2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Doktoruna sor tabii canım ama 8 saat uzun değil mi? Benm en son kontrolde doktor 33. Haftaya kadar bi yere gidecekseniz gidin dedi o da izmiri örnek verdi ki 2 buçuk saatlik yol daha sonra gidemezsin dedi.. Ama gebelikten gebeliğe değişiyor biliyosun belki kendi aracınızla dinlene dinlene gidersen sorun yok der doktor..

Aynen oyle yapacagım canım zaten.. Hastanede kalma olayınada şimdiden bişey demem ben kotu olurum dersem ama o gun o duygusallıkla annem kalacak dersem eşim bana kıyamaz benim dedğim olur zaten

Kızlar benim kv yi anlamaya bosyere calışmayın.. Garip enteresan birisi.. Hayır sadece kotu niyetli oldugu için oyle yapıyo.. Yoksa eltim dogum yapalı 2 ay oldu cocugu özleyip biz her hafta gidiyoruz o daha 3 kere falan gitti. Ama eltimin anneswi aglayarak gelir 2 gun gormesin. Şimdi hangisine inanacaksın. Benim annem şimdiden hevesle o kadar ugrasırken bu hatun hiçbişey yapmıyo.. Amaaannn dugunumdede hiçbişey yapmadılar zaten ben gelinliğimi bile kendim aldım.. Bide guzelmiş diye yorum yaptılar utanmadan.. O kadının diyebilecek sozu yok benim yanımda. Allahtan yaz geliyo yaz gunu cocuga örme şeyler mi gıydırcem.. Ohh giderim bide annemlerin yanına. Kalırım 2 hafta falan sonra yıne giderim... Çatlasın buda.... YA ben sevmiyorum bu kadını yaaa. Hayatı oyun bunun yaaa.. Bİ anlatsam daha neler var neler.. ki hayatım boyunca birisine bu demedim ama hakediyo gerçekten....

benim kuzenin eşi 2.kez sezeryan oldu karnı dümdüz 20 gün oldu doğum yapalı biraz yapıyla alakalı normal doğumdada
akıntın oluyo sezeryandada herikisindede içeri temizleniyo pek fark yok bence

benim yapım kilo almaya musait canım.. Şimdiden 11 kilo aldım bile. Allah sonumu hayır etsin valla..Temizleme meselesi değilde kasların sarkması soz konusu oluyo galiba.. Kasların normla dogumdan sonra hemen sıkılaşmaya baslarken sezeryande kesik atıldıgı için öncelikle kasların yeniden bişrleşmesi ve daha sonrasında sıkılaşması gerekiyo. O yuzden sanırı fark var..

33. hafta dediyse dr çok geç kaldım demektir. Çnkü 33. haftama giricem 1 gün sonra... Yemin ederim 1 haftadır bu konuyla sürekli kafam meşgul...Stress altındayım. Kendi arabamızla gidiceğiz gene de çok endişelerim var.

Az bir zaman kaldı.Hastane çantamız hala hazır değil kıyafetlerini yıkamadım ütülemedim Elim ayağıma dolandı resmen...

Kendi kvmi gördüm bi an :) bana da hiiiç bişi yapmadılar gelinlik bilem :) eşimle beraber gittik aldık :) hatta düğünde annemlere ayıp olmasın diye dedim ki siz gidin birinden ödünç altın alın aileme karşı ayıp olmasın ben bişi istemiyorum düğünün peşine geri veririm.. Kadın ne derse beğenirsin?? :) sen git al kuyumcudan ben sana takim düğünde dedi :)) yani onu bile yapmadı ama yaşlılığına veriyorum ben napalım herkes bi olmuyo işte ama yanıma gelince falan vefaldır bazen gelir kalır bizde ben işten gelirim kahvemi falan yapar uzak bacaklarını dinlen der falan anlamıyorum yani iyi mii kötü mü.. Şimdi uzağım ama ben 10 saatlik yol var aramızda

