2014 Kasım Anneleri

Bizden de kocaman bir günaydııınnn..

Haftasonu oğlumla başbaşaydık...
Çok güzel bir haftasonu geçirdik..
İki gün karlara çıkardım oğlumu..
Bayıldı karda yürümeye..
ilk tanışmaları biraz samimi oldu, yere yapıştı yapıştı öptü yavrum : )))

Herkese bol gülücüklü huzurlu sağlıkla dolu bir hafta diliyorum..

Maşallah canım saçı kesilince biraz kilo mu almış sanki çooook tatlı bebişin allah nazardan korusun bizimkininde saçı çok uzadı bakalım kestirmek için yazı bekliyoruz

Maşallah canım saçı kesilince biraz kilo mu almış sanki çooook tatlı bebişin allah nazardan korusun bizimkininde saçı çok uzadı bakalım kestirmek için yazı bekliyoruz

Teşekkür ederim sağol canım...
Valla saçı kesilince bi yüzü gözü ortaya çıktı o kesin ama kilo alımı ne durumda bilmiyorum...
O olumsuz kan tahlilinden sonra öyle bir yemek düzeni oturtmuştum aynen devam ediyoruz..
Şükürler olsun iştahı da yerinde yaramazlığı da..
Burda havalar çok soğuk olmasa sağlık ocağına götüreceğim ama inan götüresim gelmiyor buz gibi hava..

Ben yazın memlekete gideceğimiz için o zaman uzasın istedim : ))

Selamlar kızlar giremedim bayadır, inşallah iyidir herkes. Doğum sonrası tetanoz aşılarını naptınız. Benim sonuncusu yarın. Açıkçası o berbat kol ağrısını çekmeye hazır değil ama bu kadar vurdurmuşken onuda aradan çıkarayım diyorum

Valla ben devamını getirmedim canım...
Geçti yani...
İyi yapmışsın son aşı ise o da çıksın aradan..

Valla ben devamını getirmedim canım...
Geçti yani...
İyi yapmışsın son aşı ise o da çıksın aradan..

Ben de bunu unutmuştum açıkçası. Aşı kartını buzdolabının yan tarafına yapıştırmıştım geçen gün o dikkatimi çekti bi baktım bu haftaymış. Bu tetanoz aşısı ben de çok fena kol ağrısı yapıyor ya, ondan çekiniyorum biraz. Gerçi son aşıda koluma buz koymuştum biraz iyi gelmişti.

Valla ben bebeğim altı aylık olunca gitmem lazımdı ki devam ettireyim gidemedim diğerleri de kaldı bu yüzden..
Bile bile gitmedim ben yani : )
Sonmuş ya git git tembellik etme : )

Çok üzüldüğüm bi konu. Eren de herşeyi Ağlayarak istiyor. Öyle böyle ağlama da değil. Bildiğin Gözyaşları boncuk boncuk akıyor, gözler kıpkırmızı. O kadar çok ağlıyor ki Ağlama bittikten sonra bir süre iç çekiyor. Bir yere gitmek istemiyorum, gördüğü herşeye Ağlayarak elini uzatıyor. Sebeplerinden biri dedesi herşeyi yapıyor. Ben ve eşim yapmıyoruz. Bu durumda çocuk bizi kullanmaya başladı. Nasıl olsa dede yapacak biliyor..Bir çok şeyi denedik, öyle ağladığı anda dikkatini başka yöne çekmeye çalıştık, yok inat istediği şeyi unutmuyor. Görmemezlikten geldik Addeeee diyerek ayaklarıma yapışıyor.Bunu acilen düzeltmemiz lazım

Coğunda var bu durum bende her istediğini vermeye çalıştım kendine zarrar verecek şeyler hariç ama hala bazı şeylerde diretiyor birde buara 4 5 gündür ne yiyor ne uyuyor nede kucaktan iniyor kollarım o kadar ağırlaştıki kaldıramıyorum.sAllah kolaylık versin hepimize

günaydın kızlar nasılsınız..

