Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün alacaktım ama çok kararsız kaldım.ben tek yıkarkende zorlanmam filesiz ama tek başıma bebiş yıkamışlığım çoktur
hangisi daha sağlıklı ona karar veremedim
Nefes darlığı bende yaşıyodum ama esas son 2-3 gündür tam manasıyla bebekler kasılırken nefessiz kalmaya başladım..Özellikle geceleri çok kötü oluyo![]()
Benim ki ilk defa yapacak ablası panik olduvalla bu aya kadar ne temizlik ne yemek hiç birini ihmal etmedim ona da sen yap demedim ohhh o da baktı isi götürüyorum zor da olsa seslenmedi ama bu hafta çok zorlanıyorum artık bir isin ucundan tutsun cuma dan beri yalvarıyorum evi süpürsün diye her gün tmm tmm kaç gün oldu bu gün için tehdit ettim süpürene kadar yemek yapmam diye korkudan yapacak yani
![]()
Yok ya ben usuyorum artik pike ortup yatiyorum.. Senin hormonlar iyce tavan yapmis bacimBhormonlsantilatör kullanıyorum sizde öyle misiniz? bu sıcaklama olayı bir türlü bitmek bilmedi havalar da serinledi biraz ama beni etkilemiyor hiç
Ben hala vantilatör kullanıyorum sizde öyle misiniz? bu sıcaklama olayı bir türlü bitmek bilmedi havalar da serinledi biraz ama beni etkilemiyor hiç
Öyle böyle derken yola getircez artık bizim gttikçe yükümüz artıyor kadınlar olarak ev,is,çocuk derken hersey para kazanmak onların gözünde.Sorsan hayat müsterek nedense bizim evde bu sadece maas günleri öyle diğer günler o evin erkeği ben kadını.Erenim bir doğsun hakkından gelecek babasının
Ayy çok güldüm. Benim eşimi anlatmışsın. Bugün cidden kızdım. Adamın temizlik yapmak cidden ruhunda yok. Annesi hiç bişey yaptırmamış. Hep önüne gelmiş herşey, hala da öyle..
Menepozda da böyle olursam yandım benYok ya ben usuyorum artik pike ortup yatiyorum.. Senin hormonlar iyce tavan yapmis bacim
Netten alısveris yapmadığım için bilemiyorum silip tekrar yazsan adres bilgilerini kabul eder belkiEbebeğin sitesine sinir oldum kızlar ya.. Valla sepete birsürü ürün koydum. Alamadım ya. Niye öyle oldu ki acaba![]()
Hoca demisya ablacım ''Bana damdan düseni getirin'' beni senden iyi kimse anlamaz bu konudabenim balkon kapısı açık ben karşısındayım ev uludağ yamacında sen düşün artık serinliği bana mısın demiyor vallao
Hoca demisya ablacım ''Bana damdan düseni getirin'' beni senden iyi kimse anlamaz bu konuda![]()
Netten alısveris yapmadığım için bilemiyorum silip tekrar yazsan adres bilgilerini kabul eder belki
O muhabbet bu aralar bizde de var hatta 2. çocuğa yer yapıyor babamız o kız istiyormus da ben erkek yapmısım o yüzden kız çocuk hakkı varmıs bide
Bende öyle diyorum Erenim bi gelsin, o annesine yardım eder. Erkek adam temizlik mi yapar diyor ya. Valla dedim yardım etsin annesine, ilerde de eşine eder. Oğluna iş yaptırmazmış beyefendi. Bu gidişle bizim bir de kız çocuğa ihtiyacımız var sanırım arkadaşım.. Bu arada çok denedim olmuyo, sinirden kapattım Sayfayı. Yarın tekrar almaya çalışırım
Yine mi...Geçmis olsun.senin bir formülün vardı deneseydin iyi geliyor demistinBu arada dünden beri diş ağrım tuttu yine. Ilaç içmemek için çok direndim ama ne yazık ki 1 saat önce minoset içtimaradan 1 saat geçti süt içtim, yanında Bisküvi yedim. Midem allak bullaktır şimdi..
O muhabbet bu aralar bizde de var hatta 2. çocuğa yer yapıyor babamız o kız istiyormus da ben erkek yapmısım o yüzden kız çocuk hakkı varmıs bideİnsallah Erenlermizin ardından birde kızlarımız olur.Hayırlı evlat nasip etsin Rabbim.