2014 Kasım Anneleri

Ya ben mevlutte dagitcam ya dogunca yaptircam tarihte yazsin.. Pinaryavuz demisti kinaojeleri diye bi instagram hesabi var kadinla bi gorussene guzel etiketler yapmis..
Yok canım burda bir arkadaşın eşi baskıyı yapacakta güzel bişey bulamadım
Bakalım araştırmaya devam edeyim ben

kızlar bakınn .annemle yaptık:)))
DSC_1368.webp
DSC_1369.webp

Kızlar sol kasığımda iğne batması vardı her zamankinden daha fazla canım yandı. Doktorumu aradım geçmezse gelip nst çekilirsin dedi. Canımın yanması hiç geçmedi ve en sonunda bi baktım yumurta gibi bi şişlik olmuş kaşığından. Eşimle acile gittik ama sanki bişey olcak doğuma gircem gibi eşimle evi topladık öyle gittik çok heyecanlandım. Hemşire nst de bi sorun yok doktorü arıyım dedi
Doktor sola yatmam gerektiğini haftaiçi gelmemi söyledi bebek büyüdükçe şişlik olabilirmiş. Ama benim canım çok yanıyo nasıl normal bişey olur anlamıyorum napçam bilmiyorum. Aranızda bunu yaşayan var mı

Son düzenleme:
Kızlar sol kaşığından iğne batması vardı her zamankinden daha fazla canım yandı. Doktorumu aradım geçmezse gelip nst çekilirsin dedi. Canımın yanması hiç geçmedi ve en sonunda bi baktım yumurta gibi bi şişlik olmuş kaşığından. Eşimle acile gittik ama sanki bişey olcak doğuma gircem gibi eşimle evi topladık öyle gittik çok heyecanlandım. Hemşire nst de bi sorun yok doktorü arıyım dedi
Doktor sola yatmam gerektiğini haftaiçi gelmemi söyledi bebek büyüdükçe şişlik olabilirmiş. Ama benim canım çok yanıyo nasıl normal bişey olur anlamıyorum napçam bilmiyorum. Aranızda bunu yaşayan var mı
geçmiş olsun canım yeni duyuyorum birşey olacak olsa dr öle söylemezdi sakin ol canım

Yok canım burda bir arkadaşın eşi baskıyı yapacakta güzel bişey bulamadım
Bakalım araştırmaya devam edeyim ben
Ben ustte hosgeldin yaman ortada iki tane mavi ayak asagida dogum tarihi yazicak sekilde yaptirmayi dusunuyorum bu arada ismi.iki oldu esim yaman kerem koycakmis :-)

Kızlar bebek yastığı kullanıcak mısınız bebeğin reflü olmaması için sırt kısmından itibaren biraz yüksek yatırın diyor ama neyle yapıcam bilemedim sadece boyundan olursa rahatsız olurmuş o yüzden sırt kısmından itibaren yüksek tutacak birşey arıyorum kafam karıştı Eki Görüntüle 1250246 Böyle birşey alırsam ilk aylar böyle yatıramam kusarsa Allah korusun boğulur diye. Hem yan yatıracak hemde yüksekte tutacak ne olabilir

http://www.e-bebek.com/baby-jem-reflu-yastigi_BJE-132

cnm ben bunu alcam,bi arkadaşımda bunu kullanıyo,çok memenun,altında sıcak su torbası koycak yer var gaz sancısı için,
hafif eğimli ve kafasını koyduğu yer boğulmayı önlemek için delikli...
evin heryerinde koltuğun üzerinde bunda yatırıyo öğlen uykularında filan da,
sende bakabilirsin,aklında olsun...