Bilmiyorum erken mi konuşuyorum ama ben bebe yağı kullandım 2-3 günde bir şuana kadar hiç çatlağım olmadı.. Ama tabi son 2 ayda nolur bilmiyorum :44:

Simdiye kadar 11 kg.aldim sarisinimdazaten onceden bikac kere kilo alip zayiflamamdan olusan catlak olmustu yani catlamamam mucize olurdu beyazlayinca ins.biraz goze hosgelir yoksa suan mor gibi

Stres yapma canım yaa peki şimdi gitsen annenin seninle gelme ihtimali yok mu?? Eşin gelene kadar tek kalmamış olursun?

Simdiye kadar 11 kg.aldim sarisinimdazaten onceden bikac kere kilo alip zayiflamamdan olusan catlak olmustu yani catlamamam mucize olurdu beyazlayinca ins.biraz goze hosgelir yoksa suan mor gibi

Doğumdan sonra o kadar belli olmaz eminim Hem anne oluyoruz kolay mı biraz izi olsun bizde de değil mi canım :)

Dün berbat bir mide ağrısı çektim. En son kv bana mercanköşk kaynattı. 10dk kesti. İnanamadım:)

anneeeeeeeeeeeeee imdatrttttttttttttt korkuyorum benn nnnnnn yaptırmam onuuuuuuuuuuuuuu....................
1 dk bişey jinekolojik muayene gibi
ben ilkini sezeryan oldum karnı dümdüzdü 6 ay sonra işe başlayınca gitti göbek korsesi var ondan alıcam bu sefer göbeği bağlıyorlar ya onu yapcam
valla ben de korkuyorum ama yapacak bişey yok bişekilde çıkacak bu bebbişler o yüzden sıkıntı yapmıyorum ben genel anestezi sezeryan oldum uyudum uyandım yani yarım saat içinde bitti bir uyandım karnım düz bebek nerde dedim yukarda seni bekliyor dediler ağrım var dedim az sonra ilaç verecekler dediler verdiler yatarken bişey yok ama kalkarken gülerken zorlandım ilk iki gün sonra hafifledi 1 hafta sonra bitmişti dikişlerim alındı öyle işte
Bu arada kızlar hastane çantalarınız hazır mı ?
Bi arkadaşım ne olur ne olmaz hazır tut dedi ama ben daha 2 ay var falan diye düşünüyorum. Yanlışmı düşünüyorum acaba ?

aslında arkadaşın haklı ben oğlumda 7 ayda hazır edip arabaya koymuştum ama bunda hala oturuyorum nedes daha yıkamadım eksiklerim var almadım bu hafta başlarım inşallahhh tembelim yaaaaaaa

hıhhh... Aynı numuneden sende de var yaniiii. Aynı dugunumdeki muhabbetler... Hergun evine gitsem o yemek yapsa ben yesemm.. Cok mutlu olru. Ne iyi kadın derdim bende ama gecenlerde kız kardesine codulu ıyı ona guvenıyorum gozum arkada kalmıyodu diğeri beceriksişz. Gözüm hep arkada kalıyo o yuzden yemeklerini yaparım ararım oglum var sonucta napayım dedi.. Beynimden vurulmusa dondumm.. Uzuldum eltimin haline.. Tamam oda yemek yapmayı bilmiyo ama hergun tatlı yuzle senin etrafında. Sen cagırısosun yemegede... Yan,i bize yemek yedirmek istediğinden değil millete hava atmak için istiyomus.. İyiki gitmemmişim yemeğe.. Ya oyle bi kadın ki hala kocasına kendini iyi gostermeye calışıyo. Zaten calışmıyo gun boyu evde twemizlikde yapmaz.. Yaptıgı 2 tencere yemek onuda herkes, çağırır cok değişik şeylern yapmıs kocasına naz yapar sonra oluyorum diye.. Komik kaduın yaa.. Geçenlerde ısrarla hepimizi yemeğe çağırdı.. Yaptıgıda menemen ve tarhana corba. Sonrada kocasına nazlanmaya basladı...Kendi kayınpederi hasta yogun bakımda haber bekliyoruz. İlçede kalıyorlar şimdi Ankaraya doktora getirtmedi kasın.. Neymiş bizim dugunumuzde yardım etmemiş. Bende seni evime almayım o zaman sende yapmadın hiçbiişey.. O ne mecbur torununa annesi babası bişey yapmadıktan sonra..

