huggies iyi midir yaa? Eşimin çok yakın bir arkadaşı huggies te çalışıyor. ve çok uyguna bize getirebilir. ama hiç kullanan görmedim o yüzden prima kullanıcam diye ısrar ediyorum.
kızlar birde standart kapı süsleri değilde yine keçeden birde kapı süsü düşünüyorum.
okadar güzel örnekler varki yüklicem birazdan cidden hayal gücünüze kalmış vede kendimiz yapabiliriz ihtiyacımız olan keçe kumaş,silikon tabanca, bir miktar elyaf ve igne iplik
Bak bu resimdekiler dolgulu :) içi elyafla dolduruluyor yastık gibi. bunlar kızımın cici parti süslemeleri baby shower hazırlığı :)dolgulu nasıl oluyor
kesinlikle öyle kimin aklına gelirse günün konusu olarak bir giriş yapalım herkes fikrini söylesin. Bence bu şekilde fikir alışverişi daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
Hey Arkadaşlar,
evde olup saat 8de uyanmanın ne anlamı var heh sizlere söylüyorum sayın erkenden uyanan göbüşdaşlar.
3 ay sonra isteseniz de uyuyamıcaksınız niye yani sabahın kör vakti uyanıyorsunuz?
Çalışan anne adaylarının yerine de 1er,2şer saat uyusanız fena mı olur?
Bak bu resimdekiler dolgulu :) içi elyafla dolduruluyor yastık gibi. bunlar kızımın cici parti süslemeleri baby shower hazırlığı :)
Eki Görüntüle 901188
Bu kurabiyeleri de ben yaptım deneme amaçlı şeker hamurundan, 4 ocakta baby shower yapıyoruz, evde kendimiz yapabilir miyiz diye ön deneme yapmıştım :) şimdi daha güzel kalıplarım da var, çok eğlenceli bir iş kızlar evde kurabiye kaplamak :)
Eki Görüntüle 901189
Konudan uzaklaştım iyice ama bu beşiği çoookk beğendim sizin de görüşünüzü almak istedim, 2 kademeli ama sallanmıyor, zaten sallanmasını da istemiyorum ben psikiyatrlar önermiyorlar, uyumadan önce çocuğa sallayarak çocuğu sallayıp uyumaya koşulluyormuşuz :) Oda yapmıycaz 2 yaşına kadar bu hem çok şık hem kullanışlı hem de emsallerine göre ekonomik geldi bana
Eki Görüntüle 901190
Ev arkadaşımın prensibi canım ben olmadan yatagımıza da girmez mutfaga da..
ben de aferin deyip ona eşlik ediyorum arada kahvaltısını yapsın diee
emel bir de süreyi 2 yaşla sınırlamamak lazım her çocuk farklı olduğundan bazen 3 yaşına kadar bez kullanabileceğimiz durumlar olabiliyor....
kızlar birde standart kapı süsleri değilde yine keçeden birde kapı süsü düşünüyorum.
okadar güzel örnekler varki yüklicem birazdan cidden hayal gücünüze kalmış vede kendimiz yapabiliriz ihtiyacımız olan keçe kumaş,silikon tabanca, bir miktar elyaf ve igne iplik
huggies iyi midir yaa? Eşimin çok yakın bir arkadaşı huggies te çalışıyor. ve çok uyguna bize getirebilir. ama hiç kullanan görmedim o yüzden prima kullanıcam diye ısrar ediyorum.
canım yaaa bende kendi emeğimle bebeğime bişeyler yapmak sitiyorum bana guzel anlatımlı modeller bulursan cok sevinirimm...
Bak bu resimdekiler dolgulu :) içi elyafla dolduruluyor yastık gibi. bunlar kızımın cici parti süslemeleri baby shower hazırlığı :)
Eki Görüntüle 901188
Bu kurabiyeleri de ben yaptım deneme amaçlı şeker hamurundan, 4 ocakta baby shower yapıyoruz, evde kendimiz yapabilir miyiz diye ön deneme yapmıştım :) şimdi daha güzel kalıplarım da var, çok eğlenceli bir iş kızlar evde kurabiye kaplamak :)
Eki Görüntüle 901189
Konudan uzaklaştım iyice ama bu beşiği çoookk beğendim sizin de görüşünüzü almak istedim, 2 kademeli ama sallanmıyor, zaten sallanmasını da istemiyorum ben psikiyatrlar önermiyorlar, uyumadan önce çocuğa sallayarak çocuğu sallayıp uyumaya koşulluyormuşuz :) Oda yapmıycaz 2 yaşına kadar bu hem çok şık hem kullanışlı hem de emsallerine göre ekonomik geldi bana
Eki Görüntüle 901190
codulu merhabalarrr...
inan bende tam senin gibi düşünüyorum en azından elimden gelebilecek birşeyse bebeğime kendim yapmak isterim vede bu keçeler gerçekten çok ama çok eğlenceli.
Sizin için hemen araştırmaya başlıyorum yüklicem hepsini:)):
Eki Görüntüle 901203 Eki Görüntüle 901201 Eki Görüntüle 901202 Eki Görüntüle 901204 Eki Görüntüle 901205 Eki Görüntüle 901206 Eki Görüntüle 901207 Eki Görüntüle 901208 Eki Görüntüle 901203 Eki Görüntüle 901201 Eki Görüntüle 901202 Eki Görüntüle 901204 Eki Görüntüle 901205 Eki Görüntüle 901206 Eki Görüntüle 901207 Eki Görüntüle 901208
içinde birde keçeden duvar saati var:)
öyle tabii de işte minimum 2 diyelim. Benim yeğenim de var daha 3 yaşında hala bez kullanıyor.
Eee kocişleri işe kim uğurlayacak?
Bir de biz bu şekerleri magnetleri filan kime ne zaman vericez?
Yani hastaneye zaten kaç kişi gelir ki?
Kaç adet yaptırmak/almak filan lazım yaklaşık mesela?
evet günün konusu bebek bezi ve bebek şekeri/magnet/anahtarlık/notluk güzel.....
emel 2 gündür sabah 6 altı olmadan uyanan ben ve uyandıktan sonra 3 ay sonrasını düşünen yine ben.
diyorum demekki sabahları bu saatlerde kalkacak ve beslenecek umarım sonrasında tekrar uyur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?