benim kızımda başına vuruyordu kendiliğinden bıraktı şükürGünaydın kızlardır
Yusuf eren vurmalar başladı.sinirlenince kendini yere atıp ağzını kafasını vuruyordu.eliyle kafasınada vuruyordu şimdi bize özellikle banaâvurmaya başladı.çok çabuk sinirleniyor.
Bana bi akıl verin piskopata bağladı resmenn.ne tepki vereceğimi şaşırdım valla..
aynen canım bu ne böyle bu gidiş nereye...Gunaydin arkadaslr ankaradaki patlamada olen ve yaralilarin ailelerine sabirlr diliyrm varmi aramzda ankarada oturan nedir bu ya Allah belalarini versin tum moralim sifir
oy kuzum hiç düşünmüyorum yenice rahatlar oldumAllah saglıkla tamamına erdırsın cnm
bende ıkıncıyı ıstıyorum bebıs gordugumde
ne tatlılar yaa
:)
Merhaba arkadaşlar,
Şu yüze tokat atma, kafa atma olayları bizde de var.
Özellikle annemin yüzüne vuruyor annem onu severken. Çocuklarda en nefret ettiğim durumdur. Çok küçük olduğundan anlamadığından yaptığını düşünüyorum. Yapmaması gerektiğini söylüyoruz. Kızmıyoruz ama hiç ilerleme kaydemedik.
Ne yapmak lazım fikriniz var mI?
Inan canim aktardan aldim ama ole cam kavonozda hazir bi haldeydi .. Yaa zayif olmasi diil mesele aslinda cok istahsiz hic vitamin almiokii zorla siringayla corba iciorum dusun o derece .. Azicik olsn yemeye basladi sukur devami gelir inscnm ya bu kılo durumu yapı meselesı dıye dusunuyorum, sıkma sakın canını
nereden satın aldın, aktarlardan mı?
Kizlar herkes ayni seyden bahsedior bakin sinir tokat kafayi yere vurma bizde asiri sac yolmada var:)) hepimiz ayni seyi yasadimiza gore buda bi donem demekki hersey hormonli yaa biz iki yas sendorumuna yedi sekiz ay kadar once girmisiz hepsi bu)
ayy sorma ya eskiden yokmuydu bu ergenlikler.s resmen aglama sesine basim siisiyor dışardan duyan bu cocuk ac ilgisiZ kendi halinde ondan bukadar agliyor sanar oysaki istedigi hersey (ona zarar verecek şeyler haric)ikiletmeden oluyor yinede buluyor tutturacak.birseyKizlar herkes ayni seyden bahsedior bakin sinir tokat kafayi yere vurma bizde asiri sac yolmada var:)) hepimiz ayni seyi yasadimiza gore buda bi donem demekki hersey hormonli yaa biz iki yas sendorumuna yedi sekiz ay kadar once girmisiz hepsi bu)
hayırlı olsun canım ne güzel haberler bunlar çok sevindim Allahım sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsinkızlar selam nasıl desem bilemedim takvimle haber vereyim dedimEki Görüntüle 1795581
Anammmmmmmmm.Ne güzel bi haberrr.Hayırlı olsun cnmmkızlar selam nasıl desem bilemedim takvimle haber vereyim dedimEki Görüntüle 1795581
Canım benim kide nispeten aynısını yapıyor.ben karşıma alıp bir olayı uzaya uzata el ve yüz mimiklerimle anlatmaya çalışıyorum.odaher soyledigimii anlamış gibi eşlik ediyor bana.hatta yüz ve el hareketlerimii taklit te ediyor.tavsiye ederimSelam herkese,yine bir paylaşımım var szlerle.oğlum heryere elimden tutup görürüyo isteklerini bu şekilde anlatıyo seslerle ifade etmye tenezzül etmiyo bikaç kelimesi var anlamsx hecelerde çıkarıyo ama dediğim gbi her isteğini elimizi tutarak o şeyin yanına görürerek anlatıyo.kafama çk takılıyo dil gelişimnde tembelliğe götrürmü dye sorguluyorum aynı şeklde olan var mı?bir pedagoga gtmeyi de düşünüyorum
Çok geçmiş olsunKanında iltihap çıktı.iğne verdi üç günpazartesi kontrol bakalım.herzaman ki gibi serumumuzu yedik geldik.
Maşallah süphan allahCanlarımmm...
Ananem dün ameliyat oldu... 8 de girdi 12 de çıktı...
Bu sabaha karşı uyanabildi.. Dün çok kötüydü şekeri tansiyonu fırladı uyandıramadılar..
Şükürler olsun bu sabaha karşı kendine gelmiş..
Uzaktan deli oldum çıldırdım telefonla haber alacağım diye manyak oldum...
İnşallah sonrası da güzel olur temiz olur...
Oğlum da iyileşti şükürler olsun...
Artık resmen her şeyi anlıyor, yapıyor...
Çok mutlu oluyorum bana resmen tamamen arkadaş artık...
her nesneyi sadece isminden tanıyor artık..
Kitaplarındaki her nesneyi öğrendi..
Dili döndüğünce söylemeye çalışıyor..
Abıla(abla), abili(abi), anne, baba, abbıda(araba), ezanı duyunca alla(Allah), Bir şeyi olumsuz yapıca amaaaannn diyor : ) addım(aşkım) aptım(öptüm), bir sürü kelime en azından söyleyebilme çabasında..
Biri lavaboya gidicem dediğinde ssşşşş gibi bir şey yapıyor güya çişşş diyoruz ya biz :) Burnunu ağzını siliyor.. Bir şeyi yere dökünce ıslak mendili alıp temizliyor : ) Bir odadan çıkmadan önce açık ne varsa kapatıyor çekmece dolap tv.. Öyle ilginç bir huyu var : ) Daha bir sürü şey..
Tabi bu kadar tatlılıkların arasında tutturma huyları da başladı tabi bir inatçılıktır gidiyor..
Dediğini yaptırma çabasında bu aralar...
Belki oğlumu özlemişsinizdir ablateyzeleri...
Eki Görüntüle 1793891 Eki Görüntüle 1793892 Eki Görüntüle 1793893
Bu arada bu cuma günü gidiyoruz giresuna...
Ananemi görmeye onla vakit geçirmeye...
Biran önce zaman geçsin istiyorum...
Sizleri çok seviyorum inan ki çok..
Özlüyorum da...
Güzel hatunlarım ve güzel bebişleri..
Allaha emanetsiniz tekrardan görüşene kadar..
Kız tebrik ederim o ne güzel bir foto dur.çizgilerin en güzeli çift olandır.arkadaşım zamanında sağlıklı kolay yoldan kucağına almayı nasip etsin Allahım.maşallahkızlar selam nasıl desem bilemedim takvimle haber vereyim dedimEki Görüntüle 1795581
Amaninn ne guzel bi haber hayirlu olsn canm valla ven cok korkuyorum 2. Dusunemiyrum biraz daha buyusn ozamn insallhkızlar selam nasıl desem bilemedim takvimle haber vereyim dedimEki Görüntüle 1795581
Hayırlı uğurlu olsun Acunkızlar selam nasıl desem bilemedim takvimle haber vereyim dedimEki Görüntüle 1795581
Allah tamamına saglıkla erdırsın hayırlı olsun ınsallahkızlar selam nasıl desem bilemedim takvimle haber vereyim dedimEki Görüntüle 1795581
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?