:))))))
valla kızımı kokmasın diye tuzlucaklar yaw :))) ama öyle tuzla marine etmicekler tuzu suya koyup onla yıkıcaklar:)))
sonrası zaten normal duş hali. bekletilmez zaten canı yanar kuzumun
ay benım kızımda oyle herzaman kardesını dusunuyor ama dogunca sanırım degısecek.... 2 haftadır ızındeyım 2 dk rahat vermıyor ımkanı yok ben bebısı sevmem.... kızıma bakan ablamıza dıyorumkı " bebek dogunca sen bebege ben yıne kızıma bakarım":)
ananem derkı " ben bu dayınım tuzlamadım ondan ayakları ter kokuyor":)
coook gecmıs olsun resmen gorunmez kaza
benımkılerın arasında 3 yas olucak ama ben bırde aynı cınslerın herzaman bırbırıne daha cok baglanacagını dusunuyorum.. 2 kız yada 2 erkek
barbıcım nasılsın cok gecmıs olsun
benım kızım da alerjık bır yapısı vardı kucukken ama sebamed hıc bısı yapmadı. her cocuk farklı
superler ya kızın coook sanslı valla
bızde sendenız ama ınan benım ıs ev eve gel cocuk zaten yorgun oluyorum guuum yatak:)
vallaa her insan ince düşünceli olmuyo
inceliğide geçtimm sadece ben olsam diye düşünülsün isterim
vallaa kızımı kışkırtan kim olursa olsun kendi kaybederr
buda çocuk ama illaki büyüyecek ve içindekiler de büyüyecek
sevgi saygı kazanmak istyen ona göre davranırrr anlamayana koca koca insanlara
ne söylesen boş oluyo vallaa
neyse artık pantolonda geliştireyim kendimi
eğer iyi şeyler çıkartabilirsem oğluna yaparım tatlımm
benim hamileliğim riskli değil ama hamile kaldığımdan beri sadece 2 kez ilişkiye girdik. Eşim korkuyor çünkü. Ya bebek ısırırsa ya ona değerse diyor :) Doktorun yanında özellikle sordum duysun diye ama ''aşkım içinde bir canlı var ve o benim parçam rahat olamıyorum'' dedi. Bende üstelemedim artık kanka kanka takılıyoz
oyyyy pozlara bak pozlara yirim ben onun göbüşünü :))
çok güzeller canım maşallah sana elinin emeğine maşallah:))
ay benım kızımda oyle herzaman kardesını dusunuyor ama dogunca sanırım degısecek.... 2 haftadır ızındeyım 2 dk rahat vermıyor ımkanı yok ben bebısı sevmem.... kızıma bakan ablamıza dıyorumkı " bebek dogunca sen bebege ben yıne kızıma bakarım":)
ananem derkı " ben bu dayınım tuzlamadım ondan ayakları ter kokuyor":)
coook gecmıs olsun resmen gorunmez kaza
benımkılerın arasında 3 yas olucak ama ben bırde aynı cınslerın herzaman bırbırıne daha cok baglanacagını dusunuyorum.. 2 kız yada 2 erkek
barbıcım nasılsın cok gecmıs olsun
benım kızım da alerjık bır yapısı vardı kucukken ama sebamed hıc bısı yapmadı. her cocuk farklı
superler ya kızın coook sanslı valla
bızde sendenız ama ınan benım ıs ev eve gel cocuk zaten yorgun oluyorum guuum yatak:)
okudum o tuzlama mevzusunu ben hiç duymadım bizimkilerde belki de ailede ya da yakın çevrede yeni bebek hiç yoktu ondan görmemişimdir bir soriyim akşam annemlere eğer işe yarıyorsa yapalım gitsin nolcak 20 sinden 30 undan sonra değil de en başından turşusunu kurmuş oluruz bebişlerimizin
Eki Görüntüle 890693 kızlar benim prenses sandığınız kadar küçük değil
ahahahahaçok güldüm eşineee
vallaa ısırsaydı eğer ne gülerdik kocamla yaaa ahahaha
okut yazdıklarımı ısırmıyo görmüyoo temas dahi etmiyooo
tecrübeyle sabitttirrr hamilelikte daha da artan cinsel aktivitelerimize dayanarak söylüyorumm
göbüşlüdür benm kızz üzerinize afiyett
tşk ederim canım
tşk ederim canım umarım oda şanslı olduğunu düşünür ilerleyen yaşlarında
haahah kız sizin ailede yoksa bile tulza bak
hani bi yararı olmasa bilee zararı yokki
eğer iyi olursa karda olursun değilse zararın yok neticede
zaten tuzla ovulmuyo bebek tuzlu suyla yıkanıyo sadecee
canım çok üzüldüm mal mülk yerine gelirde allahım küçük yavruyu korusun inşallah biran evvel sağlığına kavuşur aminnnn:26:
dayım da öyle diyordu evi yanınca herşeye sıfırdan başlamıştım buraya geldiğimde yine yapar ederim demişti sağlık olsun da..ama şimdi yavrusu kurtulsun yeter...
