2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Çok geçmiş olsun canım.. Umarım bebişin 1800 hatta 2000grı geçer en kısa zamanda, sakın sende strese girip üzme kendini malum onlar bizden daha fazla etkileniyor böle durumlardan. Dualarım seninle..

Loveli canım buz LCw den , doğumdan sonrada giyerim diye böyle salaş şeyleri tercih ettim genelde, hamileler için olanları şurada en fazla 2 ay giycez sonra çöp, ama bu tarz giyeriz salaş salaş

Cnm çok geçmiş olsun, ben her Dr gidişimde tansiyonum yüksek çıkıyor ama evde düşüyor acaba öyle birşey mi? Bunu anlaman için stresten uzak durmak gerek bu şartlarda zor da olsa kendini rahatlatmaya çalış, geçen tansiyonumu ölçüyordum eşim beni gıcık etti tam o sırada 15e 13 çıktı, alette kafayı yedi yani, sakin olmaya çalış, inşallah herşey iyi olur canım, hayırlı haberlerini bekliyoruz

yumurta beyazı bebeğe en cok kilo aldıran seymiş cnaım.. Bide kırmız et tuket bol bol.. Sorun yasamazsın umarım.. Bebeğin küçük doğsa bile erken farkettiğiniz için akciğer solunumunda sorun yasamaz.. Onu geliştirmeye çalışacak doktorun. COk geçmiş olsun xcanımm..

Loveli canım buz LCw den , doğumdan sonrada giyerim diye böyle salaş şeyleri tercih ettim genelde, hamileler için olanları şurada en fazla 2 ay giycez sonra çöp, ama bu tarz giyeriz salaş salaş

ben de öyle düşündüm büyük beden aldım bu yüzden salaş giymeyi de severim zaten hamileik almadım bir tek pantalon aldım

ben de öyle düşündüm büyük beden aldım bu yüzden salaş giymeyi de severim zaten hamileik almadım bir tek pantalon aldım
Aynen canım hatta gelen hediyeleri bile götürüp değiştirdim, normal aldım sadece 1 tanesi çok hoşuma gitti onu değiştirmedim ama mevsimi geçti artık anca evde giyilir baharda

Eki Görüntüle 918050 kızlar bu nasıl sizce magnet bu acaba bunu mu alsam ne dersiniz

Çok şekermiş ben beğendim

selam kızlar..takipteyim de ancak yazabildim..Dün kızımı gördüm maşallah iyi dedi dr. kan uyuşmazlığı iğnem vardı o yapıldı bunun yanıda kemiklerim bacaklarım çok ağrıyodu zor yürüyordum kalsiyum ve magnezyum verdi dünden beri içiyorum çok şükür hafifledi biraz..3 tane ilaç içiyordum 5 oldu..aylık B12 iğnesi de oluyorum vitamin sıfırmış bende bu arada bebeklerimiz doğunca ilk zamanlarda su ve pamukla temizlik yapacağımız için bende pamuk alcaktım ..mothercareden birşeyler aldım orda pamuklu bez tarzı tek kullanımlık temizlik mendilleri gördüm çok kullanışlı ben ilk defa gördüm ve 2 paket aldım .bide pişik kremi konusunda tecrübeli anneler sudocrem i tavsiye ediyor.sadece pişik değil bebek bakım kremi zaten ..doğum korkularım artıyor

canım çok üzüldüm ama allaha şükür bebeğin yaşayabilecek haftaya kadar sağ sağlım gelmiş. 32. HAFtadan sonra çok korkma bence. TAmam kuvez sıkıntılı bir süreç bebeğinedn ayrı kalmak falan ama bol dua et. INŞallah tansiyonunda euzene girer...

doktoruna sor canım mutlaka ama ben kendimden örnek vereyim. ben 20. haftamda arabayla 8saatlik bir yolculuk yaptım. yollar çok güzel olduğu halde sancılandım. muhakkak sarsıyor. uçaklar 36. haftaya kadar kabul ediyorlar. benim bir arkadaşım 38. haftasında 36. hafta göstererek uçağa binmişti. ülkemizde mesafeler kısa uçakta doğum başlasa bile hastaneye çok çabul ulaşırsın. uçakla gitmeyi dene derim ben. yolda doğum başlarsa perişan olursunuz. seni üzmek istemiyorum ama iyice düşün uçak imkanın varsa değerlendir lütfen

loveliii iki gündür şeker diyip duruyorum.ben de diyet uyguluyorum.Ölçümlerini neye göre yapıosun.Tokluk bazı yerlerde 2 saat sonra 140 bazı yerlerde 120 diyor sen hangi değerlere göre kontrol ediosunnnn

loveliii iki gündür şeker diyip duruyorum.ben de diyet uyguluyorum.Ölçümlerini neye göre yapıosun.Tokluk bazı yerlerde 2 saat sonra 140 bazı yerlerde 120 diyor sen hangi değerlere göre kontrol ediosunnnn

canım ölçmüyorum dr gerek görmedi diyetle bayağı düşük çıktı diyete devam dedi o yüzden bilmiyorum canım
ben diyeti uygulayınca düştü hissediyorum çünkü şekerli bişey yiyince ağız kenarlarım kuruyor falan ordan yükseldi diyorum

ben de ölçerek takip ediyorum düşük çıkıyor yani normal çıkıyor değerler ama doktorum illa dahiliyeye de git diyo bıktım şu şeker muhabbetinden diyetime de uyuyorum gitmesem olmaz mııı(( ama bunu sana değil doktoruma demeliyim galiba :) saol canım

Eki Görüntüle 918050 kızlar bu nasıl sizce magnet bu acaba bunu mu alsam ne dersiniz

canım güzelmiş ama ben kulaklarını beğenmedim, biraz büyük ve eğreti duruyo sanki..tabi sen bilirsin ama..

canm geçmiş olsun, inşallah hepsi düzene girer. tehlikeli dönemi atlattın sayılır, yediklerine, ilaçlarına dikkat edip bol bol sol tarafına yatarak dinlen..Allah yardımcın olsun..

valla 94 kilo nerende ben de anlamadım, gayet hoş duruyosun şekerim. ben de 30+2 deyim göbeğim kocaman oldu, artık büyüyecek ne yapalım, canını sıkma:)

hayır canım gayet normal, çok da güzel görünüyosun sen beni görsen kndimi 9 aylık gibi hissediyorum
negüzel işte bebişlerimiz büyüyor öyle düşün herhalde de geççç

Allah yardımcın olsun canım duadan başka çare yok
ama başka bir dr a daha mı gitsen bazen birbirlerinden farklı şeyler söylüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…