2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar çalışan arkadaşlara bir sorum olacak doğum iznini nasıl yapacaksınız.37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldıktan sonra 34-yada 35 te ayrılabiliriz değilmi:18:

Ben keçe işini kocama teklif ettim "gel evde yapalım" diye.
Ki benim el becerim de baya iyidir diye.
O da dedi ki "3-5 tane olsa neyse de 40-50 tane olunca öyle yapamazsın".
Ben internetten örnekler gösterdim. Bazıları hakikaten basit duruyor bazıları da baya profesyonel duruyor.
O da dedi ki "profesyonel duranların keçeleri toplu kesmek için aletleri var. Öyle tek tek elde kesilenler de işte o beğenmeyip, basit duruyor dediklerin" dedi.

Ya şimdi ben gece 1 ya da 2 kere kalkıyorum, bebiş de en fazla o kadar uyanır diyelim o zaman

cok sevinirim canim yaaa...

müşteri hizmetlerine mail yoluyla ulaşmayı denesen aslında. şimdi ben de baktım da trconsumers@custhelp.com şeklinde bir mail adresi var. Buraya ulaşmayı dene mail yoluyla. telefon numaranı falan bırak onlar sana dönerler illa ki.

gözleriniz yarı açık gönderin geri girin yatağa:))))
hee kahvaltı hazırlama konusu var ise orası ayrı tabii :))

Var tabi üstelik ben yataktan kalkmadan kalkmama gibi bir huyu var.
İşe geç kalacak bile olsa ben kalkmadan kalkmıyor :)

sadece hastane değil ki evine de illa ki bebek görmeye gelecekler olacaktır. Onlara da bayramlardaki gibi bir kutu içerisinde ikram gibi verilebilir. Ya da mevlütte de dağıtılabilir.

Ya bizim eve kimse gelmez, yani gelecekler sadece yakın akraba amca hala o kadar.
Çünkü diğer insanlar evi bile bilmiyor hihihi
Mevlüdü bile annemlerde yapmak istiyorum hem çağıracaklarım genel olarak annemi seven insanlar, hem de biz ulaşımı çok zor bir yerde oturuyoruz, çağırsak bile gelemezler.

Yani hastaneden artan olursa mevlüde tekrar tamamlarım magnet ve bonbonları diyorum..

Kızlar bir de aklınıza gelirse, dua edin, kardeşim çok uzun bir uçak yolculuğu yapacak, hayırlısıyla rötarsız bir uçuş olsun, huzuru ve sağlığı yerinde bir şekilde gelsin. Of yazarken bile ağlamaya başladım.

schaqa kardeşin sağ sağlim gideceği yere ulaşsın inşallah .Seni çok iyi anlıyorum benim ablam canadada ved eher geleceği zaman ebdişeleniyorum aktarmasız 10 saatten fazla havada kalıyor aktarmalı olursada çok daha fazla.
içini ferah tut arkadaşım aklımıza yatmıyor ama en güvenli yolculuk için uçak yolculuğu diyorlar doğru gerçekten.

bak geçen gün akşam çok sinirlendim mutfaktan çıktığımda saat 21:40'dı düşün halimi.
18:00 de işten çıkıyorum ve 3,5 saat ne demek düşün. eee ben ne zaman dinlenip ne zaman
bunları yapacağım. kaldı ki nöbetlerde yeniden başlıyacak bilmiyorum dur bakalım ben bir hal yol
bulacağım bu işe.

doğruluk payı var malesef.

merak ettim öğle arası bir bakacağım canım.

bak ya aslında ne kadar güzel düşünmüşsün. kesin seninkinin işine gelmedi de onun için öyle demiş olabilir mi ?

Ya şimdi ben gece 1 ya da 2 kere kalkıyorum, bebiş de en fazla o kadar uyanır diyelim o zaman

inşalllahhhhhhhhhh

Benim kardeşim de kanadadan geliyor kısmetse

evet haklısın genic hangi birini yapayım diyorsun çokta haklısın ne bileyim haftasonları filanda yapabilirsin hani:44:

Gaza geldim, ben de biraz araştırayım model filan :)

hepsi çok güzel olmuşlar canımcım

eeee neler lazım nasıl yapıcaz bende yapmak istiyorum

allah sağlıklı sıhhatli varmasını nasip etsin kazasız belasız

aaa hadi ya:)belki arkadaştırlar bile :):):):):)işin şakası canadanın neresinden geliyor kısmetse??

Toronto'da okuyor :)
Gerçi senin ablan ile benim kardeşim arasında yani tahmini en az 8 yaş vardır diye düşünüyorum, sen 27 olduğuna göre :)

hepsi çok güzel olmuşlar canımcım

eeee neler lazım nasıl yapıcaz bende yapmak istiyorum

allah sağlıklı sıhhatli varmasını nasip etsin kazasız belasız

valla bu resimdekiler korkutmasın seni parça parça incele resmi süsleri bir yana taban kısmını bir yana şeklinde .öncelikler tabana ekleyeceğin süsleri yapmak lazım örneğin şu sitedeki gibi Evim Benim Atölyem: Keçeden Kapı Süsü Yapımı

Hamilelikte benden 2 gün kıdemli olsan da,bebeğine benden önce kavuşacağını bilip seni kıskansam da yine de kucak açarım sana
gel göbüşdaşım hoşgeldin sefalar getirdin :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…