bu arada iyi haber geldi Meryem'imiz annesini tanıyıp arkasından ağlamış.çorba içmiş (kusmadan ) çok mutlu olduk...
sağol canım benim daha iyiyim çok şükür ağır bir grip atlatıyoruz ana oğul ama zor dönemi geçirdik şimdi vitamin bombardımanıyla hızla iyileşmeye çalışıyorum
teşekkür ederiz düşünmen yeter hamiş halinle kıyamam senle de hemen hemen benzeşiyoruz biraz kendinden başka herkesi düşünen fedakar anaç bir ruhun var sanki öyle geldi bana ben de senin çocuksuz halindim çalışmadan evvel misafir gelicek kimseden tek yardım istemeden halletmeye çalışır başkalarına da misafir gelince evde hiç yorulmuyomuş gibi hizmet beklemek yerine hizmet ederdim herkese insanların yüzünde küçücük tebessüm belirsin diye kendimi paralardım ...
ama şimdi haftanın 6 günü çalışınca kimse iş beklemiyo benden
ya bnm hamılelıkte hıııııc cnm ıstemıyor resmen yerlere dusuyorrrrrrr
tecrübeyle sabitttirrr hamilelikte daha da artan cinsel aktivitelerimize dayanarak söylüyorumm
göbüşlüdür benm kızz üzerinize afiyett
tşk ederim canım
tşk ederim canım umarım oda şanslı olduğunu düşünür ilerleyen yaşlarında
haahah kız sizin ailede yoksa bile tulza bak
hani bi yararı olmasa bilee zararı yokki
eğer iyi olursa karda olursun değilse zararın yok neticede
zaten tuzla ovulmuyo bebek tuzlu suyla yıkanıyo sadecee
ayyy canım o zmn kesin aynıyızzzz
bende yaaa daha haftasonu misafirim vardı
kimseden yardım isstemeden hem hamile hem çocuklu halimle
hazırlığımı yaptım misafir ağırladım
ama beni çağırsa biri evine elim boş gitmem illaki bi yardımım dokunsun derim
ama seviyorum böylee olmayıı herşeye yetebilmek hoşuma gidiyo
yapı meselesi eksiğim olmasını sevmiyorum herşey tam olucak sorunsuz olucak
Allah güç kuvvet versinn
aslında böyle olunca genelde suistimal ediliyo insan ama naparsın
can çıkar huy çıkmazzz ben aynen deavm ederimm
vallaa evliliğim süresince hiiç yerlerde olmadı desem yeridirrr
sinirlenmicem üzülmicem diyorum ama arkadaş bu nedir ya bu ay felaket ayımıdır nedir??? beni işten cıkartacaklarmışbunu direk patronum söylemedi ama ben duydum... ya patronum kötü bir insan değildir. hatta ben cıktıktan sonra sigortamı bile devam ettirecekti. ama karda kışta Alevi getiremem buralara bişey olsa sorumluluk alamam demiş kaç gündür saatim dolmadan hadi sen cık diyordu. eşime anlattım o seni zor durumda bırakmaz verir paranı diyor. ama en cok bozuldugumda neden ondan değil baskasından duyuyorum. ilk benim bilmem gerekmezmiydi
:) söylemz olurmuyum cnm neler dedim ama yok ısırır diyo baska bişe demiyor... napıyorsun peki dedim bide oturup anlatıyor arsız :)
sizin patronunla aranız iyi anladığım kadarıyla bebeğim haklısın ilk senin duyman gerekirdi ama sen hamilesin ya belki seni üzmeden nasıl söyler onu düşünmek için başka biriyle paylaşmıştır ve tüm haklarını da verir sana zaten vermek zorunda hamile birini işten çıkarmak demek tazminatını vs göze almak demek sonuçta sinirlenme de üzülme de bi arkadaş yazmıştı az önce okudum bu ay kaza aksilik ayıymış bol bol la havle de dua et
