Bizimkide çok sevdi ama alerji yapti.bilmiyorum doktor öyle dedi.pek faydası yok zaten dedi.Bbenim oğlumda çileği çok seviyor ya yedirmemek mi lazım mış
yanii yeni yeni aldım ama pek hormonlu değildir heralde.en çok sevdiği
meyve çilek valla.
Bizimkide çok sevdi ama alerji yapti.bilmiyorum doktor öyle dedi.pek faydası yok zaten dedi.
Yok cnm zararli degildir tabikii.sadece hani yusufa yaramadi ya vermesende olur anlaminda dedi.sen ver sıkıntı olmadiysa cnmmFaydası yok derken acaba neyi kastetio
meyve sonuçta zararlı da değildir umarım.
bakalım bizimki baya yedi alerji yapmadı ama..
canım bildigim ve araştırdıgım kadarıyla çilek hormonlu olamıyor. hatta bu konuda en güvenilir meyvelerden biri. yine yararları da cok fazla. ama tabi bir cocukta alerji yapıyorsa o cocuga yararı yoktur muhtemelen.Bbenim oğlumda çileği çok seviyor ya yedirmemek mi lazım mış
yanii yeni yeni aldım ama pek hormonlu değildir heralde.en çok sevdiği
meyve çilek valla.
canım bildigim ve araştırdıgım kadarıyla çilek hormonlu olamıyor. hatta bu konuda en güvenilir meyvelerden biri. yine yararları da cok fazla. ama tabi bir cocukta alerji yapıyorsa o cocuga yararı yoktur muhtemelen.
Bak işte görüyorum ki bu forum yararlı.çok çok haklısın bu ihtimal hiç aklıma gelmemişti açıkcası..aslında dr bikaç aydır göz muayenesi istiyo.biz üstünde durmadık zaten yürümesi hususunda dr la hiç paylaşımımız yok.sadece isim mevzu..sonradan genel olarak bu adını söyleyince ilk seferde bakmayan çok çocuk öğrendim.Günaydın herkese kızlarrr
Arkadaşım senin konuyu birkaç gündür okudum yazma fırsatım olmamıştı ama benim oğlumda 3-4 kelime söyler adını seslendiğimizde bırak 2-3 kereyi canı istemezse hayatta bakmaz ama inan bugüne kadar hiç şüphe etmek aklıma gelmedi ve hala gelmiyor
neyse benim değinmek istediğim başka bir konu var hala sağlam yürüyemiyor demişsin daha cumartesi akşamı bir arkadaşımla sohbet ederken kızınında sürekli takıldığının düştüğünün ama hiç göz doktoruna götürmek aklına gelmediğiden bahsetti sonra kendi doktoru yönlendirmiş ve kızının gözlerinde miyop çıkmış 2 yaş civarında oluyor bu olay kız şimdi 4 yaşında baya düşmüş numarası
tabi şimdi sen yazdım diye hemen panik yapma sadece kontrolde fayda vardır
ben oğlumu göz kayması şüphesiyle 5 aylıkken götürmüştüm birşey çıkmamıştı ama belli olmaz 18 aylık civarı tekrar getir demişti bu ay gideceğiz tekrar
Merhabalar Canlar
Yagiz Selim i bugun sabahtan dr a goturdum dun Aksamdan beri tuhaf tuhaf hirliyordu ben ilgi cekmek icin yaptigini dusunuyorum fakat ne olur ne olmaz diye goturdun sabah da ayni seyi yapinca
Dr da bir yaygara yaptik bir yaygara hastane inledi beyefendinin atletinin uzerinden cigerlerini dinliyor dr sanirsiniz etini kopariyorlar bur feryat bir figan sasirirsiniz devamini siz dusunun artik kulak ve agiz kontrolunu...
Sonrasinda dr a henuz konusmuyor dedim
Hic mi dedi
Hic dedim
En az 10 kelime beklerdim dedi
Neeee dedim 10 kelime mi 18 aylik cocuk nasil 10 kelime konusur ki
Takip edin olmazsa norolojiye gonderelim dedi
Sinirlerim bozuldu cok
Sizin bebeler konusuyor mu arkadaslar?
Aslinda bu aylarda goz kontrolu vardi ama ben unuttum seni okuyunca aklima geldiBak işte görüyorum ki bu forum yararlı.çok çok haklısın bu ihtimal hiç aklıma gelmemişti açıkcası..aslında dr bikaç aydır göz muayenesi istiyo.biz üstünde durmadık zaten yürümesi hususunda dr la hiç paylaşımımız yok.sadece isim mevzu..sonradan genel olarak bu adını söyleyince ilk seferde bakmayan çok çocuk öğrendim.
İlk fırsatta göz muayenesine götürcem çok sağol
Canim haklisin Yagiz Selim de oyle getirir ama hic konusmuyir hep isteklerini serzenis seklinde ifade ediyir bazen sanki al diyorgeçmiş olsun cnm 10 kelime varmıdır bilmiorum
ama baya bişeyler sölüyor bazen işine gelmiyo sölemiyor mesela
ama algısı çok iyidir herşeyin adını bilir anlar getirir bana.
bilemedim ki yani.
