- 10 Nisan 2010
- 432
- 86
- 123
tşk ederim tatlım ozaman aldıklarım iyi :)Ben 0-3 aylık tulumları kalın 3-6 aylıkları ince 9 aylıkları kalın alıyorum canım
tatlım ben kızımı 27 yaşımda kucağıma aldım.şimdi 34 yaşındayım 2. bebeğime hamileyim.inan kızım çok istedi kardeşi olmasını.ben kızımla ilgilenemem diye istemiyordum ama şimdi Allah a çok şükür iyikide istemiş kızım diyorum.
Selam kızlar nasılsınız bakalım? Iki üç gündür giremedim ama beni merak eden olmamış hiç
Şaka diyorum tabikide.
Bu arada sizinle birşey paylaşmak istiyorum. DÜn gece 12 suları eşimle birlikte olduktan sonra yattık. Yaklaşık 1-1,5 saat sonra eşim uykudan uyandı ve tekrar istedi bende karşılık verdim ve tam bitti uzandım yatağa karnımin sol tarafında bi ağrı hissettim. Kasik ağrısı değil. HAni çok koşar yorulursun da ağrır ya karnında bir yer onun gibi ama biraz daha farklı. YOrulmuştum da zaten ona yordum. ON dakika sonra falan hafifledi ağrım. Fakat bebeğim hiç kıpırdamadi. Gece 2 ile 7 arası bildiğin nöbet tuttum bi tekme bekledim bebeğimden. EN son sabah 7 de kıpırdadi kızımda içim rahatladı ve uyudum. Şimdi uyandim. Bebeğim suan karnımda kıpır kıpır fakat çok az da olsa ağrı var hala. sizce doktora gideyim mi yoksa evham mi yapıyorum?
kızlar bunlarda bizim cicilerimiz örmeleri sevmediğimden yuklemiyorum resimleriniKalite biraz düşük ama idare edin artıkın...
Eki Görüntüle 890144 Eki Görüntüle 890145 Eki Görüntüle 890146 Eki Görüntüle 890147 Eki Görüntüle 890148 Eki Görüntüle 890149 Eki Görüntüle 890150 Eki Görüntüle 890151 Eki Görüntüle 890152 Eki Görüntüle 890153 Eki Görüntüle 890154 Eki Görüntüle 890155 Eki Görüntüle 890156 Eki Görüntüle 890157 Eki Görüntüle 890158 Eki Görüntüle 890159 Eki Görüntüle 890160 Eki Görüntüle 890161 Eki Görüntüle 890162
Kizlar selamlar aklima bisey takildi da daha once kullanan var mi bilmiyorum cevremdekilerin tavsiyesiyle bebek sampuanini sebamed aldim daha sonra netteki yorumlari gorunce pisman oldum goz yakiyor diyen var basindan ensesine kadar kirmizi lekeler yapti diyen var( neyse ki set olarak almadim olmadi kullanmayayim
kızlar aklıma takıldı dünden beri dün bana şeker yüklemesi yapıldı ya normal evlerde kullanılan şeker ölçüm cihazıyla yapıldı bu sizce normal mi sizde nasıl oldu 50 gr yaptıranlara soruyorum tamam damardan almaması işime geldi delik deşik olmadım ama damardan alıcak diye bekledim parmaktan aldı ona takıldı :44:
Selam kızlar nasılsınız bakalım? Iki üç gündür giremedim ama beni merak eden olmamış hiç
Şaka diyorum tabikide.
Bu arada sizinle birşey paylaşmak istiyorum. DÜn gece 12 suları eşimle birlikte olduktan sonra yattık. Yaklaşık 1-1,5 saat sonra eşim uykudan uyandı ve tekrar istedi bende karşılık verdim ve tam bitti uzandım yatağa karnımin sol tarafında bi ağrı hissettim. Kasik ağrısı değil. HAni çok koşar yorulursun da ağrır ya karnında bir yer onun gibi ama biraz daha farklı. YOrulmuştum da zaten ona yordum. ON dakika sonra falan hafifledi ağrım. Fakat bebeğim hiç kıpırdamadi. Gece 2 ile 7 arası bildiğin nöbet tuttum bi tekme bekledim bebeğimden. EN son sabah 7 de kıpırdadi kızımda içim rahatladı ve uyudum. Şimdi uyandim. Bebeğim suan karnımda kıpır kıpır fakat çok az da olsa ağrı var hala. sizce doktora gideyim mi yoksa evham mi yapıyorum?