Kızlar başımıza gelen!!!!!! Akşamüzeri annemlerden döndüm kızım banyoya girdi , banyo yapmış bornozunu alırken duvardan askı düşmüş seramik bişey , çarpıp düşmüş ve ayağını kesmiş , anne diye seslendi bişey düştüğünü anladım ama hiç aklıma gelmedi ayağı 5 cm kadar kesilmiş ve küvetin içi kan içinde :18: hemen sardım atletle hemen acile gittik dikiş falan, Allah'tan çocuğumun canı tatlı değil gık demedi yavrum Allah korudu yavrumu ya başka bi yerine gelseydi
yaa ben dünden beri o kadar kötü haberler duyuyorum ki(( Allahım miniğini,meleğini annesine ailesine bağışlasın inşallah. Anne ve babayı evlat acısıyla sınamasın ((
dün de bizim mahalleye yakın bir yerde erkek çocuğuna tecavüz etmişler. Artık psikolojim bozuldu evde tek başımayken çıt sesini duyunca kalp atışlarım hızlanıyor((
Eşimle konuştum sanırım bizim evi kiraya verip site içinden bir eve kiraya çıkıcaz.. Allahım bizi kötü insanlardan korusun(((
kızlar sizlere birşey sorcam :)) belki aranızda birilerine komik gelecek belki bazılarınız hala o adeti devam ettiriyordur. Bebek doğduğunda 20si çıktığında mı ne bebeği tuzlu suyla silerler. ilerde teri kokmasın diye :))
Yeğenlerimde sahiden de işe yaradı sanki bebekliklerinde hiç terleri kokmadı.
ama bir yeğenimde babası karşı çıktı böyle saçmalık mı olur diye ona yapılmadı ama bebek olmasına rağmen teri çok ağır kokuyodu.
Sizce bu bir tesadüf mü ? İnananınız var mı böyle şeylere :))
ben itiraz etmicem çevremdeki her bebeğe denenmiş birşey ama sizin fikrinizi merak ettim :)))
ayy canım benimm gecmiş olsun kuzunaa. Allah korumus valla. Yerim ben onu yaa. bizim basımıza gelse feryat figan koparırız bebişin maasallahı var. Dun gece bizimde basımıza kaza geldi. Alışverişten geldik eve eşim cay yapıyordu. Dolu caydanlıgı uzerine devirdi. Yanmadan hemen uzerine soguk su doktum gıysılerini cıkardık Allahtan eşimi kurtardık ama mutfak gitti elden maalesef. Neyse cana geleceğine önemli değil hallederim. Sonrada garibim bana iş cıkardı dıye uzuldu bı ton..
genic aynı endişeler bende de var canım, ben bir kere doğumdan sonra kapımıza bir yazı asmayı planlıyorum. Lütfen hediyelerinizi kızımın yanında vermeyiniz şeklinde,Bu yazıdan sonra isteyen beni dilediğince ayıplayabilir ama kızımın ruh sağlığı hepsinden önemli. bir de doğum günü kızıma bir abla tacı hazırlattım bu tacı sana kardeşin getirmiş diyeceğim amaaa benimki hiç hayalperst bir çocuk değil, eminim inanmaz, anne bu bebek nasıl getirsin, şaka yapıyorsun diye tepki gösterecek eminim, ama olsun belki işe yarar :)) bir de ben küçük küçük hediyeler hazırlıorum, gelem misafir olur da kızımın yanında hediye verirse bak sana da bunu almışlar demek için.
merhaba kızlar bende acayip üşütmüşüm burnum tıkalı nefes alamıyorum ama hala işteyım malesef bende artık alınması gerekenleri bir liste haline getirdim biberon emzik makas tarak ıvır zıvır işte ...
selam kızlar dr geldik oğlumu gördük 1135gr olmuş bir hafta ileri giitmiş ama şekerden dolayı olabilir dedi 100lük istedi bi de daha önce de gebelik şekeri çıktığında kontorl istedi ayrıca ayaklarımda da damarlarım morarmaya başladı ona da baktır dedi bi de ksağımda şişlik var demiştim ya o da kas fıtığı olabilir ona da baktıracağım velhasıl endokrin ve genel cerrahiye görünücem önlem almalıyız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?