2014 Kasım Anneleri

Bbenim oğlumda çileği çok seviyor ya yedirmemek mi lazım mış
yanii yeni yeni aldım ama pek hormonlu değildir heralde.en çok sevdiği
meyve çilek valla.
Bizimkide çok sevdi ama alerji yapti.bilmiyorum doktor öyle dedi.pek faydası yok zaten dedi.

Bizimkide çok sevdi ama alerji yapti.bilmiyorum doktor öyle dedi.pek faydası yok zaten dedi.

Faydası yok derken acaba neyi kastetio
meyve sonuçta zararlı da değildir umarım.
bakalım bizimki baya yedi alerji yapmadı ama..

Faydası yok derken acaba neyi kastetio
meyve sonuçta zararlı da değildir umarım.
bakalım bizimki baya yedi alerji yapmadı ama..
Yok cnm zararli degildir tabikii.sadece hani yusufa yaramadi ya vermesende olur anlaminda dedi.sen ver sıkıntı olmadiysa cnmm

Bbenim oğlumda çileği çok seviyor ya yedirmemek mi lazım mış
yanii yeni yeni aldım ama pek hormonlu değildir heralde.en çok sevdiği
meyve çilek valla.
canım bildigim ve araştırdıgım kadarıyla çilek hormonlu olamıyor. hatta bu konuda en güvenilir meyvelerden biri. yine yararları da cok fazla. ama tabi bir cocukta alerji yapıyorsa o cocuga yararı yoktur muhtemelen.

canım bildigim ve araştırdıgım kadarıyla çilek hormonlu olamıyor. hatta bu konuda en güvenilir meyvelerden biri. yine yararları da cok fazla. ama tabi bir cocukta alerji yapıyorsa o cocuga yararı yoktur muhtemelen.

anladım cnm sağol bilgi verdiğin için
valla benim çocuk en çok sevdiği diyebilirim
kaç tane verirsen ver yer valla kızarıklık vs bişey görmedm
şu ana kadar onun dışında pek meyve sevmez.yararı yok deyince bi kaldım
yani.

Merhabalar Canlar
Yagiz Selim i bugun sabahtan dr a goturdum dun Aksamdan beri tuhaf tuhaf hirliyordu ben ilgi cekmek icin yaptigini dusunuyorum fakat ne olur ne olmaz diye goturdun sabah da ayni seyi yapinca
Dr da bir yaygara yaptik bir yaygara hastane inledi beyefendinin atletinin uzerinden cigerlerini dinliyor dr sanirsiniz etini kopariyorlar bur feryat bir figan sasirirsiniz devamini siz dusunun artik kulak ve agiz kontrolunu...
Sonrasinda dr a henuz konusmuyor dedim
Hic mi dedi
Hic dedim
En az 10 kelime beklerdim dedi
Neeee dedim 10 kelime mi 18 aylik cocuk nasil 10 kelime konusur ki
Takip edin olmazsa norolojiye gonderelim dedi
Sinirlerim bozuldu cok
Sizin bebeler konusuyor mu arkadaslar?

Bak işte görüyorum ki bu forum yararlı.çok çok haklısın bu ihtimal hiç aklıma gelmemişti açıkcası..aslında dr bikaç aydır göz muayenesi istiyo.biz üstünde durmadık zaten yürümesi hususunda dr la hiç paylaşımımız yok.sadece isim mevzu..sonradan genel olarak bu adını söyleyince ilk seferde bakmayan çok çocuk öğrendim.
İlk fırsatta göz muayenesine götürcem çok sağol

geçmiş olsun cnm 10 kelime varmıdır bilmiorum
ama baya bişeyler sölüyor bazen işine gelmiyo sölemiyor mesela
ama algısı çok iyidir herşeyin adını bilir anlar getirir bana.
bilemedim ki yani.

