bende her durumda var. Doktoruma sordum riskli grupta olmadığım için sonuna kadar dedi.Hatta baska bi doktor bana sen mutlu olacagım için dogumdan önce bile dene hatta acılman daha rahat olur dedi. Ama o daralma bazende cok acıluıyo gibi. Değişiyo bende yani
kızlarrr dün kızıma 3 tane etek diktimmm
çok cici oldularrr
Eki Görüntüle 890230 Eki Görüntüle 890229 Eki Görüntüle 890228 Eki Görüntüle 890224 Eki Görüntüle 890225 Eki Görüntüle 890226 Eki Görüntüle 890231 Eki Görüntüle 890232 Eki Görüntüle 890235
KAsik ağrısı bende de bazen oluyor adet sancısı gibi ama bu bahsettiğim öyle ağrı değildi canım.canım benimde surekli kasıklarımda agrı var bu aralarda. Dun aksam banada aynı sy oldu. Ama ondan değildir bence cunku benim bazen agrıyodu zaten. Şimdi daha yoğun sadece.
Selam kızlar nasılsınız bakalım? Iki üç gündür giremedim ama beni merak eden olmamış hiç
Şaka diyorum tabikide.
Bu arada sizinle birşey paylaşmak istiyorum. DÜn gece 12 suları eşimle birlikte olduktan sonra yattık. Yaklaşık 1-1,5 saat sonra eşim uykudan uyandı ve tekrar istedi bende karşılık verdim ve tam bitti uzandım yatağa karnımin sol tarafında bi ağrı hissettim. Kasik ağrısı değil. HAni çok koşar yorulursun da ağrır ya karnında bir yer onun gibi ama biraz daha farklı. YOrulmuştum da zaten ona yordum. ON dakika sonra falan hafifledi ağrım. Fakat bebeğim hiç kıpırdamadi. Gece 2 ile 7 arası bildiğin nöbet tuttum bi tekme bekledim bebeğimden. EN son sabah 7 de kıpırdadi kızımda içim rahatladı ve uyudum. Şimdi uyandim. Bebeğim suan karnımda kıpır kıpır fakat çok az da olsa ağrı var hala. sizce doktora gideyim mi yoksa evham mi yapıyorum?
ay maşallah kızına da sana da hepsi çok şeker olmuş güle güle giysin,
Sorduğun iyi oldu bende soracaktım ama utanıyordumBizde gebeliğin başından beri haftada 1 diye karar almıştık ama son birlikteliğimizde ben istemedim sanki bir yerlere değiyor gibi geldi psikolojik midir nedir anlamadım. Birde benim bebiş ters pozisyonda duruyor ayaklarıyla sürekli idrar torbama baskı yapıyor çok aşağıda hissediyorum hareketlerini ondan mı rahatsız oldum acaba. Kaçıncı aya kadar normal bir gebelikte ilişki olabilir? Doktoruna soran var mı?
benim aşırı derecede canım yanıyor artık ilişki sırasında haftada 1 kere olduğu için daralıyormu bilmiyorum hem girişte canım yanıyor hemde tahriş oluyor kuruluk var sanırım önceden böyle sorunlarım yoktu sizdede böyle sorunlar oluyormu acaba
ayy canım benimm gecmiş olsun kuzunaa. Allah korumus valla. Yerim ben onu yaa. bizim basımıza gelse feryat figan koparırız bebişin maasallahı var. Dun gece bizimde basımıza kaza geldi. Alışverişten geldik eve eşim cay yapıyordu. Dolu caydanlıgı uzerine devirdi. Yanmadan hemen uzerine soguk su doktum gıysılerini cıkardık Allahtan eşimi kurtardık ama mutfak gitti elden maalesef. Neyse cana geleceğine önemli değil hallederim. Sonrada garibim bana iş cıkardı dıye uzuldu bı ton..
kızlarrr dün kızıma 3 tane etek diktimmm
çok cici oldularrr
Eki Görüntüle 890230 Eki Görüntüle 890229 Eki Görüntüle 890228 Eki Görüntüle 890224 Eki Görüntüle 890225 Eki Görüntüle 890226 Eki Görüntüle 890231 Eki Görüntüle 890232 Eki Görüntüle 890235
mşallah tontiş tontiş
çok yakışmış güle güle giysin
canım iki kez ilişki yormuştur ve kasılmadan olmuştur
bebeişin hareketliyse sıkıntı etme derimmm
çünkü yaşam belirtisi kıpırtısı başkada bişi olamaz Allah korusun
ben dr.uma sormuştum bebeğe karnımda başka ne olabilir bi yerine zarar gelir mi diye
(sadece cinsel ilişki ile ilgili değil karına alınman darbelerde fln )
korkma bebek içerde ezilmez ,kolu büklülmez, bacakları eğilmez
hareket ettiği sürece hiç korkma demişti
Seninle aynı durumdayız canım. Bide sınav haftası bi stres bi stres. Benim oğlum dersi derste dinlemiyor galiba sürekli tekrar yapmaktan canımız çıkıyo.İlk çocuğuna hamile olan arkadaşlar şanslısınız, kızım 4. Sınıfa gidiyo inanın dersler, performans ödevleri sınavlar derken sıkıyo insanı ekstra stres yüklüyo valla , bide çocuğu 2-3 yaşlarında olanlar var onların da ayrı zorluğu var Allah yardım etsin hepimize
çok geçmiş olsun canım. İdarar yolları problemi hamilelikte sık görülen bi durum çok su içilmesi tavsiye ediliyor.arkadaşlar meraba,
cuma günü sol tarafmda başlayıp dinmeyen ağrımla ilgili olarak kardiyolojiye gittim
o göğüse sevketti ve malesef pıhtılaşmadan old. anlaşıldı
cleaksane kan sulandırıcı iğneye başlandı taki lohuısalık bitene kadar bu birrr
