• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

söylene söylene yemeği hazırladım ya:KK53: mırın kırın ede ede yaptım resmen:KK48:

ben daha yapmadım valla geç vakit yapıcam
burada yağmur sel oldu sanki gök gürlüyor duşumu aldım biraz açılırım diye ama boşuna
tv seyrediyorum şu an bakalım keyfim ne zaman yerine gelecek

canım ben 55le başladım bugun tartıldım 73 kıloyum sanırım en cok ben almışım gobegımde hep kasındı bastan beri ama çatlama yok

ben de 55 ile hamile kaldım boyum 1.65 en son 4 eylülde tartılmıştım 12 kilo oldu toplamda 67 kilo idim bu hafta sonu ya da hafta başı doktora gidene kadar tartılmayacağım :(

ben daha yapmadım valla geç vakit yapıcam
burada yağmur sel oldu sanki gök gürlüyor duşumu aldım biraz açılırım diye ama boşuna
tv seyrediyorum şu an bakalım keyfim ne zaman yerine gelecek
ya bende dus alcam ne oldu neden bu kadar üşengeç oldum bilmiyorum:110:
ayyy ne güzel bir bardak cay yap pencere kenarında otur bebeğinin hayalini kur cayını yudumla annesi:KK68:
bnde açmışım tv yi benim oglus soluma poposunu atıp atıp duruyor şimdi bir tutcam oh olcak ona:KK53:

ya bende dus alcam ne oldu neden bu kadar üşengeç oldum bilmiyorum:110:
ayyy ne güzel bir bardak cay yap pencere kenarında otur bebeğinin hayalini kur cayını yudumla annesi:KK68:
bnde açmışım tv yi benim oglus soluma poposunu atıp atıp duruyor şimdi bir tutcam oh olcak ona:KK53:

bizim günlerimiz yakın seninle
son bir haftadır daha az hissediyorum oğlumu umarım normaldir bazen şüpheleniyorum bile
ama hareketleri yavaşlamasına rağmen olduğunda şiddeti arttı belki de yeri daraldı yavrucağın

canım ben 55le başladım bugun tartıldım 73 kıloyum sanırım en cok ben almışım gobegımde hep kasındı bastan beri ama çatlama yok

çok değil ki genel olarak normal hatta, inanmayacaksın belki ama ilk gebeliğinde 40 kilo alıp sonra 50 kilo olan tanıdığım var, ben 7 kilo aldım ilk gebeliğim hep az dediler ama dr yeme dedi sanırım değişiyor kişiden kişiye.Çatlak şimdilik bende de yok zaman gösterecek bakalım:)

bizim günlerimiz yakın seninle
son bir haftadır daha az hissediyorum oğlumu umarım normaldir bazen şüpheleniyorum bile
ama hareketleri yavaşlamasına rağmen olduğunda şiddeti arttı belki de yeri daraldı yavrucağın
aynen canım yerleri daralıyor artık esneme hareketlerine başlıyor hatta arada kasılıyor bile içimde hissediyorum..yerleri daralıyor hareketleri değişecek artık cok hareketli oldukları dönemleri de mumla arıcaz ama tabi yine ara ara anne ben burdayım tepiği atacaklar:KK48:

ben de 55 ile hamile kaldım boyum 1.65 en son 4 eylülde tartılmıştım 12 kilo oldu toplamda 67 kilo idim bu hafta sonu ya da hafta başı doktora gidene kadar tartılmayacağım :KK43:

Kasım anneleri genel olarak çok kilo almamış görünüyor, sizinki de normal aralıklarda bence :)

Merhabalar, kızlar ne kadar kilo aldınız? Bi de kaşıntı sorunu olan var mı özellikle üst bacak kısmında ve karında.

Selam canım

Bende var , gerçi benim çatlaklarım kaşınıyor bilmiyorum senin de çatlağın var mı ?
doktorum bana jel yazdı vazelin le ikisini karıştırıp her gece sürüyorum rahatlıyorum...

Gizlar Gizlar bu gecede geceleyecek olan varmi benle birlikte. Cok yalnızım a dostlar :KK42: film önerisi olan varsa komedi tarzinda yazabilirler mi acep?

Gizlar Gizlar bu gecede geceleyecek olan varmi benle birlikte. Cok yalnızım a dostlar :KK42: film önerisi olan varsa komedi tarzinda yazabilirler mi acep?

dün gece sabahladım ama film bile istemedi canım çünkü gözüm kapandığı halde uyuyamıyordum
bu sabah eşimi geçirdikten sonra uyuyayım dedim onda da telefonlar izin ver medi
şimdiki düşüncem şu ki bu gece de buralıyım :(

Back
X