2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
KIzlar bebeğiniz için hangi bezi kullanacaksınız? Ben prima premium care ile başlamak istiyorum.
Sizlerin fikri nedir?

Şimdi gülüceksiniz ama bana ben primaya küstüm. Web sitelerinde yayınladıkları müşteri hizmetleri telefonu çalışmıyor. Kimseye danışamıyorsun. İnternette prima mişt. Hiz. Diye bulduğum bir telefonu aradığımda avrupa yakasından bir restoran çıkıyor ve adamlar bıkmış usanmış.

Sabah sabah yüzümü güldürdün. Bana kalsa uyuyacağım ama oğlum 5 sularında beni uyandırıyor. İki gece önce bekledim bekledim tekmeleri bitmedi. Sonra tırmalayıp dıgıkladı. Ben de artık dienemedim. Kalktım yataktan. Saate bir de baktım ki daha 3:45. Sinirden bir bağırdım. Eşim de korkmuş. Olan biteni görünce o da çok güldü. Bizim sabahlar işte böyle...

Bir de biz bu şekerleri magnetleri filan kime ne zaman vericez?
Yani hastaneye zaten kaç kişi gelir ki?

Kaç adet yaptırmak/almak filan lazım yaklaşık mesela?

Ben eşimin hastanesinde yapsaydım doğumu fazla yaptıracaktım ama bu durumda 75 adet yeter diye düşünüyorum. Bir yerlerle daha görüşmeye başlamadım.

Bir de biz bu şekerleri magnetleri filan kime ne zaman vericez?
Yani hastaneye zaten kaç kişi gelir ki?

Kaç adet yaptırmak/almak filan lazım yaklaşık mesela?

işte bende onu düşünüyorum tamam normal olursa bir gece yatıp çıkacağız ki gelenler de aileden
olacak zaten ama sezeryan olursa 3 gün hastanedeyiz ve sanırım gelen giden olur.

bilemedim kafam karıştı benim aslında. bir de hastaneye götürdüklerimizi eve geri getirmesi var
getirsek bile toparlanması var amannnnnnnnnnnnnnnn düşün düşün işte herşeyi biz düşünüyoruz

Ben eşimin hastanesinde yapsaydım doğumu fazla yaptıracaktım ama bu durumda 75 adet yeter diye düşünüyorum. Bir yerlerle daha görüşmeye başlamadım.

bende en az 50 tane falan hastanede yanımızda bulunsun diyordum ki sen de 75 demişsin evet uygun rakam olarak.

3 gün mü yatıcaz ya bizim burda 1 gece hastanede tutuyolar okadarcık ben hastaneye götürmeyi düşünmüyorum evde
gelenlere hastaneye sadece ailem gelecek bide çok yakın arkadaşım

Geçmiş olsun yaa umarım geçmiştir, keşke deneyimli olsaydım da bir öneride bulunabilseydim. yerinde olsam doktorumu arayıp normal mi diye sorardım, belki hastaneye gitmen gereken bir durumdur.

Antalya Migros'u da çoook severdim bir zamanlar.
Her tatile gidişimizde önce Migros'a uğrardık :)
Benim de evime yakın, bir ihtiyaç olduğnda ilk gidilen yer Migros :))

Masa üstü notluk da belli bir yaşın üstüne hitap etmeyebilir :) ben keçe magnet şeklinde yaptırdım 60 tane, bir de hastaneye gelenlere üstünde porselen bebek olan çikolatalardan yaptırmayı düşünüyorum. benim kafamı da lohusa şerbeti çok karıştırıyor, hastanede ikram ediliyormuş onun zımbırtılarını taşımak, orada ikram etmek zor iş değil mi? şart değil herhalde değil mi çikolatalar yeterli olsun lütfeen:)

Hiç gülmem çünkü ben lisedeyken mcdonalds'a küsmüştüm, eve siparişi yanlış getirmiş diye :)

evet ya ne zor geliyo sabah kalkıp gelmek uyumak dururken benim yerime 1 saat uyusalar yeter sanırım

bende en az 50 tane falan hastanede yanımızda bulunsun diyordum ki sen de 75 demişsin evet uygun rakam olarak.

