Doktoruna sor tabii canım ama 8 saat uzun değil mi? Benm en son kontrolde doktor 33. Haftaya kadar bi yere gidecekseniz gidin dedi o da izmiri örnek verdi ki 2 buçuk saatlik yol daha sonra gidemezsin dedi.. Ama gebelikten gebeliğe değişiyor biliyosun belki kendi aracınızla dinlene dinlene gidersen sorun yok der doktor..Günaydın kızlar...
İnanılmaz uykum var gene uyuyamadım.Sağa dön sola dön... Döndüğüm yanlarım ağrıyor.
Kızlar size bir sorum var. Benim 38. haftamda 8 saatlik bir araba yolculuğu yapmam gerekiyor. Sizce bu ne kadar doğru ?
En son kaçıncı haftamda uzun araba yolculuğu yapsam sorun olmaz ?
İnan kvne haksızlık etmemek için beynimi zorladım hastanede kalan kv tanıdığım var mı diye ama yok, bulamadım :) arkadaş gb ya da annen gb bi kv olur da tamam dersin ama böle laf dokundurduğuna göre öle de değil.. Bence sen yavaştan başla yanında anneni istediğini söylemeye kadın gelmesin sonra doğumda elinde pijamaları geceleği :)) kıyafet olayını da en azından o geldiğinde öle bi üstüne at istersen ( akıl vermek için diil :d )
Klasik " kızım sana söylüyorum gelinim sen anla " yapmış sevgili kv benimki de aynı şeyi yapıyor doğum iznimde neler yapacağımı ufak ufak planlamış bile yani tamam tek çocuğu ilk torunu herşeyinde olmak istiyor ben de istiyorum neden istemiyim niye ben kötü gelinmiyim ki seni hiçbişeyime katmicam bi dur sabırlı ol ama böyle yaparsan beni de soğutuyosun herşeyden daha başlamadan aman bacım ne diyim illa kaynanalık yapacaklar allah yardımcımız olsun!
Canım allah sağlıkla kucağına almayı almamızı nasip etsin bol bol dinlen
benim kuzenin eşi 2.kez sezeryan oldu karnı dümdüz 20 gün oldu doğum yapalı biraz yapıyla alakalı normal doğumdada
akıntın oluyo sezeryandada herikisindede içeri temizleniyo pek fark yok bence
Doktoruna sor tabii canım ama 8 saat uzun değil mi? Benm en son kontrolde doktor 33. Haftaya kadar bi yere gidecekseniz gidin dedi o da izmiri örnek verdi ki 2 buçuk saatlik yol daha sonra gidemezsin dedi.. Ama gebelikten gebeliğe değişiyor biliyosun belki kendi aracınızla dinlene dinlene gidersen sorun yok der doktor..
Ahh bu catlaklarr bundan sonra tatile kocan ogluyla gitsinn((
Aynen oyle yapacagım canım zaten.. Hastanede kalma olayınada şimdiden bişey demem ben kotu olurum dersem ama o gun o duygusallıkla annem kalacak dersem eşim bana kıyamaz benim dedğim olur zaten
Kızlar benim kv yi anlamaya bosyere calışmayın.. Garip enteresan birisi.. Hayır sadece kotu niyetli oldugu için oyle yapıyo.. Yoksa eltim dogum yapalı 2 ay oldu cocugu özleyip biz her hafta gidiyoruz o daha 3 kere falan gitti. Ama eltimin anneswi aglayarak gelir 2 gun gormesin. Şimdi hangisine inanacaksın. Benim annem şimdiden hevesle o kadar ugrasırken bu hatun hiçbişey yapmıyo.. Amaaannn dugunumdede hiçbişey yapmadılar zaten ben gelinliğimi bile kendim aldım.. Bide guzelmiş diye yorum yaptılar utanmadan.. O kadının diyebilecek sozu yok benim yanımda. Allahtan yaz geliyo yaz gunu cocuga örme şeyler mi gıydırcem.. Ohh giderim bide annemlerin yanına. Kalırım 2 hafta falan sonra yıne giderim... Çatlasın buda.... YA ben sevmiyorum bu kadını yaaa. Hayatı oyun bunun yaaa.. Bİ anlatsam daha neler var neler.. ki hayatım boyunca birisine bu demedim ama hakediyo gerçekten....
Bilmiyorum erken mi konuşuyorum ama ben bebe yağı kullandım 2-3 günde bir şuana kadar hiç çatlağım olmadı.. Ama tabi son 2 ayda nolur bilmiyorum :44:
33. hafta dediyse dr çok geç kaldım demektir. Çnkü 33. haftama giricem 1 gün sonra... Yemin ederim 1 haftadır bu konuyla sürekli kafam meşgul...Stress altındayım. Kendi arabamızla gidiceğiz gene de çok endişelerim var.
Az bir zaman kaldı.Hastane çantamız hala hazır değil kıyafetlerini yıkamadım ütülemedimElim ayağıma dolandı resmen...
Simdiye kadar 11 kg.aldim sarisinimdazaten onceden bikac kere kilo alip zayiflamamdan olusan catlak olmustu yani catlamamam mucize olurdu beyazlayinca ins.biraz goze hosgelir yoksa suan mor gibi
Kızlar midemi üşüttüm sanırımsabah terli terli camı açtım bunaldım şimdide bi kaç saattir midem rahatsız ağrıyo gaz var rezene içtim başka ne yapabilirim nane limon falan mı yapıp içsem önerisi olan varmı (
1 dk bişey jinekolojik muayene gibianneeeeeeeeeeeeee imdatrttttttttttttt korkuyorum benn nnnnnn yaptırmam onuuuuuuuuuuuuuu....................
ben ilkini sezeryan oldum karnı dümdüzdü 6 ay sonra işe başlayınca gitti göbek korsesi var ondan alıcam bu sefer göbeği bağlıyorlar ya onu yapcambenimde tansiyonum hep düşük kızlar yaaa. Her zaman 9-4 buna alıştımda 8-3 oluyo bazen nevrim donuyo o zaman resmen. Ayaga kalkamıyorum. Ama dusuk olmadı iyiymiş.aHH AHHH su raporu bi alsaydım yaaa..