Şaka diyorum tabikide.
Sorduğun iyi oldu bende soracaktım ama utanıyordumBizde gebeliğin başından beri haftada 1 diye karar almıştık ama son birlikteliğimizde ben istemedim sanki bir yerlere değiyor gibi geldi psikolojik midir nedir anlamadım. Birde benim bebiş ters pozisyonda duruyor ayaklarıyla sürekli idrar torbama baskı yapıyor çok aşağıda hissediyorum hareketlerini ondan mı rahatsız oldum acaba. Kaçıncı aya kadar normal bir gebelikte ilişki olabilir? Doktoruna soran var mı?
maşallah subhanallah Rabbim iyi günlerde giyinmeyi nasip etsin inşallah hepsi çok güzel benim kuzumun bir çorabı bile yok
Sorduğun iyi oldu bende soracaktım ama utanıyordumBizde gebeliğin başından beri haftada 1 diye karar almıştık ama son birlikteliğimizde ben istemedim sanki bir yerlere değiyor gibi geldi psikolojik midir nedir anlamadım. Birde benim bebiş ters pozisyonda duruyor ayaklarıyla sürekli idrar torbama baskı yapıyor çok aşağıda hissediyorum hareketlerini ondan mı rahatsız oldum acaba. Kaçıncı aya kadar normal bir gebelikte ilişki olabilir? Doktoruna soran var mı?
benim aşırı derecede canım yanıyor artık ilişki sırasında haftada 1 kere olduğu için daralıyormu bilmiyorum hem girişte canım yanıyor hemde tahriş oluyor kuruluk var sanırım önceden böyle sorunlarım yoktu sizdede böyle sorunlar oluyormu acaba
Şaka diyorum tabikide.
kızlar aklıma takıldı dünden beri dün bana şeker yüklemesi yapıldı ya normal evlerde kullanılan şeker ölçüm cihazıyla yapıldı bu sizce normal mi sizde nasıl oldu 50 gr yaptıranlara soruyorum tamam damardan almaması işime geldi delik deşik olmadım ama damardan alıcak diye bekledim parmaktan aldı ona takıldı :44:
ilk çocuğun kabullenebilmesine yardımcı olmak için evet. bizim abimize de kardeşi paten ve transformers getirecekmiş.
eşime diyorum aldın mı mesajı aldım aldım almam mı diyor. biz aldık hediyelerini saklıyoruz şimdiden. kaan da bazen sarılıyor anne kardeşim beni çok seviyor ben de onu çok seviyorum diyor. birşey yiyorsa falan anne sen yersen kardeşimde yer diyor ona ayırıyor falan. çok güzel şimdilik tepkileri doğunca nasıl olur bilmiyorum.
ama inan endişelerim hala devam ediyor iki çocuk ile ilgili...
Amin canım daha guzelleri senin yavrunu olsun..kız sen ne beliyosun bua rada. Baslasan o kadar co ssey varki. Bİde insan gezdşkçe öğreniyo..
kızlar sizlere birşey sorcam :)) belki aranızda birilerine komik gelecek belki bazılarınız hala o adeti devam ettiriyordur. Bebek doğduğunda 20si çıktığında mı ne bebeği tuzlu suyla silerler. ilerde teri kokmasın diye :))
Yeğenlerimde sahiden de işe yaradı sanki bebekliklerinde hiç terleri kokmadı.
ama bir yeğenimde babası karşı çıktı böyle saçmalık mı olur diye ona yapılmadı ama bebek olmasına rağmen teri çok ağır kokuyodu.
Sizce bu bir tesadüf mü ? İnananınız var mı böyle şeylere :))
ben itiraz etmicem çevremdeki her bebeğe denenmiş birşey ama sizin fikrinizi merak ettim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?