2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

aynen canım bizde de o kankalık durumu var:))biz de 4.aydan sonra doğum sonuna kadar ara verdik:))herangi bi riskli durum belirtmese de doktor özellikle eşim tedirgin oluyo senin de dediğin gibi...

evet sen bi dene bi zararın olmazzz tuzla gitsinnn

o enayiii durumları bende de oluyo hep bböle yapmıcam bidaha diyorum
ama olmuyo elimde değilll

amaannn bi libidomuz kalmış elimizde oda gitmesin naparızz sonnaa

canım belki çıkarma mevzusu olammıştır
laflar aktarıldıkça yanlış şekle dönüşür ya
patronun seninle konuşana kadar canını sıkma bence
kii iyi birisi diyosun hakkını yemez öyleyse seni zorda bırakmaz herhaldee
ama net bilgin olmadan canını sıkmaaa

:) söylemz olurmuyum cnm neler dedim ama yok ısırır diyo baska bişe demiyor... napıyorsun peki dedim bide oturup anlatıyor arsız :)

abbooovv hade o bi şekilde hallediyoda seni düşünmüo muu
düz duvara tırmanıcam yakında de sende

maşallah bebişine annesiii
ama şekerden etkilenmiş kadar da abartılı değil gibi geldi bana
benim gittiğimde 27+1 idi 1.200 gr dı bana ileri demediler
sadece şekerin varsa onun için önlem alalım demişdir dr.un için rahat olsun bence
diğer şikayetlerini de atlatıverirsin inş..

amargicim desene dururmumuz aynı oğlum da bir hafta öndeymiş ama şekerden olabilir dedi
canım sıkkın doğumu sorduk 4000 dedi özel hastanede yapacak çok şu anki durumda veremeyiz kasık fıtığım olabilir 100lük isredi endokrin ve genel cerrahiye görünücem
senin diyet listennasıl ekleyebilir misin

evet pıhtılaşmam var iğne kullanıyorum bi de işim gereği dışarda ve ayaktayım beden eğitimciyim ondadır dedim buna güvenemeyiz dedi konrol etmeliyiz dedi inşallah sorun çıkmadan atlatırım

merhaba canım

ayyy sorma o bende nerdeyse 1 aydır var ve git gide fena oluyooo :26:

meloji canım beniim bugün ağrı artmış durumda resmen ayağa kalkamıyorum ağrıdan...doktora sorduk normal dedi doğuma hazırlık için kemiklerin arası açılıyomuş da insan yine de endişeleniyo...bi de erken mi acaba diyorum pek yaşayan yok galiba mart annelerinde bu durumu :44:

AY dayanamayacagim söyleyeceğim.
Biz askıya almadık ilişki durumunu ama ilişkiden sonra eşim karnımi sevip bebeğin ağzından konuşuyor.
"ANne söyle şu kel kafalıya ıkide bir gelip durmasın burası benim hakimiyetim altında ben izin verdim mi niye geliyor o kel kafalı buraya "
Diyor gül gül ölüyoruz:)
E senin adam da haklı bi yerde kıymetlisıni her türlü riskten koruyor ikinci çocuk için lazım o :):)

canım çok geçmiş olsun, ben okurken korktum valla, Allah korumuş...

ben de duymuştum bunu faydası gerçekten oluyor mu bilmiyorum ama kızıma yaptırımıyım yaptırmaz mıyım karar vermedim şimdi:)

An itibariyle kargodan geldi paylaşmak istedimmmm Allahımmm minicikkkk bu yaaa :)) Bu arada hepinize günaydın kızlarrr

çook tatlı bu amaaa..benim de siparişim geldi minicik iki tane tulum, içinde bebiş yokken bile bu kadar tatlı, bebiş olunca tadından yenmez:)) güle güle kullanın canm..

aynen ben de senin gibi aldım canm. 3-6 arası tam yaza denke geliyor giyemez büyük ihtimal. ama yine de tulum çok almamak lazım, hemen büyüyor bebişler diyor herkes...

benim açlık da tokluk da damardan alındı canım ama parmaktan alınınca da bi problem olacağını zannetmem.. kafana takma, doktor da hastane de o riske girmek istemez.. başkalarından da duymuştum ben parmaktan alındı diye..no problem:)

hepsi birbirinden güzel, güle güle kullansın kuzucuk...

