2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Ben 0-3 aylık tulumları kalın 3-6 aylıkları ince 9 aylıkları kalın alıyorum canım
tşk ederim tatlım ozaman aldıklarım iyi :)

ben 21 yaşında evlendim erken yaşta anne olmak istiyodum hemen hamile kaldım kızım erken doğum oldu aynı yıl içerinde
21 yaşında anne oldum şuanda 27 yaşındayım kızımda çok istedi ben hala kararsızdım ama şimdi diyorumki geç bile kalmışım

Selam kızlar nasılsınız bakalım? Iki üç gündür giremedim ama beni merak eden olmamış hiç
Şaka diyorum tabikide.
Bu arada sizinle birşey paylaşmak istiyorum. DÜn gece 12 suları eşimle birlikte olduktan sonra yattık. Yaklaşık 1-1,5 saat sonra eşim uykudan uyandı ve tekrar istedi bende karşılık verdim ve tam bitti uzandım yatağa karnımin sol tarafında bi ağrı hissettim. Kasik ağrısı değil. HAni çok koşar yorulursun da ağrır ya karnında bir yer onun gibi ama biraz daha farklı. YOrulmuştum da zaten ona yordum. ON dakika sonra falan hafifledi ağrım. Fakat bebeğim hiç kıpırdamadi. Gece 2 ile 7 arası bildiğin nöbet tuttum bi tekme bekledim bebeğimden. EN son sabah 7 de kıpırdadi kızımda içim rahatladı ve uyudum. Şimdi uyandim. Bebeğim suan karnımda kıpır kıpır fakat çok az da olsa ağrı var hala. sizce doktora gideyim mi yoksa evham mi yapıyorum?

canım benimde surekli kasıklarımda agrı var bu aralarda. Dun aksam banada aynı sy oldu. Ama ondan değildir bence cunku benim bazen agrıyodu zaten. Şimdi daha yoğun sadece.

kesinlikle pişman olma, ben yıllarca kullandım kızıma, doktor tavsiyesi üzerine kullandım, asla hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım, ama bebeğin cildi çok hassas ve narinse durum değişebilir, benim kızım normalde hassas ciltli bir bebek olmasına rağmen ben çok memnun kaldım. gönül rahtalığ ile kullanabilirsin

benim açlık şekerini parmaktan aldılar,tokluk şekerini damardan.parmaktan ölçüm yapanların %10 hata payı olabiliyormuş,sürekli kontrol etmeleri lazım cihazın güvenilirliğini.

Sorduğun iyi oldu bende soracaktım ama utanıyordum Bizde gebeliğin başından beri haftada 1 diye karar almıştık ama son birlikteliğimizde ben istemedim sanki bir yerlere değiyor gibi geldi psikolojik midir nedir anlamadım. Birde benim bebiş ters pozisyonda duruyor ayaklarıyla sürekli idrar torbama baskı yapıyor çok aşağıda hissediyorum hareketlerini ondan mı rahatsız oldum acaba. Kaçıncı aya kadar normal bir gebelikte ilişki olabilir? Doktoruna soran var mı?

benim aşırı derecede canım yanıyor artık ilişki sırasında haftada 1 kere olduğu için daralıyormu bilmiyorum hem girişte canım yanıyor hemde tahriş oluyor kuruluk var sanırım önceden böyle sorunlarım yoktu sizdede böyle sorunlar oluyormu acaba

ilk hamileliğimde ben de eşim benle ilgilenmiyor diyordum hep ağlıyordum çirkin oldum armuta benziyorum diyordum 9 ay eşim bana yaklaşamadı riskli diye gıkı çıkmadı ev perişandı kendi yaptı yetmedi bana her gün oğlumla ilgilenisn istedim ne istersin desin istedim hep kendimi düşündüm ta ki bu hamileliğime kadar evet hamie kadın özeldir özel hissetrilmelidir eşimle konuştuk oğlum doğunca çok şey istedin dedi bişey diyemedim oysa ben olayı anlayamıyordum ki herşey bir anda değişti iki kişiyken 3 kişi oluyoruz ne yapacağımı bilemedim dedi haklıydı sadece istedim şimdiki hamileiğimde rahatım çok şükür ilk 3 ayım çok fenaydı ev fenaydı takmadık ikimizde geciciydi 4 ayda normale döndüm haaa hamiel alınganlığım bazen tutuyor tabi özel ilgi beklemedim bana ihtiyacı olan bir oğlum vardı yani daha önce yaşadık o sürecleri bizi nelerin beklediğini bilerek ilerliyoruz bebeişim içerde tekme atıyor hopluyor zıplıyor eşime bebek sevmek isteyen gelebilri diyorum geliyor seviyor yardımcı oluyor bana özellikle oğlum konusunda dün çok yoruldum o yıkadı masayı topladı ben de dinlendim oturduk beraber çay içtik çok şey beklememk lazım ama ilk olunca insan bu durumu karşının da anlamasınıbekliyor ben kimseden beklemiyorum ne eşimden ne kayınvalidemden ne annemden o yüzden ağlamayın kızlar hakikaten zor süreçler her iki taraf için