Canım sen beden eğitimi öğretmeniydin değil mi??? Ondan olabilir mi acaba göbeğinin olmayısı

Stres yapma canım yaa peki şimdi gitsen annenin seninle gelme ihtimali yok mu?? Eşin gelene kadar tek kalmamış olursun?

Annem her zaman benimle gelir canım ama oraya gittiğimde 1. Kayınvalide faktörü var ki malum herkezin kayınvalidesi gibi can sıkıcı bir durum erken gidip de bebeğimi stress altına almak istemem. 2. Adanadayım ve burda çok fazla masrafım yok ama evime gidince doğalgaz yeme içme gibi masraflarım olucak onu da annemlere yıkmak istemiyorum.Hakkımızda hayırlısı bakalım neler olca
k

aslında arkadaşın haklı ben oğlumda 7 ayda hazır edip arabaya koymuştum ama bunda hala oturuyorum nedes daha yıkamadım eksiklerim var almadım bu hafta başlarım inşallahhh tembelim yaaaaaaa

Yaa bende de tembellik var işte sanırım. Bide annem istanbulda yaşıyor o gelsin falan diye bekliyorum ama o da doğuma 15 gün kala falan gelicek o arada fırt diye gelse bizim oğlan kalıcam resmen ortada
Ufak ufak yıkıyıp ütüleyeyim bari..

Canım bence kendini de bebeğinide hiç strese sokma şimdiden.. Son kontrolünde dr la eni konu görüş. Sonuçta kendi özel aracınızla gidiceksiniz o yüzden bence sıkıntı olmuycak.. :)

sana bizim araba ile yolculuklarımız anlatayım canım.. ankara kayseri arası 5 saat. Biz 6 saatte gideriz. EŞimle gırgır şamata olur her yolculugumuz.. Bİr termos çay demlerim.. Yanımıza bol bol atıstırmalık. Dolmalar falan. Kısır bile götürdüm birinde.Her turlşu ıvır zıvır bol bol su ile çıkarız yola. Ben elimde çatal kaşık servis yaparım. Eşim bi yandan arabayı surer bir yandan yer.. Çayımızı içeriz. Buldugumuz her cesme basında mola veririz. Arkada bi yastık arada ben uzanırım. Arda eşim geçr oraya ben direksiyona. Sende cıkarsın boyle yola bişey olmaz hayırlısıyla. Ama yola cıkmadan önce muayene ol bence doner donmezde muayene ol. Sarsıntılı yollara gırmemeye özen gösterin. Hayırlısı deyip cıkın yola. Strees yapmazsan dogumada baslamazsın yolda ama oncesinde yapacagın muayene cok önemli. Doktorun heran dogum baslayabilir derse hiç çıkma. Bence hiçş çıkmada sen istiyorsun diye anlatıyorum. Bide eşine uzuldum şimdi adama askerden gelecek senin lohusa triplerinle uğrasacakneyse oda hamile triplerinden yırttıgına dua etsin.. Cok zor olmustur senin için canım yaaa..

Kızlar geçen biri göbeğim için 8 aylık gibi dedi bugün sağlık ocağındaki hemşirede baya çıkmış deyince iyice sinirim bozuldu doktora gidince sorucam ama bi baksanıza fazla mı büyük 29. Hafta için, tamam 94 kilomuz farkındayım ama korktum azıcık çok mu büyük acaba????

görüntümüz aynı canım.. Hiçbi fark yok..28+0 dayım bende..Kim dediyse halt yemiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…