladım hastanelerde tıka basa dolu götürmek istemiyorum Rabbim tüm bebeklere şifa versin ama çok zor ya ateş:-(
Buara benim bebegim gibi hala yurumeyen bebekler varmi.. 13.5 aylik olduk kolidorda falan duvarlara tutuna tutuna gidio ama hala yuruyemio evde korktugu seyler var sanirim yanimdan ayrilmio surekli kucak istio surekli ses dinlio bole kapi calsa bana sarilio aglio sanirim bundada yurumuonasil asacas bugunleride cesaret edip yuruyck bilmiorm..
Ucuzluk pazarlarında gördüm boy boykızlar merhaba
oglusuma renk renk fermuar aldım annem kumasa dıkecek
henuz dıkemedı
ama oglumla oynadık bı kac kez fermuarlarla
sımdı montunu gıydırıyorum, hemen fermuarını acıyor
ıyı mı oldu kotu mu bılemedım
guzel bı aktıvıte oluyor
baya oynadı fermuarlarla 15 dk kadar
tavsıye ederım
bu arada kolı bandı gerıp ponpon yapıstırma oyununu, oyuncu anneden duydum
onu deneyecegımde
ponponlar renklı hazır satılıyormu acep, bılıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?