Senin de benim gibi aklın karışmış??10 kelime derken sanırım birbirinden bağımsız..anne-baba-mama-su-dede-nene-top-abla-abi-elma bunlar bizimkinin söyledikleri..10 tane var.ama kesinlikle 2 kelimeli cümle yok.anne gel-mama ver gibi..Merhabalar Canlar
Yagiz Selim i bugun sabahtan dr a goturdum dun Aksamdan beri tuhaf tuhaf hirliyordu ben ilgi cekmek icin yaptigini dusunuyorum fakat ne olur ne olmaz diye goturdun sabah da ayni seyi yapinca
Dr da bir yaygara yaptik bir yaygara hastane inledi beyefendinin atletinin uzerinden cigerlerini dinliyor dr sanirsiniz etini kopariyorlar bur feryat bir figan sasirirsiniz devamini siz dusunun artik kulak ve agiz kontrolunu...
Sonrasinda dr a henuz konusmuyor dedim
Hic mi dedi
Hic dedim
En az 10 kelime beklerdim dedi
Neeee dedim 10 kelime mi 18 aylik cocuk nasil 10 kelime konusur ki
Takip edin olmazsa norolojiye gonderelim dedi
Sinirlerim bozuldu cok
Sizin bebeler konusuyor mu arkadaslar?
Bak işte görüyorum ki bu forum yararlı.çok çok haklısın bu ihtimal hiç aklıma gelmemişti açıkcası..aslında dr bikaç aydır göz muayenesi istiyo.biz üstünde durmadık zaten yürümesi hususunda dr la hiç paylaşımımız yok.sadece isim mevzu..sonradan genel olarak bu adını söyleyince ilk seferde bakmayan çok çocuk öğrendim.
İlk fırsatta göz muayenesine götürcem çok sağol
Aslinda bu aylarda goz kontrolu vardi ama ben unuttum seni okuyunca aklima geldi
Canim haklisin Yagiz Selim de oyle getirir ama hic konusmuyir hep isteklerini serzenis seklinde ifade ediyir bazen sanki al diyor
Senin de benim gibi aklın karışmış??10 kelime derken sanırım birbirinden bağımsız..anne-baba-mama-su-dede-nene-top-abla-abi-elma bunlar bizimkinin söyledikleri..10 tane var.ama kesinlikle 2 kelimeli cümle yok.anne gel-mama ver gibi..
benim kızımda çok yiyor hatta görünce çıglık atmaya baslıyor :)anladım cnm sağol bilgi verdiğin için
valla benim çocuk en çok sevdiği diyebilirim
kaç tane verirsen ver yer valla kızarıklık vs bişey görmedm
şu ana kadar onun dışında pek meyve sevmez.yararı yok deyince bi kaldım
yani.
benim kızımda çok yiyor hatta görünce çıglık atmaya baslıyor :)
ya gerçekten bu cocukların iştahsızlıgını napcaz bilmiyorum. yani bazen ağlamak istiyorum yemek yemeiginde. daha 10.5 kilo. millet zayıf dedikce sinirleniyorum :)kurban olurum ben ona yesin yavrum
çoğu şeye alerjisi var zaten bari onu yesin doya doya:):)
aksine bende çok sevmem benimki zeytin domates bayılıyor valla
onun dışında pek öyle yer ama bayıldığı birşey yok...
ya gerçekten bu cocukların iştahsızlıgını napcaz bilmiyorum. yani bazen ağlamak istiyorum yemek yemeiginde. daha 10.5 kilo. millet zayıf dedikce sinirleniyorum :)
Selam Canlar geçmiş anneler gününüz kutlu olsun benim oğlumda pek konuşmuyor büyüyünce konuşur modundayım eşimin yeğeni 4 yaşında konuştu her çocuğun gelişimi farklı çok kafanızı takmayın
Anneler günü annem ve Yaman arabadayken kaza yaptım refüje çarpıp karşıya yola geçmeden durdum arabanın önü dağıldı bir amca koştu yardım etti Sağolsun sol şeritte yola paralel kaldım hızlı gelen bir araç çarpabilirdi diyeceğim yani Rabbim hepimize can sağlığı versin çok şükür eli ayağı sağlam çocuklarımızın geç konuşsalar ne olacak sağlıklı ve bir arada olalımda gerisi boş
Canim senin ki masallah epey konusuyor benimki hic soylemiyor kiSenin de benim gibi aklın karışmış??10 kelime derken sanırım birbirinden bağımsız..anne-baba-mama-su-dede-nene-top-abla-abi-elma bunlar bizimkinin söyledikleri..10 tane var.ama kesinlikle 2 kelimeli cümle yok.anne gel-mama ver gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?