Allah acil şifalar versin inş. çokkk üzüldümmtez vakitte güzel haberler gelir inşşşşşşşş
canım benim ne kadar üzüldüm ya Allah yardımcıları olsun bir an önce iyileşir inşallah.Güzel haberlerini almak ümidiyle çok çok geçmiş olsun...
Rabbim yardımcıları olsun şifalar versin inşallah o güzel meleğe . Şafi ismi ile acil şifalar nasip etsin Allah küçük Meryem'e
Geçmiş olsun canım, kıyamam ben ona Allah şifalar versin, annesine sabırlar versin yarabbim tez zamanda atlatsınlar inşallah
kesinlikle pişman olma, ben yıllarca kullandım kızıma, doktor tavsiyesi üzerine kullandım, asla hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım, ama bebeğin cildi çok hassas ve narinse durum değişebilir, benim kızım normalde hassas ciltli bir bebek olmasına rağmen ben çok memnun kaldım. gönül rahtalığ ile kullanabilirsin
benim aşırı derecede canım yanıyor artık ilişki sırasında haftada 1 kere olduğu için daralıyormu bilmiyorum hem girişte canım yanıyor hemde tahriş oluyor kuruluk var sanırım önceden böyle sorunlarım yoktu sizdede böyle sorunlar oluyormu acaba
kızlar bunlarda bizim cicilerimiz örmeleri sevmediğimden yuklemiyorum resimleriniKalite biraz düşük ama idare edin artıkın...
Eki Görüntüle 890144 Eki Görüntüle 890145 Eki Görüntüle 890146 Eki Görüntüle 890147 Eki Görüntüle 890148 Eki Görüntüle 890149 Eki Görüntüle 890150 Eki Görüntüle 890151 Eki Görüntüle 890152 Eki Görüntüle 890153 Eki Görüntüle 890154 Eki Görüntüle 890155 Eki Görüntüle 890156 Eki Görüntüle 890157 Eki Görüntüle 890158 Eki Görüntüle 890159 Eki Görüntüle 890160 Eki Görüntüle 890161 Eki Görüntüle 890162
benim açlık şekerini parmaktan aldılar,tokluk şekerini damardan.parmaktan ölçüm yapanların %10 hata payı olabiliyormuş,sürekli kontrol etmeleri lazım cihazın güvenilirliğini.
Ben 50'lik yaptırdım.
Açlık ölçmediler.
Tokluğu da 2 tüp damardan aldılar...
Sorduğun iyi oldu bende soracaktım ama utanıyordumBizde gebeliğin başından beri haftada 1 diye karar almıştık ama son birlikteliğimizde ben istemedim sanki bir yerlere değiyor gibi geldi psikolojik midir nedir anlamadım. Birde benim bebiş ters pozisyonda duruyor ayaklarıyla sürekli idrar torbama baskı yapıyor çok aşağıda hissediyorum hareketlerini ondan mı rahatsız oldum acaba. Kaçıncı aya kadar normal bir gebelikte ilişki olabilir? Doktoruna soran var mı?
maşallah subhanallah Rabbim iyi günlerde giyinmeyi nasip etsin inşallah hepsi çok güzel benim kuzumun bir çorabı bile yok
Eki Görüntüle 890693 kızlar benim prenses sandığınız kadar küçük değil
ayy canım benimm gecmiş olsun kuzunaa. Allah korumus valla. Yerim ben onu yaa. bizim basımıza gelse feryat figan koparırız bebişin maasallahı var. Dun gece bizimde basımıza kaza geldi. Alışverişten geldik eve eşim cay yapıyordu. Dolu caydanlıgı uzerine devirdi. Yanmadan hemen uzerine soguk su doktum gıysılerini cıkardık Allahtan eşimi kurtardık ama mutfak gitti elden maalesef. Neyse cana geleceğine önemli değil hallederim. Sonrada garibim bana iş cıkardı dıye uzuldu bı ton..
kızlarrr dün kızıma 3 tane etek diktimmm
çok cici oldularrr
Eki Görüntüle 890230 Eki Görüntüle 890229 Eki Görüntüle 890228 Eki Görüntüle 890224 Eki Görüntüle 890225 Eki Görüntüle 890226 Eki Görüntüle 890231 Eki Görüntüle 890232 Eki Görüntüle 890235
Ya kızlar kusura bakmayın ben bildirim gelmeyince bana yazılanlara cevap veremedim, sayfalar geçmiş üzerinden aradım bulamadım da, öncelikle bazı sıkıntılar yaşayan arkadaşlar varmış geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum hepinize, bundan sonra hepinize sağlıklı günler diliyorum. Ben formu okuyorum çok yazmıyorum ama hepinizden haberim var. Evde olanlara o kadar imreniyorum ki çok zor geliyor çalışmakÇalışan arkadaşlar kaçıncı haftada izne ayrılıcaz 32. haftanın dolması mı gerekiyor?
