2014 Kasım Anneleri

benim kızımda başına vuruyordu kendiliğinden bıraktı şükür
Gunaydin arkadaslr ankaradaki patlamada olen ve yaralilarin ailelerine sabirlr diliyrm varmi aramzda ankarada oturan nedir bu ya Allah belalarini versin tum moralim sifir
aynen canım bu ne böyle bu gidiş nereye...

Bizde de durum aynı sinirlenince istediğini yapmayınca yere kapanıp kafasını yere vuruyor 2-3 kere. Sakinleşmesini beklemekten başka elimden birşey gelmiyor. Ağlayınca istediğim oluyor durumuna dussun istemiyorum. Vurma olayına malesef hiiç birşey yapamıyorum ablasıyla sürekli kavga ediyorlar. Ablanın peşinde dolanıyor surekli o ne yapsa yapmaya calısıyor elinden alıyor. Aynısından versem bile illa onunkini alacak. Kızm da itiyor uzaklastırıyor ama oğlum yılmıyor gidip sırtını ısırmaya calışıyor, saclarını yoluyorlar karsılıklı . Boğuşuyorlar resmen. Hiçbirşey yapamazsa kızın gözündeki gözlüğü alıp fırlatıyor. Vurarak oynuyorlar cogu zaman ve oğlum oyn zannedip butun bebeklere vurmaya calışıyor öyle sevildiğini zannediyor. Kızım da laf anlamıyor küçük surekli müdahele edince o da gerı kalmıyor. Ayy bu cocuk daha 16 aylık buyuyunce ne olcak düşünmek istemiyorum

cnm ya bu kılo durumu yapı meselesı dıye dusunuyorum, sıkma sakın canını
nereden satın aldın, aktarlardan mı?
Inan canim aktardan aldim ama ole cam kavonozda hazir bi haldeydi .. Yaa zayif olmasi diil mesele aslinda cok istahsiz hic vitamin almiokii zorla siringayla corba iciorum dusun o derece .. Azicik olsn yemeye basladi sukur devami gelir ins

Kizlar herkes ayni seyden bahsedior bakin sinir tokat kafayi yere vurma bizde asiri sac yolmada var:)) hepimiz ayni seyi yasadimiza gore buda bi donem demekki hersey hormonli yaa biz iki yas sendorumuna yedi sekiz ay kadar once girmisiz hepsi bu)

Kizlar herkes ayni seyden bahsedior bakin sinir tokat kafayi yere vurma bizde asiri sac yolmada var:)) hepimiz ayni seyi yasadimiza gore buda bi donem demekki hersey hormonli yaa biz iki yas sendorumuna yedi sekiz ay kadar once girmisiz hepsi bu)

bencede

ayy sorma ya eskiden yokmuydu bu ergenlikler.s resmen aglama sesine basim siisiyor dışardan duyan bu cocuk ac ilgisiZ kendi halinde ondan bukadar agliyor sanar oysaki istedigi hersey (ona zarar verecek şeyler haric)ikiletmeden oluyor yinede buluyor tutturacak.birsey

Günaydın herkese. Pek sessizleştiii nerelerdesiniz kızlar.
biz sinir harbine devamm.çok fazla asabi olduk herşeye sinirleniyor artık. Bitsin bu durumm.

Canım benim kide nispeten aynısını yapıyor.ben karşıma alıp bir olayı uzaya uzata el ve yüz mimiklerimle anlatmaya çalışıyorum.odaher soyledigimii anlamış gibi eşlik ediyor bana.hatta yüz ve el hareketlerimii taklit te ediyor.tavsiye ederim

Maşallah süphan allah

acun hayrli olsuun :))
flowerhome sen baya yarilamissin maşallah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...
Ilk bebeklerinizin uykusu vs nasıl zorlaniyo musunuz onlari kardeşe nasil hazirliyosunuz? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…