2014 Kasım Anneleri

hayırlı olsun canım ne güzel haberler bunlar çok sevindim Allahım sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin
amin canım inşallah değişik hissediyorum bakalım aynı streslerr sar baştan ..

Anammmmmmmmm.Ne güzel bi haberrr.Hayırlı olsun cnmm
aynen hiç beklemiyordum sevinecegimi ama aynı his oluyormuş..
Kız tebrik ederim o ne güzel bir foto dur.çizgilerin en güzeli çift olandır.arkadaşım zamanında sağlıklı kolay yoldan kucağına almayı nasip etsin Allahım.maşallah
çok sağol canım evet 8-9 aydır gormekten korktugum çift cizgiyi gorunce sevindim .

Amaninn ne guzel bi haber hayirlu olsn canm valla ven cok korkuyorum 2. Dusunemiyrum biraz daha buyusn ozamn insallh
Bi yandanda diyorum ilki 3sene olmadi ya olmazsa die
Hersey nasip yaa
dediğin canım gerçekten nasip çünkü tek korkum hamile kalmakti ve takıntı haline getirmistim her ay yeter artık kasmicam kendimi dediğim ay çift çizgi barlas çok agresif bakalım artık hayirlisi

Hayırlı uğurlu olsun Acun
teşekkür ederim carputi inşallah hayırlısıdır bu ay çok cozutmustum

Allah tamamına saglıkla erdırsın hayırlı olsun ınsallah
gebelerımız baya arttı
bı lıste yapsak mı napsak :)
amin lilipit cim bilgisayar bozuk olduğu için takip edemiyorum kimler hamile bilmiyorum ama onları da tebrik ederim..yine kasıma talibiz biz:-D:-D:-D

acun hayrli olsuun :))
flowerhome sen baya yarilamissin maşallah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...
Ilk bebeklerinizin uykusu vs nasıl zorlaniyo musunuz onlari kardeşe nasil hazirliyosunuz? :)
teşekkür ederim senin de hayirl olsun. .benim paşanın uyku düzeni duzene girdi iyice gündüz 2 saat uyuyor akşamda 10 da yatıyor ama bütün gün meme diye tutturuyor ve bayağı agresif

hayırlı olsun sağlıkla al kucağına.yine kasımda doğum ne güzel aynı burç olcak abiyle.

Kizlar uyku demisken bebislerinz gunde kac defa kac saat uyuyr benimki 7de uyaniyr 9.30 geri yatyr 12 gibi uyaniyr oglen 2.30 3 gibi uyuyr 6da uyanyr tekrar 8de gece uykusuna yatyr sabha kadar uyuyr
Boyle uyumazsada beni maf eder neyseki uyku duzeni hep vardi bozulmadi ama bi yerde yatnca erkn uyaniyr

Biz uykusuzuz malesef o maf olan annelerdenim. Gece 11 gibi anca derin uykuya geciyor. Ikı kere en az emmek iöin uyanıyor. Sabah 7 de ayaktayız. 12 gıbı uyutmaya calışıyorum yıne zorla tabiji. İki saat uyursa ne mutlu bana. Akşamüzeri ablamız okuldan geliyor onu gorunce yatmıyor hiç. Bir daha uyku yok yani. Bugun mesela 10 da uyuttum sadece yarım saat uyudu. 2 gıbı tekrar uyuttum 1.5 saat uyudu ablası bagırarak gelince uyandı. Uykusu cok hafif. Uyudugu surede anca mutfak toplayıp yemek yapıyorum. şükür halime diyorum hergun ama sürünüyorum resmen iki cocukla.

Hayırlısı olsun canım ve diğer hamile arkadaslar. İki cocuk cok zor ama bir o kadar da güzel. İlk başta sıkıntı olacak tabi biraz ama yaşları yakın oldugu ıcın cok ıyı arkadas olacaklar kısa zamanda başlayacaklar bırlıkte oynamaya.

Sağlıkla kucagınıza alın inşallah.

Kızlar cuma günü Bime dolu markasının arabalı yol seti geliyor. Daha önceden oyuncakçıda dikkatimi çekmişti alacaktım Eren oynamaz diye almadım. Normal fiyatı 35 civarı. Bim de 20 baya uygun. Cuma olsada alsak. Sanki oyuncaklarla oynayan bi Çocuğum var gibi konuştum. Ona değil kendime alıyorum sanırım:)))

kizimin kaka sorunu hala devam ediyor yokmu bir cozumiyaa 6 gun oldu bugun yapti kakasini ağzından burnundan kusarak odaa yaa aylardir gecmedi iilac kullaniyor suan yumuşak kkakasi ona ragmen ikinacam diye kustu boğulacakti Allah korusun((ödüm koptu nefessiz kalinca baya bir gitti ve sık sık oluyor bu durum kac dra gittik herkrs ayni ilaci verip yolluyor.s cidden bu konuda uzman çöZüm olabilecek dr oneriniz varmi istanbulda her dr zeytinyagi ver kaysi falan yedir diyor bunları meyveleri agzina surmuyor yemeedigi icinde hazirandan beri devam ediyor bu sorun yaramazlik falan hikaye su cocugum rahatca bir.kakasini yapsa nssil rahatlayacam.s

Geçmiş olsun canım kaka ve bagırsak problemi dogdugundan beri var bizde de. Sadece anne sütüyle beslwndiği zamanlar cok rahatsız etmiyordu ama su an hem anne sütü hem yemek ıkınmaktan helak oluyor ve buyuk ınsan gıbı gaz cıkarıyor. Uykusundan uyanıyor cogu zaman Gaz cıkarmak için yada kaka yapamadıgı zaman. Şu an hergun yada ıkı gunde bir yapıyor şükür dediğin gibi yumuşak ama zor yapıyor. Doktorumuz bize besin alerjisi olabilir dedi. Yeşil Zeytin cok seviyor mesela ama yediği zaman cogunlykla tane tane cıkıyor. Ben kuru kayısı sekersız kaynatıp blendırla eziyorum başka türlü yemiyor. Bagırsak duzenleyıcı gaz ilacları kaka yapmasına da yardımcı oluyor.
Çocuk gastroentoloji bölümleri var hastanelerin istersen bir götür.

bence çok güzel benim kızımda öğlen gibi ükü üç saat uyur uyanır gece on on bir gigi yatar yine
Eşim çok istiyor benim ... bende istemiyorum yakalasa yapacak kaçiyom
okadar yorgunumki beni güldürdün beee

Aman bacım kaç kurtar kendini Zaten halimiz duman iyice hunili dolaşmayalım
o yazıya bu cevap beni çok güldürdünüz sizde gülün inşallah

bilemedimki şimdi acaba neden öyle

ben neden olduğunu bile ayirt edemedimki surekli boyle cunku bir hafta komple sebze yedi baska birsey vermedim yine yapamadi 5gun bilmiyorumyaa gaz sıkıntisi hala var cok uyaniyor aglayarak ama kakasini yapsa rahatliycak oda kalkacak ortadan dua edinde iyilessin yavrumyaa kiyamam aglaya aglaya yoruldu uyudu simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…