2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar aklıma takıldı dünden beri dün bana şeker yüklemesi yapıldı ya normal evlerde kullanılan şeker ölçüm cihazıyla yapıldı bu sizce normal mi sizde nasıl oldu 50 gr yaptıranlara soruyorum tamam damardan almaması işime geldi delik deşik olmadım ama damardan alıcak diye bekledim parmaktan aldı ona takıldı :44:

amiinnnnnnnnnnnnnn.Beni bu ik bebeğim ama ikiniciyi dusunuyorum şimdiden. Ne zaman yapsam diye. 27 yasındayım. 35 yasında fala diye dusunuyorum ama kızım için travma olmasın istiyorumm..

tatlım ben kızımı 27 yaşımda kucağıma aldım.şimdi 34 yaşındayım 2. bebeğime hamileyim.inan kızım çok istedi kardeşi olmasını.ben kızımla ilgilenemem diye istemiyordum ama şimdi Allah a çok şükür iyikide istemiş kızım diyorum.

valla emelciimm bu hassasiyetin farkında olmayann aileler var hallaa
ben kendim bu konuda çok hassasımm
kızım üzülürse ben ondan bin kat fazla üzülürüm
mesaj veriyorum şimdiden kızımı üzen beni üzmüş olur diyorum
ama anlayana tabiii geçen akşam kayınpederim
kızımdan öpmesini istedi öpmeyincede kardeşin gelsinde gör
dünya kaç bucak ben onu sevicem demesin şok oldummm çok üzülüyorum böyle olunca
zaten kızım 3 yaşında henüzz herşeyi kavraması mümkün değil
ortada henüz bi kardeş olmadığı için kardeş olacağını anlıyo ama şimdi ortada olmadığı
için hep bu şekilde kalacak zannediyo kestiremiyo doğup aramıza katılacağını
yani şimdiden kardeşine düşman kesilicek diye çok korkuyorum biz eşimle
elimizden geldiğince anlatmaya çalışıyoruz ama doğunca ya o farklı hissederse
benm bebekle ilgilenmemi yanlış anlarsaa valla bilemiyorum anne baba zaten
bu konuyu ince eleyip sık dokuyo ama etrafın dikkatli olması lazımmm

canım bu tuzlama olayı var evet ve çok inanırım
yalnız bizde yarı kırkında değil eve gelince ilk banyosunu
tuzlu suyla yaptırırlar
beni ağustos bebeği sıcakta tuz yakarsa sıcakta
diye düşündüklerinden tuzlamamışlar ve gerçekten terim kokar
ama ne kardeşlerim ne kızım teri kokmuyo bence bu doğru
anneme diyorum keşke yapsaymışınız o zman yaksada yaksaymış 1 kerelik diyorum
oğluşuda tuzluycaz inş..

ayyy yavrucaağa da anneye de maşşaallaahh
nefes problemini de atlatır inş. çabucakkk
canım uyku setinizde hayırlı olsun
bu arada ikeanın bütün bebek mobilyaları çok güzel çok beğeniyorum
kızıma yenilerde karyola ve oyuncak dolabı aldım
çok memnunummm yeğeniminde beşiğini dolabını ordan aldı ablam
onlarda çok memnunlar pişman olmazsın bencedee almaklaa

kızlar meraba:))bikaç gündür çatı kemiklerimde ağrı olmaya başladı...benim gibi çatı kemiklerinde ağrı hisseden var mı acaba?

kızlar meraba:))bikaç gündür çatı kemiklerimde ağrı olmaya başladı...benim gibi çatı kemiklerinde ağrı hisseden var mı acaba?

merhaba canım

ayyy sorma o bende nerdeyse 1 aydır var ve git gide fena oluyooo :26:

Ben 0-3 aylık tulumları kalın 3-6 aylıkları ince 9 aylıkları kalın alıyorum canım

ayyy yavrucaağa da anneye de maşşaallaahh
nefes problemini de atlatır inş. çabucakkk
canım uyku setinizde hayırlı olsun
bu arada ikeanın bütün bebek mobilyaları çok güzel çok beğeniyorum
kızıma yenilerde karyola ve oyuncak dolabı aldım
çok memnunummm yeğeniminde beşiğini dolabını ordan aldı ablam
onlarda çok memnunlar pişman olmazsın bencedee almaklaa [/I][/B][/QUOTE]

bende cok begendim cnm. tasınmaktan vazgeçince oda da yapamayacagımız için ufak bir gardolap ve beşik idare etcek bizi şimdilik. ama içime sindi begendiklerimiz.

3 ay bulanmayan midem 7 ayda bulanmaya basladi ))) gunaydin.kizlar izmirde havaa bildigin buz alisik dgiliz izmir isin biraz
.....

kızlar bunlarda bizim cicilerimiz örmeleri sevmediğimden yuklemiyorum resimleriniKalite biraz düşük ama idare edin artıkın...

büttüüünnn cicilerinizi güle güle kullanmak nasip etsin Allah'ımm
çok güzellleerrr

Son düzenleme:
3 ay bulanmayan midem 7 ayda bulanmaya basladi ))) gunaydin.kizlar izmirde havaa bildigin buz alisik dgiliz izmir isin biraz
.....

7. ay bulantıları olağan bişi canım
ama geçici sürekliliği yok
mide gördüğü baskıdan ötürü bulantı yaşarmış öyle duymuştumm
inş. seninde çok sık olmazz

kızlar bunlarda bizim cicilerimiz örmeleri sevmediğimden yuklemiyorum resimleriniKalite biraz düşük ama idare edin artıkın...

büttüüünnn cicilerinizi güle güle kullanmak nasip etsin Allah'ımm
çok güzellleerrr

ayy canım benimm gecmiş olsun kuzunaa. Allah korumus valla. Yerim ben onu yaa. bizim basımıza gelse feryat figan koparırız bebişin maasallahı var. Dun gece bizimde basımıza kaza geldi. Alışverişten geldik eve eşim cay yapıyordu. Dolu caydanlıgı uzerine devirdi. Yanmadan hemen uzerine soguk su doktum gıysılerini cıkardık Allahtan eşimi kurtardık ama mutfak gitti elden maalesef. Neyse cana geleceğine önemli değil hallederim. Sonrada garibim bana iş cıkardı dıye uzuldu bı ton..

one kızzz hiç duymadım ben onu. Bizde hiç böyle adetler yok yaa. Ama bebeğin teni cok hassas oldugu için tuz yakabilir hücreleri. Tabiki bebek oldugu için hemen iyileşir. Yani bilmiyorum.

Kizlar selamlar aklima bisey takildi da daha once kullanan var mi bilmiyorum cevremdekilerin tavsiyesiyle bebek sampuanini sebamed aldim daha sonra netteki yorumlari gorunce pisman oldum goz yakiyor diyen var basindan ensesine kadar kirmizi lekeler yapti diyen var ( neyse ki set olarak almadim olmadi kullanmayayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…