KIzlar bebeğiniz için hangi bezi kullanacaksınız? Ben prima premium care ile başlamak istiyorum.
Sizlerin fikri nedir?
Hey Arkadaşlar,
evde olup saat 8de uyanmanın ne anlamı var heh sizlere söylüyorum sayın erkenden uyanan göbüşdaşlar.
3 ay sonra isteseniz de uyuyamıcaksınız niye yani sabahın kör vakti uyanıyorsunuz?
Çalışan anne adaylarının yerine de 1er,2şer saat uyusanız fena mı olur?
Bir de biz bu şekerleri magnetleri filan kime ne zaman vericez?
Yani hastaneye zaten kaç kişi gelir ki?
Kaç adet yaptırmak/almak filan lazım yaklaşık mesela?
Bir de biz bu şekerleri magnetleri filan kime ne zaman vericez?
Yani hastaneye zaten kaç kişi gelir ki?
Kaç adet yaptırmak/almak filan lazım yaklaşık mesela?
Ben eşimin hastanesinde yapsaydım doğumu fazla yaptıracaktım ama bu durumda 75 adet yeter diye düşünüyorum. Bir yerlerle daha görüşmeye başlamadım.
işte bende onu düşünüyorum tamam normal olursa bir gece yatıp çıkacağız ki gelenler de aileden
olacak zaten ama sezeryan olursa 3 gün hastanedeyiz ve sanırım gelen giden olur.
bilemedim kafam karıştı benim aslında. bir de hastaneye götürdüklerimizi eve geri getirmesi var
getirsek bile toparlanması var amannnnnnnnnnnnnnnn düşün düşün işte herşeyi biz düşünüyoruz
Geçmiş olsun yaa umarım geçmiştir, keşke deneyimli olsaydım da bir öneride bulunabilseydim. yerinde olsam doktorumu arayıp normal mi diye sorardım, belki hastaneye gitmen gereken bir durumdur.Kizlar gunaydin
gece hic rahat uyuyamadim son bir aydir zaten uyuyamiyordum ama bu sefer bi farkli adet sancisi gibi sancim var sanki yogun agriyor ilk hamileligim diye anlayamadim esim de giderken akli bende kaldi gun icerisinde gecsin diye dua ediyorum allahim cok kotu yaaa aglicam simdi
Benim de evime yakın, bir ihtiyaç olduğnda ilk gidilen yer Migros :))Antalya Migros'u da çoook severdim bir zamanlar.
Her tatile gidişimizde önce Migros'a uğrardık :)
kızlar bebek şekerlerine takıldım kaç gündür incele incele karar veremedim bir türlü
sonra masa üstü notluklardan mı baksam dedim yoksa anahtalık mı ?
sonra düşündüm anahtarlık olmaz herkes kullanmaz. şekerler magnet şeklinde
amannnnnnnn kafam karıştı siz ne yaptınız bakalım bu durumu
Şimdi gülüceksiniz ama bana ben primaya küstüm. Web sitelerinde yayınladıkları müşteri hizmetleri telefonu çalışmıyor. Kimseye danışamıyorsun. İnternette prima mişt. Hiz. Diye bulduğum bir telefonu aradığımda avrupa yakasından bir restoran çıkıyor ve adamlar bıkmış usanmış.
Hey Arkadaşlar,
evde olup saat 8de uyanmanın ne anlamı var heh sizlere söylüyorum sayın erkenden uyanan göbüşdaşlar.
3 ay sonra isteseniz de uyuyamıcaksınız niye yani sabahın kör vakti uyanıyorsunuz?
Çalışan anne adaylarının yerine de 1er,2şer saat uyusanız fena mı olur?
Ben eşimin hastanesinde yapsaydım doğumu fazla yaptıracaktım ama bu durumda 75 adet yeter diye düşünüyorum. Bir yerlerle daha görüşmeye başlamadım.
işte bende onu düşünüyorum tamam normal olursa bir gece yatıp çıkacağız ki gelenler de aileden
olacak zaten ama sezeryan olursa 3 gün hastanedeyiz ve sanırım gelen giden olur.
bilemedim kafam karıştı benim aslında. bir de hastaneye götürdüklerimizi eve geri getirmesi var
getirsek bile toparlanması var amannnnnnnnnnnnnnnn düşün düşün işte herşeyi biz düşünüyoruz
bende en az 50 tane falan hastanede yanımızda bulunsun diyordum ki sen de 75 demişsin evet uygun rakam olarak.
