ya şimdi düşündüm de shaganın dediği gibi hastanede hemşirelere falan dağıtmak için çikolata.
şekeri herkes yemediği için çok pahalı olmayan ama şirin bebek şekeri
ve kalıcı olsun diye de bu keçe işini sevdim dolgulu keçeden magnet evet kararımı verdim.
hatta keçeyi yapabilirsem kendim deneyeceğim bir kaç tane önce.
fuarda doktor seminer verirken öyle söylemişti. Diyor ki aslında çişiniz geldiğinde geceleri kalkıyorsunuz yaa hani. İşte bunlar bile doğuma hazırlık gibi düşünülebilir. 9 ay boyunca çiş için kalktım 4,5 kere şimdi de bebek için kalkıyorum şeklinde kendinizi telkin edebilirsiniz diyo :))
codulu merhabalarrr...
inan bende tam senin gibi düşünüyorum en azından elimden gelebilecek birşeyse bebeğime kendim yapmak isterim vede bu keçeler gerçekten çok ama çok eğlenceli.
Sizin için hemen araştırmaya başlıyorum yüklicem hepsini:)):
Şimdi gülüceksiniz ama bana ben primaya küstüm. Web sitelerinde yayınladıkları müşteri hizmetleri telefonu çalışmıyor. Kimseye danışamıyorsun. İnternette prima mişt. Hiz. Diye bulduğum bir telefonu aradığımda avrupa yakasından bir restoran çıkıyor ve adamlar bıkmış usanmış.
gözleriniz yarı açık gönderin geri girin yatağa:))))
hee kahvaltı hazırlama konusu var ise orası ayrı tabii :))
sadece hastane değil ki evine de illa ki bebek görmeye gelecekler olacaktır. Onlara da bayramlardaki gibi bir kutu içerisinde ikram gibi verilebilir. Ya da mevlütte de dağıtılabilir.
Genic inan bu kapı süslerinden yapmak 1 max. 2 günümüzü alır oda elimiz alışkın olmadığı için:):)
bak en önemlisi model beğenmek gerisi çok kolay.alcan malzemelerini herhangi beyz bir kağıda yapıştıracağın kuştur çiçektir böcektir vs:) çizcen tarzanca sonra onu keçe kumaş üzerine koyup 2 tane kescen aynısından örneğin çiçekmi yaptın 2 tanenin arasına azıcık elyaf koycanki şişkin göze güzel gelsin sonra istediğin renk iplikle dikcen süslerini tamamlayınca kapı süsünün zemininide ayarlican üstüne silikonla yapışştırcannn
fuarda doktor seminer verirken öyle söylemişti. Diyor ki aslında çişiniz geldiğinde geceleri kalkıyorsunuz yaa hani. İşte bunlar bile doğuma hazırlık gibi düşünülebilir. 9 ay boyunca çiş için kalktım 4,5 kere şimdi de bebek için kalkıyorum şeklinde kendinizi telkin edebilirsiniz diyo :))
Bebek Yapım Bakım Onarım bloğunu mutlaka iyice okuyun araştırın ezberleyin, facebook grubuna üye olun. Gruba üye olduktan sonra kuralları iyice okuyun. Bloğun yazarına bayılıyorum. Herşeyi bilimsel olarak araştırıyor.
Uyku eğitimini mutlaka bir yere kaydedin.
Bebeklere ilaç verilmesi, ek gıda, bebe biskuvisi zararları, test yapmadan demir takviyesi, keçi sütü vs... bu konuları çok çok güzel açıklamış.
Bebişlerimiz doğduktan sonra çok ihtiyacımız olacak bilgiler var.
Ben keçe işini kocama teklif ettim "gel evde yapalım" diye.
Ki benim el becerim de baya iyidir diye.
O da dedi ki "3-5 tane olsa neyse de 40-50 tane olunca öyle yapamazsın".
Ben internetten örnekler gösterdim. Bazıları hakikaten basit duruyor bazıları da baya profesyonel duruyor.
O da dedi ki "profesyonel duranların keçeleri toplu kesmek için aletleri var. Öyle tek tek elde kesilenler de işte o beğenmeyip, basit duruyor dediklerin" dedi.
