2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
canım benim ne kadar üzüldüm ya Allah yardımcıları olsun bir an önce iyileşir inşallah.Güzel haberlerini almak ümidiyle çok çok geçmiş olsun...

Rabbim yardımcıları olsun şifalar versin inşallah o güzel meleğe . Şafi ismi ile acil şifalar nasip etsin Allah küçük Meryem'e

Geçmiş olsun canım, kıyamam ben ona Allah şifalar versin, annesine sabırlar versin yarabbim tez zamanda atlatsınlar inşallah

Amiin kızlar çok sağolun...dualarınızı eksik etmeyin lütfen...

Ayyy hadi yaa iyi bari neyse o zaman deneyip gorucez galiba :/

Ben de bunu sormaya cekiniyordum :)) bizde kimi zaman 10 gun bazen 2 haftayi buluyor kendim acidan zaten hicbisi istemiyorum ama esimi dusununce vicdan azabi oluyor internetten jel falan baktim ama icerik bakimindan kimyasal oldugu icin zararli olabiliyormus napacagimi sasirdim

benim açlık şekerini parmaktan aldılar,tokluk şekerini damardan.parmaktan ölçüm yapanların %10 hata payı olabiliyormuş,sürekli kontrol etmeleri lazım cihazın güvenilirliğini.

Ben 50'lik yaptırdım.
Açlık ölçmediler.
Tokluğu da 2 tüp damardan aldılar...

işte bende ikisine de parmaktan aldılar ne bilim emin olamadım çok basit bir işlem oldu bu şaşırdım neyse zaten öncesinde de şekerim yoktu bundan sonra da olmaz herhalde yarın doktor kontrolümüz var doktora sorarım bir de eşim şeker hastası zaten evde şeker ölçüm cihazı da var kafama takılırsa arada bir ölçerim olur biter

doktor bize bir yazı vermişti ilk muayeneye gittiğimizde orda hepsi yazıyordu 34.haftaya kadar eşinizle birlikte olabilirsiniz diyordu

maşallah subhanallah Rabbim iyi günlerde giyinmeyi nasip etsin inşallah hepsi çok güzel benim kuzumun bir çorabı bile yok

Eki Görüntüle 890693 kızlar benim prenses sandığınız kadar küçük değil

oyyy maşallah yerim onu allahım sana acil şifalar versin kuzummm öpüyorum kocaman :)

Sağol canım size de geçmiş olsun

işte tam olarak da anlatmak istediğim buydu. Yaşanılan bir örnek gördüğüme çok sevindim canım :)))
müthiş Allah ilişkinizi korusun. çok mutlu oluyorum böyle olan kardeşlikleri duyunca :))

kız yerim o tontiş yanakları maşallah nasıl tatlı bişey bu böyle yerim o yanakları
gel gelelim eteklere : hepsi çok güzel ama ben leoparlıya bayıldım kızım olsa isterdim bi tane aynısından :)

rahat olsun canım içinn
eşininde yaşadığın özel anların farkında olması çok güzel
maşallah Allah bozmasınnn

Eki Görüntüle 890693 kızlar benim prenses sandığınız kadar küçük değil

hehhehe prenses yaaaa
kurulmuş koltuğuna da ooohhh
maşallah kızınaaa

Maşallah tontiş çok tatlı poz da veriyo

poz vermeye çalışıyoo

kız yerim o tontiş yanakları maşallah nasıl tatlı bişey bu böyle yerim o yanakları
gel gelelim eteklere : hepsi çok güzel ama ben leoparlıya bayıldım kızım olsa isterdim bi tane aynısından :)

oyyy kuzuummm tşk ederizzz kızın olacaksa dikme sözü verebilirim

herkesten aynı hassasiyeti bekleyemiyosun maalesef. Benim bir abim var kızı biraz şişman. ve çocuk 5 yaşında ama ömrümde tanıdığım en duygusal çocuk. abim kendi kızının bile psikolojisini düşünmeden şişmanlığı ile herkesin içinde dalga geçiyor.
Ben bununla ilgili benden 7 yaş büyük olmasına rağmen öyle bir tepki verdim ki ona bir daha asla dalga geçemiyor.
Dedim ki sen hiç mi çocuk olmadın o çocuğun duyguları senin için bu kadar mı değersiz ki kendi evladını bile eğlencene alet ediyorsun yazıklar olsun dedim. sesimi yükselterek hatta. sesini bile çıkaramadı ve asla bir daha yapmadı.