Geçmiş olsun yaa umarım geçmiştir, keşke deneyimli olsaydım da bir öneride bulunabilseydim. yerinde olsam doktorumu arayıp normal mi diye sorardım, belki hastaneye gitmen gereken bir durumdur.
Benim de evime yakın, bir ihtiyaç olduğnda ilk gidilen yer Migros :))
Masa üstü notluk da belli bir yaşın üstüne hitap etmeyebilir :) ben keçe magnet şeklinde yaptırdım 60 tane, bir de hastaneye gelenlere üstünde porselen bebek olan çikolatalardan yaptırmayı düşünüyorum. benim kafamı da lohusa şerbeti çok karıştırıyor, hastanede ikram ediliyormuş onun zımbırtılarını taşımak, orada ikram etmek zor iş değil mi? şart değil herhalde değil mi çikolatalar yeterli olsun lütfeen:)
3 gün mü yatıcaz ya bizim burda 1 gece hastanede tutuyolar okadarcık ben hastaneye götürmeyi düşünmüyorum evde
gelenlere hastaneye sadece ailem gelecek bide çok yakın arkadaşım
3 gün mü yatıcaz ya bizim burda 1 gece hastanede tutuyolar okadarcık ben hastaneye götürmeyi düşünmüyorum evde
gelenlere hastaneye sadece ailem gelecek bide çok yakın arkadaşım
Geçmiş olsun yaa umarım geçmiştir, keşke deneyimli olsaydım da bir öneride bulunabilseydim. yerinde olsam doktorumu arayıp normal mi diye sorardım, belki hastaneye gitmen gereken bir durumdur.
Benim de evime yakın, bir ihtiyaç olduğnda ilk gidilen yer Migros :))
Masa üstü notluk da belli bir yaşın üstüne hitap etmeyebilir :) ben keçe magnet şeklinde yaptırdım 60 tane, bir de hastaneye gelenlere üstünde porselen bebek olan çikolatalardan yaptırmayı düşünüyorum. benim kafamı da lohusa şerbeti çok karıştırıyor, hastanede ikram ediliyormuş onun zımbırtılarını taşımak, orada ikram etmek zor iş değil mi? şart değil herhalde değil mi çikolatalar yeterli olsun lütfeen:)
Hiç gülmem çünkü ben lisedeyken mcdonalds'a küsmüştüm, eve siparişi yanlış getirmiş diye :)
Kızlar merhabalar 2 haftadır sizi tkip ediyorum:)hepinizi tanıdım yabancı değilim yani:)ama siz beni tanımıyorsunuz:)
bende 27+1 günlük hamileyim inşallah.çalışıyorum muhabbetlerinize dahil olmak istiyorum candan gönülden:)):
bende bi ara pizza huta kusmustum Kayseride yok diye:) Ama kızlar uyuyuynnnnnnnnnnn.. Ben o kadar uykuluyum ki ve cok usuyorum... Arabam tamirde oldugu için eşim bırakıyo beni. Onun işide erken baslıyo sabahın korunde cıkıyoruz yola yaaa. Boğazımda kotu cok gece boyuda usudum bu sabah ayagımın birini uzatıyorum yorganın altından eşim hemen çorabı giydiriyo sonra digeri... .Sonra pantalonumu veriyo yeni yıkandıgı için yorganın altında giydim en son üstüme ikimiz birlikte sweetimi giydirdik cıktım yataktan. Ben dişerlimi fırcalarken o saclarımı taradı sonra hemen kaban, sapka ve atklıyı taktı boynuma. Ayakkabımı gıydırdı kosa kosa arabaya.....BEn hala uyuyordummmcok seviyorum kosişimi yaaa......
bende bugünkü konuya yorum yapmak istiyorum fikirlerinizi almak istiyorumm.
Bebek magneti olarak keçe magnetlerden düşünüyorum internette süper modeller var gerçekten size nasıl olur :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?