Canım dostumÇok uzun zaman oldu girmeyeli herkese selam
amin canım inşallah değişik hissediyorum bakalım aynı streslerr sar baştan ..hayırlı olsun canım ne güzel haberler bunlar çok sevindim Allahım sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin
aynen hiç beklemiyordum sevinecegimi ama aynı his oluyormuş..Anammmmmmmmm.Ne güzel bi haberrr.Hayırlı olsun cnmm
çok sağol canım evet 8-9 aydır gormekten korktugum çift cizgiyi gorunce sevindim .Kız tebrik ederim o ne güzel bir foto dur.çizgilerin en güzeli çift olandır.arkadaşım zamanında sağlıklı kolay yoldan kucağına almayı nasip etsin Allahım.maşallah
dediğin canım gerçekten nasip çünkü tek korkum hamile kalmakti ve takıntı haline getirmistim her ay yeter artık kasmicam kendimi dediğim ay çift çizgiAmaninn ne guzel bi haber hayirlu olsn canm valla ven cok korkuyorum 2. Dusunemiyrum biraz daha buyusn ozamn insallh
Bi yandanda diyorum ilki 3sene olmadi ya olmazsa die
Hersey nasip yaa
teşekkür ederim carputi inşallah hayırlısıdır bu ay çok cozutmustumHayırlı uğurlu olsun Acun
amin lilipit cim bilgisayar bozuk olduğu için takip edemiyorum kimler hamile bilmiyorum ama onları da tebrik ederim..yine kasıma talibiz biz:-D:-D:-DAllah tamamına saglıkla erdırsın hayırlı olsun ınsallah
gebelerımız baya arttı
bı lıste yapsak mı napsak :)
teşekkür ederim senin de hayirl olsun. .benim paşanın uyku düzeni duzene girdi iyice gündüz 2 saat uyuyor akşamda 10 da yatıyor ama bütün gün meme diye tutturuyor ve bayağı agresifacun hayrli olsuun :))
flowerhome sen baya yarilamissin maşallah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...
Ilk bebeklerinizin uykusu vs nasıl zorlaniyo musunuz onlari kardeşe nasil hazirliyosunuz? :)
amin canım inşallah değişik hissediyorum bakalım aynı streslerr sar baştan ..
aynen hiç beklemiyordum sevinecegimi ama aynı his oluyormuş..
çok sağol canım evet 8-9 aydır gormekten korktugum çift cizgiyi gorunce sevindim .
dediğin canım gerçekten nasip çünkü tek korkum hamile kalmakti ve takıntı haline getirmistim her ay yeter artık kasmicam kendimi dediğim ay çift çizgibarlas çok agresif bakalım artık hayirlisi
teşekkür ederim carputi inşallah hayırlısıdır bu ay çok cozutmustum
amin lilipit cim bilgisayar bozuk olduğu için takip edemiyorum kimler hamile bilmiyorum ama onları da tebrik ederim..yine kasıma talibiz biz:-D:-D:-D
Kizlar uyku demisken bebislerinz gunde kac defa kac saat uyuyr benimki 7de uyaniyr 9.30 geri yatyr 12 gibi uyaniyr oglen 2.30 3 gibi uyuyr 6da uyanyr tekrar 8de gece uykusuna yatyr sabha kadar uyuyr
Boyle uyumazsada beni maf eder neyseki uyku duzeni hep vardi bozulmadi ama bi yerde yatnca erkn uyaniyr
Hayırlısı olsun canım ve diğer hamile arkadaslar. İki cocuk cok zor ama bir o kadar da güzel. İlk başta sıkıntı olacak tabi biraz ama yaşları yakın oldugu ıcın cok ıyı arkadas olacaklar kısa zamanda başlayacaklar bırlıkte oynamaya.amin canım inşallah değişik hissediyorum bakalım aynı streslerr sar baştan ..
aynen hiç beklemiyordum sevinecegimi ama aynı his oluyormuş..
çok sağol canım evet 8-9 aydır gormekten korktugum çift cizgiyi gorunce sevindim .
