- 3 Mart 2014
- 1.838
- 2.076
- 178
bacım pastanelerde satılıyor ben 1 liraya aldım güzel mi sizce
çok güzel canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bacım pastanelerde satılıyor ben 1 liraya aldım güzel mi sizce

Ayy çok güzeller benimde şekerlerim bugün geldi bende yapıcam bunlardan çok güzel oluyorlarKızlar arkadaşlarıma boyle bir hediye hazirladim isim etiketi büyük olmuş kucultup yapistiracam üstüne

Ayy çok güzeller benimde şekerlerim bugün geldi bende yapıcam bunlardan çok güzel oluyorlar
Kızlar bu mide yanması beni öldürücek boğazıma kadar yanıyorum artık yemek yemekte istemiyorum doğuma kadar geçmicek mi bu yanma
Ee bendr isterim ozamanPnarcım sen dahil isteyen herkese gönderdim. Açıktan paylaşmak istemedim. 100 kişi istesin 100 üne de gönderirim benim için sorun olmaz.

Canım bende yediklerime dikkat ediyorum ama yok yani her halukarda cektiriyor özellikle akşam olunca artık akşam olmasın istiyorum bende soğuk süt içiyorum en son çarede talcid ama hergün hergünde ilac almak istiyorumahh canım ahh çok çekiyorum ben de doktorum yemekten sonra uzanma dedi, baharatlı, kızartma vb herşey yasak ama meyveler de yapıyor bunu, tek önerim yudum yudum soğuk süt içebilirsin

Bana da gönder lütfeeensize de gönderdim özelden..
bölümün ne canmmOkul bitti atanmaya çalışıyorum canım. O kadar sıcaklarda şu halimle gece 10'lara kadar kurslara gittim. Dua edin nolur! Hamişlerin duası kabul olurmuş..
Yapamıcam gibi geliyo çünkü
Cok guzel ben de alip tullerle susleyecm:)bacım pastanelerde satılıyor ben 1 liraya aldım güzel mi sizce
Çok güzel canım hemde yapmasıda kolayKızlar arkadaşlarıma boyle bir hediye hazirladim isim etiketi büyük olmuş kucultup yapistiracam üstüne
Cok guzel olmus masallah ne hamarat anneleriz..Kızlar arkadaşlarıma boyle bir hediye hazirladim isim etiketi büyük olmuş kucultup yapistiracam üstüne

Amin canim cok gecmis olsun ikinizede.. inşallah en kisa zamanda geçerinşallah canım inşallah bir an önce geçer....Allah'ım bir daha göstermesin kimseye de yaşatmasın ve tabii ki beterlerinden korusun....
Başka bir doktora daha görğnmekte fayda var canım. Geçmiş olsun.Kizlaar bugun yine dr a gittim suyum fazla oldugu icin erken dogum riskim varms.suan 31.hafta baslarindayim ciger gelistirici igne verdi bebisin cigerleri gelissin de erken dogarsa sorun yasamasn dye.ama tabi bi suru de yan etkisi var bu ignenin.bi de okuduguma gore 34.haftada cigerler buyuk olcude toparlaniomus szce 3 haftacik sabredip igne yaptrmasam mi.nolur bi yorum :?
Birgen cim bende almak istiyorum bu sekerlerden sen nereden aldin? birde fiyati ne kadar?Ayy çok güzeller benimde şekerlerim bugün geldi bende yapıcam bunlardan çok güzel oluyorlar
Ben gunde iki tane yiyorum.. Bi zararini gormedim.hurma yemek sakıncalı mı anlamadım konusu açılmış yine. ben her gün yiyorum 3.aydan başladım yemeye sonra ara verdim şimdi tekrar başladım

Yuruyebiliyosan canim o haftada tebrik ediyorum seniaramizda 4 hafta var ben 10. Dk dan sonra solugu tuvalette aliyorum