2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
huggies iyi midir yaa? Eşimin çok yakın bir arkadaşı huggies te çalışıyor. ve çok uyguna bize getirebilir. ama hiç kullanan görmedim o yüzden prima kullanıcam diye ısrar ediyorum.

Baya yorum okudum, pişik sorunumuzu huggies ile çözdük filan bile diyenler okudum.
Bir de uzaktan tanıdığım bir kız var, en son o yazmıştı başka bir şey kullanmam artık diye...
O yüzden benim içime sindi.

canım yaaa bende kendi emeğimle bebeğime bişeyler yapmak sitiyorum bana guzel anlatımlı modeller bulursan cok sevinirimm...

dolgulu nasıl oluyor
Bak bu resimdekiler dolgulu :) içi elyafla dolduruluyor yastık gibi. bunlar kızımın cici parti süslemeleri baby shower hazırlığı :)

Bu kurabiyeleri de ben yaptım deneme amaçlı şeker hamurundan, 4 ocakta baby shower yapıyoruz, evde kendimiz yapabilir miyiz diye ön deneme yapmıştım :) şimdi daha güzel kalıplarım da var, çok eğlenceli bir iş kızlar evde kurabiye kaplamak :)

Konudan uzaklaştım iyice ama bu beşiği çoookk beğendim sizin de görüşünüzü almak istedim, 2 kademeli ama sallanmıyor, zaten sallanmasını da istemiyorum ben psikiyatrlar önermiyorlar, uyumadan önce çocuğa sallayarak çocuğu sallayıp uyumaya koşulluyormuşuz :) Oda yapmıycaz 2 yaşına kadar bu hem çok şık hem kullanışlı hem de emsallerine göre ekonomik geldi bana

kesinlikle öyle kimin aklına gelirse günün konusu olarak bir giriş yapalım herkes fikrini söylesin. Bence bu şekilde fikir alışverişi daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

hem sohbet akıyor hem normalde yazmayanlar bile fikrini söylüyor.
İyi buldun Emel bu günün konusu olayını :)

Ev arkadaşımın prensibi canım ben olmadan yatagımıza da girmez mutfaga da..
ben de aferin deyip ona eşlik ediyorum arada kahvaltısını yapsın diee

codulu merhabalarrr...
inan bende tam senin gibi düşünüyorum en azından elimden gelebilecek birşeyse bebeğime kendim yapmak isterim vede bu keçeler gerçekten çok ama çok eğlenceli.
Sizin için hemen araştırmaya başlıyorum yüklicem hepsini:)):

Ben de sallanmayan beşik tercih ettim.
Şimdilik oda da yapmayacağımız için düz bir şey aldık.

Kurabiyelerden favorim kalp ve kelebek
Yuvarlakların süslemesi biraz korkunç ve şaşkın ifadeli olmuş

Pofuduk uyuyan bebek keçeleri de çok iyi olmuş :129:

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 901191

bu benim düşündüklerimden biri devamı geliyor:)

ya ama ben böyle her an gaza gelebilirim. uykularımdan fedakarlık edip oturup bunlardan yapsam mı
pufffffffffffffffffff iyice kafam karıştı nette de baktım çok güzel şeyler var ve benim bir an önce karar
vermem lazım sanırım.

huggies iyi midir yaa? Eşimin çok yakın bir arkadaşı huggies te çalışıyor. ve çok uyguna bize getirebilir. ama hiç kullanan görmedim o yüzden prima kullanıcam diye ısrar ediyorum.

kullanmadığım için yorum yapamıyorum bununla ilgili.

canım yaaa bende kendi emeğimle bebeğime bişeyler yapmak sitiyorum bana guzel anlatımlı modeller bulursan cok sevinirimm...

bende bende detaylı anlatım olursa süper yaparım sanırım el becerim iyidir.

bende merakla bekliyorum sizin baby showerlarınızı

hadi bekliyoruz bakalım.

bu kadar detaylı birşey yapamam sanırım ama daha sade daha soft yapabilirim belki de.

öyle tabii de işte minimum 2 diyelim. Benim yeğenim de var daha 3 yaşında hala bez kullanıyor.

evet işte bu yüzden dedim canım benim. mesela biz bezi bıraktık benim elimde 2 paket bez kaldı ve arkadaşıma verdim onu kullansın diye. hani ucuz bulunca almışız stok yapmışız resmen.

Genic inan bu kapı süslerinden yapmak 1 max. 2 günümüzü alır oda elimiz alışkın olmadığı için:):)
bak en önemlisi model beğenmek gerisi çok kolay.alcan malzemelerini herhangi beyz bir kağıda yapıştıracağın kuştur çiçektir böcektir vs:) çizcen tarzanca sonra onu keçe kumaş üzerine koyup 2 tane kescen aynısından örneğin çiçekmi yaptın 2 tanenin arasına azıcık elyaf koycanki şişkin göze güzel gelsin sonra istediğin renk iplikle dikcen süslerini tamamlayınca kapı süsünün zemininide ayarlican üstüne silikonla yapışştırcannn

Bir de biz bu şekerleri magnetleri filan kime ne zaman vericez?
Yani hastaneye zaten kaç kişi gelir ki?

Kaç adet yaptırmak/almak filan lazım yaklaşık mesela?

sadece hastane değil ki evine de illa ki bebek görmeye gelecekler olacaktır. Onlara da bayramlardaki gibi bir kutu içerisinde ikram gibi verilebilir. Ya da mevlütte de dağıtılabilir.

ya şimdi düşündüm de shaganın dediği gibi hastanede hemşirelere falan dağıtmak için çikolata.

şekeri herkes yemediği için çok pahalı olmayan ama şirin bebek şekeri

ve kalıcı olsun diye de bu keçe işini sevdim dolgulu keçeden magnet evet kararımı verdim.

hatta keçeyi yapabilirsem kendim deneyeceğim bir kaç tane önce.

fuarda doktor seminer verirken öyle söylemişti. Diyor ki aslında çişiniz geldiğinde geceleri kalkıyorsunuz yaa hani. İşte bunlar bile doğuma hazırlık gibi düşünülebilir. 9 ay boyunca çiş için kalktım 4,5 kere şimdi de bebek için kalkıyorum şeklinde kendinizi telkin edebilirsiniz diyo :))

Bebek Yapım Bakım Onarım bloğunu mutlaka iyice okuyun araştırın ezberleyin, facebook grubuna üye olun. Gruba üye olduktan sonra kuralları iyice okuyun. Bloğun yazarına bayılıyorum. Herşeyi bilimsel olarak araştırıyor.
Uyku eğitimini mutlaka bir yere kaydedin.
Bebeklere ilaç verilmesi, ek gıda, bebe biskuvisi zararları, test yapmadan demir takviyesi, keçi sütü vs... bu konuları çok çok güzel açıklamış.

Bebişlerimiz doğduktan sonra çok ihtiyacımız olacak bilgiler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…