benim hamileliğim riskli değil ama hamile kaldığımdan beri sadece 2 kez ilişkiye girdik. Eşim korkuyor çünkü. Ya bebek ısırırsa ya ona değerse diyor :) Doktorun yanında özellikle sordum duysun diye ama ''aşkım içinde bir canlı var ve o benim parçam rahat olamıyorum'' dedi. Bende üstelemedim artık kanka kanka takılıyoz
yıkarız dediğin gibi iyi olursa olur zaten olmazsa da tecrübeyle bir tabuyu da yıkmış oluruz :) ne benim ailemde ne de eşimin ailesinde ter kokana hiç rastlamadım ama olsun denemekte fayda var zarar yok :)
aynen öyle canım benim ben artık yapmıyorum yani herkese yapmıyorum çünkü çok suistimal edildim artık enayi gibi hissediyorum kendimi kişiden kişiye değişir ama yine de en sevmediğimin evine gitsem bile yine eli boş gitmem hizmet beklemem o ayrı dediğin gibi can çıkar huy çıkmaz :))
bizim de libido çok yüksek tavan yaptı çok enerjiğiz vuuuuuuuuuuuuuuu
sinirlenmicem üzülmicem diyorum ama arkadaş bu nedir ya bu ay felaket ayımıdır nedir??? beni işten cıkartacaklarmışbunu direk patronum söylemedi ama ben duydum... ya patronum kötü bir insan değildir. hatta ben cıktıktan sonra sigortamı bile devam ettirecekti. ama karda kışta Alevi getiremem buralara bişey olsa sorumluluk alamam demiş kaç gündür saatim dolmadan hadi sen cık diyordu. eşime anlattım o seni zor durumda bırakmaz verir paranı diyor. ama en cok bozuldugumda neden ondan değil baskasından duyuyorum. ilk benim bilmem gerekmezmiydi
:) söylemz olurmuyum cnm neler dedim ama yok ısırır diyo baska bişe demiyor... napıyorsun peki dedim bide oturup anlatıyor arsız :)
selam kızlar dr geldik oğlumu gördük 1135gr olmuş bir hafta ileri giitmiş ama şekerden dolayı olabilir dedi 100lük istedi bi de daha önce de gebelik şekeri çıktığında kontorl istedi ayrıca ayaklarımda da damarlarım morarmaya başladı ona da baktır dedi bi de ksağımda şişlik var demiştim ya o da kas fıtığı olabilir ona da baktıracağım velhasıl endokrin ve genel cerrahiye görünücem önlem almalıyız dedi
Canım umarım kasığındaki şişlik ve damarlarındaki morarma ile ilgili önemli bir şey çıkmaz.Eltimin ablasının hamileliğinde kasıklarındaki damarlar şişmiş varis gibi.Sonra geçmiş.Damarlarındaki morarma da acaba pıhtılaşmadan olabilir mi.Hatırladığım kadarıyla pıhtılaşma sorunun vardı.Belkide bu tür bir şeydir.Gebelik şekeri için zaten dikkat ediyorsun.
merhaba canım
ayyy sorma o bende nerdeyse 1 aydır var ve git gide fena oluyooo :26:
benim hamileliğim riskli değil ama hamile kaldığımdan beri sadece 2 kez ilişkiye girdik. Eşim korkuyor çünkü. Ya bebek ısırırsa ya ona değerse diyor :) Doktorun yanında özellikle sordum duysun diye ama ''aşkım içinde bir canlı var ve o benim parçam rahat olamıyorum'' dedi. Bende üstelemedim artık kanka kanka takılıyoz
vallaa evliliğim süresince hiiç yerlerde olmadı desem yeridirrr
Kızlar başımıza gelen!!!!!! Akşamüzeri annemlerden döndüm kızım banyoya girdi , banyo yapmış bornozunu alırken duvardan askı düşmüş seramik bişey , çarpıp düşmüş ve ayağını kesmiş , anne diye seslendi bişey düştüğünü anladım ama hiç aklıma gelmedi ayağı 5 cm kadar kesilmiş ve küvetin içi kan içinde :18: hemen sardım atletle hemen acile gittik dikiş falan, Allah'tan çocuğumun canı tatlı değil gık demedi yavrum Allah korudu yavrumu ya başka bi yerine gelseydi
kızlar sizlere birşey sorcam :)) belki aranızda birilerine komik gelecek belki bazılarınız hala o adeti devam ettiriyordur. Bebek doğduğunda 20si çıktığında mı ne bebeği tuzlu suyla silerler. ilerde teri kokmasın diye :))
Yeğenlerimde sahiden de işe yaradı sanki bebekliklerinde hiç terleri kokmadı.
ama bir yeğenimde babası karşı çıktı böyle saçmalık mı olur diye ona yapılmadı ama bebek olmasına rağmen teri çok ağır kokuyodu.
