Cok gecmis olsun canim insallah onemli bisey yoktur.Aslinda bu sancilar nirmal bendede oluyor hatta kasigima birden kramp bile giriyor bunlar yalanci dogum kasilmalari rahim kendini doguma hazirliyor.Ama eger cok siddetli ve sık oluyorsa dr unu ara bilgilendir.
Regl ağrısı gibi ağrılar bende de var.Doktorum normal dedi. Rahim büyüdüğü için aşağıya baskı da yapıyor.İçerisi de gitgide daha hızlı büyüyor. Düzenli kasılma sancı varsa önemli canım. Doktorum yat dinlen geçer dedi.
bende hastane için az öz olsun istiyorum 1-2 gün için çok yaptırmıcam ama mevlüt için çok yaptırmayı düşünüyorum. belki kendim de yapabilirim. ben kurabiyede yaptırmak istiyorum hastaneden sonra topralanınca hoşgeldin partisi düzenlemek istiyorum orda kurabiye cupcake falan istiyorum
Kızlar merhabalar 2 haftadır sizi tkip ediyorum:)hepinizi tanıdım yabancı değilim yani:)ama siz beni tanımıyorsunuz:)
bende 27+1 günlük hamileyim inşallah.çalışıyorum muhabbetlerinize dahil olmak istiyorum candan gönülden:)):
Bizim de hastanede ikram ediyorlarmış lohusa şerbetini, e ikram ediyorlarsa servisini de yapıyorlardır..
Yani bardak filan taşıyacak halimiz yok herhalde :)
Off ben de eve kimse gelsin istemiyorum.
Mevlüdü de bir bakıma toplu halde gelen gelsin diye yapmak istiyorum ve gerçekten sevdiklerimi çağırmayı düşünüyorum.
Kuru kalabalık istemiyorum.
evet tanıtayım kendimi:)
Ben 27 Yaşındayım,ikinci hamileliğim inşallah
ilki düşük oldu 4. haftada 1 sene sonra tekrar hamile kaldım rabbime şükürler olsunki.bir kız bebek bekliyorum inşallah.
Malatyada yaşıyorum evlenip geldim buralara :)istanbuldaydım evlenmeden önce.kamuda çalışıyorum.
evet tanıtayım kendimi:)
Ben 27 Yaşındayım,ikinci hamileliğim inşallah
ilki düşük oldu 4. haftada 1 sene sonra tekrar hamile kaldım rabbime şükürler olsunki.bir kız bebek bekliyorum inşallah.
Malatyada yaşıyorum evlenip geldim buralara :)istanbuldaydım evlenmeden önce.kamuda çalışıyorum.
kızlar birde standart kapı süsleri değilde yine keçeden birde kapı süsü düşünüyorum.
okadar güzel örnekler varki yüklicem birazdan cidden hayal gücünüze kalmış vede kendimiz yapabiliriz ihtiyacımız olan keçe kumaş,silikon tabanca, bir miktar elyaf ve igne iplik
huggies iyi midir yaa? Eşimin çok yakın bir arkadaşı huggies te çalışıyor. ve çok uyguna bize getirebilir. ama hiç kullanan görmedim o yüzden prima kullanıcam diye ısrar ediyorum.
günün konusunu bence her gün yapalım...
daha önce konuştuğumuz konular bile olsa günün konusu olunca daha bir bütünlük oluyor ve ortak bir karara bile varıyoruz sanki :)
Gerçi bugün iki günün konusu olabilir.
Bebek şekeri de iyi konu :)
kesinlikle öyle kimin aklına gelirse günün konusu olarak bir giriş yapalım herkes fikrini söylesin. Bence bu şekilde fikir alışverişi daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.