Kızlar özellikle 2.kez anne olacak arkadaslar. Sezeryan dogum sonrasında göbek kalıyomus dogru mu?
valla ben de korkuyorum ama yapacak bişey yok bişekilde çıkacak bu bebbişler o yüzden sıkıntı yapmıyorum ben genel anestezi sezeryan oldum uyudum uyandım yani yarım saat içinde bitti bir uyandım karnım düz bebek nerde dedim yukarda seni bekliyor dediler ağrım var dedim az sonra ilaç verecekler dediler verdiler yatarken bişey yok ama kalkarken gülerken zorlandım ilk iki gün sonra hafifledi 1 hafta sonra bitmişti dikişlerim alındı öyle işteya bende cok korkuyorum ama sezeryandanda korkuyorum. Bide sezeryan olduktan sonra göbek gitmiyormus. Kalıyomus oylece... Of offfff hemm korkuyorum hemde normal dogum yapabilirim sanki... Aslında sancısından korkmuıyorum.. Evimde geçireceğim hatta sancıyı..Sadece ıkınma anından korkuyorum. Ama sezeryanın herseyinden korkuyorum ben... Off yaaa napacaksam.. Aslında epidural normal dogum en mantıklısı galiba. Gözümü karartıp bi kerede olsam mı su muayeneyı bilmiyorumki...
Bu arada kızlar hastane çantalarınız hazır mı ?
Bi arkadaşım ne olur ne olmaz hazır tut dedi ama ben daha 2 ay var falan diye düşünüyorum. Yanlışmı düşünüyorum acaba ?
Kendi kvmi gördüm bi an :) bana da hiiiç bişi yapmadılar gelinlik bilem :) eşimle beraber gittik aldık :) hatta düğünde annemlere ayıp olmasın diye dedim ki siz gidin birinden ödünç altın alın aileme karşı ayıp olmasın ben bişi istemiyorum düğünün peşine geri veririm.. Kadın ne derse beğenirsin?? :) sen git al kuyumcudan ben sana takim düğünde dedi :)) yani onu bile yapmadı ama yaşlılığına veriyorum ben napalım herkes bi olmuyo işte ama yanıma gelince falan vefaldır bazen gelir kalır bizde ben işten gelirim kahvemi falan yapar uzak bacaklarını dinlen der falan anlamıyorum yani iyi mii kötü mü.. Şimdi uzağım ama ben 10 saatlik yol var aramızda
1 dk bişey jinekolojik muayene gibi
ben ilkini sezeryan oldum karnı dümdüzdü 6 ay sonra işe başlayınca gitti göbek korsesi var ondan alıcam bu sefer göbeği bağlıyorlar ya onu yapcam
valla ben de korkuyorum ama yapacak bişey yok bişekilde çıkacak bu bebbişler o yüzden sıkıntı yapmıyorum ben genel anestezi sezeryan oldum uyudum uyandım yani yarım saat içinde bitti bir uyandım karnım düz bebek nerde dedim yukarda seni bekliyor dediler ağrım var dedim az sonra ilaç verecekler dediler verdiler yatarken bişey yok ama kalkarken gülerken zorlandım ilk iki gün sonra hafifledi 1 hafta sonra bitmişti dikişlerim alındı öyle işte
aslında arkadaşın haklı ben oğlumda 7 ayda hazır edip arabaya koymuştum ama bunda hala oturuyorum nedes daha yıkamadım eksiklerim var almadım bu hafta başlarım inşallahhh tembelim yaaaaaaa
Stres yapma canım yaapeki şimdi gitsen annenin seninle gelme ihtimali yok mu?? Eşin gelene kadar tek kalmamış olursun?
aslında arkadaşın haklı ben oğlumda 7 ayda hazır edip arabaya koymuştum ama bunda hala oturuyorum nedes daha yıkamadım eksiklerim var almadım bu hafta başlarım inşallahhh tembelim yaaaaaaa
Annem her zaman benimle gelir canım ama oraya gittiğimde 1. Kayınvalide faktörü var ki malum herkezin kayınvalidesi gibi can sıkıcı bir durum erken gidip de bebeğimi stress altına almak istemem. 2. Adanadayım ve burda çok fazla masrafım yok ama evime gidince doğalgaz yeme içme gibi masraflarım olucak onu da annemlere yıkmak istemiyorum.Hakkımızda hayırlısı bakalım neler olcak
Annem her zaman benimle gelir canım ama oraya gittiğimde 1. Kayınvalide faktörü var ki malum herkezin kayınvalidesi gibi can sıkıcı bir durum erken gidip de bebeğimi stress altına almak istemem. 2. Adanadayım ve burda çok fazla masrafım yok ama evime gidince doğalgaz yeme içme gibi masraflarım olucak onu da annemlere yıkmak istemiyorum.Hakkımızda hayırlısı bakalım neler olcak
Kızlar geçen biri göbeğim için 8 aylık gibi dedi bugün sağlık ocağındaki hemşirede baya çıkmış deyince iyice sinirim bozuldu doktora gidince sorucam ama bi baksanıza fazla mı büyük 29. Hafta için, tamam 94 kilomuz farkındayım ama korktum azıcık çok mu büyük acaba????
Eki Görüntüle 917914
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?