şeker yüklemem normal çıkmış bu sevindiriciydi
ama idrarda üreme gördü dr um ve testi tekrarlamamı bu üreyen
mikroorganizmanın erken doğuma sebep olabileceğini bu nedenle uzun antibiyotik tedavisi gerekebileceği,ni
söyledi bu da ikiii(((((
böyle bi durum başına gelen var mı demorilize oldum lütfen bişiler deyin
yoğun geçtiği için bu aralar geçmişi de hiç okuyamadm umarım sizlerde herşey yolundadır
Çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun inş.Kızlar başımıza gelen!!!!!! Akşamüzeri annemlerden döndüm kızım banyoya girdi , banyo yapmış bornozunu alırken duvardan askı düşmüş seramik bişey , çarpıp düşmüş ve ayağını kesmiş , anne diye seslendi bişey düştüğünü anladım ama hiç aklıma gelmedi ayağı 5 cm kadar kesilmiş ve küvetin içi kan içinde :18: hemen sardım atletle hemen acile gittik dikiş falan, Allah'tan çocuğumun canı tatlı değil gık demedi yavrum Allah korudu yavrumu ya başka bi yerine gelseydi
Valla ben inanıyorum. Son durulama syuna tuz eklenebilir. Tuz bi yerde dezenfektan sayılır :)kızlar sizlere birşey sorcam :)) belki aranızda birilerine komik gelecek belki bazılarınız hala o adeti devam ettiriyordur. Bebek doğduğunda 20si çıktığında mı ne bebeği tuzlu suyla silerler. ilerde teri kokmasın diye :))
Yeğenlerimde sahiden de işe yaradı sanki bebekliklerinde hiç terleri kokmadı.
ama bir yeğenimde babası karşı çıktı böyle saçmalık mı olur diye ona yapılmadı ama bebek olmasına rağmen teri çok ağır kokuyodu.
Sizce bu bir tesadüf mü ? İnananınız var mı böyle şeylere :))
ben itiraz etmicem çevremdeki her bebeğe denenmiş birşey ama sizin fikrinizi merak ettim :)))
Çok güzelmiş güle güle kullansın bebişin.An itibariyle kargodan geldi paylaşmak istedimmmm Allahımmm minicikkkk bu yaaa :)) Bu arada hepinize günaydın kızlarrr
0-3 ay fazla kullanılamıyor. 3-6 ay arasını fazla almakta fayda var.kızlar bişey sorcam ben kızımda ne aldım hatırlamıyom sanki ilk bu siz aldığınızda 0-3 ay alıyosunuz dimi
ben tulum falan aldımda kadife gözüme çok küçük göründü değiştirsemmi 3-6 alsam oda yaza denk geliyo giyemez
doğru alıyorum dimi
CANım içimi rahatlattin valla çok sağol. Sabah eşimi uyandırdım işe gidecek diye gözlerimden uyku akıyordu ne oldu diye sordu bende hareket etmedi bütün gece bi kıpırtı bekledim dedim önce güldü sonra duygulandı. Annelik ne kadar farklı bi duygu. TAmam bende baba olacagim ama hazıra konmuş gibi olacak. Zaten doğduktan sonra net olacak hisler suan sadece kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Ama sen...
HAmile kaldığın günden beri bulantı kusma halsizlik vücudunda değişiklik karnında büyüme şimdi rahat uyuyamama hareket kısıtlanması... Okadar değişti ki hayatın ama bi kere bile of demedin. Annelik doğuştan gelir derler bak bütün gece bi tekme için uykunu harap ettin. BEbek doğunca ilk senin sesini senin tenini arayacak. Seninle beslenecek sensiz uyku bile uyumayacak. Tamam bende bu güzel tablonun içindeyim ama sizin aranızdaki bağ çok güçlü olacak farkındayım hiçbirzaman babalar anneler kadar kutsal olamazlar dedi.
Zaten 7 ye kadar bi duygu fırtınası içinde beklemişim bide saat 8 de kahvaltı sofrasında eşim öyle deyince daha da dayanamadım gözlerim doldu:) yarın birlikte doktora gideriz için rahat eder dedi hemde babası da görebilecek yarın gidersem yoksa ben bugünden ziplamistim doktora :)
geçmiş olsun schagacıımm. çok şükür atlattın bu testi de :)))
idrarda enfeksiyon için benim de pek fikrim yok. Fikir verecekleri dört gözle bekliyoomm:)
yaa ben dünden beri o kadar kötü haberler duyuyorum ki(( Allahım miniğini,meleğini annesine ailesine bağışlasın inşallah. Anne ve babayı evlat acısıyla sınamasın ((
dün de bizim mahalleye yakın bir yerde erkek çocuğuna tecavüz etmişler. Artık psikolojim bozuldu evde tek başımayken çıt sesini duyunca kalp atışlarım hızlanıyor((
Eşimle konuştum sanırım bizim evi kiraya verip site içinden bir eve kiraya çıkıcaz.. Allahım bizi kötü insanlardan korusun(((
Kızlar başımıza gelen!!!!!! Akşamüzeri annemlerden döndüm kızım banyoya girdi , banyo yapmış bornozunu alırken duvardan askı düşmüş seramik bişey , çarpıp düşmüş ve ayağını kesmiş , anne diye seslendi bişey düştüğünü anladım ama hiç aklıma gelmedi ayağı 5 cm kadar kesilmiş ve küvetin içi kan içinde :18: hemen sardım atletle hemen acile gittik dikiş falan, Allah'tan çocuğumun canı tatlı değil gık demedi yavrum Allah korudu yavrumu ya başka bi yerine gelseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?