Emelcim sana katılıyorum benim ablamla aramda 1,5 yaş var abla bile demiyorum alışmamışım küçükken büyüyüncede öyle devam etti. Küçükken benim oyun arkadaşımdı herşeyimdi okula başladığında öyle üzülmüştüm ki bende gitmek istemiştim hiç unutmam o günü çok ağlamıştım annem bana da aynı önlükten dikmişti aynı beslenme çantasından almıştı ertesi gün elele okula gitmiştik o günün bir fotoğrafı var ama annemde taratıp yüklerdim bende olsaydı. sonra okulda uyuya kaldığım için bırakmıştım zaten gayriresmi gidiyordum. Sonra 1 yıl arayla evlendik, 1 ay araylada bebeğimiz olacaktı planlamıştık ama ben ilk gebeliğimde düşük yapınca planlarımız bozuldu onun bebeği şuan 5 aylık oldu7-8 ay olacak inşallah bebişlerimiz arasında, yine küçük olarak ben onun tecrübelerinden faydalanıyorum anlayacağın, erkek kardeşimle aramda da 8 yaş var dediğin gibi ablalıktan ziyade bazen kendimi annesi sanıyorum. Mesela hakkaride olduğum için doğuma ailemin yanına gideceğim ocakta kardeşimde kpssye hazırlanıyor. Şimdiden plan yaptım daha sınava 8 ay olacak konu dağılımını falan yaptm ders çalıştırıcam onu üzerimde bir sorumluluğu var gibi ne bileyim değişik işte , ama ilk iki kardeş arası yaş farkı az olup 3. cü geç olunca iyi oluyor mesela biz evlendik yuvadan uçtuk annemler yanlız kalmadı. Bende 3 çocuk istiyorummmmm birinciyi bi doğarayım da
çok cici oldularrr
Eki Görüntüle 890230 Eki Görüntüle 890229 Eki Görüntüle 890228 Eki Görüntüle 890224 Eki Görüntüle 890225 Eki Görüntüle 890226 Eki Görüntüle 890231 Eki Görüntüle 890232 Eki Görüntüle 890235
CANım içimi rahatlattin valla çok sağol. Sabah eşimi uyandırdım işe gidecek diye gözlerimden uyku akıyordu ne oldu diye sordu bende hareket etmedi bütün gece bi kıpırtı bekledim dedim önce güldü sonra duygulandı. Annelik ne kadar farklı bi duygu. TAmam bende baba olacagim ama hazıra konmuş gibi olacak. Zaten doğduktan sonra net olacak hisler suan sadece kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Ama sen...
HAmile kaldığın günden beri bulantı kusma halsizlik vücudunda değişiklik karnında büyüme şimdi rahat uyuyamama hareket kısıtlanması... Okadar değişti ki hayatın ama bi kere bile of demedin. Annelik doğuştan gelir derler bak bütün gece bi tekme için uykunu harap ettin. BEbek doğunca ilk senin sesini senin tenini arayacak. Seninle beslenecek sensiz uyku bile uyumayacak. Tamam bende bu güzel tablonun içindeyim ama sizin aranızdaki bağ çok güçlü olacak farkındayım hiçbirzaman babalar anneler kadar kutsal olamazlar dedi.
