2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
emelcim ben oğlumu tuzladım eski gelenekleri yerine getirdim istedim ki olsun bi de hatayda kuru reyhanla ovalarlar ki teri güzel koksun ama annem unutmuştu ama oğlum malesef ekşi kokar 2 gün bayo yapmasın öyle aman aman değil ama kokar kuzum
bi de pişik olmasın diye de tuzlarlar oğlum en kötü pişikleri oldu teni hassastı mantar olurdu o derece oğlumu o yüzden sık sık yıkarım en üzün 2 gün banyo yapmasın kaşınır o derece banyocudur teni hassastır

ayyy siz doktorunuza ne güzel sorabiliyorsunuzzzz benim dokorum erkek soramıyorum utanıyorum, ilk 4 ayım riskli olduğu için yasak demişti bize dokorum bz sormadan ama şimdilerde bir şey demiyor, ben sormaya utanıyorum ve korkumuzdan cesaret edemiyoruz, ben hatta oğlumun pipisinin resmini istiyorum ama dokora söyleyemiyorum ayıp olur diye

canım benimde surekli kasıklarımda agrı var bu aralarda. Dun aksam banada aynı sy oldu. Ama ondan değildir bence cunku benim bazen agrıyodu zaten. Şimdi daha yoğun sadece.
KAsik ağrısı bende de bazen oluyor adet sancısı gibi ama bu bahsettiğim öyle ağrı değildi canım.
KAsik ağrısı normal artık vücut yavaş yavaş kendini doğuma hazırlıyor. SIk SIk olmadıktan sonra korkma canım.

canım iki kez ilişki yormuştur ve kasılmadan olmuştur
bebeişin hareketliyse sıkıntı etme derimmm
çünkü yaşam belirtisi kıpırtısı başkada bişi olamaz Allah korusun
ben dr.uma sormuştum bebeğe karnımda başka ne olabilir bi yerine zarar gelir mi diye
(sadece cinsel ilişki ile ilgili değil karına alınman darbelerde fln )
korkma bebek içerde ezilmez ,kolu büklülmez, bacakları eğilmez
hareket ettiği sürece hiç korkma demişti

BEn sormuştum canım. HErhangi bir risk olmadığı sürece kanama düşük yada erken doğum gibi, ilişkiye girmek bi zarar vermez. AKsine çiftler arasında duygu yoğunluğu ve mutluluk hormonu sağladığı için bebeğe zararindan çok yarari var.tabi abartmamak koşuluyla dedi doktor. Valla ben şimdiye kadar hiç kısıtlamadim ilk üç ay zaten mide bulantısı koku hassasiyeti derken ister istemez azaldı biraz 3-4 günde bir gibi. IKinci üç ay çok rahattım eski düzende devam ettik iki günde bir gibi. ŞImdi de tekrar ilk üç ayda ki düzene dönüş var. Ister istemez böyle oluyor. BEn artık eskisi gibi rahat hareket edemiyorum hemen yoruluyorum vs. Vs.

CAnım benim arası çok kısa olunca yada üst üstte fazla yapınca oluyordu gebeliktdn önce. AMa artık öyle birşey olmadığı için tahrişte olmuyor, olamıyor :):):)

arkadaşlar ben de uzun zamandır yazamıyordum
bu kaza mesajlarını görünceyazayım dedim
hicri safer ayı içerisindeyizbu ayda kazalar çok olurmuş
korunmak için vela havle vela kuvvete illabillahilazim
diye devamlı dua etmek gerekiyorkuş
Allah cümlemizi kazalardan belalardan korusun