dediğin canım gerçekten nasip çünkü tek korkum hamile kalmakti ve takıntı haline getirmistim her ay yeter artık kasmicam kendimi dediğim ay çift çizgibarlas çok agresif bakalım artık hayirlisi
teşekkür ederim carputi inşallah hayırlısıdır bu ay çok cozutmustum
amin lilipit cim bilgisayar bozuk olduğu için takip edemiyorum kimler hamile bilmiyorum ama onları da tebrik ederim..yine kasıma talibiz biz:-D:-D:-D
Bende tam tersi ben istemiyorum diyorumTaze annisleri görünce bi an cesarete geliyorum ama sonrası tırttt:)Kasım anneleri hızlı çıktı maşallah
Eşim çok istiyor benim ... bende istemiyorum yakalasa yapacak kaçiyomBende tam tersi ben istemiyorum diyorum
ayy bende ayniyim yaa Allah verirse ne ala bas ustune ama bu yaramazlikla kendine ediyor haberi yok kardessiz devam edecek hayata:)Bende tam tersi ben istemiyorum diyorum
Eşim çok istiyor benim ... bende istemiyorum yakalasa yapacak kaçiyom
Allah yamanişkoma Uzun Ömür versin aynen ne ettiyse kendi etti kardeşsiz devam edecek hayata Allahtan gelen bi bebiş olmazsa tabiayy bende ayniyim yaa Allah verirse ne ala bas ustune ama bu yaramazlikla kendine ediyor haberi yok kardessiz devam edecek hayata:)
Geçmiş olsun canım kaka ve bagırsak problemi dogdugundan beri var bizde de. Sadece anne sütüyle beslwndiği zamanlar cok rahatsız etmiyordu ama su an hem anne sütü hem yemek ıkınmaktan helak oluyor ve buyuk ınsan gıbı gaz cıkarıyor. Uykusundan uyanıyor cogu zaman Gaz cıkarmak için yada kaka yapamadıgı zaman. Şu an hergun yada ıkı gunde bir yapıyor şükür dediğin gibi yumuşak ama zor yapıyor. Doktorumuz bize besin alerjisi olabilir dedi. Yeşil Zeytin cok seviyor mesela ama yediği zaman cogunlykla tane tane cıkıyor. Ben kuru kayısı sekersız kaynatıp blendırla eziyorum başka türlü yemiyor. Bagırsak duzenleyıcı gaz ilacları kaka yapmasına da yardımcı oluyor.kizimin kaka sorunu hala devam ediyor yokmu bir cozumiyaa 6 gun oldu bugun yapti kakasini ağzından burnundan kusarak odaa yaa aylardir gecmedi iilac kullaniyor suan yumuşak kkakasi ona ragmen ikinacam diye kustu boğulacakti Allah korusun((ödüm koptu nefessiz kalinca baya bir gitti ve sık sık oluyor bu durum kac dra gittik herkrs ayni ilaci verip yolluyor.s cidden bu konuda uzman çöZüm olabilecek dr oneriniz varmi istanbulda her dr zeytinyagi ver kaysi falan yedir diyor bunları meyveleri agzina surmuyor yemeedigi icinde hazirandan beri devam ediyor bu sorun yaramazlik falan hikaye su cocugum rahatca bir.kakasini yapsa nssil rahatlayacam.s
bence çok güzel benim kızımda öğlen gibi ükü üç saat uyur uyanır gece on on bir gigi yatar yineKizlar uyku demisken bebislerinz gunde kac defa kac saat uyuyr benimki 7de uyaniyr 9.30 geri yatyr 12 gibi uyaniyr oglen 2.30 3 gibi uyuyr 6da uyanyr tekrar 8de gece uykusuna yatyr sabha kadar uyuyr
Boyle uyumazsada beni maf eder neyseki uyku duzeni hep vardi bozulmadi ama bi yerde yatnca erkn uyaniyr
okadar yorgunumki beni güldürdün beeeEşim çok istiyor benim ... bende istemiyorum yakalasa yapacak kaçiyom
o yazıya bu cevap beni çok güldürdünüz sizde gülün inşallahAman bacım kaç kurtar kendini Zaten halimiz duman iyice hunili dolaşmayalım
kizimin kaka sorunu hala devam ediyor yokmu bir cozumiyaa 6 gun oldu bugun yapti kakasini ağzından burnundan kusarak odaa yaa aylardir gecmedi iilac kullaniyor suan yumuşak kkakasi ona ragmen ikinacam diye kustu boğulacakti Allah korusun((ödüm koptu nefessiz kalinca baya bir gitti ve sık sık oluyor bu durum kac dra gittik herkrs ayni ilaci verip yolluyor.s cidden bu konuda uzman çöZüm olabilecek dr oneriniz varmi istanbulda her dr zeytinyagi ver kaysi falan yedir diyor bunları meyveleri agzina surmuyor yemeedigi icinde hazirandan beri devam ediyor bu sorun yaramazlik falan hikaye su cocugum rahatca bir.kakasini yapsa nssil rahatlayacam.s
ben neden olduğunu bile ayirt edemedimki surekli boyle cunku bir hafta komple sebze yedi baska birsey vermedim yine yapamadi 5gun bilmiyorumyaa gaz sıkıntisi hala var cok uyaniyor aglayarak ama kakasini yapsa rahatliycak oda kalkacak ortadan dua edinde iyilessin yavrumyaa kiyamam aglaya aglaya yoruldu uyudu simdiGeçmiş olsun canım kaka ve bagırsak problemi dogdugundan beri var bizde de. Sadece anne sütüyle beslwndiği zamanlar cok rahatsız etmiyordu ama su an hem anne sütü hem yemek ıkınmaktan helak oluyor ve buyuk ınsan gıbı gaz cıkarıyor. Uykusundan uyanıyor cogu zaman Gaz cıkarmak için yada kaka yapamadıgı zaman. Şu an hergun yada ıkı gunde bir yapıyor şükür dediğin gibi yumuşak ama zor yapıyor. Doktorumuz bize besin alerjisi olabilir dedi. Yeşil Zeytin cok seviyor mesela ama yediği zaman cogunlykla tane tane cıkıyor. Ben kuru kayısı sekersız kaynatıp blendırla eziyorum başka türlü yemiyor. Bagırsak duzenleyıcı gaz ilacları kaka yapmasına da yardımcı oluyor.
Çocuk gastroentoloji bölümleri var hastanelerin istersen bir götür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?