Bu bir görgü maalesef. Kimilerinde yoksun oluyor. duygusallık nedir bilmiyorlar.
sen de gerektiği gibi uyarırsın kızımın psikolojisini etkilemenize izin vermem diye bir göz dağı verirsin akıllanırlar. Kaç yaşına gelmiş insanlar ama hala öğrenecekleri çok şey var

one kızzz hiç duymadım ben onu. Bizde hiç böyle adetler yok yaa. Ama bebeğin teni cok hassas oldugu için tuz yakabilir hücreleri. Tabiki bebek oldugu için hemen iyileşir. Yani bilmiyorum.

:))))))
valla kızımı kokmasın diye tuzlucaklar yaw :))) ama öyle tuzla marine etmicekler tuzu suya koyup onla yıkıcaklar:)))
sonrası zaten normal duş hali. bekletilmez zaten canı yanar kuzumun

Herkeslere merhaba
bugun kontrolumuz vardi. hersey yolunda cok sukur. 28+2de kilomuz 1260 gr. boyumuz flyi carpinca 38 cm cikiyor. gelisimi iyi dedi dr. 2 gun onde gidiyor dogum pozisyonu almis. istersen sevgililer gununde oglunu kucagina alabilirsin dedi dr. bacagimda varis olustu agri olursa varis corabi giymeliymisim. toplamda 9 kilo almisim ama dr. takma dedi. sag kasigimda sislik ve agri vardi gen. ceraha gorun buyuk ihtimalle fitiktir riskli olabilir dedi. 28. hafta oldugu icin kan uyusmazligi ignesi yapacam yarin.
bende gelismeler boyle ayrintili yazdim ki sizi de bazi konularda bilgilendirmis olayim..

bebeğimiz erkek melojj teyzesi bundan sonra da kız olur mu bilmem artık kısmet önümüzdeki maçlara bakıcaz

benim hamileliğim riskli değil ama hamile kaldığımdan beri sadece 2 kez ilişkiye girdik. Eşim korkuyor çünkü. Ya bebek ısırırsa ya ona değerse diyor :) Doktorun yanında özellikle sordum duysun diye ama ''aşkım içinde bir canlı var ve o benim parçam rahat olamıyorum'' dedi. Bende üstelemedim artık kanka kanka takılıyoz

ama canım büyük insanlarla bebekleri kıyaslayamazsın ki. Büyük insan kendi temizliğini ihmal ettiği,bir kıyafeti üst üste giydiği,sucuk,baharatlı bişeyler için çoğunluk kokar.
ama yani yeni doğan bir bebeğin sütten başka bir şey içmediğini,vücudunda kıl olmadığını,her gün kıyafetini değiştirdiğini düşünürsek eğer bu verdiğin örnekle pek bağdaşmadı :))
Neyse herkesin kendi tercihi. Doğru olup olmadığı muamma. Ben karşılaştığım örneklerden dolayı doğru olabilirliğini düşünüyorum:))
denicem yani:)))

ay benım kızımda oyle herzaman kardesını dusunuyor ama dogunca sanırım degısecek.... 2 haftadır ızındeyım 2 dk rahat vermıyor ımkanı yok ben bebısı sevmem.... kızıma bakan ablamıza dıyorumkı " bebek dogunca sen bebege ben yıne kızıma bakarım":)

ananem derkı " ben bu dayınım tuzlamadım ondan ayakları ter kokuyor":)

Günaydın güzel anneler hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler kızımla kahvaltı ediyoruz , raporu bir kaç gün ayağının üzerine basmaması gerekiyor.buna şükür

coook gecmıs olsun resmen gorunmez kaza

benımkılerın arasında 3 yas olucak ama ben bırde aynı cınslerın herzaman bırbırıne daha cok baglanacagını dusunuyorum.. 2 kız yada 2 erkek

bu arada mnl alıntılayamamışım çok geçmiş olsun kuzuna allah acil şifalar versin kıyamam ona

barbıcım nasılsın cok gecmıs olsun

benım kızım da alerjık bır yapısı vardı kucukken ama sebamed hıc bısı yapmadı. her cocuk farklı

superler ya kızın coook sanslı valla

bızde sendenız ama ınan benım ıs ev eve gel cocuk zaten yorgun oluyorum guuum yatak:)

vallaa her insan ince düşünceli olmuyo
inceliğide geçtimm sadece ben olsam diye düşünülsün isterim
vallaa kızımı kışkırtan kim olursa olsun kendi kaybederr
buda çocuk ama illaki büyüyecek ve içindekiler de büyüyecek
sevgi saygı kazanmak istyen ona göre davranırrr anlamayana koca koca insanlara
ne söylesen boş oluyo vallaa

bebeğimiz erkek melojj teyzesi bundan sonra da kız olur mu bilmem artık kısmet önümüzdeki maçlara bakıcaz

neyse artık pantolonda geliştireyim kendimi
eğer iyi şeyler çıkartabilirsem oğluna yaparım tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…