Sizce bu bir tesadüf mü ? İnananınız var mı böyle şeylere :))
ben itiraz etmicem çevremdeki her bebeğe denenmiş birşey ama sizin fikrinizi merak ettim :)))
An itibariyle kargodan geldi paylaşmak istedimmmm Allahımmm minicikkkk bu yaaa :)) Bu arada hepinize günaydın kızlarrr
kızlar bişey sorcam ben kızımda ne aldım hatırlamıyom sanki ilk bu siz aldığınızda 0-3 ay alıyosunuz dimi
ben tulum falan aldımda kadife gözüme çok küçük göründü değiştirsemmi 3-6 alsam oda yaza denk geliyo giyemez
doğru alıyorum dimi
kızlar aklıma takıldı dünden beri dün bana şeker yüklemesi yapıldı ya normal evlerde kullanılan şeker ölçüm cihazıyla yapıldı bu sizce normal mi sizde nasıl oldu 50 gr yaptıranlara soruyorum tamam damardan almaması işime geldi delik deşik olmadım ama damardan alıcak diye bekledim parmaktan aldı ona takıldı :44:
kızlar bunlarda bizim cicilerimiz örmeleri sevmediğimden yuklemiyorum resimleriniKalite biraz düşük ama idare edin artıkın...
Eki Görüntüle 890144 Eki Görüntüle 890145 Eki Görüntüle 890146 Eki Görüntüle 890147 Eki Görüntüle 890148 Eki Görüntüle 890149 Eki Görüntüle 890150 Eki Görüntüle 890151 Eki Görüntüle 890152 Eki Görüntüle 890153 Eki Görüntüle 890154 Eki Görüntüle 890155 Eki Görüntüle 890156 Eki Görüntüle 890157 Eki Görüntüle 890158 Eki Görüntüle 890159 Eki Görüntüle 890160 Eki Görüntüle 890161 Eki Görüntüle 890162
kızlarrr dün kızıma 3 tane etek diktimmm
çok cici oldularrr
Eki Görüntüle 890230 Eki Görüntüle 890229 Eki Görüntüle 890228 Eki Görüntüle 890224 Eki Görüntüle 890225 Eki Görüntüle 890226 Eki Görüntüle 890231 Eki Görüntüle 890232 Eki Görüntüle 890235
Eki Görüntüle 890693 kızlar benim prenses sandığınız kadar küçük değil
Dün oğlumla kontrolümüz vardı. Doktor şu ana kadar ne yapıp da bu gebeliği bu haftaya kadar getirdiysen bundan sonra da devam et dedi. Yani yatmaya sdevam edeceğim. Her ne kadar yatmaktan sıkılmış da olsan doktor beni çok gaza getirdi. Hatırlıyor musunuz bilemiyorum, başında çok sayıda kanamam olmuş ve çok sayıda hastanede yatmıştım. Sonra rahim ağzı 1 cm açılmış ve acilen dikiş atılmıştı vs. Doktor bana "açıkçası ben buraya kadar geleceğini beklemiyordum. Şimdi ise senin en az 34 haftayı bitirebileceğini düşünüyorum" dedi. Hatta 38 haftayı bile tamamlayabilirsin dedi. Bebeğin boy ve kilosu iki hafta önden gidiyor. Bu hem iyi hem kötü dedi. Yani bebeğin zamanından büyük olması rahim ağzına basınç yapıp erken doğum tetikleyebilir dedi. Öte yandan zaten erken doğum yapma riski olan annnelerde bebeğin iri olması hayatta kalmasında çok çok önemliymiş. Kısacası kontrolümüz iyi geçti.
