2014 Kasım Anneleri

Emziriyorsan bol bol emzir

Kizlar pazartesi oglumu doktora goturdum vucudunda kizariklar vardi cilek sanirim aerji yapti kesince duzeldi.

Doktor zaten onerdigimiz bi meyve degil.hormonlu.hormonsuz zor bulursun dedi.

Bide kontrol etmişti bogazi kizarok bide kulagi akiyomuş.ateş ölçtü 37.8 di ama yusuf ağlıyordu o yuzden yuksek ciktii .peditus verdi bide burun spreyi.ama yusufun keyfi yerinde ve hic bi sikintisi olmadigi icin kullanmadim ben.

Ama bugün nezle oldu burun akintısı,hapşirik varrr.

Simdi ben ilaci kullanmamakla hata mı yaptimm.

Canim hic uzulme cunku dislerde etkiliyir kuzulari
Ben pek ilac kullanmamaya calisiyorum

Cuma gecesi yagiz selim bir anda huzursuzlandi acaba dedim bocek falan mi kacti icine biraz soydum baktim birsey yok sonra tuvalete goturdum kaka yapamiyir sandim bacaklarini tutar tutmaz daha kuvvetli aglamaya basladi soydum komple dusa soktum baktim sakinlesti gibi cikarirken baktim bacaklari titriyor aklim cikti yerinden hemen sardim sarmaladim aradim dru nurofen ver dedi verdim sakinlesmiyor babam geldi annem geldi cocuk susmuyor sanki bacaklari aciyor aklim cikti yerinden sonra acile goturuyoruz diye ciktik arabaya bindi sakinlesti
Aman yarabbi ben bir basladim sokakta aglamaya resmen icim bosaldi
Cok sukur simdi iyiyizdr atesi cikiyordur ondan dedi ve yagiz selim daha evvelden de ateslendi ama boylesi ilk kez oldu cok korktum

Anneler günümüz kutlu olsunnn.Yeniden yürümeyi,konusmayı,yemek yemeyi öğrenmek ne güzel...Zor da olsa ne güzel seyler öğrendik pıtırcıklarımızdan hepsini öpüyorum...İsteyen herkese yasatsın Rabbim bu güzel duyguları.Horozumla birlikte Anneler Gününüzü Kutluyoruz

Valla bizim ki de hapşırıkla başladı sonra burnu tıkandı aktı derken öksürüğe, Ateş'e çevirdi. Bence ilaçlarını kullan. Ben bir de Ballı Ihlamur içiriyorum. Geçmiş olsun size de

Canım onun pofidik ayaklarını ekmekle yerim ben .terlik hastalıgı bizde de var.ne bulsa geçiriyor ayağına.çorap terlik ayakkabı vb lerinin hepsinin ismi ayak.ne göstersen ayak diyor

Canım eğer yerse balık çorbasını tek geçerim. Hep sepze hem balık çok besleyici ama yerse. Kocaman tuttu ben pisirdim oğlum yemedi

Günaydın herkese kızlarrr
Arkadaşım senin konuyu birkaç gündür okudum yazma fırsatım olmamıştı ama benim oğlumda 3-4 kelime söyler adını seslendiğimizde bırak 2-3 kereyi canı istemezse hayatta bakmaz ama inan bugüne kadar hiç şüphe etmek aklıma gelmedi ve hala gelmiyor
neyse benim değinmek istediğim başka bir konu var hala sağlam yürüyemiyor demişsin daha cumartesi akşamı bir arkadaşımla sohbet ederken kızınında sürekli takıldığının düştüğünün ama hiç göz doktoruna götürmek aklına gelmediğiden bahsetti sonra kendi doktoru yönlendirmiş ve kızının gözlerinde miyop çıkmış 2 yaş civarında oluyor bu olay kız şimdi 4 yaşında baya düşmüş numarası
tabi şimdi sen yazdım diye hemen panik yapma sadece kontrolde fayda vardır
ben oğlumu göz kayması şüphesiyle 5 aylıkken götürmüştüm birşey çıkmamıştı ama belli olmaz 18 aylık civarı tekrar getir demişti bu ay gideceğiz tekrar

Bbenim oğlumda çileği çok seviyor ya yedirmemek mi lazım mış
yanii yeni yeni aldım ama pek hormonlu değildir heralde.en çok sevdiği
meyve çilek valla.

kızlar hepimizin anneler günü kutlu olsun rabbim daha güzellerini
göstersin inş.
eşim bana ayakkabı almış kv dem de gömlek almış
hatta oğluma verdirdi çok güzeldi hatırlanmak güzel sizler naptınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…