Aslinda bu aylarda goz kontrolu vardi ama ben unuttum seni okuyunca aklima geldi

geçmiş olsun cnm 10 kelime varmıdır bilmiorum
ama baya bişeyler sölüyor bazen işine gelmiyo sölemiyor mesela
ama algısı çok iyidir herşeyin adını bilir anlar getirir bana.
bilemedim ki yani.
Canim haklisin Yagiz Selim de oyle getirir ama hic konusmuyir hep isteklerini serzenis seklinde ifade ediyir bazen sanki al diyor

Senin de benim gibi aklın karışmış??10 kelime derken sanırım birbirinden bağımsız..anne-baba-mama-su-dede-nene-top-abla-abi-elma bunlar bizimkinin söyledikleri..10 tane var.ama kesinlikle 2 kelimeli cümle yok.anne gel-mama ver gibi..

bende seslenirim bazen hemen bakar gelir yanıma bazende
hiç bakmaz alttan alttan gülümser bakmaz mesela :):)

Aslinda bu aylarda goz kontrolu vardi ama ben unuttum seni okuyunca aklima geldi

biz küçükken götürdüğümüzde şuan sıkıntı görünmüyor ama
isterseniz 1 yaşında getirebilirsiniz demişti bende şuan gere görmedim
götürmedim oyüzden.bi sıkıntı görünmüyor şuanda.

Canim haklisin Yagiz Selim de oyle getirir ama hic konusmuyir hep isteklerini serzenis seklinde ifade ediyir bazen sanki al diyor

evet bazen anlaşılmayan kelimeler de çıkıyor ağızlarından
canım bazı kişiler çok aceleci davranıo herşeyde oyüzden bizlerde panik oluyoruz.
ama bence sakin olmak lazım gözlemlemek lazım herşey zamanı geldiğinde olacaktır.
bu aylarda bence bütün bebekler aynı sen rahat ol..

2 kelimeli evet yok bazen de anlaşılmayan bir çok şey
ağızlarından anne demedi mesela benimki anne diom baba diyo bana bakarak gülerek
bazende enne enne diyo işlerine geldiği gibi yani..

benim kızımda çok yiyor hatta görünce çıglık atmaya baslıyor :)

benim kızımda çok yiyor hatta görünce çıglık atmaya baslıyor :)

kurban olurum ben ona yesin yavrum
çoğu şeye alerjisi var zaten bari onu yesin doya doya:):)
aksine bende çok sevmem benimki zeytin domates bayılıyor valla
onun dışında pek öyle yer ama bayıldığı birşey yok...

ya gerçekten bu cocukların iştahsızlıgını napcaz bilmiyorum. yani bazen ağlamak istiyorum yemek yemeiginde. daha 10.5 kilo. millet zayıf dedikce sinirleniyorum :)

Selam Canlar geçmiş anneler gününüz kutlu olsun benim oğlumda pek konuşmuyor büyüyünce konuşur modundayım eşimin yeğeni 4 yaşında konuştu her çocuğun gelişimi farklı çok kafanızı takmayın
Anneler günü annem ve Yaman arabadayken kaza yaptım refüje çarpıp karşıya yola geçmeden durdum arabanın önü dağıldı bir amca koştu yardım etti Sağolsun sol şeritte yola paralel kaldım hızlı gelen bir araç çarpabilirdi diyeceğim yani Rabbim hepimize can sağlığı versin çok şükür eli ayağı sağlam çocuklarımızın geç konuşsalar ne olacak sağlıklı ve bir arada olalımda gerisi boş

ya gerçekten bu cocukların iştahsızlıgını napcaz bilmiyorum. yani bazen ağlamak istiyorum yemek yemeiginde. daha 10.5 kilo. millet zayıf dedikce sinirleniyorum :)

Dün ne güzel kereviz yaptım yediremedim 3 5 kaşık ancak yedi
çok az muz yedi kahvaltı desen öyle az yani.kilosu 11 bile yok heralde
aşıda tam tarttırmadı kendini boşver sağlıklı olsunlar zayıf olsunlar.
benimki çok hareketli ondan da kalmıyodur kilo
10 saniye durmaz mı bir çocuk yaa sürekli zıplama..
hele müzik duymasın direk abşlar zıplamaya kanında var karadeniz alıştırmışlar
dedesi babannesi horona babasına benzemicek galiba horon tepicek benim oğlum :)

çok geçmiş olsunn canm verilmiş sadakanız varmış rabbim korumuş.
rabbim bir daha göstermesin korkusu yeter.senin anneler günün kutlu olsun
rabbim daha güzellerini göstersin hepimize inşallah.

Canim senin ki masallah epey konusuyor benimki hic soylemiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…