bir de ben yaş farkının acısını kendi ailemde çok çektim. 2 ablam 1 abim var. ablalarımla 11,10 yaş,abimle 7 yaş var.
nerdeyse benim küçük annelerim gibi davrandılar hep. hiç kendimi onlara abla olarak yakın hissedememiştim. Benim çocuğum da aynı sıkıntıyı kendi kardeşinde yaşamasın diye ard arda yapıp daha arkadaş edinmeden birbirlerinin en iyi arkadaşı olsunlar istiyorum.
bak ne kadar bilinçli bir annesin evladının etkilenmemesi için elinden geldiğince araştırmasını yapıyorsun bence etkilerini de görüyorsun baksana oğlun şimdiden kardeşini karnındayken sevmeye başlamış:))
Yardıma ihtiyacım olduğunda kesinlikle yakana yapışırım :)))
Kızlar başımıza gelen!!!!!! Akşamüzeri annemlerden döndüm kızım banyoya girdi , banyo yapmış bornozunu alırken duvardan askı düşmüş seramik bişey , çarpıp düşmüş ve ayağını kesmiş , anne diye seslendi bişey düştüğünü anladım ama hiç aklıma gelmedi ayağı 5 cm kadar kesilmiş ve küvetin içi kan içinde :18: hemen sardım atletle hemen acile gittik dikiş falan, Allah'tan çocuğumun canı tatlı değil gık demedi yavrum Allah korudu yavrumu ya başka bi yerine gelseydi
günaydın kızlar baya hasta oldum ya sonunda boğaz ve burun tıkanıklığı çok kötüinş ilerlemeden atlatırımm ilaç kullanmak istemiyorum
soğuk ve de karlı bir sabahtan herkese günaydınlar
mnl83 çok geçmiş olsun cnm Allahım beterinden korusun okuyunca içim ürperdi
emel bizdede tuzlama işlemi olur bebek kırk içindeyken faydası varmı yokmu bilmem bende oğluma yapmıştım hiç teri kokmaz:44:
annenelerin babanelerin vardır bi bildiği demi ya tuzla gitsin2 örnekten de görüllüyor ki sanki işe yarıyor. Yarasın veya yaramasın denemekten zarar gelmez. Tuzlayalım gitsin bebişimizi:)))
Kızlar başımıza gelen!!!!!! Akşamüzeri annemlerden döndüm kızım banyoya girdi , banyo yapmış bornozunu alırken duvardan askı düşmüş seramik bişey , çarpıp düşmüş ve ayağını kesmiş , anne diye seslendi bişey düştüğünü anladım ama hiç aklıma gelmedi ayağı 5 cm kadar kesilmiş ve küvetin içi kan içinde :18: hemen sardım atletle hemen acile gittik dikiş falan, Allah'tan çocuğumun canı tatlı değil gık demedi yavrum Allah korudu yavrumu ya başka bi yerine gelseydi
geçmiş olsun schagacıımm. çok şükür atlattın bu testi de :)))
idrarda enfeksiyon için benim de pek fikrim yok. Fikir verecekleri dört gözle bekliyoomm:)
canım çok geçmiş olsun büyük kaza atlatmışsınız allah beterinden korumuş ......Kızlar başımıza gelen!!!!!! Akşamüzeri annemlerden döndüm kızım banyoya girdi , banyo yapmış bornozunu alırken duvardan askı düşmüş seramik bişey , çarpıp düşmüş ve ayağını kesmiş , anne diye seslendi bişey düştüğünü anladım ama hiç aklıma gelmedi ayağı 5 cm kadar kesilmiş ve küvetin içi kan içinde :18: hemen sardım atletle hemen acile gittik dikiş falan, Allah'tan çocuğumun canı tatlı değil gık demedi yavrum Allah korudu yavrumu ya başka bi yerine gelseydi
günaydın herkeseee sabahın köründe uyandım
bi daha da uyuyamadımmm
sanada geçmiş olsun yerinde olsam fenalaşmadan ilaç alırdım sonradan aldığın ilaç fayda edene kadaaargünaydın kızlar baya hasta oldum ya sonunda boğaz ve burun tıkanıklığı çok kötüinş ilerlemeden atlatırımm ilaç kullanmak istemiyorum
An itibariyle kargodan geldi paylaşmak istedimmmm Allahımmm minicikkkk bu yaaa :)) Bu arada hepinize günaydın kızlarrr
günaydın cnm cokk güzelmiş bu ya.. güle güle giyinsin miniğin inş.