Zaten 7 ye kadar bi duygu fırtınası içinde beklemişim bide saat 8 de kahvaltı sofrasında eşim öyle deyince daha da dayanamadım gözlerim doldu:) yarın birlikte doktora gideriz için rahat eder dedi hemde babası da görebilecek yarın gidersem yoksa ben bugünden ziplamistim doktora :)
Eki Görüntüle 890693 kızlar benim prenses sandığınız kadar küçük değil
Maşallah tontiş çok tatlı poz da veriyo
kız yerim o tontiş yanakları maşallah nasıl tatlı bişey bu böyle yerim o yanakları
gel gelelim eteklere : hepsi çok güzel ama ben leoparlıya bayıldım kızım olsa isterdim bi tane aynısından :)
valla emelciimm bu hassasiyetin farkında olmayann aileler var hallaa
ben kendim bu konuda çok hassasımm
kızım üzülürse ben ondan bin kat fazla üzülürüm
mesaj veriyorum şimdiden kızımı üzen beni üzmüş olur diyorum
ama anlayana tabiii geçen akşam kayınpederim
kızımdan öpmesini istedi öpmeyincede kardeşin gelsinde gör
dünya kaç bucak ben onu sevicem demesin şok oldummm çok üzülüyorum böyle olunca
zaten kızım 3 yaşında henüzz herşeyi kavraması mümkün değil
ortada henüz bi kardeş olmadığı için kardeş olacağını anlıyo ama şimdi ortada olmadığı
için hep bu şekilde kalacak zannediyo kestiremiyo doğup aramıza katılacağını
yani şimdiden kardeşine düşman kesilicek diye çok korkuyorum biz eşimle
elimizden geldiğince anlatmaya çalışıyoruz ama doğunca ya o farklı hissederse
benm bebekle ilgilenmemi yanlış anlarsaa valla bilemiyorum anne baba zaten
bu konuyu ince eleyip sık dokuyo ama etrafın dikkatli olması lazımmm
canım bu tuzlama olayı var evet ve çok inanırım
yalnız bizde yarı kırkında değil eve gelince ilk banyosunu
tuzlu suyla yaptırırlar
beni ağustos bebeği sıcakta tuz yakarsa sıcakta
diye düşündüklerinden tuzlamamışlar ve gerçekten terim kokar
ama ne kardeşlerim ne kızım teri kokmuyo bence bu doğru
anneme diyorum keşke yapsaymışınız o zman yaksada yaksaymış 1 kerelik diyorum
oğluşuda tuzluycaz inş..
ayyy yavrucaağa da anneye de maşşaallaahh
nefes problemini de atlatır inş. çabucakkk
canım uyku setinizde hayırlı olsun
bu arada ikeanın bütün bebek mobilyaları çok güzel çok beğeniyorum
kızıma yenilerde karyola ve oyuncak dolabı aldım
çok memnunummm yeğeniminde beşiğini dolabını ordan aldı ablam
onlarda çok memnunlar pişman olmazsın bencedee almaklaa
one kızzz hiç duymadım ben onu. Bizde hiç böyle adetler yok yaa. Ama bebeğin teni cok hassas oldugu için tuz yakabilir hücreleri. Tabiki bebek oldugu için hemen iyileşir. Yani bilmiyorum.
rahat olsun canım içinn
eşininde yaşadığın özel anların farkında olması çok güzel
maşallah Allah bozmasınnn
hehhehe prenses yaaaa
kurulmuş koltuğuna da ooohhh
maşallah kızınaaa
poz vermeye çalışıyoo
oyyy kuzuummm tşk ederizzz kızın olacaksa dikme sözü verebilirim
BEn sormuştum canım. HErhangi bir risk olmadığı sürece kanama düşük yada erken doğum gibi, ilişkiye girmek bi zarar vermez. AKsine çiftler arasında duygu yoğunluğu ve mutluluk hormonu sağladığı için bebeğe zararindan çok yarari var.tabi abartmamak koşuluyla dedi doktor. Valla ben şimdiye kadar hiç kısıtlamadim ilk üç ay zaten mide bulantısı koku hassasiyeti derken ister istemez azaldı biraz 3-4 günde bir gibi. IKinci üç ay çok rahattım eski düzende devam ettik iki günde bir gibi. ŞImdi de tekrar ilk üç ayda ki düzene dönüş var. Ister istemez böyle oluyor. BEn artık eskisi gibi rahat hareket edemiyorum hemen yoruluyorum vs. Vs.
çok cici oldularrr
ben kızımda böyle bir uygulamayı istemedim, kesinlikle red ettim, ama annem benden gizli banyo suyuna tuz koyup yapmış,tabi bunu kızım 1 yaşına geldikten sonra öğrendim, çok inanmıyorum gerçekçi olduğuna, çünkü bu adet ülkemizde çok yaygın olarak uygulandığı ahlde hala teri kokan bir yığın insan var, bir de bütün dünya ülkelerinin insanlarının terinin kokması lazımdı bu mantıkla, öyle bir durum da söz konusu olmadığına göre biraz batıl gibi geliyor bana. ben bu bebişimde de uygulamam, ama annem benden kaçak yaprsa artık bilmiyorum
ilk çocuğun kabullenebilmesine yardımcı olmak için evet. bizim abimize de kardeşi paten ve transformers getirecekmiş.