bu ağlama inatla isteme olaylrı 2 yaş sendromuna giriş..
2 yaş sendromu 10 aylıkken başlayabiliyormuş kızlar..
burada bizim duruşumuz çok önemli..
onlar birşeyi inatla isteddiklerine ağlarlarsa ve biz bir seferinde verirsek aaa bak ağlama işe yarıyor deyip onu kullanırlarmış..
dikkat dağıtmak gerekiyormuş..
örnepin bardak istedi vermedik...ağlıyor aaaa bak oğlum burada ne varmış diye falan dikkat çekip istediği şeyi ortadan kaldıracakmışız..

Yaman dışarıda çok mutlu kimseden bişey istemez gezer oynar ama evde çok sıkılıyor ya zaten sürekli camdan dışarı bakıyor evde durmak istemiyor masaya oturuyoruz yemek için parmağı hiç Aşağıya inmiyor bizimle aynı çataldan kullanacak aynı bardaktan içecek farklı Olmasını istemiyor kahvaltı tabağını ite ite bizim masaya koyuyor o da aynı masadan yiyecek hiç aman demiyorum ama isteklerin ardı arkası kesilmiyor ama Saçma bir şeye ağlıyorsa hiç müdahale etmiyorum ağlaman bitince gelirsin deyip gidiyorum ama ses artık kulaklarımı yordu yani ağlama sesi beni acayip geriyor sende ücretsiz izindeyim dimi hala ne zaman bitecek senin

Iştah sıfır bizde de sabah kahvaltı tabağının üzerinde araba sürecekmiş yemek yemiyor

Kızlar kuzucuklara menenjit aşısı yaptırdınızmı yada doktorunuz öneriyormu.biz hastalandığımız için ertelemiştik

Ağlama sesini söyleme hiç valla o sesten başım felaket ağrıyor artık. Eren artık benim sinirlerimi zorluyor. Ücretsiz iznim Eylül'de bitiyor. Çalışma hayatını özledim valla. Şimdiden beni bakıcı telaşı sardı. Araştırmaya başladım. Nasıl bırakıcam bilmiyorum. Annem bakıcı 3. Gün işi bırakır diyor yemek yemeyen, uyumayan ve sürekli Ağlayan bir çocuğa bakarsa valla helal olsun. Allahtan derslerim öğleden sonra. Yarım gün bakacak.

Iştah sıfır bizde de sabah kahvaltı tabağının üzerinde araba sürecekmiş yemek yemiyor
ayniyaa ugrasiyorum cop oluyor valla yazik bisürü cocuk bulamiyor bunlari şımarıklık yapmalarina kızıyorum veriyorumm eline sevmediyse püskürtüyor aslada agzini acmiyor bir daha suan hasta tamam nazlanıyorda normaldede boylee

hic oyle dusunme ilk bir ay iki ay cok zor olacak ama sonra sendenn daha iyi yiyecek daha iyi uyuyacak bize simariyorlar benim kizimda nasill. Uyuycak emmeden uyumaz asla kendi kendine yemeden yemez derdim bakicisi anlatiyor bambaska biri sanki ben geliyorum.basliyo vizirdamaya:)ve her istedigini yaptirmaya calisiyor cok akilli bu sipalar kime nasil davranılacağını biliyorlar:)

Kızlar kuzucuklara menenjit aşısı yaptırdınızmı yada doktorunuz öneriyormu.biz hastalandığımız için ertelemiştik
Bende onu araştırdım geçenlerde. Dr umuz 18. Ay dedi ama nette 2 yaş öncesi 3 arayla iki doz ya da 2 yaşında tek doz şeklinde Yapılıyor. Dr umuzla Ayrıntılı konuşamadık tekrar sorucam ama menenjit aşısını önerdiğini söyledi.

Bizim doktorda mutlaka yaptır dedi.bir aydır erteliyorum hastalıkşardan.bu aralar gitmek lzm şimdide hastaneler dolu hastalık kapar diye korkuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…