Sorma ya zaten normalde jennifer lopez gibi koca popoluyum iyice buyuttum bende :KK43:
Kizlar tempolu yürüyüşe basladiniz mi ? Annem şuan yürümuyor beni erken dogum yaparsin deyip sizde durumlar nasil ?
ben 7. ayımdan beri yürüyorum günde 30 dk. nadiren aksatabiliyorum. son haftalarıma doğru artıracağım yapabilirsem. bazen kasıklarımda ve belimde ağrılar oluyor ama yürümeye çalışıyorum, yürümediğim günlerde kendimi ağır hissediyorum ağrılarım artıyor. eğer yürüyebilirsen bence hemen başlamalısın ama kendini yormadan yavaş tempoda yürümen gerek. ilk önce 30 dk çok gelirse 20 dk ile başla. tabi doktoruna da sorman gerek , sıkıntılı bir durum yoksa başla ;)

http://www.e-bebek.com/baby-jem-reflu-yastigi_BJE-132

cnm ben bunu alcam,bi arkadaşımda bunu kullanıyo,çok memenun,altında sıcak su torbası koycak yer var gaz sancısı için,
hafif eğimli ve kafasını koyduğu yer boğulmayı önlemek için delikli...
evin heryerinde koltuğun üzerinde bunda yatırıyo öğlen uykularında filan da,
sende bakabilirsin,aklında olsun...
Canım çok güzelmiş bende alıyım hemen, sıcak su torbasınıda mı veriyorlar, birde yan yatırılabiliyormu bununla eğimli olmasıda çok güzelmiş tam aradığım birşey

Kızlar bebek yastığı kullanıcak mısınız bebeğin reflü olmaması için sırt kısmından itibaren biraz yüksek yatırın diyor ama neyle yapıcam bilemedim sadece boyundan olursa rahatsız olurmuş o yüzden sırt kısmından itibaren yüksek tutacak birşey arıyorum kafam karıştı Eki Görüntüle 1250246 Böyle birşey alırsam ilk aylar böyle yatıramam kusarsa Allah korusun boğulur diye. Hem yan yatıracak hemde yüksekte tutacak ne olabilir
cnm ilk aylarda yan yatma yastıkları var onları kullanman gerekiyor çoğu kez, kustuğunda sıkıntı olmasın diye. yatırırken biraz yukarı doğru yatırabilirsen daha rahat olur bence, bir de enli yastık olması gerek.

T tubahakan benim de tam sol kasık bölgede göbek bitimi ile bacak arasında kalan kısım aynı senin gibi sızı girdi oraya ve elle hissedilir şişlik vardı. acile gittik gece 2de idrar kan tahlili istediler sonuçlar cikana kadar da nst ye girdim tahlil sonucuma sol böbrek zedelenmis aynı kum dökmüs gibi görünüm var çok şu iç susuz kaldığın için agrı yapmış olabilir dedi bebeğin başı da baskı yapıyor olabilir dedi nst de şükür iyi çıktı ama o sızı iki gün sürdü sonra geçer merak etme bana da soluna yat dedi.

kızlar geldik doktordan bebek iyi cok sükür 35 cm miş boyu sonuçlar iyi doğum pozisyonunu almış dönmüş 31 haftalığız..ama neymiş cok kilo almışmışım pislik adam bugüne kadar bir kere tartmadın beni şimdiimi tartmak aklına geldi :63:bu aydan sonra artık hastane ilgilenecek sizinle ameliyatada onlar karar verecek dedi eee nie simdi diyorsun bunu ben sana niye güvendim ozaman en basında anlatsaydın bana senin sadece takip ettiğini son iki ayda hastane doktorlarının ilglenecegini doğuma onların gireceğini şimdi mi soyluyorsun:KK57: cok üzdü beni cok zaten artık bn görmek istemiyorum yüzünü:KK43: carsamba günü hastane gidecez sabah bakalım artık kimler ilgilenecek:KK51:

T tubahakan benim de tam sol kasık bölgede göbek bitimi ile bacak arasında kalan kısım aynı senin gibi sızı girdi oraya ve elle hissedilir şişlik vardı. acile gittik gece 2de idrar kan tahlili istediler sonuçlar cikana kadar da nst ye girdim tahlil sonucuma sol böbrek zedelenmis aynı kum dökmüs gibi görünüm var çok şu iç susuz kaldığın için agrı yapmış olabilir dedi bebeğin başı da baskı yapıyor olabilir dedi nst de şükür iyi çıktı ama o sızı iki gün sürdü sonra geçer merak etme bana da soluna yat dedi.
Ben suyu az içiyorum belki de ondandır canım inşallah geçer tedirgin oluyorum böyle olunca

Back
X