2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Regl ağrısı gibi ağrılar bende de var.Doktorum normal dedi. Rahim büyüdüğü için aşağıya baskı da yapıyor.İçerisi de gitgide daha hızlı büyüyor. Düzenli kasılma sancı varsa önemli canım. Doktorum yat dinlen geçer dedi.

bende hastane için az öz olsun istiyorum 1-2 gün için çok yaptırmıcam ama mevlüt için çok yaptırmayı düşünüyorum. belki kendim de yapabilirim. ben kurabiyede yaptırmak istiyorum hastaneden sonra topralanınca hoşgeldin partisi düzenlemek istiyorum orda kurabiye cupcake falan istiyorum

E siz 75 -50 demişsiniz, bizim saydığımız kişi olarak olsa olsa dediğimiz 20 kişi filan var yani bu durumda 40 adet yeter herhalde...

hımmm bu durumda senin için 40 yeterli olur.

hoşgeldinnnn

Bizim de hastanede ikram ediyorlarmış lohusa şerbetini, e ikram ediyorlarsa servisini de yapıyorlardır..
Yani bardak filan taşıyacak halimiz yok herhalde :)

zaten o şerbetin bardakları falan kullan at şeklindeymiş tek kullanımlıkmış

Off ben de eve kimse gelsin istemiyorum.
Mevlüdü de bir bakıma toplu halde gelen gelsin diye yapmak istiyorum ve gerçekten sevdiklerimi çağırmayı düşünüyorum.
Kuru kalabalık istemiyorum.

hepimiz öyle istiyoruz ama beklenmedik misafirler de gelebiliyor süprizzzzzzzzzz diyorlar bir de

evet tanıtayım kendimi:)
Ben 27 Yaşındayım,ikinci hamileliğim inşallah
ilki düşük oldu 4. haftada 1 sene sonra tekrar hamile kaldım rabbime şükürler olsunki.bir kız bebek bekliyorum inşallah.
Malatyada yaşıyorum evlenip geldim buralara :)istanbuldaydım evlenmeden önce.kamuda çalışıyorum.

Yarışmadaymıım gibi oldu

oooo süper gerçekten doğru seçimmiş demekki:):)

bende doldgulu düşünüyorum ama kendim yapcammmmmm

hoşgeldin aramıza ben de 27 yaşındayım denizliden katılıyorum ilk bebişim ve kız olacak ismi de deniz olacak

ben magnet ve bebek sabunu yaptırıcam.Kurabiye şeker mevzularına hiç girmicem çünkü hiç bir şekilde kullanılmadan direkt çöpe gidiyor.

kızlar birde standart kapı süsleri değilde yine keçeden birde kapı süsü düşünüyorum.
okadar güzel örnekler varki yüklicem birazdan cidden hayal gücünüze kalmış vede kendimiz yapabiliriz ihtiyacımız olan keçe kumaş,silikon tabanca, bir miktar elyaf ve igne iplik

Benim de araştırmalarım Prima ve Huggies değiştirerek dönüşümlü kullanmak üzerine..
Ama prima premium care ile başlayacağım...

huggies iyi midir yaa? Eşimin çok yakın bir arkadaşı huggies te çalışıyor. ve çok uyguna bize getirebilir. ama hiç kullanan görmedim o yüzden prima kullanıcam diye ısrar ediyorum.

kesinlikle öyle kimin aklına gelirse günün konusu olarak bir giriş yapalım herkes fikrini söylesin. Bence bu şekilde fikir alışverişi daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…