Sağlıklı gebeliklerde doğuma kadar cinsel hayatın devam etmesi normal.

bende her durumda var. Doktoruma sordum riskli grupta olmadığım için sonuna kadar dedi.Hatta baska bi doktor bana sen mutlu olacagım için dogumdan önce bile dene hatta acılman daha rahat olur dedi. Ama o daralma bazende cok acıluıyo gibi. Değişiyo bende yani

cinsel ilişkiyi günde 2 kere yapmış olmanın sıkıntısı olmuş canım baskıdan dolayı ve hareketlerden zaten vücudun yorulmuştu ikinci kere olunca daha da yorulmuştur sen efor sarfederken bebişin de yoruluyor o yüzden daha dikkatli olmanı tavsiye ederim

kuruluk normal içerde bir bebeğin varlığı seni geriyordur ondan oluyordur ben de o yüzden olurdu

bi de kızlar eşlerinin muhakkaka korunsunlar içeri boşalmasınlar rahim ağzını yumuşatır sperm ve doğumu tetikler bi de enfeksiyon kaplma olasılığınız artar

Rodicim muhtemelen kendini kastığın sırada karnın kasılmıştır, o da kramp gibi kalmıştır, biraz masaj yapmayı dene.

Ayrıca bu gençlik günlerinizin değerini bilin.
Ühü ühüüü ben şahsen çok özlüyorum.
Erkeklerde 30dan sonra sanırım biraz değişiklik oluyor.

Ben 50'lik yaptırdım.
Açlık ölçmediler.
Tokluğu da 2 tüp damardan aldılar...

genic aynı endişeler bende de var canım, ben bir kere doğumdan sonra kapımıza bir yazı asmayı planlıyorum. Lütfen hediyelerinizi kızımın yanında vermeyiniz şeklinde,Bu yazıdan sonra isteyen beni dilediğince ayıplayabilir ama kızımın ruh sağlığı hepsinden önemli. bir de doğum günü kızıma bir abla tacı hazırlattım bu tacı sana kardeşin getirmiş diyeceğim amaaa benimki hiç hayalperst bir çocuk değil, eminim inanmaz, anne bu bebek nasıl getirsin, şaka yapıyorsun diye tepki gösterecek eminim, ama olsun belki işe yarar :)) bir de ben küçük küçük hediyeler hazırlıorum, gelem misafir olur da kızımın yanında hediye verirse bak sana da bunu almışlar demek için.

Amin canım daha guzelleri senin yavrunu olsun..kız sen ne beliyosun bua rada. Baslasan o kadar co ssey varki. Bİde insan gezdşkçe öğreniyo..

ya canım netten bakmakla yetiniyorum içim gidiyor almamak için kendimi zor tutuyorum hakkarideyim doğumu annemin yanında yapıcam gidince alacağım Allah nasip ederse

ben kızımda böyle bir uygulamayı istemedim, kesinlikle red ettim, ama annem benden gizli banyo suyuna tuz koyup yapmış,tabi bunu kızım 1 yaşına geldikten sonra öğrendim, çok inanmıyorum gerçekçi olduğuna, çünkü bu adet ülkemizde çok yaygın olarak uygulandığı ahlde hala teri kokan bir yığın insan var, bir de bütün dünya ülkelerinin insanlarının terinin kokması lazımdı bu mantıkla, öyle bir durum da söz konusu olmadığına göre biraz batıl gibi geliyor bana. ben bu bebişimde de uygulamam, ama annem benden kaçak yaprsa artık bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…