Slm kızlarr yazamasamda takipteyimm.benim bu telefon çok uyuz yaaa
Kızlarrr çok utanaraktan söyliyivercemm.yusuf eren de ölü bittt gördümmmm.eltimin kızında vardııı vee yusuf erenede gemiş.kafasına baktım ehh biraz baktırdığı kadr başka yokkk.
Çocuğum bu yaşta bitlendi yaaa çok sinirlendimm.

Ay olurmu cnm nie utanıosunn erken farketmişsin iyi onların saçları ne ki zaten 
geçer merak etme gerçi benm oğlum keltoş ondan öle dedim sizlerin ki baya saçlı
olan olanda var valla benmki olsa hemen temizlenir :):)

Geçen hafta başladım arkadaşım. Ilk gün Eren çok ağladı, Benim dersim 2 de Başlıyor. Ben evden çıktıktan sonra bütün odaları gezmiş Ağlayarak. Beni aramış kuzum Çok zor sakinleşmiş ve 3,5 a kadar uyutmaya çalışmış abla. O gün bende çok kötü oldum. Sonraki günler konuştum Erenle, birbirimize bye bye yaparak gittim. O günler daha iyiydi. Ta ki Düne kadar. Araya hafta sonu girdi Diye sanırım. Dün çok fazla ağladı. Benim evden çıkacağımı anlayınca uzun uzun bana baktı, sonra bir ağlama ki görme.. Yanıma bile gelmiyor elleriyle yüzünü kapatıp kafasını koltuğa koyarak içli içli ağladı
 Çok zor sakinleşmiş ve 3,5 a kadar uyutmaya çalışmış abla. O gün bende çok kötü oldum. Sonraki günler konuştum Erenle, birbirimize bye bye yaparak gittim. O günler daha iyiydi. Ta ki Düne kadar. Araya hafta sonu girdi Diye sanırım. Dün çok fazla ağladı. Benim evden çıkacağımı anlayınca uzun uzun bana baktı, sonra bir ağlama ki görme.. Yanıma bile gelmiyor elleriyle yüzünü kapatıp kafasını koltuğa koyarak içli içli ağladı dün ben de çok kötü oldum. Bana tepki gösteriyor, üzülüyorum.. Bakıcımız çok iyi biri. Erenle birbirlerini seviyorlar ama alışma biraz zaman alacak gibi..
 dün ben de çok kötü oldum. Bana tepki gösteriyor, üzülüyorum.. Bakıcımız çok iyi biri. Erenle birbirlerini seviyorlar ama alışma biraz zaman alacak gibi..

ay kıyamam büyük bırakmanın da bu sıkıntısı var işte
neyse ki kısa sürmüş bak arada olur annesi nazlanır sana
onlara da zor ya benmki valla 2 eliyle birden by by yapıo:):)

Kıyamam canım benim ya...
Gözlerim doldu...
Çalışan annelik de zor çalışan annenin bebeği olmak da zor gerçekten...
Oğlum çok alışkın düşkün olduğu için hiç ağlama faslımız olmadı şükür ama bu hafta 5 ta çıkmaya başladım..
O bile nasıl farketmiş..
Gider gitmez nasıl sarılıyor koynuma yatıyor kuzum...
Babası da gelince ikimizi de odaya alıyor kapıyı kapatıyor oyun oynuyor koklaşıyor bizimle..
Elimize telefonu alsak bağırıyor telefonu alıyor yere atıyor..
İnan onlar o kadar akıllı ki..
Rabbim yardımcımız olsun... Tabi ki bebişlerimizin de..

aman yerim ben onu tontiş surat:):)
ilgi istiyolar cnm oyun istiyolar napsınn benmki de
azcık bi oyun  yapım hemen surat falan değişio bi şımarıklıklar
ki sorma...

Ya onlara da mı güven yok ya...
Nasıl yırtık oluyor..
Eşim almaya utandığı için zaten almıyor ne zamandır..
Bu aralar da gerek olmuyor zaten : )
Emzirememen sıkıntı olmuş canım...
Biberonla süt felan versen içmiyor mu?

malesef cnm hiç bişeyin garantisi yok geliceği varsa hertürlü gelir valla
bide onların en başta takılması gerekiyo zaman geçince takılınca yırtık olmasından değil 
o ara gidio dio doktorlar  spiral banada olmuyor dış gebelik olduğu için ilki sana neden olmuyor peki
aslında o daha iyi diğerlerine göre ondan hamile kalan bile oluyor tabi ama genede iyi..