CANım içimi rahatlattin valla çok sağol. Sabah eşimi uyandırdım işe gidecek diye gözlerimden uyku akıyordu ne oldu diye sordu bende hareket etmedi bütün gece bi kıpırtı bekledim dedim önce güldü sonra duygulandı. Annelik ne kadar farklı bi duygu. TAmam bende baba olacagim ama hazıra konmuş gibi olacak. Zaten doğduktan sonra net olacak hisler suan sadece kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Ama sen...
HAmile kaldığın günden beri bulantı kusma halsizlik vücudunda değişiklik karnında büyüme şimdi rahat uyuyamama hareket kısıtlanması... Okadar değişti ki hayatın ama bi kere bile of demedin. Annelik doğuştan gelir derler bak bütün gece bi tekme için uykunu harap ettin. BEbek doğunca ilk senin sesini senin tenini arayacak. Seninle beslenecek sensiz uyku bile uyumayacak. Tamam bende bu güzel tablonun içindeyim ama sizin aranızdaki bağ çok güçlü olacak farkındayım hiçbirzaman babalar anneler kadar kutsal olamazlar dedi.

Zaten 7 ye kadar bi duygu fırtınası içinde beklemişim bide saat 8 de kahvaltı sofrasında eşim öyle deyince daha da dayanamadım gözlerim doldu:) yarın birlikte doktora gideriz için rahat eder dedi hemde babası da görebilecek yarın gidersem yoksa ben bugünden ziplamistim doktora :)

arkadaşlar acil bana bu bot patiğin anlatımını ayrıntılı olarak yazar mısınız nette var ama tam olarak ayrıntılı değil yaşa göre olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Seninle aynı durumdayız canım. Bide sınav haftası bi stres bi stres. Benim oğlum dersi derste dinlemiyor galiba sürekli tekrar yapmaktan canımız çıkıyo.
çok geçmiş olsun canım. İdarar yolları problemi hamilelikte sık görülen bi durum çok su içilmesi tavsiye ediliyor.
Çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun inş.
Valla ben inanıyorum. Son durulama syuna tuz eklenebilir. Tuz bi yerde dezenfektan sayılır :)
An itibariyle kargodan geldi paylaşmak istedimmmm Allahımmm minicikkkk bu yaaa :)) Bu arada hepinize günaydın kızlarrr
Çok güzelmiş güle güle kullansın bebişin.
0-3 ay fazla kullanılamıyor. 3-6 ay arasını fazla almakta fayda var.

Ne güzel söylemiş. Ağzına sağlık eşinin. Rabbim hepimize anlayışlı kocalar nasip etsin.

Mrblar arkadaşlar uzun zamandır yazmıyordum bir girdim sayfalar çoğalmış 40 sayfa olmuşş... Hemen geriye gidip bakıyorum neler kaynattığınıza

geçmiş olsun schagacıımm. çok şükür atlattın bu testi de :)))
idrarda enfeksiyon için benim de pek fikrim yok. Fikir verecekleri dört gözle bekliyoomm:)

:)) benim de çıkmıştı.hatta aile hekimim antibiyotik vermişti ama kendi dr um ilaç içme bol bol sıvı al ve dinlen demişti.geçti gitti.günde 2,5-3 litre sıvı alman gerekiyormuş.sadce su değil bu,süt çorba falan da içinde...

merhaba kızlar bende acayip üşütmüşüm burnum tıkalı nefes alamıyorum ama hala işteyım malesef bende artık alınması gerekenleri bir liste haline getirdim biberon emzik makas tarak ıvır zıvır işte ...

sağol canım... aman yarabbi erkek çocuğa demek.....tüylerim diken diken oldu.Rabbim korusun bizleri yavrularımızı ....

Geçmiş Olsun canım...

canım çok üzüldüm mal mülk yerine gelirde allahım küçük yavruyu korusun inşallah biran evvel sağlığına kavuşur aminnnn:26:

dayım da öyle diyordu evi yanınca herşeye sıfırdan başlamıştım buraya geldiğimde yine yapar ederim demişti sağlık olsun da..ama şimdi yavrusu kurtulsun yeter...

bu arada iyi haber geldi Meryem'imiz annesini tanıyıp arkasından ağlamış.çorba içmiş (kusmadan ) çok mutlu olduk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…