Ya şimdi ben gece 1 ya da 2 kere kalkıyorum, bebiş de en fazla o kadar uyanır diyelim o zaman
schaqa kardeşin sağ sağlim gideceği yere ulaşsın inşallah .Seni çok iyi anlıyorum benim ablam canadada ved eher geleceği zaman ebdişeleniyorum aktarmasız 10 saatten fazla havada kalıyoraktarmalı olursada çok daha fazla.
içini ferah tut arkadaşım aklımıza yatmıyor ama en güvenli yolculuk için uçak yolculuğu diyorlar doğru gerçekten.
Genic inan bu kapı süslerinden yapmak 1 max. 2 günümüzü alır oda elimiz alışkın olmadığı için:):)
bak en önemlisi model beğenmek gerisi çok kolay.alcan malzemelerini herhangi beyz bir kağıda yapıştıracağın kuştur çiçektir böcektir vs:) çizcen tarzanca sonra onu keçe kumaş üzerine koyup 2 tane kescen aynısından örneğin çiçekmi yaptın 2 tanenin arasına azıcık elyaf koycanki şişkin göze güzel gelsin sonra istediğin renk iplikle dikcen süslerini tamamlayınca kapı süsünün zemininide ayarlican üstüne silikonla yapışştırcannn
hepsi çok güzel olmuşlar canımcımBak bu resimdekiler dolgulu :) içi elyafla dolduruluyor yastık gibi. bunlar kızımın cici parti süslemeleri baby shower hazırlığı :)
Eki Görüntüle 901188
Bu kurabiyeleri de ben yaptım deneme amaçlı şeker hamurundan, 4 ocakta baby shower yapıyoruz, evde kendimiz yapabilir miyiz diye ön deneme yapmıştım :) şimdi daha güzel kalıplarım da var, çok eğlenceli bir iş kızlar evde kurabiye kaplamak :)
Eki Görüntüle 901189
Konudan uzaklaştım iyice ama bu beşiği çoookk beğendim sizin de görüşünüzü almak istedim, 2 kademeli ama sallanmıyor, zaten sallanmasını da istemiyorum ben psikiyatrlar önermiyorlar, uyumadan önce çocuğa sallayarak çocuğu sallayıp uyumaya koşulluyormuşuz :) Oda yapmıycaz 2 yaşına kadar bu hem çok şık hem kullanışlı hem de emsallerine göre ekonomik geldi bana
Eki Görüntüle 901190
Eki Görüntüle 901203 Eki Görüntüle 901201 Eki Görüntüle 901202 Eki Görüntüle 901204 Eki Görüntüle 901205 Eki Görüntüle 901206 Eki Görüntüle 901207 Eki Görüntüle 901208 Eki Görüntüle 901203 Eki Görüntüle 901201 Eki Görüntüle 901202 Eki Görüntüle 901204 Eki Görüntüle 901205 Eki Görüntüle 901206 Eki Görüntüle 901207 Eki Görüntüle 901208
içinde birde keçeden duvar saati var:)
Kızlar bir de aklınıza gelirse, dua edin, kardeşim çok uzun bir uçak yolculuğu yapacak, hayırlısıyla rötarsız bir uçuş olsun, huzuru ve sağlığı yerinde bir şekilde gelsin. Of yazarken bile ağlamaya başladım.
Benim kardeşim de kanadadan geliyor kısmetse
kızlar çalışan arkadaşlara bir sorum olacak doğum iznini nasıl yapacaksınız.37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldıktan sonra 34-yada 35 te ayrılabiliriz değilmi:18:
aaa hadi ya:)belki arkadaştırlar bile :):):):):)işin şakası canadanın neresinden geliyor kısmetse??
hepsi çok güzel olmuşlar canımcım
eeee neler lazım nasıl yapıcaz bende yapmak istiyorum
allah sağlıklı sıhhatli varmasını nasip etsin kazasız belasız
Kızlar merhabalar 2 haftadır sizi tkip ediyorum:)hepinizi tanıdım yabancı değilim yani:)ama siz beni tanımıyorsunuz:)
bende 27+1 günlük hamileyim inşallah.çalışıyorum muhabbetlerinize dahil olmak istiyorum candan gönülden:)):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?