eşime diyorum aldın mı mesajı aldım aldım almam mı diyor. biz aldık hediyelerini saklıyoruz şimdiden. kaan da bazen sarılıyor anne kardeşim beni çok seviyor ben de onu çok seviyorum diyor. birşey yiyorsa falan anne sen yersen kardeşimde yer diyor ona ayırıyor falan. çok güzel şimdilik tepkileri doğunca nasıl olur bilmiyorum.
ama inan endişelerim hala devam ediyor iki çocuk ile ilgili...
kızlar sizlere birşey sorcam :)) belki aranızda birilerine komik gelecek belki bazılarınız hala o adeti devam ettiriyordur. Bebek doğduğunda 20si çıktığında mı ne bebeği tuzlu suyla silerler. ilerde teri kokmasın diye :))
Yeğenlerimde sahiden de işe yaradı sanki bebekliklerinde hiç terleri kokmadı.
ama bir yeğenimde babası karşı çıktı böyle saçmalık mı olur diye ona yapılmadı ama bebek olmasına rağmen teri çok ağır kokuyodu.
Sizce bu bir tesadüf mü ? İnananınız var mı böyle şeylere :))
ben itiraz etmicem çevremdeki her bebeğe denenmiş birşey ama sizin fikrinizi merak ettim :)))
Günaydın güzel anneler hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürlerkızımla kahvaltı ediyoruz , raporu bir kaç gün ayağının üzerine basmaması gerekiyor.buna şükür
bir de ben yaş farkının acısını kendi ailemde çok çektim. 2 ablam 1 abim var. ablalarımla 11,10 yaş,abimle 7 yaş var.
nerdeyse benim küçük annelerim gibi davrandılar hep. hiç kendimi onlara abla olarak yakın hissedememiştim. Benim çocuğum da aynı sıkıntıyı kendi kardeşinde yaşamasın diye ard arda yapıp daha arkadaş edinmeden birbirlerinin en iyi arkadaşı olsunlar istiyorum.
bak ne kadar bilinçli bir annesin evladının etkilenmemesi için elinden geldiğince araştırmasını yapıyorsun bence etkilerini de görüyorsun baksana oğlun şimdiden kardeşini karnındayken sevmeye başlamış:))
Yardıma ihtiyacım olduğunda kesinlikle yakana yapışırım :)))
bu arada mnl alıntılayamamışım çok geçmiş olsun kuzuna allah acil şifalar versin kıyamam ona
Kizlar selamlar aklima bisey takildi da daha once kullanan var mi bilmiyorum cevremdekilerin tavsiyesiyle bebek sampuanini sebamed aldim daha sonra netteki yorumlari gorunce pisman oldum goz yakiyor diyen var basindan ensesine kadar kirmizi lekeler yapti diyen var( neyse ki set olarak almadim olmadi kullanmayayim
çok cici oldularrr
benim hamileliğim riskli değil ama hamile kaldığımdan beri sadece 2 kez ilişkiye girdik. Eşim korkuyor çünkü. Ya bebek ısırırsa ya ona değerse diyor :) Doktorun yanında özellikle sordum duysun diye ama ''aşkım içinde bir canlı var ve o benim parçam rahat olamıyorum'' dedi. Bende üstelemedim artık kanka kanka takılıyoz
herkesten aynı hassasiyeti bekleyemiyosun maalesef. Benim bir abim var kızı biraz şişman. ve çocuk 5 yaşında ama ömrümde tanıdığım en duygusal çocuk. abim kendi kızının bile psikolojisini düşünmeden şişmanlığı ile herkesin içinde dalga geçiyor.
Ben bununla ilgili benden 7 yaş büyük olmasına rağmen öyle bir tepki verdim ki ona bir daha asla dalga geçemiyor.
Dedim ki sen hiç mi çocuk olmadın o çocuğun duyguları senin için bu kadar mı değersiz ki kendi evladını bile eğlencene alet ediyorsun yazıklar olsun dedim. sesimi yükselterek hatta. sesini bile çıkaramadı ve asla bir daha yapmadı.
Bu bir görgü maalesef. Kimilerinde yoksun oluyor. duygusallık nedir bilmiyorlar.
sen de gerektiği gibi uyarırsın kızımın psikolojisini etkilemenize izin vermem diye bir göz dağı verirsin akıllanırlar. Kaç yaşına gelmiş insanlar ama hala öğrenecekleri çok şey var
bebeğimiz erkek melojj teyzesi bundan sonra da kız olur mu bilmem artık kısmet önümüzdeki maçlara bakıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?