E siz 75 -50 demişsiniz, bizim saydığımız kişi olarak olsa olsa dediğimiz 20 kişi filan var yani bu durumda 40 adet yeter herhalde...

Kızlar merhabalar 2 haftadır sizi tkip ediyorum:)hepinizi tanıdım yabancı değilim yani:)ama siz beni tanımıyorsunuz:)
bende 27+1 günlük hamileyim inşallah.çalışıyorum muhabbetlerinize dahil olmak istiyorum candan gönülden:)):

Bizim de hastanede ikram ediyorlarmış lohusa şerbetini, e ikram ediyorlarsa servisini de yapıyorlardır..
Yani bardak filan taşıyacak halimiz yok herhalde :)

bende bugünkü konuya yorum yapmak istiyorum fikirlerinizi almak istiyorumm.
Bebek magneti olarak keçe magnetlerden düşünüyorum internette süper modeller var gerçekten size nasıl olur :26:

3 gün mü yatıcaz ya bizim burda 1 gece hastanede tutuyolar okadarcık ben hastaneye götürmeyi düşünmüyorum evde

Off ben de eve kimse gelsin istemiyorum.
Mevlüdü de bir bakıma toplu halde gelen gelsin diye yapmak istiyorum ve gerçekten sevdiklerimi çağırmayı düşünüyorum.
Kuru kalabalık istemiyorum.

bende bi ara pizza huta kusmustum Kayseride yok diye:) Ama kızlar uyuyuynnnnnnnnnnn.. Ben o kadar uykuluyum ki ve cok usuyorum... Arabam tamirde oldugu için eşim bırakıyo beni. Onun işide erken baslıyo sabahın korunde cıkıyoruz yola yaaa. Boğazımda kotu cok gece boyuda usudum bu sabah ayagımın birini uzatıyorum yorganın altından eşim hemen çorabı giydiriyo sonra digeri... .Sonra pantalonumu veriyo yeni yıkandıgı için yorganın altında giydim en son üstüme ikimiz birlikte sweetimi giydirdik cıktım yataktan. Ben dişerlimi fırcalarken o saclarımı taradı sonra hemen kaban, sapka ve atklıyı taktı boynuma. Ayakkabımı gıydırdı kosa kosa arabaya.....BEn hala uyuyordummmcok seviyorum kosişimi yaaa......

burada sezeryan 3 gün normal 1 gün (antalya) sen nerede yaşıyorsun bilmiyorum

ama haftasonu yıkılıyordu tek kelime ile bundan sonra haftaiçi gideceğim.
ya evet o şerbet işi benimde canımı sıktı ama ben yapmayacağım dediğim gibi kim taşıyacak o kadar eşyayı.
çikolata yeterli ama şerbeti evde zaten annem hazırlayacak ve ona göre gelenlere ikram edeceğiz.

Hiç gülmem çünkü ben lisedeyken mcdonalds'a küsmüştüm, eve siparişi yanlış getirmiş diye :)

Allah' ım koptum ya okuyunca süpermiş.

Hoşgeldinnnn :)
Sen de kendini azıcık tanıt, mesela kaç yaşındasın, ilk bebiş mi, hangi şehirdesin, kız mı erkek mi bekliyorsun gibi..

Ayyyy çok tatlısınız yaaa maşallah :)))

bende bugünkü konuya yorum yapmak istiyorum fikirlerinizi almak istiyorumm.
Bebek magneti olarak keçe magnetlerden düşünüyorum internette süper modeller var gerçekten size nasıl olur :26:

Keçe magnetleri ben de beğeniyorum.
Erkek bebeği olan arkadaşım minik kuzu ve mavi tül yaptırmıştı. Hala da severek buzdolabımda tutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…