amiinnnnnnnnnnnnnn.Beni bu ik bebeğim ama ikiniciyi dusunuyorum şimdiden. Ne zaman yapsam diye. 27 yasındayım. 35 yasında fala diye dusunuyorum ama kızım için travma olmasın istiyorumm..
yok canım artık en eski babaanneler bile bu hassasiyetin farkında oluyorlar. Bence bebeğinin ablasına hediyeler aldığını söylemekle başlayabilirsin. Doğduğunda da bu hediyeyi kardeşin sana aldı diyerek gönlünü alabilirsin. Kesinlikle çok işe yarıyor:))
Benim ablamın kızı var o bile kıskanır diye şimdiden hazırlık yapıyorum ben. Karnıma kulağını koyuyor. Ben de o duymadan ağzımla ayşenur abla ben seni çok seviyorum diyorum. O da karşılık veriyor ben de seni seviyorum diye. göbeğimi öpüyor:))
Ebruyu çok seviyormuş annesine hep öyle diyormuş:))) daha görmeden fethettim gönlünü:))
kızlar sizlere birşey sorcam :)) belki aranızda birilerine komik gelecek belki bazılarınız hala o adeti devam ettiriyordur. Bebek doğduğunda 20si çıktığında mı ne bebeği tuzlu suyla silerler. ilerde teri kokmasın diye :))
Yeğenlerimde sahiden de işe yaradı sanki bebekliklerinde hiç terleri kokmadı.
ama bir yeğenimde babası karşı çıktı böyle saçmalık mı olur diye ona yapılmadı ama bebek olmasına rağmen teri çok ağır kokuyodu.
Sizce bu bir tesadüf mü ? İnananınız var mı böyle şeylere :))
ben itiraz etmicem çevremdeki her bebeğe denenmiş birşey ama sizin fikrinizi merak ettim :)))
günaydın güzel anneler...
cok dolu dolu bir hafta sonu geçirdim. Cumartesi günü arkadaşım erken doğum yaptı. Çok ağrısı var ağlıyor sürekli ama sağlık durumu iyi. Bebişide yoğun bakıma aldılar ama oda iyi çok şükür. Nefes sıkıntısı var sadece erken doğduğu için.
Sonra anneannesi oğluma kuzulu uyku nevresim seti aldı. BAYILDIMMM!Bir sürü set bakmıstık ama hiç birini begenmemiştim bunu görünce aşık oldum resmen.... Annem kendi evine götürdü. Çeyiz getirecekmiş oğluma :) Sonra eşimle mobilyalara da karar verdik. İkeadan alıcaz. Beğendik seçtik 2 hafta sonra alıcaz. Önce badana yapılacak eve. Ve artık oğlumun ismine %100 karar verdik. Bir daha değişmemek üzere ATA olacak bebeğimin ismi. İsmiyle seviyoruz artık oda cok sevdi ismini sürekli vurup duruyor :) Tekrar arkadasımın yanına gitmek istiyorum bebişini de onuda cok merak ediyorum ama biraz boğazım acıyor gibi. Onlarada geçer diye korkuyorum. İyice iyileşim öyle giderim artık...
kızlar meraba:))bikaç gündür çatı kemiklerimde ağrı olmaya başladı...benim gibi çatı kemiklerinde ağrı hisseden var mı acaba?
geçmiş olsun canım benim kızının da maşallahı var.
rabbim beterinden korusun bir daha böyle şeyler yaşatmasın prensese
kızlar bişey sorcam ben kızımda ne aldım hatırlamıyom sanki ilk bu siz aldığınızda 0-3 ay alıyosunuz dimi
ben tulum falan aldımda kadife gözüme çok küçük göründü değiştirsemmi 3-6 alsam oda yaza denk geliyo giyemez
doğru alıyorum dimi
oyyy cnm bnm kıyamam cok geçmiş olsunAllah beterinden korusun inş. iyimi şimdi ?
İyi canım sağol tv izliyor ve ziyaret edilmeyi bekliyor
kızlar bunlarda bizim cicilerimiz örmeleri sevmediğimden yuklemiyorum resimleriniKalite biraz düşük ama idare edin artıkın...
3 ay bulanmayan midem 7 ayda bulanmaya basladi))) gunaydin.kizlar izmirde havaa bildigin buz alisik dgiliz izmir isin biraz
.....
kızlar bunlarda bizim cicilerimiz örmeleri sevmediğimden yuklemiyorum resimleriniKalite biraz düşük ama idare edin artıkın...
Kızlar başımıza gelen!!!!!! Akşamüzeri annemlerden döndüm kızım banyoya girdi , banyo yapmış bornozunu alırken duvardan askı düşmüş seramik bişey , çarpıp düşmüş ve ayağını kesmiş , anne diye seslendi bişey düştüğünü anladım ama hiç aklıma gelmedi ayağı 5 cm kadar kesilmiş ve küvetin içi kan içinde :18: hemen sardım atletle hemen acile gittik dikiş falan, Allah'tan çocuğumun canı tatlı değil gık demedi yavrum Allah korudu yavrumu ya başka bi yerine gelseydi
kızlar sizlere birşey sorcam :)) belki aranızda birilerine komik gelecek belki bazılarınız hala o adeti devam ettiriyordur. Bebek doğduğunda 20si çıktığında mı ne bebeği tuzlu suyla silerler. ilerde teri kokmasın diye :))
Yeğenlerimde sahiden de işe yaradı sanki bebekliklerinde hiç terleri kokmadı.
ama bir yeğenimde babası karşı çıktı böyle saçmalık mı olur diye ona yapılmadı ama bebek olmasına rağmen teri çok ağır kokuyodu.
Sizce bu bir tesadüf mü ? İnananınız var mı böyle şeylere :))
ben itiraz etmicem çevremdeki her bebeğe denenmiş birşey ama sizin fikrinizi merak ettim :)))
büttüüünnn cicilerinizi güle güle kullanmak nasip etsin Allah'ımm
çok güzellleerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?