2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

hımmm evet 7 yaş bile fazla baksana senin anlattığına göre. önemli olan kardeşler arasındaki iletişim çünkü iletişimle bağ oluşuyor her ne kadar kan bağı olsa bile arada bazen sorunlar da çıkabiliyor arada. bunun da önüne geçebilmek için kardeşler arasındaki ya farkının ortalama 4-5 yaş olması gerekiyormuş yapılan araştırmalara göre.

ve gerçekten elimden geldiğince dilimin döndüğünce seve seve yardımcı olurum :13: :13: :13:

Son düzenleme:

oyyy cnm bnm kıyamam cok geçmiş olsun Allah beterinden korusun inş. iyimi şimdi ?

soğuk ve de karlı bir sabahtan herkese günaydınlar
mnl83 çok geçmiş olsun cnm Allahım beterinden korusun okuyunca içim ürperdi
emel bizdede tuzlama işlemi olur bebek kırk içindeyken faydası varmı yokmu bilmem bende oğluma yapmıştım hiç teri kokmaz:44:

günaydın güzel anneler...
cok dolu dolu bir hafta sonu geçirdim. Cumartesi günü arkadaşım erken doğum yaptı. Çok ağrısı var ağlıyor sürekli ama sağlık durumu iyi. Bebişide yoğun bakıma aldılar ama oda iyi çok şükür. Nefes sıkıntısı var sadece erken doğduğu için.
Sonra anneannesi oğluma kuzulu uyku nevresim seti aldı. BAYILDIMMM! Bir sürü set bakmıstık ama hiç birini begenmemiştim bunu görünce aşık oldum resmen.... Annem kendi evine götürdü. Çeyiz getirecekmiş oğluma :) Sonra eşimle mobilyalara da karar verdik. İkeadan alıcaz. Beğendik seçtik 2 hafta sonra alıcaz. Önce badana yapılacak eve. Ve artık oğlumun ismine %100 karar verdik. Bir daha değişmemek üzere ATA olacak bebeğimin ismi. İsmiyle seviyoruz artık oda cok sevdi ismini sürekli vurup duruyor :) Tekrar arkadasımın yanına gitmek istiyorum bebişini de onuda cok merak ediyorum ama biraz boğazım acıyor gibi. Onlarada geçer diye korkuyorum. İyice iyileşim öyle giderim artık...

2 örnekten de görüllüyor ki sanki işe yarıyor. Yarasın veya yaramasın denemekten zarar gelmez. Tuzlayalım gitsin bebişimizi:)))

Ah canım yaa geçmiş olsun. Çok da tatlı bir kızın varmış. Maşallah ona.
Dikişlerden ne kadar süre sonra kullanılır bilmiyorum ama yara izleri için sarı kantaron yağı çok öneriliyor.
Belki biliyorsundur yine de aklında bulunsun.

An itibariyle kargodan geldi paylaşmak istedimmmm Allahımmm minicikkkk bu yaaa :)) Bu arada hepinize günaydın kızlarrr

Eklentiler

• $1472844_594649147268604_1876683388_n.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 42
geçmiş olsun schagacıımm. çok şükür atlattın bu testi de :)))
idrarda enfeksiyon için benim de pek fikrim yok. Fikir verecekleri dört gözle bekliyoomm:)

Sanırım çaresi bol su içmek :)
Ama evet önemli testleri atlattık şimdilik çok şükür

günaydın kızlar .....biraz geç bi günaydın oldu sanki hehehe hala afyonum patlamadı benim yaaaa eşim gece nöbetinden geldi kahvaltı hazırladım ama ben mi kahvaltı hazırladım , kahvaltı benimi hazırladı bilmiyom hiç kendimde değilim birazdan uyumaya gitcem bi bakim dedim ... canım çok geçmiş olsun büyük kaza atlatmışsınız allah beterinden korumuş ......

günaydın herkeseee sabahın köründe uyandım

bi daha da uyuyamadımmm

günaydın kızlar baya hasta oldum ya sonunda boğaz ve burun tıkanıklığı çok kötü inş ilerlemeden atlatırımm ilaç kullanmak istemiyorum
sanada geçmiş olsun yerinde olsam fenalaşmadan ilaç alırdım sonradan aldığın ilaç fayda edene kadaaar

günaydın göbekdaşlarım :) barbieciğim geçmiş olsun allah sağlık versin mnl kızınada geçmiş olsun
allah korusun yavrularımızı