Teşekkürler Alevcim çok sağol. Bu arada henüz geçmişi okumadım umarım hepiniz iyisinizdir.Bi okuyup döneyim..
bir de ben yaş farkının acısını kendi ailemde çok çektim. 2 ablam 1 abim var. ablalarımla 11,10 yaş,abimle 7 yaş var.
nerdeyse benim küçük annelerim gibi davrandılar hep. hiç kendimi onlara abla olarak yakın hissedememiştim. Benim çocuğum da aynı sıkıntıyı kendi kardeşinde yaşamasın diye ard arda yapıp daha arkadaş edinmeden birbirlerinin en iyi arkadaşı olsunlar istiyorum.
bak ne kadar bilinçli bir annesin evladının etkilenmemesi için elinden geldiğince araştırmasını yapıyorsun bence etkilerini de görüyorsun baksana oğlun şimdiden kardeşini karnındayken sevmeye başlamış:))
Yardıma ihtiyacım olduğunda kesinlikle yakana yapışırım :)))
An itibariyle kargodan geldi paylaşmak istedimmmm Allahımmm minicikkkk bu yaaa :)) Bu arada hepinize günaydın kızlarrr
canım benim çok çok geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsın.Kendine dikkat çalışıcam diye paralanma oralardaaa((
ayyy ne zordur yaa allah kolaylık versin geçen nette izlemiştim öyle bişey inşallah bebğide kendide sağlıklıdır.....
canım çok üzüldüm mal mülk yerine gelirde allahım küçük yavruyu korusun inşallah biran evvel sağlığına kavuşur aminnnn:26:
geçmiş olsun canım hamilelikte insanın vücudu hastalıklara dah açık hale geliyo maalesef ....çok dikkat kendine ayrıca işverenlerinede çok kızdım gerçekten vicdan ya vicdan
canım epeydir sesin çıkmıyodu merak etmeye başlamıştım....
bişeyi anlamadım tedaviye başlamadan pıhtılaşma varmı diye bakılmadımı????? idrarda üremeyi bilmiyom canım ya hiç duymadım ama doktorun tedaviyle geçer dediyse korkma ..dikkatli ol sakın üşütme canım
çok geçmiş olsun cnm hamileliktede hastalık daha da zor ben bir haftada kendime zor gelmiştim sen bide çalışıyorsun Allah güç kuvvet versin sana
Bende çok kızdım şimdi canım.Nasıl bir bencilliktir bu.Eğer o böyle bir bencillik yapıyorsa sende kendini fazla yorma canım.Sırtım ağrıyor diyip uzanıver.Misafirlerle de ilgileneceğim diye kendini harap etme.
Canım benim de hamilelim boyunca iki kere 3-4 gün süren kesintisiz şiddetli ağrılarım olmuştu.O dediğin bölgede.Muayenelerde doktor bebek aşağıda dinlen dedi.Yatak istirahatı verdi.Şimdide var ama ara ara.Ara ara olması normalmiş sanırım.Benimki kesintisiz olduğu için doktor dinlenmemi önermişti.
Çok geçmiş olsun.Bildiğim kadarıyla bir sağlık kuruluşunda çalışıyordun.Oradaki doktorlar nasıl bir hipokrat yemini etmişler.Pes doğrusu.Serumlu bir şekilde çalıştırmak nasıl bir şey.Yerinde olsam farklı bir hastaneden rapor alıp onları mahkemeye verirdim.Sağlık Sendikalarından birinden yardım isteyebilirsin.
Çok geçmiş olsun canım.Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun.
maşallah kuzucuğa nazar değmesin... bu arada karşılaşma süper olmuş yaa, çok güzel tevafuk..
hepsi çok güzel..güle güle kullanın cicilerinizii...
canım geçmiş olsuna gelenler için kendini çok yıpratma, yorulduğunda da başka bi odaya geç uzan..yapacak bişey yok geçici bi süre idare et ama, bebişi de kendini de üzme annesi..Allah kolaylık versin
üşümez canım hastane yeterince sıcak oluyor zaten. dışarı çıkarken daha kalın giydirirsin bişeycik olmaz Allahın izniyle..
aynen katılıyorum sana canım, bu arada ritüele bayıldımm çok tatlısın:)
Allah yardımcıları olsun yaa, ne zor bir durum. Rabbim şifa versin minik Meryeme..
barbicim geçmiş olsun canım, kendine dikkat et...
zinnurcum hoş geldin epeydir yoktun...şeker yüklemen iyi çıkmış sevindim gözün aydın.
ben pıhtılaşma iğnesini transferden sonra kullamaya bi başladım kullanış o kullanış valla:) sana niye daha önce tahlil yapılmadı? o çok önemli Allah korusun, mutlaka kullan ihmal etme..kullanan çok kimse var, kafaya takma, Allah beterinden korusun canım ne yapalım bizim kuzucuklar biraz nazlılar..idrarda üreme konusunda hiç bilgim yok, ama hamilelerin kullanabildiği ilaçlardan verir doktorun ve o da düzelir inşallah canım, sen kendine dikkat et, bol bol su iç..hiiiç demoralize olma bebişini düşün mutlu ol canımmherşey güzel olacak şurda yavrularımıza kavuşmaya ne kaldı
Geçmiş olsun barbie, ne vicdansız insanlar var yaa
ayyy cnm bnmm kıyamam sana da bebeğine de. yokluğun belliydi bizim barbiemiz nerde dedik. hoş geldin bidaha hasta olma emi :)
çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm uzun bir rapor alsaymışsın keşke :26:
baya ağır bişey atlatmışsın Allah beterinden korusun
geçmiş olsun canım habersiz bıraktın merak ettik sahiden. Senin o işverenlerini de Allah ayrıca vicdan merhamet versin.
Senin onlara muhtaç olduğunu bildiklerinden senin kanını emebildikleri kadar emiyolar. Tez zamanda doğumunu yap ve kurtul o iğrenç kurumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?