ayy ayy ayy pozlarını sevsinler senin o minik göbüşünü yesinlerrr:) maşallah kızına canm pek tatlı, etekleri de çok hoş olmuş, ben de kızıma isterim leoparlıdannn:))

Eki Görüntüle 890693 kızlar benim prenses sandığınız kadar küçük değil

maşallah senin prensens hakkaten abla olmuş artık, ayağına çok üzüldüm canm ya tekrar geçmiş olsun, iyi ki başka bi yerine gelmedi..

hheehhehe ya ilahi alev yaa, çok güldüm yaa...töbe töbee..ama korkma konusunda benim eşim de aynı, o da korkuyo ben de:) aynen kankayız biz de epeydir:)

Çok sevindim cnm inşallah kolaylıkla gelirsin 38. Haftalara

evet canım çok normal bu ağrılar
ilk gebeliğimde de olmuştu dr. un dediği gibi
kemikler açılıyo vücut doğuma hazırlıyo yavaş yavaş kendini
ağrının vakti kişiye göre değişir ama çokta erken değill korkma canımm

ayy ayy ayy pozlarını sevsinler senin o minik göbüşünü yesinlerrr:) maşallah kızına canm pek tatlı, etekleri de çok hoş olmuş, ben de kızıma isterim leoparlıdannn:))

canım istediğiniz etek olsun kızçen doğunca
istediğin zaman ölçülerini ver bana hemen dikerim

aynen canım bizde de o kankalık durumu var:))biz de 4.aydan sonra doğum sonuna kadar ara verdik:))herangi bi riskli durum belirtmese de doktor özellikle eşim tedirgin oluyo senin de dediğin gibi...

Bendede ayni durum var:)Ama benim isime geliyo cok zor oluyordu benim icin agridan dayanamiyordum esim icin katlaniyordum simdi bebisimiz var babasida korkuyor o yuzden 3 ayligina kankayiz

Bende tek degilmisim bazen moralim çok bozuluyor sanki uzaklaşicaz birbirmizden gibi geliyor ama korkuyorum diyor yinede korkuyoruz desekte ayda 1 veya 2 kez oluyor ama hormonlardanmidir nedir o bile uzaklaşmaya yetermi diye düsünuyorum demekki herkez ayniymiş:)

arjincim nerelerdesin nasılsın canım özletiyon kendini

Canım ben sürekli okuyorum ama sürekli yattığım için fazla yazamıyorum.Yatarken yazmak zor oluyor.Burada da paylaşmıştım.Şiddetli kasık ağrılarım olunca doktor sürekli yatacaksın dedi.Şu son 12 haftayı da bir atlatsak canım.Sürekli bu şekilde yatmak çok zor.Birde bulunduğum şehirde hiç bir yakınım yok.Fazla çevremde yok.Evde hep yalnızım.Psikolojim bozuldu.Bakalım bu cuma kan uyuşmazlığı iğnesi için doktora gideceğim.Umarım bu yatak istirahatını kaldırır.En azından haftada bir eşimle dışarı çıkıp hava alıyordum biraz.Bende haberler böyle canım.Sen nasılsın.Umarım sen ve bebişin iyidir.

arkadaşlar yazdıklarınız moral oldu çok teşekkür ederim
sizler de olmasanız arada kaynayacaktım

bugün nisbeten daha iyi hissediyorum idrar kültürünü yineledik dr umun isteğiyle
emin olmak istedi sonuçtan ona göre değerlendirme yapacak

bir de kan sulandırıcı kullanan arkadaşlarım doğum sezeryen mı oluyo bu durumda
24 saat önceden iğne bırakılacağından???

balkaymak canm senin kullandığın antibiyotiğin adı neydi sakıncası yoksa
ve hala kullanıyo musun

olmazmı? ben 1-1,5 aydır çekiyorum o ağrıları.bol kalsiyum dedi dr.ağrılar olacak ne yazık ki...

çok sevindim canım iyi haberler almışsın oğluna da sana da maaşallah

bugün annemle kızılaydaydık hastane sonrası moral oldu
bi gecelik bi de pijama takımı aldım geçende de sabahlık gecelik takımı almıştım
pijama dünyası.com netten de satıyolar ben bizzat yerine gittim
uygun ve kaliteli kesinlikle bakmanızı öneriyorum
aslında fotoları yüklemek istiyorum ama telin şarjı az daha sonra atarım isteyene fikir olur

Canım çok sevindim iyi haberlerine , Allah'ın izniyle 38. Haftayı göreceksin inşallah ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…