Doktor ultrason aletini karnımda nereye gezdirse oğlum tam oraya vurdu. Doktor çok güldü. Oğlum rahatsız oldu anlayacağınız. Anlayacağınız oğlum çok tatlıydı, çok güldürdü bizi.
meloji canım beniim bugün ağrı artmış durumda resmen ayağa kalkamıyorum ağrıdan...doktora sorduk normal dedi doğuma hazırlık için kemiklerin arası açılıyomuş da insan yine de endişeleniyo...bi de erken mi acaba diyorum pek yaşayan yok galiba mart annelerinde bu durumu :44:
ayy ayy ayy pozlarını sevsinler senin o minik göbüşünü yesinlerrr:) maşallah kızına canm pek tatlı, etekleri de çok hoş olmuş, ben de kızıma isterim leoparlıdannn:))
aynen canım bizde de o kankalık durumu var:))biz de 4.aydan sonra doğum sonuna kadar ara verdik:))herangi bi riskli durum belirtmese de doktor özellikle eşim tedirgin oluyo senin de dediğin gibi...
aynen canım bizde de o kankalık durumu var:))biz de 4.aydan sonra doğum sonuna kadar ara verdik:))herangi bi riskli durum belirtmese de doktor özellikle eşim tedirgin oluyo senin de dediğin gibi...
arjincim nerelerdesin nasılsın canım özletiyon kendini
meloji canım beniim bugün ağrı artmış durumda resmen ayağa kalkamıyorum ağrıdan...doktora sorduk normal dedi doğuma hazırlık için kemiklerin arası açılıyomuş da insan yine de endişeleniyo...bi de erken mi acaba diyorum pek yaşayan yok galiba mart annelerinde bu durumu :44:
Dün oğlumla kontrolümüz vardı. Doktor şu ana kadar ne yapıp da bu gebeliği bu haftaya kadar getirdiysen bundan sonra da devam et dedi. Yani yatmaya sdevam edeceğim. Her ne kadar yatmaktan sıkılmış da olsan doktor beni çok gaza getirdi. Hatırlıyor musunuz bilemiyorum, başında çok sayıda kanamam olmuş ve çok sayıda hastanede yatmıştım. Sonra rahim ağzı 1 cm açılmış ve acilen dikiş atılmıştı vs. Doktor bana "açıkçası ben buraya kadar geleceğini beklemiyordum. Şimdi ise senin en az 34 haftayı bitirebileceğini düşünüyorum" dedi. Hatta 38 haftayı bile tamamlayabilirsin dedi. Bebeğin boy ve kilosu iki hafta önden gidiyor. Bu hem iyi hem kötü dedi. Yani bebeğin zamanından büyük olması rahim ağzına basınç yapıp erken doğum tetikleyebilir dedi. Öte yandan zaten erken doğum yapma riski olan annnelerde bebeğin iri olması hayatta kalmasında çok çok önemliymiş. Kısacası kontrolümüz iyi geçti.
Doktor ultrason aletini karnımda nereye gezdirse oğlum tam oraya vurdu. Doktor çok güldü. Oğlum rahatsız oldu anlayacağınız. Anlayacağınız oğlum çok tatlıydı, çok güldürdü bizi.
Eki Görüntüle 890296 arkadaşlar acil bana bu bot patiğin anlatımını ayrıntılı olarak yazar mısınız nette var ama tam olarak ayrıntılı değil
yok mu örgü bilen kimse ya da daha önceden bu patiği ören
Eki Görüntüle 890296 arkadaşlar acil bana bu bot patiğin anlatımını ayrıntılı olarak yazar mısınız nette var ama tam olarak ayrıntılı değil
yok mu örgü bilen kimse ya da daha önceden bu patiği ören
canım ben örgüde model çıkarmaktan pek anlamam
ancak anlatılırsa yaparım yardımcı olamayacağım canım ama
örgücü bloglara msj atsan yardımcı olurlar diye düşünüyorum
kızlarrr dün kızıma 3 tane etek diktimmm
çok cici oldularrr
Eki Görüntüle 890230 Eki Görüntüle 890229 Eki Görüntüle 890228 Eki Görüntüle 890224 Eki Görüntüle 890225 Eki Görüntüle 890226 Eki Görüntüle 890231 Eki Görüntüle 890232 Eki Görüntüle 890235
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?