Emziriyorsan bol bol emzirHava Değişimi Oğlumu hemen hastalandırıyor. Yine grip oldu, dün gece burun tıkanıklığından 15 dk da bir uyandı, ağladıçok üzülüyorum hasta Olmasın onlar.. Bugün de Ateş'i var. İnşallah ilerlemez. Peditus ve Dolven veriyorum. Bir de Ballı Ihlamur. Başka ne yapabilirim bilmiyorum
Hepimizin anneler gunu kutlu olsun.bizlere hergun anneler gunu.yavrucuklarimizin gulucukleri mutluluklari yetiyor bzeAnneler gunumuz kutlu olsun tatli anneler yavrularinizla saglikli nice guzel gunlere...
Evet canim cok haklisinnHepimizin anneler gunu kutlu olsun.bizlere hergun anneler gunu.yavrucuklarimizin gulucukleri mutluluklari yetiyor bze
Benimkide iki cumle kuramiyor henüzz.amannnn her çocuk farklı takma benceeÇok bilmiş bir görümcem var bu dönemde 2 kelimeli cümle kurması lazım diyo..dr.un dediğini duydu ya..benim çocuğum geriymiş.anne gel-mama ver filan diycekmiş
Ne sacma ya her cocugun gelisimi farklidir degil mi yani benim ki hic birsey demiyor henuzBenimkide iki cumle kuramiyor henüzz.amannnn her çocuk farklı takma bencee
Canim hic uzulme cunku dislerde etkiliyir kuzulariKizlar pazartesi oglumu doktora goturdum vucudunda kizariklar vardi cilek sanirim aerji yapti kesince duzeldi.
Doktor zaten onerdigimiz bi meyve degil.hormonlu.hormonsuz zor bulursun dedi.
Bide kontrol etmişti bogazi kizarok bide kulagi akiyomuş.ateş ölçtü 37.8 di ama yusuf ağlıyordu o yuzden yuksek ciktii .peditus verdi bide burun spreyi.ama yusufun keyfi yerinde ve hic bi sikintisi olmadigi icin kullanmadim ben.
Ama bugün nezle oldu burun akintısı,hapşirik varrr.
Simdi ben ilaci kullanmamakla hata mı yaptimm.
Kizlar pazartesi oglumu doktora goturdum vucudunda kizariklar vardi cilek sanirim aerji yapti kesince duzeldi.
Bide kontrol etmişti bogazi kizarok bide kulagi akiyomuş.ateş ölçtü 37.8 di ama yusuf ağlıyordu o yuzden yuksek ciktii .peditus verdi bide burun spreyi.ama yusufun keyfi yerinde ve hic bi sikintisi olmadigi icin kullanmadim ben.
Canım onun pofidik ayaklarını ekmekle yerim beno terlıklerden bende aldım benım oglanın podufuk ayagı gecmedı ıcıne
oyle olunca bende cocuk reyonundan 27 numarasını aldım
bu aralar terlık hastasıyız, bızım terlıklerı gıyıyor kocaman, oyle tatlı gorunuyor kı evde hep terlıkle gezıyor afacan :)
bu arada oglusun gule gule kullansın terlıgını hamsi kuşusu:)
Canım eğer yerse balık çorbasını tek geçerim. Hep sepze hem balık çok besleyici ama yerse. Kocaman tuttu ben pisirdim oğlum yemedikızlar degısık tarıflerınız var mı?
bu aralar bebeklere yedırecek sey bulmak cok zor
mevsım geçişi ya
ne yapsak şaşıyoruz
gerçi bir haftadır anne sutunu bıle ıcmıyor hasta oldugundan
yaptığımız yemekler şunlar;
şehriye çorbası cesıtlerı
yayla çorbası cesıtlerı
mercimek çorbası cesıtlerı
yeşil mercimek çorbası (yogurtlu olan ya da salcalı olan versıyonu)
sutlu bulgur corbası
tarhana corbası
semız otu yemegı
pazı yemegı
sulu kofte
kuru kofte
bezelye yemegı
kıymalı patates yemegı
kuzu haslama
peynırlı borek
pekmezlı cevızlı kuru meyvelı kek
etlı nohut ya da kurufasulye yemıyor hiç
Bugün baßladım.burnuda tikandi.kuzuyada gecmis olsunnn.Valla bizim ki de hapşırıkla başladı sonra burnu tıkandı aktı derken öksürüğe, Ateş'e çevirdi. Bence ilaçlarını kullan. Ben bir de Ballı Ihlamur içiriyorum. Geçmiş olsun size de
Arkadaşım senin konuyu birkaç gündür okudum yazma fırsatım olmamıştı ama benim oğlumda 3-4 kelime söyler adını seslendiğimizde bırak 2-3 kereyi canı istemezse hayatta bakmaz ama inan bugüne kadar hiç şüphe etmek aklıma gelmedi ve hala gelmiyorBi de şu var:naz (bebeğim) hala sağlam yürüyemiyo.yani sık sık düşüyo..bi bakıyorum yerden desteksiz kalkması dönmesi normal gibi..bazen de sanki çok sağlam basamıyo her an düşecekmiş gibi.of ne düşüneceğimi şaşırdım
yok canım forumdan ^^bir derdim var ^^ adlı başlık :)Bdv ne??gelişimle ilgili biley mi
Kizlar pazartesi oglumu doktora goturdum vucudunda kizariklar vardi cilek sanirim aerji yapti kesince duzeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?