Ya kızlar kusura bakmayın ben bildirim gelmeyince bana yazılanlara cevap veremedim, sayfalar geçmiş üzerinden aradım bulamadım da, öncelikle bazı sıkıntılar yaşayan arkadaşlar varmış geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum hepinize, bundan sonra hepinize sağlıklı günler diliyorum. Ben formu okuyorum çok yazmıyorum ama hepinizden haberim var. Evde olanlara o kadar imreniyorum ki çok zor geliyor çalışmak Çalışan arkadaşlar kaçıncı haftada izne ayrılıcaz 32. haftanın dolması mı gerekiyor?

Emelcim sana katılıyorum benim ablamla aramda 1,5 yaş var abla bile demiyorum alışmamışım küçükken büyüyüncede öyle devam etti. Küçükken benim oyun arkadaşımdı herşeyimdi okula başladığında öyle üzülmüştüm ki bende gitmek istemiştim hiç unutmam o günü çok ağlamıştım annem bana da aynı önlükten dikmişti aynı beslenme çantasından almıştı ertesi gün elele okula gitmiştik o günün bir fotoğrafı var ama annemde taratıp yüklerdim bende olsaydı. sonra okulda uyuya kaldığım için bırakmıştım zaten gayriresmi gidiyordum. Sonra 1 yıl arayla evlendik, 1 ay araylada bebeğimiz olacaktı planlamıştık ama ben ilk gebeliğimde düşük yapınca planlarımız bozuldu onun bebeği şuan 5 aylık oldu 7-8 ay olacak inşallah bebişlerimiz arasında, yine küçük olarak ben onun tecrübelerinden faydalanıyorum anlayacağın, erkek kardeşimle aramda da 8 yaş var dediğin gibi ablalıktan ziyade bazen kendimi annesi sanıyorum. Mesela hakkaride olduğum için doğuma ailemin yanına gideceğim ocakta kardeşimde kpssye hazırlanıyor. Şimdiden plan yaptım daha sınava 8 ay olacak konu dağılımını falan yaptm ders çalıştırıcam onu üzerimde bir sorumluluğu var gibi ne bileyim değişik işte , ama ilk iki kardeş arası yaş farkı az olup 3. cü geç olunca iyi oluyor mesela biz evlendik yuvadan uçtuk annemler yanlız kalmadı. Bende 3 çocuk istiyorummmmm birinciyi bi doğarayım da

kızlar bişey sorcam ben kızımda ne aldım hatırlamıyom sanki ilk bu siz aldığınızda 0-3 ay alıyosunuz dimi
ben tulum falan aldımda kadife gözüme çok küçük göründü değiştirsemmi 3-6 alsam oda yaza denk geliyo giyemez
doğru alıyorum dimi

canım benim çok çok geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsın.Kendine dikkat çalışıcam diye paralanma oralardaaa ((

çok geçmiş olsun cnm hamileliktede hastalık daha da zor ben bir haftada kendime zor gelmiştim sen bide çalışıyorsun Allah güç kuvvet versin sana

Geçmiş olsun barbie, ne vicdansız insanlar var yaa

ayyy cnm bnmm kıyamam sana da bebeğine de. yokluğun belliydi bizim barbiemiz nerde dedik. hoş geldin bidaha hasta olma emi :)

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm uzun bir rapor alsaymışsın keşke :26:
baya ağır bişey atlatmışsın Allah beterinden korusun

kızlar hepinize günaydın,
geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ediyorum allahım hepinizi korusun hastalanmayın sakın benim gözüm korktu valla yine hastalanıp aynı şeyleri yaşarsam psikolojim bozulur herhalde hep allaha dua ediyorum '' allahım hastalanıcaksam da 32.haftadan sonra hastalaniyim en azından evimde olucam dinlenirim geçer'' insana zaten evi ilaç gibi geliyor baktığın zaman hastanede çalışıyorum evimden daha güvende hissetmem gerekirken aksine bir an önce evime gitmek istiyorum neyse sabah sabah yine duygusala bağladım hepinizi çok kocamaaaannn öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…